Mada:) Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [CENTER][B][SIZE=4]Nie odliczajcie tak, bo wakacje zlecą tym, którzy je jeszcze mają!! :mad: :eviltong:[/SIZE][/B][/CENTER] Quote
rose Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 wiq zapłaciła już całą resztę za Orzecha, więc można ją zaczerwienić;) Quote
KaRa_ Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ludzie zgłaszać się są jeszcze wolne miejsca w domkach:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='rose']wiq zapłaciła już całą resztę za Orzecha, więc można ją zaczerwienić;)[/quote] Zaczerwieniam. :p Quote
rose Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 mam pytanko.. Co z Agnisia=) i Goldenka245? Jadą na zlot? Wiecie coś może? Quote
goldenka245 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Ja jade, ja jade:multi: Ale musze zapłacić:grin: Wpłace, w tym albo przyszłym tyg, jak sie nie wyrobie.. :D:oops: Quote
Asia & Ginger Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 [quote name='rose']mam pytanko.. Co z Agnisia=) i Goldenka245? Jadą na zlot? Wiecie coś może?[/quote] No właśnie Agnisia coś dawno się nie pokazywała. :roll: Może po prostu zapomniała. :roll: [quote name='goldenka245']Ja jade, ja jade:multi: Ale musze zapłacić:grin: Wpłace, w tym albo przyszłym tyg, jak sie nie wyrobie.. :D:oops:[/quote] No! Bo będziem bić! :-x :evil_lol: ;) Quote
Marta_Ares Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=Red][B]:eviltong:[FONT=Verdana][COLOR=Magenta] 54[/COLOR][/FONT] :eviltong: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER] Quote
rose Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [CENTER][COLOR=DarkOrchid][SIZE=7][B]54 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: [/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER] Quote
rose Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 o nie!:placz::placz::placz: to oszukaństwo:-( ja byłam pierwsza:-( Quote
Marta_Ares Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='rose']o nie!:placz::placz::placz: to oszukaństwo:-( ja byłam pierwsza:-([/quote] e tam ja tym razem bylam pierwsza:evil_lol: :evil_lol: Quote
Luzia Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Bijcie się :diabloti: Będzie świeże mięsko na zlot :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
rose Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [quote name='Luzia&Funia']Bijcie się :diabloti: Będzie świeże mięsko na zlot :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote] A kto?:eviltong: Quote
Basia i Barni Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 proponuje wszystkim ociagajacym sie isc przed zlotem do dentysty i nie odkładac tego ja cała noc oka nie zmruzyłam taki ból :shake: jakby mnie tak zab bolał na zlocie to by była bieda:mad: Quote
Mysia_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Basia i Barni']proponuje wszystkim ociagajacym sie isc przed zlotem do dentysty i nie odkładac tego ja cała noc oka nie zmruzyłam taki ból :shake: jakby mnie tak zab bolał na zlocie to by była bieda:mad:[/quote] ja się boję chodzić do dentysty :oops::evil_lol: Quote
KaRa_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Oj nie do dentysty nigdy:evil_lol: Po zaczęciu leczenia kanałowego nie poszłam już na dokończenie i efekcie mam złamany ząb ale nie pójdę tak czy siak:evil_lol::evil_lol: Quote
Luzia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='KaRa_']Oj nie do dentysty nigdy:evil_lol: Po zaczęciu leczenia kanałowego nie poszłam już na dokończenie i efekcie mam złamany ząb ale nie pójdę tak czy siak:evil_lol::evil_lol:[/quote] Nie dała Ci znieczulenia? :-o Quote
Rinuś Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [B][I]Olek mnie namawia żebym jednak wpadła na weekend do Was...oczywiście zaprosił do domku... :eviltong: nie wiem czy osoby , które z nim są w domu zgadzają się? :cool3:[/I][/B] [B][I]Przyjechałabym na [COLOR=red]piątek - niedziela albo na sobota-niedziela[/COLOR] (zależy jak będę pracowała).[/I][/B] [B][I]Jestem chętna na koszulkę fourumową...załapałam się?:p[/I][/B] Quote
KaRa_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Rinuś'][B][I]Olek mnie namawia żebym jednak wpadła na weekend do Was...oczywiście zaprosił do domku... :eviltong: nie wiem czy osoby , które z nim są w domu zgadzają się? :cool3:[/I][/B] [B][I]Przyjechałabym na [COLOR=red]piątek - niedziela albo na sobota-niedziela[/COLOR] (zależy jak będę pracowała).[/I][/B] [B][I]Jestem chętna na koszulkę fourumową...załapałam się?:p[/I][/B][/quote] Na koszulkę wydaje mi się,że raczej tak. Asia mam nadzieje,że powie Ci jakie to beda koszty;) Quote
Okamia Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 w końcu mam zgodę mamy więc zgłaszam się [B]Okamia + pies (w typie siberian husky) i oczywiście chcę koszulkę zlotową ;) [/B] Quote
KaRa_ Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [quote name='Okamia']w końcu mam zgodę mamy więc zgłaszam się [B]Okamia + pies (w typie siberian husky) i oczywiście chcę koszulkę zlotową ;) [/B][/quote] domek?na ile? i wszystkie dane do Asi czyli imie i nazwisko plus nr tel do ciebie, i jesli jestes niepelnoletnia do rodzicow;) i inni co o tym zapomnieli rowniez!! Quote
rose Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 [CENTER][COLOR=Purple][SIZE=7][B]53 :p:p:p:p [/B][/SIZE][/COLOR][/CENTER] Quote
Patikujek Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Ja wolę chodzić do dentysty bo ostatnioz powodu bólu miałam tydzień z zycia wyjęty a wczesniej jakiś miesiąc :shake: Ania-maniaczko:mad: Quote
KaRa_ Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Przypominam iż są jeszcze miejsca w domkach ;) Wiec proszę ładnie reklamować zlot na swoich fotoblogach, wśród dogomaniackich znajomych:evil_lol: Przypominam o płaceniu za zlot,bo księgowa się nam niepokoi :evil_lol::evil_lol: Ci co nie podali jeszcze numeru tel i swoich danych proszeni są to podać bo jest to ważne by mieć kontakt jakby ktoś na zlot nie dojechał itp, no i na miejscu jakby coś;) Quote
Okamia Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 [quote name='KaRa_']domek?na ile? i wszystkie dane do Asi czyli imie i nazwisko plus nr tel do ciebie, i jesli jestes niepelnoletnia do rodzicow;) i inni co o tym zapomnieli rowniez!![/quote] Asia już wszystko ma wcześniej niż się wpisałam ;) Quote
Recommended Posts