Karilka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 W przyszłym roku pewnie dogomaniacy opanują całą miejscowość. Quote
baffi2 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Karilka']Może za rok będzie ponad 100? Wtedy Dogomaniacy opanują całą miejscowość:evil_lol:...[/quote] o niieee, ludzie uciekać:-o :evil_lol: Quote
Karilka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 I liczmy każdy dogomaniak z 1 psem.... 100psów... kto taką ilość czterołapnych przyjmie do siebie....:shake: Quote
Junka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 hehe ja bym się na miejscu właścicieli bała wpuścić tyle psów do jakiegokolwiek ośrodka :roll: Ale dobrze, że są fanatycy tacy jak my i sie na takie cóś zgadzają :cool3::evil_lol: Quote
Karilka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Pewnie odetchną z ulga, jak wyjedziemy... Ale pamiętajcie: nie róbmy wiochy! Pokazmy, że właściciele psów są odpowiedzialni. Quote
M&T Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Karilka']Pewnie odetchną z ulga, jak wyjedziemy... Ale pamiętajcie: nie róbmy wiochy! Pokazmy, że właściciele psów są odpowiedzialni.[/quote] Ale robienie wiochy jest faaaajne ;( to może w dzień zachowujmy pozory, że jesteśmy bardzo poważnymi, odpowiedzialnymi itp. właścicielami naszych czworonogów, a wieczorkiem (jak nikt nie patrzy :evil_lol:) hulaj dusza :cool3: xD Quote
Karilka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 M&T Co masz na myśli z nocną "hulaj duszą"?:cool1::eviltong: Quote
M&T Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 no wiesz...te wszystkie...tentegesy... no wiesz! :razz: xD Quote
Patikujek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Chyba żartujesz, nikt w to nie uwierzy(dogomaniacy odpowiedzialni???:o:o;o:evil_lol: Przeglądałam właśnie wątek z poprzedniego zlotu i mi się mój wierszyk przypomniał:) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=2192214&postcount=653[/URL] A tak poza tym to to jest lista ludzi i psów obecnych na poprzednim zlocie [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=6536746&postcount=231[/URL] Quote
M&T Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Wiesz, trzeba sprawiać chociaż pozory, że jesteśmy odpowiedzialni xP a wierszyk super napisałaś!!! :D Quote
Karilka Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Patikujek wierszyk SUPER... ale w tym roku chyba o wszystkich i wszystkim wierszyka na polskim nie napiszesz... A jak nawet by Ci sie jakimś cudem udało to troszku długaśny by był... Quote
Patikujek Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 To będziemy mieć nową wersję "Pana Tadeusza" - "Pan Dogomaniak" :PP Quote
Asia & Ginger Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Patikujek']To będziemy mieć nową wersję "Pana Tadeusza" - "Pan Dogomaniak" :PP[/quote] Good idea. :cool3: :thumbs: Quote
Karilka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='Patikujek']To będziemy mieć nową wersję "Pana Tadeusza" - "Pan Dogomaniak" :PP[/quote] [quote name='Asia & Ginger']Good idea. :cool3: :thumbs:[/quote] Ej. Przecież więcej babek jest a Ty chcesz o facecie pisać:mad:... Chociaż... śmiesznie będzie:evil_lol:. Z facetów to można sie pośmiać:loveu: Quote
komar Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Ja wam dam sie pośmiać z facetów!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad: a tak swoją droga to na pierwszym zlocie powstala piosenka o wszystkich:D ale na dogo nie ma juz tego watku wiec nie da rady odtworzyc:P chyba ze ktos mial zapisane na kartce;P Quote
Karilka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 komar oj można sie pośmiać, można:diabloti::diabloti::diabloti:. No teraz będzie trudno stworzyć o wszystkicha le... chyba wspólnie byśmy dali rade:cool3:. Quote
anne269 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 no pewnie że damy radę:lol: ja się z moim talentĘm moge przyłączyc :lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='komar']Ja wam dam sie pośmiać z facetów!!!!!:angryy::angryy::angryy::angryy::mad::mad::mad::mad: a tak swoją droga to na pierwszym zlocie powstala piosenka o wszystkich:D ale na dogo nie ma juz tego watku wiec nie da rady odtworzyc:P chyba ze ktos mial zapisane na kartce;P[/quote] Faceci są śmieszni, to jak się nie smiać?!? :cool3: :eviltong: :evil_lol: [B]Komarku[/B], właśnie będę prosiła modów o przywrócenie wątku o I Zlocie Dogomaniaków, chyba że potrafisz mi przytoczyć, kto ten zlot organizował i jak do tego doszło, jak wpadł na ten pomysł. Potrzebne mi te informacje. :cool3: Quote
baffi2 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Nie rozumiem dlaczego usunęli ten wątek :shake: Quote
komar Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Organizatorem kto byl?? pojecia nie mam:P ale chyab payook;P mnie to wtedy siostra zabrala na ten I Zlot;D ale mam zdjęcia z pierwszego zlotu;) i planuje zrobic taki krotki foilmik gdzie sie kazdy zlot przedstawia;D a z osob ktore tam byly to chyba tylko Ja i Payooki i Antu pozostali;P Quote
Junka Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Heh mam nadzieje, że ten zlot się stanie już tradycją :) Quote
anne269 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 ja też mam taką nadzieję, już się pisze na następne:lol: Quote
Asia & Ginger Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 [quote name='baffi2']Nie rozumiem dlaczego usunęli ten wątek :shake:[/quote] Pewnie dlatego, że jest to wątek sprzed 6 lat. ;) Ale mam nadzieję, że jest jeszcze w archiwum. :roll: [quote name='komar']Organizatorem kto byl?? pojecia nie mam:P ale chyab payook;P mnie to wtedy siostra zabrala na ten I Zlot;D ale mam zdjęcia z pierwszego zlotu;) i planuje zrobic taki krotki foilmik gdzie sie kazdy zlot przedstawia;D a z osob ktore tam byly to chyba tylko Ja i Payooki i Antu pozostali;P[/quote] Dzięki za info. ;) [quote name='Junka']Heh mam nadzieje, że ten zlot się stanie już tradycją :)[/quote] [quote name='anne269']ja też mam taką nadzieję, już się pisze na następne:lol:[/quote] Zlot Dogomaniaków już jest tradycją. :cool3: :p Quote
Kora- Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Jednak się wypisuje. Przepraszam bardzo za kłopot. Quote
Basia i Barni Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Asiu Jak Ty Cytujesz Kilka WatkÓw Naraz???? Quote
Recommended Posts