Mysia_ Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 rose wydało się, teraz to będziemy czekac na Twoją "weselną" :evil_lol: Już nie możesz się wycofać :eviltong: Quote
AgaCzips Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='rose']no ba! nawet dwóch:eviltong: tylko pamiętaj welon złap, żebym to ja mogła się potem na Twoim weselu bawić:evil_lol: [/quote] ok, masz to jak w banku:eviltong: Quote
KaRa_ Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Aniu a kto jest Twoim wybrankiem?:diabloti:bo ten tu jakoś nie poinformowany :evil_lol: Quote
rose Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='KaRa_']Aniu a kto jest Twoim wybrankiem?:diabloti:bo ten tu jakoś nie poinformowany :evil_lol:[/quote] O mojego wybranka to Ty się Karolciu nie martw, niebawem go poznasz:eviltong: Właśnie poleciał na Florydę, by kupić nam posiadłość:evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='ewka i haker']wiecie ze w gazecie pisali o zlocie?[/quote] Wiemy, wiemy. Miały być jeszcze fotki z poprzedniego zlotu ale nie wyszło. :cool1: [quote name='ewka i haker']no tak... ale akurat mie sie przypomnialo czy jesli byla bym w poznaniu to mogla bym na jededn dzien wpasc?[/quote] No jasne, zapraszamy. :cool3: [quote name='Okamia']Dawno?? Tzn w którym numerze??[/quote] W czerwcowym. ;) [quote name='AgaCzips']Chciałam ogłosić że prawdopodobnie będę tylko/aż do 8 sierpnia[/quote] Oj, Aga, przywiążemy Cię do łóżka i nigdzie nie pojedziesz. :evil_lol: A jeśli już mowa o tym, kto z czego rezygnuje, to ja rezygnuję z zawodów konnych. [quote name='rose']aaa rzeczywiście zapomniałam, że Ci to zaproszenie wysłałam ja tez sie zmyję na parę godzin, ale potem wrócę:eviltong: raz dwa do kościoła, potem chwile na :cunao: i :knajpa: i już jestem z powrotem a Agatka będzie się dalej bawić[/quote] A gdzie czas na noc poślubną? :cool3: [quote name='rose']O mojego wybranka to Ty się Karolciu nie martw, niebawem go poznasz Właśnie poleciał na Florydę, by kupić nam posiadłość:evil_lol:[/quote] Dobrze, że za marzenia nie karają, bo byś dostała dożywocie. :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=red]42[/COLOR][/SIZE][/B] :diabloti:[/CENTER] Quote
rose Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] A gdzie czas na noc poślubną? :cool3: [/quote] Noc poślubna będzie, bo potem razem już wrócimy na zlot:loveu: [CENTER][SIZE=7][B][COLOR=DarkOrchid]42[/COLOR][/B][/SIZE] [/CENTER] Quote
komar Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [CENTER][SIZE=7]:cool3:42:cool3:[/SIZE] [/CENTER] Quote
rose Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 Ha! jestem co prawda druga, ale to lepsze niż trzecia:diabloti: Quote
komar Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 ale jak ja napisalem to ciebie jeszcze nie bylo:angryy::angryy: Quote
Asia & Ginger Posted June 23, 2008 Author Posted June 23, 2008 [quote name='rose']Ha! jestem co prawda druga, ale to lepsze niż trzecia:diabloti:[/quote] [quote name='komar']ale jak ja napisalem to ciebie jeszcze nie bylo:angryy::angryy:[/quote] :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
rose Posted June 23, 2008 Posted June 23, 2008 [quote name='komar']ale jak ja napisalem to ciebie jeszcze nie bylo:angryy::angryy:[/quote] No widzisz, głupi jednak nie zawsze ma szczęście:evil_lol::evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 z tym odliczaniem to chyba już naprawde jakaś choroba :eviltong: i to zaraźliwa :evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Mysia_']Rinuś, a ja cały tydzień z nim śpię w jednym domku :eviltong: :diabloti: Nie ma to jak FC Olusia :evil_lol:[/quote] [B][I]A ja się do Was wpraszam na 2 noce :diabloti:[/I][/B] [B][I]I wtedy się tam będzie działo :eviltong: z domku nie będziecie wychodzić tacy nachlani będziecie :evil_lol:[/I][/B] [quote name='rose']On już wybrał:eviltong: zapytaj:eviltong:[/quote] [B][I]taaaa...ciekawe kogo :evil_lol: oprócz mnie :diabloti:[/I][/B] [quote name='ewka i haker']Przyjaciel pies[/quote] [B][I]wklej ktoś ten artykuł [/I][/B] Quote
