Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Komarek jak maszynka z tymi naszymi zachciankami muzycznymi ^^ Hm, większośc moich zespołów jest nie do śpiewania na ognisku i raczej zza granicy ....

Posted

[quote name='komar']to prosze o liste tak z 5 piosenek IRY;)[/quote]
tylko 5?:-(

[quote name='Mysia_']Nadzieje, Ikar, Wiara, Szczęśliwego Nowego Jorku, Mój Dom, itd. :cool3: Mogę więcej? :evil_lol:
A Myslovitz? :cool3: Mają dużo znanych piosenek ;)[/quote]
Ja bym powiedziała tak(choć 5 to za mało:-():
Deszcz
Bez Ciebie znikam
Ogień
Nie zatrzymam się
California
:eviltong:

Posted

[quote name='rose']tylko 5?:-(

Ja bym powiedziała tak(choć 5 to za mało:-():
Deszcz
Bez Ciebie znikam
Ogień
Nie zatrzymam się
California
:eviltong:[/quote]

no właśnie 5 to za mało :shake:

A coś Kobranocki? :cool3: "Kocham Cię jak Irlandię" koniecznie :evil_lol:

Aha, a takie przeboje jak "W taką ciszę" Universe :razz: "Teksański" Hey :loveu:

Posted

[quote name='KaRa_']Rose Ty to po za kolejnością jesteś przecież Ty będziesz decydować kiedy i ile będzie Ci komarek grał:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

Tylko żeby on się tak słuchać chciał:roll:

Posted

[quote name='rose']Tylko żeby on się tak słuchać chciał:roll:[/quote]
Ania pamiętaj o zakładzie kto lepiej wytresuje:evil_lol: Wiec podszkol go teraz a na zlocie będzie chodził jak w zegarku :lol::lol:

Posted

[quote name='komar']Karolinko...:mad::mad::mad: Ty lepiej uważaj, żebym to Ja Ciebie nie wytresował[/quote]
Przykro mi ale mnie już się nie da, za wielki buntownik ze mnie:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

w ramach info o osrodku;)
Pani wlascicielka boi sie psow i dostala zawalu jak zobaczyla 5 (konia krowe szczura swinke wietnamska i wydre)
warto zwrocic uwage na podejrzane osobniki sluchajace disco polo w domkach obok - wyja do ksiezyca kolo 4 nad ranem i cytuje "szczytaja"
w domkach sa garnki talerze kubki itp
licznik w domku nr 6 od pradu nei dziala;) o zarowke trzeba sie bic a i tak sie jej nei dostanie;)
ale generalnie fajny osrodek milego zlotu zyczymy

Posted

podsumowanie humorystyczne ale prawdziwe;)
psow musialoby przyjechac ok sztuk -3 zeby bylo dobrze;) ale u nas Pani po prostu jak cos chciala stawala hen hen przed domkiem i prosila o podejscie a psy byly na terenie przypiete. heh... kobita nie wie na co sie zgodzila po prostu w moim odczuciu;)

Posted

[quote name='komar']tyle że pani z ośrodka raczej tam bedzie cały czas:P chyba[/quote]

może się wyniesie na czas naszej obecności:eviltong:

Posted

albo nam się każe wynieść :evil_lol:

ona jest świadoma tego, na co się zgodziła?.. :evil_lol:

może być 50-60 psów..:diabloti:

Posted

No przecież sama nazwa wskazuje "Zlot DOGOMANIAKÓW" więc chyba powinna przeczuwać, że nie będzie 2 piesków, tylko 'troszkę' więcej xP

Posted

[quote name='Marta_Ares']to i tak nie wyjdzie 20pieskow.

Kurcze zaczynam sie obawiac po opowiesci Mrowy....[/quote]

By wyszło 40, ale to i tak już lepiej niż 54..