Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]yyy zlotową ? a macie projekt? :cool3::cool3: [/B][/I]
[I][B]aaa no to kumam już :) [/B][/I][/quote]
Projekt się robi. ;)

[quote name='Mysia_']Może trochę za wcześnie na takie pytanie :eviltong: Ale o której godzinie tak mniej więcej będzie zaczynał się zlot? Od samego rana? :roll: Bo już teraz zaczynam myśleć i kombinować, bo w tym roku Woodstock trwa trzy dni, a nie tak jak zawsze dwa i konieczny się dopiero z niedzieli na poniedziałek, a ja jeszcze do domu muszę wrócić :evil_lol:[/quote]
Jeśli ktoś przyjedzie wcześnie rano,to bedzie musiał sobie jakoś zorganizować czas, ponieważ doba hotelowa zazwyczaj zaczyna się ok. 12-14. No chyba że jacyś goście opuszczą domki wcześniej i pani zdąży posprzątać. ;)

Posted

[quote name='rose']Tam są chyba takie plastikowe, więc wygodna będzie :evil_lol::evil_lol:[/quote]

no to cacy :evil_lol: Myślę, że po trzech dniach Woodstocku będzie mi wszystko jedno jaka bedzie ta wycieraczka :eviltong:

Posted

[quote name='McDzik']Acha 12-14 no to super, ze nie bede sie w srodku nocy musiala zrywac po wystawie w Zakopcu, zeby jakos dojechac zywa ^^[/quote]

qrcze, a ja mam dylemat... Chyba i tak będę musiała z Woodstocku pojechać wcześniej.... :roll: Bo za nim dojadę do domu, a potem znów wyrusze w trasę to zajadę dopiero we wtorek na zlot..... Musze pomyśleć :eviltong:

Posted

[quote name='Mysia_']qrcze, a ja mam dylemat... Chyba i tak będę musiała z Woodstocku pojechać wcześniej.... :roll: Bo za nim dojadę do domu, a potem znów wyrusze w trasę to zajadę dopiero we wtorek na zlot..... Musze pomyśleć :eviltong:[/quote]

ja też chciałam na Woodstock, ale sie nie wyrobie..

Posted

[quote name='rose']ja też chciałam na Woodstock, ale sie nie wyrobie..[/quote]

miałabyś przynajmniej bliżej niż ja :evil_lol: Może będę tylko przez dwa dni, pożyjemy zobaczymy....

Posted

[quote name='McDzik']Acha 12-14 no to super, ze nie bede sie w srodku nocy musiala zrywac po wystawie w Zakopcu, zeby jakos dojechac zywa ^^[/quote]
Na zlot można przyjechać o kórej się chce, nawet wieczorem, jak komu pasuje. ;)
Ale domki będą dostępne najprawdopodobniej od 12-14, muszę zadzwonić i się upewnić. ;)

Posted

my będziemy we Wronkach ok. 13:30 i chciałyśmy się zapytać, czy może któryś z dgmaniaków posiadający samochód nie chciałby nas podwieźć do Sierakowa :eviltong:

Posted

[quote name='Rinuś'][I][B]Na Woodstock jedziecie yo ? :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: To 3 pierwsze dni na zlocie będziecie odsypiały:eviltong::eviltong:[/B][/I][/quote]

pfy... Ja potrafię nawet na Woodstocku się wyspać :cool3:

Posted

[quote name='M&T']my będziemy we Wronkach ok. 13:30 i chciałyśmy się zapytać, czy może któryś z dgmaniaków posiadający samochód nie chciałby nas podwieźć do Sierakowa :eviltong:[/quote]
Jeżeli dotrzecie do Pniew to możemy jechać razem... Choć pogadam jeszcze z mamą to może wskoczymy po Was do Wronek ;)

Posted

[quote name='Okamia']Jeżeli dotrzecie do Pniew to możemy jechać razem... Choć pogadam jeszcze z mamą to może wskoczymy po Was do Wronek ;)[/quote]

byłoby super! :multi::multi: tylko te Pniewy to daleko od Wronek? :eviltong:

Posted

[quote name='M&T']Hmm...a Sieraków jest 23km od Wronek ^^''[/quote]
Wiem :eviltong: Bo można jechać na dwa sposoby :eviltong: Dlatego spróbuje namówić mamę żeby przez wronki jechać :evil_lol:

Posted

[quote name='Okamia']Wiem :eviltong: Bo można jechać na dwa sposoby :eviltong: Dlatego spróbuje namówić mamę żeby przez wronki jechać :evil_lol:[/quote]

no to jakby Ci sie udało to będę bardzo wdzięczna :multi::multi::multi::lol::lol:

Posted

[quote name='M&T']ubóstwiam was! :multi::multi::multi:[/quote]
Kelly wystarczy że ją wygłaskasz a mi to że ona będzie happy :cool3:
Po za tym ... Mamy jeszcze miesiąc :eviltong:

Posted

[quote name='Okamia']Kelly wystarczy że ją wygłaskasz a mi to że ona będzie happy :cool3:
Po za tym ... Mamy jeszcze miesiąc :eviltong:[/quote]

No to będzie porządnie wyciskana :evil_lol::evil_lol:
ja wiem, że miesiąc, ale ja lubię mieć wszystko wcześniej zaplanowane xD