rose Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Rinuś'] [B][I]wklej ktoś ten artykuł [/I][/B][/quote] To podobno nie artykuł tylko małe artykulatko:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]A ja się do Was wpraszam na 2 noce :diabloti:[/I][/B] [B][I]I wtedy się tam będzie działo :eviltong: z domku nie będziecie wychodzić tacy nachlani będziecie :evil_lol:[/I][/B] [/quote] chyba będziemy odsypiać pierwsze 5 dni zlotu :eviltong::diabloti::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]wklej ktoś ten artykuł [/I][/B][/quote] [quote name='rose']To podobno nie artykuł tylko małe artykulatko:evil_lol:[/quote] Ten artykuł jest ogólnie o różnych zlotach psów rasowych. A część o Zlocie Dogomaniaków jest zatytułowana "Kundelki mile widziane" (czy jakoś tak). ;) Quote
McDzik Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 A co z rasowcami z dalekiego Tybetu? xD Tym już pogardzają? ^^ Jak taki krótki, to niech ktoś przepisze :P Quote
Basia i Barni Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 wiecie tak wypiłam skromne 5 piwek i tak sie zastanawiam z kim pierwsze zagadam? :diabloti: nigdy na zlocie nie byłam :razz: po drugie nikogo nie znam :crazyeye: po trzecie mam 2 psy jeden 6 lat drugi 5 miesiecy - jeden spokojny drugi wszedobylski :roll: chyba pierwsze co zagadam.....to beda.....ale to trajemniCA ....WYDA SIE 4 SIERPNIA :loveu::diabloti: Quote
rose Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Basia i Barni']wiecie tak wypiłam skromne 5 piwek i tak sie zastanawiam z kim pierwsze zagadam? :diabloti: nigdy na zlocie nie byłam :razz: po drugie nikogo nie znam :crazyeye: po trzecie mam 2 psy jeden 6 lat drugi 5 miesiecy - jeden spokojny drugi wszedobylski :roll: chyba pierwsze co zagadam.....to beda.....ale to trajemniCA ....WYDA SIE 4 SIERPNIA :loveu::diabloti:[/quote] powiedz teraz:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='McDzik']A co z rasowcami z dalekiego Tybetu? xD Tym już pogardzają? ^^ Jak taki krótki, to niech ktoś przepisze :P[/quote] Aż taki krótki nie jest. ;) Jak będę miała jutro czas to przepiszę, albo zrobię fotę, bo skanera niet. ;) [quote name='Basia i Barni']wiecie tak wypiłam skromne 5 piwek i tak sie zastanawiam z kim pierwsze zagadam? :diabloti: nigdy na zlocie nie byłam :razz: po drugie nikogo nie znam :crazyeye: po trzecie mam 2 psy jeden 6 lat drugi 5 miesiecy - jeden spokojny drugi wszedobylski :roll: chyba pierwsze co zagadam.....to beda.....ale to trajemniCA ....WYDA SIE 4 SIERPNIA :loveu::diabloti:[/quote] Basia ja w zeszłym roku też praktycznie nikogo nie znałam. A teraz popatrz organizuję zlot. Także pomyśl co Cię czeka za rok. :cool3: :evil_lol: Quote
komar Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 to w takim razie my zagadamy do ciebie;P np. o propozycje wypicia integracyjnego piwa;D Quote
Basia i Barni Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Aż taki krótki nie jest. ;) Jak będę miała jutro czas to przepiszę, albo zrobię fotę, bo skanera niet. ;) Basia ja w zeszłym roku też praktycznie nikogo nie znałam. A teraz popatrz organizuję zlot. Także pomyśl co Cię czeka za rok. :cool3: :evil_lol:[/quote] łorzesz :roll: nie wyobrazam sobie tego :loveu: [quote name='komar']to w takim razie my zagadamy do ciebie;P np. o propozycje wypicia integracyjnego piwa;D[/quote] ciekawe czy poznacie mnie ? ;) labradory czarny i biszkopcik - psssstttt a tak a propo ten czarny własnie puscił baczka fujjjj- bede żygać :roll: [quote name='rose']powiedz teraz:eviltong:[/quote] nie powiem bo nie bedzie napiecia - ale mam 5 typów :multi: a pati rozpoznam bo widziałam w bytomiu na wystawie :loveu: a asie w galeriii no i Olka widziałam na filmie :evil_lol: i innych przeprosze przy piwie na zlocie których nie wymieniłam :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted June 24, 2008 Author Posted June 24, 2008 [quote name='Basia i Barni']łorzesz :roll: nie wyobrazam sobie tego :loveu:[/quote] Za rok Ty organizujesz zlot. :cool3: :evil_lol: [quote name='Basia i Barni']a pati rozpoznam bo widziałam w bytomiu na wystawie :loveu: a asie w galeriii no i Olka widziałam na filmie :evil_lol: i innych przeprosze przy piwie na zlocie których nie wymieniłam :diabloti:[/quote] Najważniejsze, że mnie poznasz. :p Quote
komar Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 a ja to tez gdzies swoje zdjecie chyba wstawiłem;P poza tym mnie bedzie latwo rozpoznac o zamiast psa bede mial giatrre i pewnie piwo(jak juz nie bede samochodu używał);D Quote
Recommended Posts