Rinuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='KaRa_']Przypominam iż są jeszcze miejsca w domkach ;) Wiec proszę ładnie reklamować zlot na swoich fotoblogach, wśród dogomaniackich znajomych:evil_lol: Przypominam o płaceniu za zlot,bo księgowa się nam niepokoi :evil_lol::evil_lol: Ci co nie podali jeszcze numeru tel i swoich danych proszeni są to podać bo jest to ważne by mieć kontakt jakby ktoś na zlot nie dojechał itp, no i na miejscu jakby coś;)[/quote] [B][I]hmm a jak załóżmy ja się dostawiam na 3 dni do domku albo pod namiot to jak to to ma być?[/I][/B] Quote
KaRa_ Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]hmm a jak załóżmy ja się dostawiam na 3 dni do domku albo pod namiot to jak to to ma być?[/I][/B][/quote] Płacisz i dajesz dane to jestes na zlocie tak w skrócie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='KaRa_']Płacisz i dajesz dane to jestes na zlocie tak w skrócie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [B][I]A Asia to isniteje ? :cool3: hmm bo to nie jest pewne czy będę...[/I][/B] [B][I]to nie wiem ile bym musiała wpłacić...najwyżej nie przyjadę i kasa przepadnie :)[/I][/B] Quote
rose Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Estera nie jedzie na cały zlot, chyba tylko do czwartku będzie i płaciła 120zł Ty dopłacisz resztę czyli 60zł i będzie ok;) Quote
Rinuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='rose']Estera nie jedzie na cały zlot, chyba tylko do czwartku będzie i płaciła 120zł Ty dopłacisz resztę czyli 60zł i będzie ok;)[/quote] [B][I]No w sumie tak, ale potrzebna jest zgoda reszty domkowiczów :p[/I][/B] Quote
BORA Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Od poniedziałku zaczynam pracę...urlopu nie będę miała w te wakacje raczej :roll: więc nie dam rady was odwiedzić niestety na zlocie :-( Szkoda, że w tym roku nie Morsko...bo Sieraków to jednak za daleko, 500 km to kilka ładnych godzin jazdy, więc jeżeli miałabym przyjechać tylko na weekend to więcej spędziłabym w podróży niż na zlocie :shake: Quote
KaRa_ Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]No w sumie tak, ale potrzebna jest zgoda reszty domkowiczów :p[/I][/B][/quote] To spytaj reszty na PW. Tylko wtedy oni muszą mieć większy domek Quote
Rinuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='KaRa_']To spytaj reszty na PW. Tylko wtedy oni muszą mieć większy domek[/quote] [B][I]A dostawka ? :cool3:[/I][/B] Quote
rose Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]A dostawka ? :cool3:[/I][/B][/quote] Jest możliwość dostawki, ale chyba lepiej byłoby gdyby oni wzięli domek 5os, bo wszyscy razem będziecie mieli jeszcze ok 7 psów w domku, więc dla Waszej wygody lepiej wziąć większy domek;) Quote
KaRa_ Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='rose']Jest możliwość dostawki, ale chyba lepiej byłoby gdyby oni wzięli domek 5os, bo wszyscy razem będziecie mieli jeszcze ok 7 psów w domku, więc dla Waszej wygody lepiej wziąć większy domek;)[/quote] Dokładnie o to mi chodziło;) Bo w tym domku będzie mieszanka wybuchowa jeśli chodzi o psiaczki:evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='KaRa_']Dokładnie o to mi chodziło;) Bo w tym domku będzie mieszanka wybuchowa jeśli chodzi o psiaczki:evil_lol:[/quote] [I][B]hmm no macie rację,ale wtedy reszta by musiała dopłacać za większy domek tak ? [/B][/I] Quote
KaRa_ Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]hmm no macie rację,ale wtedy reszta by musiała dopłacać za większy domek tak ? [/B][/I][/quote] nie;) Dopłacanie będzie albo nie jeśli znajdziemy daną ilość osób bądź zrezygnujemy z dwóch domków. Quote
rose Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]hmm no macie rację,ale wtedy reszta by musiała dopłacać za większy domek tak ? [/B][/I][/quote] nie, bo wszyscy płacą taką sama kwotę bez względu na ilość osób w domkach;) Quote
Rinuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [I][B]Ale skoro większy domek to więcej płacimy czy nie? :eviltong: przepraszam ,że tak pytam ale dzisiaj ten piątek 13stego jest dla mnie wyczerpującym dniem :shake:[/B][/I] Quote
komar Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 kazdy placi tyle samo;) obojetnie od wielkosci domku Quote
Rinuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='komar']kazdy placi tyle samo;) obojetnie od wielkosci domku[/quote] [I][B]Dzięki :) już wszystko wiem :) naipsałam pw do zainteresowanych :eviltong: Oczwyiście jak coś to jadę z Brutim :cool3:[/B][/I] Quote
