Estera Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 rose- czy pieniążki ode mnie dotarły? Bo widzę, że nadal widnieję na kruczo czarnej liście :evil_lol: Przepraszam bardzo za taką zwłokę, komu trzeba było wytłumaczyłam się. Quote
rose Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='Estera']rose- czy pieniążki ode mnie dotarły? Bo widzę, że nadal widnieję na kruczo czarnej liście :evil_lol: Przepraszam bardzo za taką zwłokę, komu trzeba było wytłumaczyłam się.[/quote] Właśnie doszły:) Asiu zaczerwień;) Quote
M&T Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Przelew za moją osobę towarzyszącą już poszedł :D jest pt. "osoba T-M" :) jak dostaniecie pieniążki to napiszcie, żebym była pewna, że doszły :D Buu! Szkoda, że Karilka idzie sobie z dogo :( ale musimy pamiętać, żeby jej o zlocie przypomnieć! :D Quote
Estera Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='rose']Właśnie doszły:) Asiu zaczerwień;)[/quote]cieszę się, bo nie wiem czemu i wczoraj i dzisiaj przy przelewach nie ważne do kogo wyskakiwały mi błędy :shake: No ale już ok :loveu: Co do psów.. Mama ma powiedziała, że się nie obrazi jak Szyszolca jej zostawię na ten tydzień, więc małej mogę nie brać ;) Quote
Asia & Ginger Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='rose']Właśnie doszły:) Asiu zaczerwień;)[/quote] Zaczerwieniam. :p [quote name='Estera']cieszę się, bo nie wiem czemu i wczoraj i dzisiaj przy przelewach nie ważne do kogo wyskakiwały mi błędy :shake: No ale już ok :loveu: Co do psów.. Mama ma powiedziała, że się nie obrazi jak Szyszolca jej zostawię na ten tydzień, więc małej mogę nie brać ;)[/quote] Ale Diunka koniecznie musi jechać. :cool3: :loveu: Quote
rose Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Nie żebym czatowała.. ale skoro już po północy..:eviltong: [CENTER][SIZE=7] [B][COLOR=DarkOrchid]76[/COLOR][/B] [/SIZE][/CENTER] Quote
Mysia_ Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Rose z tym odliczaniem to już jakaś obsesja :evil_lol: Quote
rose Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='Mysia_']Rose z tym odliczaniem to już jakaś obsesja :evil_lol:[/quote] Nie prawda:eviltong: nic się nie dzieje na forum, więc coś pisać trzeba:eviltong: Osoba od T&M zapłacona całość;) Quote
KaRa_ Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Widziałam dzisiaj artykuł w gazecie i stwierdziłam,że za te kilka linijek nie warto kupować:evil_lol: Quote
Rahl Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='KaRa_']Widziałam dzisiaj artykuł w gazecie i stwierdziłam,że za te kilka linijek nie warto kupować:evil_lol:[/quote] To jest MP czy PP? Bo zapomnialam :roll: Quote
M&T Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='rose'] Osoba od T&M zapłacona całość;)[/quote] :multi::multi: [quote name='KaRa_']Widziałam dzisiaj artykuł w gazecie i stwierdziłam,że za te kilka linijek nie warto kupować:evil_lol:[/quote] O Dogomanii jest tylko kilka linijek? Ale i tak kupię xD z ciekawości xD Quote
Asia & Ginger Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']To jest MP czy PP? Bo zapomnialam :roll:[/quote] PP. ;) Ja jeszcze nie mam gazetki. :cool1: Quote
