olekg89 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 Bedziemy z chipsem w domku sasasaasa(kur..... chyba się w 1 nie zmieścimy:( Quote
mrowa23 Posted December 16, 2007 Posted December 16, 2007 ok ciotki rezerwuej sobie czas i hehe spotkamy sie chyab w wiekszym gronie:P tylko 27 jestem nieobecna bo jedziemy zpsiakiem do niemiec...ale po 27 bede...czekala z grzanym winkiem;0 czyli oficjaly termin to 6-10? Quote
sylrwia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Wy tu gadu gadu, a ja czekam na opinie. :mad: I na jakieś kontakty jeszcze, jak ktoś coś znalazł. :cool3:[/quote] Jeżeli myślicie o Sulejowie to proponuje nie Viktorie ale Anpol. W Viktori pies musi byc uwiązany, a Anpol ma oprócz głownego terenu ośrodka (na głownym pies musi byc uwiazany) kawałek dalej taki mniejszy - ogrodzony na którym stoi 7 domkow i wiata pod którą mozna siedzieć i sobie grilowac (grila przywoża busikiem z duzego ośrodka). My mieliśmy tam w tym i poprzednim roku Zloty Wyżłow Węgierskich, wiem, ze ta częśc Anpolu jest tez wynajmowana przez innych psiarzy - kursy, szkolenia. Wiec termin trzeba w miare sprawnei sobie rezerwować. [URL]http://www.anpol-pt.com.pl/index.html[/URL] Cena noclegu w domku: 25 PLN / osobę / dobę U nas nikt nie spał w namiotach ale w sumie jest tam troche trawy gdzie mozna byłoby sie rozbic jakby ktos tak strasznie chcial w namiocie. Marudza aby miec swoja pościel bo im sie chyba prać potem po psach nie chce. Nie sa to domki wersji luksus, ot po prostu łazieneczka z prysznicem (bojler z ciepla woda w kazdym domku), "kuchnia" z lodówka i czajnikiem. Pokoje sa różnej wielkości - ilości łóżek, niektóre domki są jedno niektóre dwu a jeden powiedzmy z trzech pokoikow (ten trzeci to taki wejsciowo- przechodni). Jesli byscie chcieli jakies fotki, konkretne inf co do wnetrz domkow - ilosc na oko miejsc to dajcie znać. Dużym plusem jest to ze można puścic psy niech sie kotłują na terenie tym i sobie imprezowac i nikt "przychylny" nie wypusci ich bo brama i furtka sa zamykane na klucz - o to trzeba dbac samemu aby kazdy zamykal. Zaraz obok mozna przez rzeke przejśc na druga storne - jest bardzo płytka w niektórych miejscach. Dla niezmotoryzowanych w sumie też nie najgorszy dojazd. Z Piotrkowa jezdzi PKS tylko trzeba w odpowiednim miejscu z niego wyskoczyc;) Quote
Kida i Olo Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Mi tam Sulejów bardzo pasuje. Sylrwia, pokaż te fotki z wnętrz domków w Anpolu ;). Quote
Asia & Ginger Posted December 17, 2007 Author Posted December 17, 2007 [quote name='Patikujek']Mysia z tego co mi się wydaje to ustaliliśmy termin 6-10 sierpnia ale pewności nie mam:)[/quote] Tak, ten termin jest ustalony. [quote name='AgaCzips']Asiu-poproszę mnie dopisać do listy zlotowiczów;) Pod domek:eviltong:[/quote] Aga, zakładam, że Czipsa też wpisać. :cool3: [quote name='sylrwia']Jeżeli myślicie o Sulejowie to proponuje nie Viktorie ale Anpol. W Viktori pies musi byc uwiązany, a Anpol ma oprócz głownego terenu ośrodka (na głownym pies musi byc uwiazany) kawałek dalej taki mniejszy - ogrodzony na którym stoi 7 domkow i wiata pod którą mozna siedzieć i sobie grilowac (grila przywoża busikiem z duzego ośrodka). My mieliśmy tam w tym i poprzednim roku Zloty Wyżłow Węgierskich, wiem, ze ta częśc Anpolu jest tez wynajmowana przez innych psiarzy - kursy, szkolenia. Wiec termin trzeba w miare sprawnei sobie rezerwować. [URL]http://www.anpol-pt.com.pl/index.html[/URL] Cena noclegu w domku: 25 PLN / osobę / dobę U nas nikt nie spał w namiotach ale w sumie jest tam troche trawy gdzie mozna byłoby sie rozbic jakby ktos tak strasznie chcial w namiocie. Marudza aby miec swoja pościel bo im sie chyba prać potem po psach nie chce. Nie sa to domki wersji luksus, ot po prostu łazieneczka z prysznicem (bojler z ciepla woda w kazdym domku), "kuchnia" z lodówka i czajnikiem. Pokoje sa różnej wielkości - ilości łóżek, niektóre domki są jedno niektóre dwu a jeden powiedzmy z trzech pokoikow (ten trzeci to taki wejsciowo- przechodni). Jesli byscie chcieli jakies fotki, konkretne inf co do wnetrz domkow - ilosc na oko miejsc to dajcie znać. Dużym plusem jest to ze można puścic psy niech sie kotłują na terenie tym i sobie imprezowac i nikt "przychylny" nie wypusci ich bo brama i furtka sa zamykane na klucz - o to trzeba dbac samemu aby kazdy zamykal. Zaraz obok mozna przez rzeke przejśc na druga storne - jest bardzo płytka w niektórych miejscach. Dla niezmotoryzowanych w sumie też nie najgorszy dojazd. Z Piotrkowa jezdzi PKS tylko trzeba w odpowiednim miejscu z niego wyskoczyc;)[/quote] [B]sylrwia[/B], dzięki bardzo. :p Jak masz chwilkę czasu, to wstaw fotki. :cool3: Quote
