Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='komar']boszz... znowu temat zlotu robi sie jak jakiś wątek do wojny;P[/quote]

a tam od razu wojny :eviltong: Młodzież trzeba uświadamiać :diabloti::mad:

Posted

[quote name='KaRa_']Dokładnie tylko wiek 11lat nawet do młodzieży się nie zalicza:evil_lol::evil_lol:[/quote]

tzreba tzreba bo ona nieświadoma :evil_lol:

Posted

[quote name='Mysia_']a tam od razu wojny :eviltong: Młodzież trzeba uświadamiać :diabloti::mad:[/quote]
Dokładnie tylko wiek 11lat nawet do młodzieży się nie zalicza:evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='komar']to w takim razie w taki sposob ja bym nie chciał być uświadamiany:P[/quote]
A ty w jaki sposób byłes uświadamiany?? :evil_lol:

Posted

ale laska to fest ma w tym główce :flaming:

ale czym skorupka za młodu ....ach strach pomyslec co bedzie dalej - moze z tego wyrośnie wkoncu ma tylko 11 lat
no ale co na to jej mama? przeciez chciała jechac na zlot z nia?

Posted

No własnie gdzie sa rodzice?? :roll: Moja mama np. jak mnie nie było to sprawdzala mojego brata co robi na necie (tez ma 11 lat) a jak ja jestem to czasami ja sprawdzam co on robi. Och dziwny jest ten świat.... :evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_'] Miedzy czasie Twoj kolega mial 7czy 10 szczeniakow [B]jamnika z podhalanem[/B] i nagle gdy jedna osoba sie spytala o nie na watku to wszystkie dziwnym cudem znalazly dom u ciotek,znajomych itp.[/quote]
:lol::lol::lol:ciekawe skojarzenie, który był reproduktorem?:diabloti:

[quote name='Junka']Moja mama np. jak mnie nie było to sprawdzala mojego brata co robi na necie (tez ma 11 lat) a jak ja jestem to czasami ja sprawdzam co on robi.[/quote]

zero prywatności nawet we własnym domu:eviltong: Biedny brat:eviltong:

[quote name='gossia']Ok to przez was mam nie mieć psa...[B]wy tylko na złe mnie prowadzicie.[/B][/quote]
a to coś nowego:cool1:

[quote name='Basia i Barni']ooo gossia witamy bo juz sie troche na wątku nudno robiło :diabloti:[/quote]
:lol:

[quote name='KaRa_']
Przypominam o wysyłaniu danych do Asi oraz przysyłaniu pieniędzy.[/quote]

Kara-większość bierze przykład z organizatorów:diabloti:

Posted

[quote name='KaRa_']Kara-większość bierze przykład z organizatorów:diabloti:[/quote]
Ja dam Ani pięniążki do ręki. :cool3: W ten piątek. :eviltong:
Mam nadzieje, że reszta organizatorów weźmie ze mnie przykład. :cool3:

Posted

Asiu ty chyba w cuda wierzysz

Myszko ty nic o Komarku nie wiesz, on się już urodził uświadomiony i idealny[COLOR=White](tylko nie umiem się w nim tego doszukać):evil_lol:[/COLOR]

Posted

[quote name='Patikujek']

Myszko ty nic o Komarku nie wiesz, on się już urodził uświadomiony i idealny[COLOR=White](tylko nie umiem się w nim tego doszukać):evil_lol:[/COLOR][/quote]

:turn-l::turn-l::turn-l:

Posted

[quote name='KaRa_']Jutro oficjalnie delegacja jedzie do ośrodka by zrobić zdjęcia i Wam pokazać:evil_lol:[/quote]

Zdjęcia zobaczy tylko ten kto zapłacił całość za zlot:eviltong::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']Drugi??:evil_lol::evil_lol:mam nadzieje,że już napisze proszę mnie skreślić z listy a ja powiem ach zrobimy to z wielką przyjemnością:loveu::loveu::loveu:[/quote]
A co stoi na przeszkodzie, żeby skreślić ją już teraz? :razz: Uważam, że jako organizatorki macie prawo odmówić w uzasadnionym przypadku (a ten przypadek taki jest) :diabloti: Poza tym to jestem pewna, że ona i tak w ostatniej chwili odwoła swój przyjazd :evil_lol: jakaś choroba może ją złapać czy coś :roll: (nie żebym życzyła, ale takie sprawy się zdarzają jak wiemy)

Posted

[quote name='KaRa_']
Boszkowo jest fajne bylam tam raz;)ale fakt faktem duuzo ludzi tam jest.
Ja myslę ,że fajnym miejscem byłoby tam gdzie w zeszłym roku był obóz klikerowy [URL]http://mosir.i-pila.pl/?go=plotki[/URL][/quote]

KaRa - Sieraków to zajefajne miejsce, ładna plaża- łagodne wejście do wody, no i co najważniejsze to, co dla mnie ma znaczenie i dla zdrowia psów - czyściutka woda!

Pozdrowionka!

Posted

Hejka!
Jedziemy z Poznania i szukamy kogoś, kto wybiera się na zlot dogomaniaków do Sierakowa i jedzie samochodem. Może znalazłoby się miejsce dla 2 osób z psem? Oczywiście dożymy się do paliwa! My planujemy być od poniedziałku do piątku, no, ewentualnie do niedzieli, jeśli będzie na tyle fajnie, by warto było zarywać pracę (piątek - niedziela).
Pozdrawiamy!

Proszę o odpowiedzi na:

GG: 1240798 lub na PW - najlepiej!
tel: (061) 2214128