Mysia_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='komar']boszz... znowu temat zlotu robi sie jak jakiś wątek do wojny;P[/quote] a tam od razu wojny :eviltong: Młodzież trzeba uświadamiać :diabloti::mad: Quote
Junka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='KaRa_']Dokładnie tylko wiek 11lat nawet do młodzieży się nie zalicza:evil_lol::evil_lol:[/quote] tzreba tzreba bo ona nieświadoma :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Mysia_']a tam od razu wojny :eviltong: Młodzież trzeba uświadamiać :diabloti::mad:[/quote] Dokładnie tylko wiek 11lat nawet do młodzieży się nie zalicza:evil_lol::evil_lol: Quote
Junka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 heh wkurza mnie to przesówanie postów :angryy: Quote
Junka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='komar']to w takim razie w taki sposob ja bym nie chciał być uświadamiany:P[/quote] A ty w jaki sposób byłes uświadamiany?? :evil_lol: Quote
Junka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nie no padne mam zegarek przestawiony o 3 minuty do przodu i tak mi się posty przesówają :angryy: Quote
komar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 to w takim razie w taki sposob ja bym nie chciał być uświadamiany:P Quote
Basia i Barni Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 ale laska to fest ma w tym główce :flaming: ale czym skorupka za młodu ....ach strach pomyslec co bedzie dalej - moze z tego wyrośnie wkoncu ma tylko 11 lat no ale co na to jej mama? przeciez chciała jechac na zlot z nia? Quote
Junka Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 No własnie gdzie sa rodzice?? :roll: Moja mama np. jak mnie nie było to sprawdzala mojego brata co robi na necie (tez ma 11 lat) a jak ja jestem to czasami ja sprawdzam co on robi. Och dziwny jest ten świat.... :evil_lol: Quote
AgaCzips Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='KaRa_'] Miedzy czasie Twoj kolega mial 7czy 10 szczeniakow [B]jamnika z podhalanem[/B] i nagle gdy jedna osoba sie spytala o nie na watku to wszystkie dziwnym cudem znalazly dom u ciotek,znajomych itp.[/quote] :lol::lol::lol:ciekawe skojarzenie, który był reproduktorem?:diabloti: [quote name='Junka']Moja mama np. jak mnie nie było to sprawdzala mojego brata co robi na necie (tez ma 11 lat) a jak ja jestem to czasami ja sprawdzam co on robi.[/quote] zero prywatności nawet we własnym domu:eviltong: Biedny brat:eviltong: [quote name='gossia']Ok to przez was mam nie mieć psa...[B]wy tylko na złe mnie prowadzicie.[/B][/quote] a to coś nowego:cool1: [quote name='Basia i Barni']ooo gossia witamy bo juz sie troche na wątku nudno robiło :diabloti:[/quote] :lol: [quote name='KaRa_'] Przypominam o wysyłaniu danych do Asi oraz przysyłaniu pieniędzy.[/quote] Kara-większość bierze przykład z organizatorów:diabloti: Quote
Mysia_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Junka']A ty w jaki sposób byłes uświadamiany?? :evil_lol:[/quote] nie był uświadamiany, albo źle, no i teraz są efekty :diabloti: Quote
Asia & Ginger Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='KaRa_']Kara-większość bierze przykład z organizatorów:diabloti:[/quote] Ja dam Ani pięniążki do ręki. :cool3: W ten piątek. :eviltong: Mam nadzieje, że reszta organizatorów weźmie ze mnie przykład. :cool3: Quote
Patikujek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Asiu ty chyba w cuda wierzysz Myszko ty nic o Komarku nie wiesz, on się już urodził uświadomiony i idealny[COLOR=White](tylko nie umiem się w nim tego doszukać):evil_lol:[/COLOR] Quote
KaRa_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='Patikujek'] Myszko ty nic o Komarku nie wiesz, on się już urodził uświadomiony i idealny[COLOR=White](tylko nie umiem się w nim tego doszukać):evil_lol:[/COLOR][/quote] :turn-l::turn-l::turn-l: Quote
komar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 spokojna twoja rozczochrana:P na wszystko przyjdzie czas;-) Quote
KaRa_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Jutro oficjalnie delegacja jedzie do ośrodka by zrobić zdjęcia i Wam pokazać:evil_lol: Quote
rose Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='KaRa_']Jutro oficjalnie delegacja jedzie do ośrodka by zrobić zdjęcia i Wam pokazać:evil_lol:[/quote] Zdjęcia zobaczy tylko ten kto zapłacił całość za zlot:eviltong::evil_lol: Quote
BORA Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='KaRa_']Drugi??:evil_lol::evil_lol:mam nadzieje,że już napisze proszę mnie skreślić z listy a ja powiem ach zrobimy to z wielką przyjemnością:loveu::loveu::loveu:[/quote] A co stoi na przeszkodzie, żeby skreślić ją już teraz? :razz: Uważam, że jako organizatorki macie prawo odmówić w uzasadnionym przypadku (a ten przypadek taki jest) :diabloti: Poza tym to jestem pewna, że ona i tak w ostatniej chwili odwoła swój przyjazd :evil_lol: jakaś choroba może ją złapać czy coś :roll: (nie żebym życzyła, ale takie sprawy się zdarzają jak wiemy) Quote
basia bonnie Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Czy jakieś dwie osoby nie mają domku? to nasz domek chętnie przyjmie ;) Quote
Mysia_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='rose']Zdjęcia zobaczy tylko ten kto zapłacił całość za zlot:eviltong::evil_lol:[/quote] jastem za :diabloti: Quote
etka1973 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='KaRa_'] Boszkowo jest fajne bylam tam raz;)ale fakt faktem duuzo ludzi tam jest. Ja myslę ,że fajnym miejscem byłoby tam gdzie w zeszłym roku był obóz klikerowy [URL]http://mosir.i-pila.pl/?go=plotki[/URL][/quote] KaRa - Sieraków to zajefajne miejsce, ładna plaża- łagodne wejście do wody, no i co najważniejsze to, co dla mnie ma znaczenie i dla zdrowia psów - czyściutka woda! Pozdrowionka! Quote
etka1973 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Hejka! Jedziemy z Poznania i szukamy kogoś, kto wybiera się na zlot dogomaniaków do Sierakowa i jedzie samochodem. Może znalazłoby się miejsce dla 2 osób z psem? Oczywiście dożymy się do paliwa! My planujemy być od poniedziałku do piątku, no, ewentualnie do niedzieli, jeśli będzie na tyle fajnie, by warto było zarywać pracę (piątek - niedziela). Pozdrawiamy! Proszę o odpowiedzi na: GG: 1240798 lub na PW - najlepiej! Skype: etka1973 tel: (061) 2214128 Quote
Mysia_ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 czyżby szykowali nam się kolejni zlotowicze? :razz: Quote
KaRa_ Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Nasz transport będzie zbyt załadowany bo ogółem 3 osoby i pies no i gitara i grill i reszta rzeczy:evil_lol: Quote
Recommended Posts