Agga Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='mrowa23']ok ciotki rezerwuej sobie czas i hehe spotkamy sie chyab w wiekszym gronie:P tylko 27 jestem nieobecna bo jedziemy zpsiakiem do niemiec...ale po 27 bede...czekala z grzanym winkiem;0 czyli oficjaly termin to 6-10?[/quote] [COLOR=DarkGreen][B]Mrówa ja tak w woli wyjaśnienia. 6-1-.08 to termin zlotu a nie spotkania w Poznaniu.:p[/B][/COLOR] Quote
sylrwia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Fotek wnetrza chyba nie mam ale jeszcze zobacze, poszukam. Jak tylko dokopie sie do plytek z zdjeciami ze zlotu to podesle je tutaj. Quote
AgaCzips Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Asia & Ginger'] Aga, zakładam, że Czipsa też wpisać. :cool3: [/quote] Czips jest pod znakiem zapytania, ale prawdopodobnie zostanie w domu;) Jedzie sama Aga, pani Czips:lol: Quote
Agga Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Czy ja mogę o coś się zapytać. Teraz spojrzałam w kalendarz. W sierpniu weekendy układają się tak: -2-3 -9-10 -16-17 [B][COLOR="Red"]-23-24[/COLOR][/B] -30-31 A może by tak 23-24 sądzę, że więcej nas pojedzie. Tak patrze po poprzednich latach. Na początku sierpnia to dużo ludzi będzie jeszcze na wyjazdach:roll:;)A co do tego, że zimno to jakoś nie zdarzyło się abyśmy pomarzli. :p Quote
KaRa_ Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ja jedynie na początku miesiąca będę mogła, bo końcówki miesiąca to termin kiedy ja mam najwięcej dni w pracy Quote
rose Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Jakby było pod koniec sierpnia, to mi niestety nie pasuje.. No, ale niech wiekszość zadecyduje, na mnie nie patrzcie ;) Quote
olekg89 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Najlepiej zróbmy zlot qrfa w listopadzie wtedy nikt nie wyjeżdża i wszystkim bedzie pasować.:/ Mi pasuje bardziej początek sierpnia niż koniec Quote
rose Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='olekg18']Najlepiej zróbmy zlot qrfa w listopadzie wtedy nikt nie wyjeżdża i wszystkim bedzie pasować.:/ Mi pasuje bardziej początek sierpnia niż koniec[/quote] No nie wiem czy w listopadzie nikt nie wyjezdza:eviltong: Quote
Axusia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Kurcze, ale mi pasuje koniec baaardzo. 10.08 mam wystawe na ktorej musze być - wiec ten termin dla mnie odpaada. :-( Quote
olekg89 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Życie nie ma co marudzić termin jest już ustalony 6-10 i tak ma pozostać.Ewentualnie przesunie się pare dni . MÓWIĘ TO JA PRAWA RĘKA ORGANIZATORKI Quote
KaRa_ Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ja już w tamtym roku miałam problemy z urlopem pod koniec miesiąca;) Quote
Axusia Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 No ejj, tak nie mozna Olek wyjdzie na to, ze na zlot pojedzie 5 osob :roll::eviltong: Quote
sacred PIRANHA Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Axusia']No ejj, tak nie mozna Olek wyjdzie na to, ze na zlot pojedzie 5 osob :roll::eviltong:[/quote] pod koniec sierpnia ja nie pojade...:placz: Quote
rose Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='Axusia']No ejj, tak nie mozna Olek wyjdzie na to, ze na zlot pojedzie 5 osob :roll::eviltong:[/quote] Jakos wczesniej nikt nie mówił, ze termin jest zły, wiec sadze, ze pojechałoby wiecej niz 5 osób..;) Quote
goldenka245 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Ja nie che pod koniec;) Ale to zalezy od wiekszosci... Quote
KaRa_ Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Początek i basta;) byl wybrany termin od 6-10 i tak ma pozostac;) Quote
goldenka245 Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='KaRa_']Początek i basta;) byl wybrany termin od 6-10 i tak ma pozostac;)[/quote] Dokładnie:diabloti: Quote
KaRa_ Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 [quote name='goldenka245']Dokładnie:diabloti:[/quote] no i tak trzymac:lol: Quote
Mysia_ Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 może faktycznie warto zrobić ankiete ;) Dla świetego spokoju :evil_lol: Quote
Recommended Posts