Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Karilka']Może za rok będzie ponad 100? Wtedy Dogomaniacy opanują całą miejscowość:evil_lol:...[/quote]
o niieee, ludzie uciekać:-o :evil_lol:

Posted

hehe ja bym się na miejscu właścicieli bała wpuścić tyle psów do jakiegokolwiek ośrodka :roll: Ale dobrze, że są fanatycy tacy jak my i sie na takie cóś zgadzają :cool3::evil_lol:

Posted

[quote name='Karilka']Pewnie odetchną z ulga, jak wyjedziemy...

Ale pamiętajcie: nie róbmy wiochy!
Pokazmy, że właściciele psów są odpowiedzialni.[/quote]

Ale robienie wiochy jest faaaajne ;( to może w dzień zachowujmy pozory, że jesteśmy bardzo poważnymi, odpowiedzialnymi itp. właścicielami naszych czworonogów, a wieczorkiem (jak nikt nie patrzy :evil_lol:) hulaj dusza :cool3: xD

Posted

Chyba żartujesz, nikt w to nie uwierzy(dogomaniacy odpowiedzialni???:o:o;o:evil_lol:

Przeglądałam właśnie wątek z poprzedniego zlotu i mi się mój wierszyk przypomniał:)
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2192214&postcount=653[/URL]

A tak poza tym to to jest lista ludzi i psów obecnych na poprzednim zlocie
[URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6536746&postcount=231[/URL]

Posted

Patikujek wierszyk SUPER... ale w tym roku chyba o wszystkich i wszystkim wierszyka na polskim nie napiszesz...
A jak nawet by Ci sie jakimś cudem udało to troszku długaśny by był...

Posted

[quote name='Patikujek']To będziemy mieć nową wersję "Pana Tadeusza" - "Pan Dogomaniak" :PP[/quote]

[quote name='Asia & Ginger']Good idea. :cool3: :thumbs:[/quote]

Ej. Przecież więcej babek jest a Ty chcesz o facecie pisać:mad:...
Chociaż... śmiesznie będzie:evil_lol:. Z facetów to można sie pośmiać:loveu:

Posted

Ja wam dam sie pośmiać z facetów!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad:

a tak swoją droga to na pierwszym zlocie powstala piosenka o wszystkich:D ale na dogo nie ma juz tego watku wiec nie da rady odtworzyc:P chyba ze ktos mial zapisane na kartce;P

Posted

[quote name='komar']Ja wam dam sie pośmiać z facetów!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad:

a tak swoją droga to na pierwszym zlocie powstala piosenka o wszystkich:D ale na dogo nie ma juz tego watku wiec nie da rady odtworzyc:P chyba ze ktos mial zapisane na kartce;P[/quote]
Faceci są śmieszni, to jak się nie smiać?!? :cool3: :eviltong: :evil_lol:

[B]Komarku[/B], właśnie będę prosiła modów o przywrócenie wątku o I Zlocie Dogomaniaków, chyba że potrafisz mi przytoczyć, kto ten zlot organizował i jak do tego doszło, jak wpadł na ten pomysł. Potrzebne mi te informacje. :cool3:

Posted

Organizatorem kto byl?? pojecia nie mam:P ale chyab payook;P mnie to wtedy siostra zabrala na ten I Zlot;D ale mam zdjęcia z pierwszego zlotu;) i planuje zrobic taki krotki foilmik gdzie sie kazdy zlot przedstawia;D a z osob ktore tam byly to chyba tylko Ja i Payooki i Antu pozostali;P

Posted

[quote name='baffi2']Nie rozumiem dlaczego usunęli ten wątek :shake:[/quote]
Pewnie dlatego, że jest to wątek sprzed 6 lat. ;)
Ale mam nadzieję, że jest jeszcze w archiwum. :roll:

[quote name='komar']Organizatorem kto byl?? pojecia nie mam:P ale chyab payook;P mnie to wtedy siostra zabrala na ten I Zlot;D ale mam zdjęcia z pierwszego zlotu;) i planuje zrobic taki krotki foilmik gdzie sie kazdy zlot przedstawia;D a z osob ktore tam byly to chyba tylko Ja i Payooki i Antu pozostali;P[/quote]
Dzięki za info. ;)

[quote name='Junka']Heh mam nadzieje, że ten zlot się stanie już tradycją :)[/quote]
[quote name='anne269']ja też mam taką nadzieję, już się pisze na następne:lol:[/quote]
Zlot Dogomaniaków już jest tradycją. :cool3: :p