Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='basia bonnie']Już się nie mogę doczekać tych nocy! :diabloti: Dobra, koniec off'a tu ;)[/quote] Tak, te noce będą gorące :cool3::evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='goldenka245']Niestety muszę zrezygnować ze zlotu... Mam inny wyjazd...:roll:[/quote] [B][I]oojj Goldi :-([/I][/B] [B][I]Słuchajcie a do Sierakowa nie ma bezpośredniiego pksu?[/I][/B] Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]oojj Goldi :-([/I][/B] [B][I]Słuchajcie a do Sierakowa nie ma bezpośredniiego pksu?[/I][/B][/quote] Z Poznania jest co jakiś czas... Ale jak to z Wronek wygląda to nie wiem Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Okamia']Z Poznania jest co jakiś czas... Ale jak to z Wronek wygląda to nie wiem[/quote] [B][I]A czemu wszyscy o tych Wronkach piszą? bo nie kumam :eviltong:[/I][/B] Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]A czemu wszyscy o tych Wronkach piszą? bo nie kumam :eviltong:[/I][/B][/quote] Bo niektórzy mają pociąg do Wronek i stamtąd wołają o transport do Sierakowa Quote
baffi2 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='M&T'] to Ty śpisz ze mną kochana :evil_lol:[/quote] Czy wy macie inną orientację sexualną? :cool3: [SIZE=1]dobrze że nie jestem z wami w domku[/SIZE]:diabloti: :eviltong: Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Okamia']Bo niektórzy mają pociąg do Wronek i stamtąd wołają o transport do Sierakowa[/quote] [B][I]Nie wiem czemu,ale nie mogę znaleźć połączenia z Torunia ani do Sierakowa ani do Wronek...:shake:[/I][/B] Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Nie wiem czemu,ale nie mogę znaleźć połączenia z Torunia ani do Sierakowa ani do Wronek...:shake:[/I][/B][/quote] Możliwe że nie ma ... proponuje pociągiem do Poznania a stamtąd autobusem do Sierakowa... Chyba że z psem jedziesz to sytuacja się komplikuje Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Okamia']Możliwe że nie ma ... proponuje pociągiem do Poznania a stamtąd autobusem do Sierakowa... Chyba że z psem jedziesz to sytuacja się komplikuje[/quote] [B][I]No właśnie mam zamiar jechać z psem...buuwszystko mi się komplikuje powoli :([/I][/B] Quote
Okamia Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]No właśnie mam zamiar jechać z psem...buuwszystko mi się komplikuje powoli :([/I][/B][/quote] A patrzyłaś na pkp.pl ?? Quote
baffi2 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Mi się wydaję że do Sierakowa jeżdżą pociągi... Na interaktywnej mapie [URL="http://mapa.szukacz.pl/"][B]KLIK[/B][/URL] wpisałam 'sieraków', przybliżyłam na 32m i tuż pod sierakowem ciągnie się cienka czarna linia - wg mnie oznaczenie trasy pociągów. Ale pewnie sie mylę:evil_lol: Quote
M&T Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='baffi2']Czy wy macie inną orientację sexualną? :cool3: [SIZE=1]dobrze że nie jestem z wami w domku[/SIZE]:diabloti: :eviltong:[/quote] Aj, żałuj kochana, żałuj :diabloti::diabloti: jak już Basia i Okamia powiedziały- to będą gorące noce xD :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Okamia']A patrzyłaś na pkp.pl ??[/quote] [B][I]tzn patrzyłam na rozkład pks...zaraz rzucę okiem na pkp.[/I][/B] Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [B][I]yyy niby znalazłam połączenie, ale jazda tam trwa 8,5 h :crazyeye: to chyba nie ten Sieraków...[/I][/B] Quote
Patikujek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Ze Śląska jedzie na prawdę sporo osób w tym ja wynajmuję jeden przedział dla mnie i "dzieciaków Grażyny" które obiecałam cało do Wronek dowieźć ale nie jestem jeszcze pewna o której pociągiem jadę ale napewno sie umówimy na jeden wszyscy:) a tak robiąc Offa to wie może ktoś jak wygląda rezerwacja przedziału?? Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [B][I]Znalazłam połączenie do Wronek i jedzie się tam 4 godziny...to chyba te Wronki ;) [/I][/B] [B][I]ja prawdopodobnie dojeżdżam w piątek...czy wtedy mogłby ktoś po mnie wyskoczyć do Wronek samochodem ? :cool3: Daję na benzynę :p[/I][/B] Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='McDzik']Komarzysko cos wczesniej o tym pisalo xD[/quote] [B][I]No ja wiem, tylko czy będzie w stanie dojechać też po mnie w piątek :evil_lol:[/I][/B] Quote
KaRa_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Bez sensu by robić domek jeden 7ososbowy bo: po pierwsze to co jeden będzie stał pusty? bez sensu.. po po coś cąły ośrodek rezerowaliśmy po drugie domki są bardzo małe jak na taką ilość osob i np. 4psy Quote
KaRa_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Najlepiej zebrać się w 4osobowe grupki o danych godzinach by po jedna osobe np. Komar nie jechał i w miarę przyzwoitych porach by wieczorem można było napić się soczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo chyba suszyć biednego Grzesia nie chcecie?:eviltong: Quote
Patikujek Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Nie nie bo jeszcze mu gardło zaschnie i kto nam będzie grał i spiewał??? lepiej żeby nie Kara:evil_lol: Quote
Izabela124. Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Iza, jak będę jechała samochodem (albo ktoś będzie mnie wiózł), to chętnie Cię zabiorę. ;) Tylko jeszcze nie wiem, czy pojadę samochodem, czy pociągiem, ale wolę samochodem. ;) [/quote]No to super:multi: Czekam teraz na info czy pokedziesz samochodem:razz: Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='KaRa_']Najlepiej zebrać się w 4osobowe grupki o danych godzinach by po jedna osobe np. Komar nie jechał i w miarę przyzwoitych porach by wieczorem można było napić się soczku:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bo chyba suszyć biednego Grzesia nie chcecie?:eviltong:[/quote] [B][I]Jak załatwię sobie wolne to będę we Wronkach ok 15 :p[/I][/B] Quote
KaRa_ Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Jak załatwię sobie wolne to będę we Wronkach ok 15 :p[/I][/B][/quote] To najlepiej by o tej godzinie też jechały jakieś osoby, bo to dla was taniej i oszczednosc czasu kogoś .A ty inny dzien przybedziesz wiec nie wiadomo czy wyterzewieje ktokolwiek Quote
Rinuś Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 [quote name='KaRa_']A ty inny dzien przybedziesz wiec nie wiadomo czy wyterzewieje ktokolwiek[/quote] [B][I]No właśnie o to się boję :evil_lol::evil_lol: No ale może cudem ktoś o tej godzinie będzie już trzeźwy?:diabloti:[/I][/B] Quote
Recommended Posts