Asia & Ginger Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Olek mnie namawia żebym jednak wpadła na weekend do Was...oczywiście zaprosił do domku... nie wiem czy osoby , które z nim są w domu zgadzają się? [/I][/B] [B][I]Przyjechałabym na [COLOR=red]piątek - niedziela albo na sobota-niedziela[/COLOR] (zależy jak będę pracowała).[/I][/B] [B][I]Jestem chętna na koszulkę fourumową...załapałam się?[/I][/B][/quote] Ale forumową czy zlotową? Bo to różnica. ;) [quote name='KaRa_']Na koszulkę wydaje mi się,że raczej tak. Asia mam nadzieje,że powie Ci jakie to beda koszty[/quote] Jak będę wszystko wiedziała o koszulkach to dam znać. ;) [quote name='Okamia']w końcu mam zgodę mamy więc zgłaszam się [B]Okamia + pies (w typie siberian husky)[/B] [B]i oczywiście chcę koszulkę zlotową[/B] [/quote] Zapisuję. :p [quote name='Rinuś'][B][I]A Asia to isniteje ? hmm bo to nie jest pewne czy będę...[/I][/B] [B][I]to nie wiem ile bym musiała wpłacić...najwyżej nie przyjadę i kasa przepadnie[/I][/B][/quote] Istrnieje, istnieje, tylko jestem zalatana i internetu ostatnio nie miałam. :cool1: [quote name='BORA']Od poniedziałku zaczynam pracę...urlopu nie będę miała w te wakacje raczej więc nie dam rady was odwiedzić niestety na zlocie Szkoda, że w tym roku nie Morsko...bo Sieraków to jednak za daleko, 500 km to kilka ładnych godzin jazdy, więc jeżeli miałabym przyjechać tylko na weekend to więcej spędziłabym w podróży niż na zlocie :shake:[/quote] Borciu, będziemy tęsknić. :placz: Już tęsknimy. :placz: :loveu: [quote name='Rinuś'][I][B]Ale skoro większy domek to więcej płacimy czy nie? przepraszam ,że tak pytam ale dzisiaj ten piątek 13stego jest dla mnie wyczerpującym dniem :shake:[/B][/I][/quote] Jeśli chodzi o domki, to 4 i 5 osobowe są takiej samej wielkości i różnią się tylko ilością łóżek. Cena też jest taka sama. Ustaliliśmy, że koszt 1 doby to 30 zł/osoba (180/6=30). ;) Quote
Rinuś Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Ale forumową czy zlotową? Bo to różnica. ;) Jeśli chodzi o domki, to 4 i 5 osobowe są takiej samej wielkości i różnią się tylko ilością łóżek. Cena też jest taka sama. Ustaliliśmy, że koszt 1 doby to 30 zł/osoba (180/6+=30). ;)[/quote] [I][B]yyy zlotową ? a macie projekt? :cool3::cool3: aaa no to kumam już :) [/B][/I] Quote
rose Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [CENTER][B][SIZE=7][COLOR=DarkOrchid]52 [SIZE=2]prawie bym zapomniała:eviltong:[/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/B][/CENTER] Quote
Estera Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 W "moim" domku jest nas na razie trzy,więc jak ktoś chętny, serdecznie zapraszamy :loveu: Ja na zlocie jestem 4 noce, czyli w piątek sobie wracam :) Quote
Mysia_ Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 Może trochę za wcześnie na takie pytanie :eviltong: Ale o której godzinie tak mniej więcej będzie zaczynał się zlot? Od samego rana? :roll: Bo już teraz zaczynam myśleć i kombinować, bo w tym roku Woodstock trwa trzy dni, a nie tak jak zawsze dwa i konieczny się dopiero z niedzieli na poniedziałek, a ja jeszcze do domu muszę wrócić :evil_lol: Quote
rose Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Mysia_']Może trochę za wcześnie na takie pytanie :eviltong: Ale o której godzinie tak mniej więcej będzie zaczynał się zlot? Od samego rana? :roll: Bo już teraz zaczynam myśleć i kombinować, bo w tym roku Woodstock trwa trzy dni, a nie tak jak zawsze dwa i konieczny się dopiero z niedzieli na poniedziałek, a ja jeszcze do domu muszę wrócić :evil_lol:[/quote] Mi się wydaję, że wszyscy nie przyjadą o jednej godzinie, tylko tak jak komu pasuje, na pewno najwięcej osób przyjedzie od samego rana;) ale spoko jak przyjedziesz wieczorem i juz nie będzie miejsca w domkach to Ci udostępnimy wuycieraczkę:evil_lol: Quote
Rinuś Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='rose']Mi się wydaję, że wszyscy nie przyjadą o jednej godzinie, tylko tak jak komu pasuje, na pewno najwięcej osób przyjedzie od samego rana;) ale spoko jak przyjedziesz wieczorem i juz nie będzie miejsca w domkach to Ci udostępnimy wuycieraczkę:evil_lol:[/quote] [quote name='Mysia_']Może trochę za wcześnie na takie pytanie :eviltong: Ale o której godzinie tak mniej więcej będzie zaczynał się zlot? Od samego rana? :roll: Bo już teraz zaczynam myśleć i kombinować, bo w tym roku Woodstock trwa trzy dni, a nie tak jak zawsze dwa i konieczny się dopiero z niedzieli na poniedziałek, a ja jeszcze do domu muszę wrócić :evil_lol:[/quote] [I][B]Noo uważaj bo jak się wszyscy rzucą na domki to zostanie Ci ta wycieraczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/B][/I] Quote
Mysia_ Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Rinuś'][I][B]Noo uważaj bo jak się wszyscy rzucą na domki to zostanie Ci ta wycieraczka :evil_lol::evil_lol::evil_lol::eviltong:[/B][/I][/quote] mama nadzieje, że to bedzie chociaż wygodna wycieraczka :evil_lol: Quote
rose Posted June 14, 2008 Posted June 14, 2008 [quote name='Mysia_']mama nadzieje, że to bedzie chociaż wygodna wycieraczka :evil_lol:[/quote] Tam są chyba takie plastikowe, więc wygodna będzie :evil_lol::evil_lol: Quote
Recommended Posts