McDzik Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ej mam pomysła xD Bo czytałam wcześniej, że planujecie pozabierać sprzęty do agility i tak dalej, żeby pieski troche pohopkały. Mój np nigdy nie uczestniczył w czymś takim, więc wątpie, żeby na starcie był w to dobry, ale na pewno znajdą się na zlocie psiaki, które miały z tym już do czynienia. I tu mój pomysł na urozmaicenie zlotu xD Ostatnio dostałam dzikiej pasji w produkcji rozetek na wystawy i wychodzą coraz lepsze, a do sierpnia powinnam obczaić już co i jak i będą boskie :D Co wy na małe zawody agility pod koniec zlotu dla psiaków? Zrobiłabym rozetki dla 3 pierwszych psiaków, które poradzą sobie najlepiej i poprowadziłabym zawody, a na koniec wręczyła nagrody xD Zrobilibyśmy jakieś stoliki sędziowskie, np z numerkami od 1 do 10 (jak w Tańcu z Gwiazdami xDDDDD) i byłoby głosowanie etc.. Myśle, ze fajnie by było, gdyby ten pomysł wypalił xD Od razu mówie, że ja tam jestem całkiem obiektywna, bo mój psiak nawet by w tym pewnie udziału nie brał xD Co wy na to? :) Jeśli jesteście za, to ja się podejmę wykonania takich pamiątkowych rozetek dla 'podiumowych' piesków z opisem, że było to na zlocie i tak dalej i tak dalej ... xD Quote
Junka Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='McDzik']Ej mam pomysła xD Bo czytałam wcześniej, że planujecie pozabierać sprzęty do agility i tak dalej, żeby pieski troche pohopkały. Mój np nigdy nie uczestniczył w czymś takim, więc wątpie, żeby na starcie był w to dobry, ale na pewno znajdą się na zlocie psiaki, które miały z tym już do czynienia. I tu mój pomysł na urozmaicenie zlotu xD Ostatnio dostałam dzikiej pasji w produkcji rozetek na wystawy i wychodzą coraz lepsze, a do sierpnia powinnam obczaić już co i jak i będą boskie :D Co wy na małe zawody agility pod koniec zlotu dla psiaków? Zrobiłabym rozetki dla 3 pierwszych psiaków, które poradzą sobie najlepiej i poprowadziłabym zawody, a na koniec wręczyła nagrody xD Zrobilibyśmy jakieś stoliki sędziowskie, np z numerkami od 1 do 10 (jak w Tańcu z Gwiazdami xDDDDD) i byłoby głosowanie etc.. Myśle, ze fajnie by było, gdyby ten pomysł wypalił xD Od razu mówie, że ja tam jestem całkiem obiektywna, bo mój psiak nawet by w tym pewnie udziału nie brał xD Co wy na to? :) Jeśli jesteście za, to ja się podejmę wykonania takich pamiątkowych rozetek dla 'podiumowych' piesków z opisem, że było to na zlocie i tak dalej i tak dalej ... xD[/quote] Suuper pomysł :) Jeśli ja pojade na zlot( bo mam małe obawy, że mnie nie będzie stać, bo coś mi z pracką nie halo) to mogę być sędzią. My z Juną startujemy już w zawodach i niedlugo przechodzimy do A1 więc nie będziemy robić konkurencji :) Quote
Asia & Ginger Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Fajny pomysł. :multi: Ale na pewno trzeba by zrobić przynajmniej dwa poziomy, zaawansowany (dla psiaków, które już ćwiczą agility) i początkujący (dla tych, które pierwszy raz zetkną się z tym sportem na zlocie). ;) Quote
M&T Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Ja jestem absolutnie za! :D bardzo dobry pomysł ^^ a tak w ogóle to mam pytanie: co z wyżywieniem na Zlocie? Będzie załatwione czy każdy we własnym zakresie? Nie mogę nigdzie znaleźć info o tym xD Quote
rose Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='M&T']Ja jestem absolutnie za! :D bardzo dobry pomysł ^^ a tak w ogóle to mam pytanie: co z wyżywieniem na Zlocie? Będzie załatwione czy każdy we własnym zakresie? Nie mogę nigdzie znaleźć info o tym xD[/quote] Jedzenie we własnym zakresie;) Quote
M&T Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='rose']Jedzenie we własnym zakresie;)[/quote] Oki, thx za info ^^ Quote
Recommended Posts