Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='rose']mam pytanko..
Co z Agnisia=) i Goldenka245? Jadą na zlot? Wiecie coś może?[/quote]
No właśnie Agnisia coś dawno się nie pokazywała. :roll: Może po prostu zapomniała. :roll:

[quote name='goldenka245']Ja jade, ja jade:multi: Ale musze zapłacić:grin: Wpłace, w tym albo przyszłym tyg, jak sie nie wyrobie.. :D:oops:[/quote]
No! Bo będziem bić! :-x
:evil_lol: ;)

Posted

[CENTER][FONT=Comic Sans MS][SIZE=7][COLOR=Red][B]:eviltong:[FONT=Verdana][COLOR=Magenta] 54[/COLOR][/FONT] :eviltong:

:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:
[/B][/COLOR][/SIZE][/FONT][/CENTER]

Posted

[quote name='Luzia&Funia']Bijcie się :diabloti: Będzie świeże mięsko na zlot :diabloti::diabloti::diabloti:[/quote]

A kto?:eviltong:

Posted

[quote name='Basia i Barni']proponuje wszystkim ociagajacym sie isc przed zlotem do dentysty i nie odkładac tego
ja cała noc oka nie zmruzyłam taki ból :shake:

jakby mnie tak zab bolał na zlocie to by była bieda:mad:[/quote]

ja się boję chodzić do dentysty :oops::evil_lol:

Posted

Oj nie do dentysty nigdy:evil_lol: Po zaczęciu leczenia kanałowego nie poszłam już na dokończenie i efekcie mam złamany ząb ale nie pójdę tak czy siak:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Oj nie do dentysty nigdy:evil_lol: Po zaczęciu leczenia kanałowego nie poszłam już na dokończenie i efekcie mam złamany ząb ale nie pójdę tak czy siak:evil_lol::evil_lol:[/quote]

Nie dała Ci znieczulenia? :-o

Posted

[B][I]Olek mnie namawia żebym jednak wpadła na weekend do Was...oczywiście zaprosił do domku... :eviltong: nie wiem czy osoby , które z nim są w domu zgadzają się? :cool3:[/I][/B]
[B][I]Przyjechałabym na [COLOR=red]piątek - niedziela albo na sobota-niedziela[/COLOR] (zależy jak będę pracowała).[/I][/B]
[B][I]Jestem chętna na koszulkę fourumową...załapałam się?:p[/I][/B]

Posted

[quote name='Rinuś'][B][I]Olek mnie namawia żebym jednak wpadła na weekend do Was...oczywiście zaprosił do domku... :eviltong: nie wiem czy osoby , które z nim są w domu zgadzają się? :cool3:[/I][/B]
[B][I]Przyjechałabym na [COLOR=red]piątek - niedziela albo na sobota-niedziela[/COLOR] (zależy jak będę pracowała).[/I][/B]
[B][I]Jestem chętna na koszulkę fourumową...załapałam się?:p[/I][/B][/quote]
Na koszulkę wydaje mi się,że raczej tak. Asia mam nadzieje,że powie Ci jakie to beda koszty;)

Posted

[quote name='Okamia']w końcu mam zgodę mamy więc zgłaszam się

[B]Okamia + pies (w typie siberian husky)

i oczywiście chcę koszulkę zlotową ;)
[/B][/quote]

domek?na ile? i wszystkie dane do Asi
czyli imie i nazwisko plus nr tel do ciebie, i jesli jestes niepelnoletnia do rodzicow;) i inni co o tym zapomnieli rowniez!!

Posted

Przypominam iż są jeszcze miejsca w domkach ;) Wiec proszę ładnie reklamować zlot na swoich fotoblogach, wśród dogomaniackich znajomych:evil_lol:
Przypominam o płaceniu za zlot,bo księgowa się nam niepokoi :evil_lol::evil_lol:
Ci co nie podali jeszcze numeru tel i swoich danych proszeni są to podać bo jest to ważne by mieć kontakt jakby ktoś na zlot nie dojechał itp, no i na miejscu jakby coś;)

Posted

[quote name='KaRa_']domek?na ile? i wszystkie dane do Asi
czyli imie i nazwisko plus nr tel do ciebie, i jesli jestes niepelnoletnia do rodzicow;) i inni co o tym zapomnieli rowniez!![/quote]

Asia już wszystko ma wcześniej niż się wpisałam ;)