Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ok ciotki rezerwuej sobie czas i hehe spotkamy sie chyab w wiekszym gronie:P tylko 27 jestem nieobecna bo jedziemy zpsiakiem do niemiec...ale po 27 bede...czekala z grzanym winkiem;0
czyli oficjaly termin to 6-10?

Posted

[quote name='Asia & Ginger']Wy tu gadu gadu, a ja czekam na opinie. :mad:
I na jakieś kontakty jeszcze, jak ktoś coś znalazł. :cool3:[/quote]

Jeżeli myślicie o Sulejowie to proponuje nie Viktorie ale Anpol. W Viktori pies musi byc uwiązany, a Anpol ma oprócz głownego terenu ośrodka (na głownym pies musi byc uwiazany) kawałek dalej taki mniejszy - ogrodzony na którym stoi 7 domkow i wiata pod którą mozna siedzieć i sobie grilowac (grila przywoża busikiem z duzego ośrodka). My mieliśmy tam w tym i poprzednim roku Zloty Wyżłow Węgierskich, wiem, ze ta częśc Anpolu jest tez wynajmowana przez innych psiarzy - kursy, szkolenia. Wiec termin trzeba w miare sprawnei sobie rezerwować.

[URL]http://www.anpol-pt.com.pl/index.html[/URL]

Cena noclegu w domku: 25 PLN / osobę / dobę
U nas nikt nie spał w namiotach ale w sumie jest tam troche trawy gdzie mozna byłoby sie rozbic jakby ktos tak strasznie chcial w namiocie. Marudza aby miec swoja pościel bo im sie chyba prać potem po psach nie chce. Nie sa to domki wersji luksus, ot po prostu łazieneczka z prysznicem (bojler z ciepla woda w kazdym domku), "kuchnia" z lodówka i czajnikiem. Pokoje sa różnej wielkości - ilości łóżek, niektóre domki są jedno niektóre dwu a jeden powiedzmy z trzech pokoikow (ten trzeci to taki wejsciowo- przechodni). Jesli byscie chcieli jakies fotki, konkretne inf co do wnetrz domkow - ilosc na oko miejsc to dajcie znać.
Dużym plusem jest to ze można puścic psy niech sie kotłują na terenie tym i sobie imprezowac i nikt "przychylny" nie wypusci ich bo brama i furtka sa zamykane na klucz - o to trzeba dbac samemu aby kazdy zamykal. Zaraz obok mozna przez rzeke przejśc na druga storne - jest bardzo płytka w niektórych miejscach.
Dla niezmotoryzowanych w sumie też nie najgorszy dojazd. Z Piotrkowa jezdzi PKS tylko trzeba w odpowiednim miejscu z niego wyskoczyc;)

Posted

[quote name='Patikujek']Mysia z tego co mi się wydaje to ustaliliśmy termin 6-10 sierpnia ale pewności nie mam:)[/quote]
Tak, ten termin jest ustalony.

[quote name='AgaCzips']Asiu-poproszę mnie dopisać do listy zlotowiczów;) Pod domek:eviltong:[/quote]
Aga, zakładam, że Czipsa też wpisać. :cool3:

[quote name='sylrwia']Jeżeli myślicie o Sulejowie to proponuje nie Viktorie ale Anpol. W Viktori pies musi byc uwiązany, a Anpol ma oprócz głownego terenu ośrodka (na głownym pies musi byc uwiazany) kawałek dalej taki mniejszy - ogrodzony na którym stoi 7 domkow i wiata pod którą mozna siedzieć i sobie grilowac (grila przywoża busikiem z duzego ośrodka). My mieliśmy tam w tym i poprzednim roku Zloty Wyżłow Węgierskich, wiem, ze ta częśc Anpolu jest tez wynajmowana przez innych psiarzy - kursy, szkolenia. Wiec termin trzeba w miare sprawnei sobie rezerwować.

[URL]http://www.anpol-pt.com.pl/index.html[/URL]

Cena noclegu w domku: 25 PLN / osobę / dobę
U nas nikt nie spał w namiotach ale w sumie jest tam troche trawy gdzie mozna byłoby sie rozbic jakby ktos tak strasznie chcial w namiocie. Marudza aby miec swoja pościel bo im sie chyba prać potem po psach nie chce. Nie sa to domki wersji luksus, ot po prostu łazieneczka z prysznicem (bojler z ciepla woda w kazdym domku), "kuchnia" z lodówka i czajnikiem. Pokoje sa różnej wielkości - ilości łóżek, niektóre domki są jedno niektóre dwu a jeden powiedzmy z trzech pokoikow (ten trzeci to taki wejsciowo- przechodni). Jesli byscie chcieli jakies fotki, konkretne inf co do wnetrz domkow - ilosc na oko miejsc to dajcie znać.
Dużym plusem jest to ze można puścic psy niech sie kotłują na terenie tym i sobie imprezowac i nikt "przychylny" nie wypusci ich bo brama i furtka sa zamykane na klucz - o to trzeba dbac samemu aby kazdy zamykal. Zaraz obok mozna przez rzeke przejśc na druga storne - jest bardzo płytka w niektórych miejscach.
Dla niezmotoryzowanych w sumie też nie najgorszy dojazd. Z Piotrkowa jezdzi PKS tylko trzeba w odpowiednim miejscu z niego wyskoczyc;)[/quote]
[B]sylrwia[/B], dzięki bardzo. :p
Jak masz chwilkę czasu, to wstaw fotki. :cool3:

Posted

[quote name='mrowa23']ok ciotki rezerwuej sobie czas i hehe spotkamy sie chyab w wiekszym gronie:P tylko 27 jestem nieobecna bo jedziemy zpsiakiem do niemiec...ale po 27 bede...czekala z grzanym winkiem;0
czyli oficjaly termin to 6-10?[/quote]

[COLOR=DarkGreen][B]Mrówa ja tak w woli wyjaśnienia. 6-1-.08 to termin zlotu a nie spotkania w Poznaniu.:p[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='Asia & Ginger']
Aga, zakładam, że Czipsa też wpisać. :cool3:
[/quote]

Czips jest pod znakiem zapytania, ale prawdopodobnie zostanie w domu;) Jedzie sama Aga, pani Czips:lol:

Posted

Czy ja mogę o coś się zapytać. Teraz spojrzałam w kalendarz. W sierpniu weekendy układają się tak:
-2-3
-9-10
-16-17
[B][COLOR="Red"]-23-24[/COLOR][/B]
-30-31

A może by tak 23-24 sądzę, że więcej nas pojedzie. Tak patrze po poprzednich latach. Na początku sierpnia to dużo ludzi będzie jeszcze na wyjazdach:roll:;)A co do tego, że zimno to jakoś nie zdarzyło się abyśmy pomarzli. :p

Posted

[quote name='olekg18']Najlepiej zróbmy zlot qrfa w listopadzie wtedy nikt nie wyjeżdża i wszystkim bedzie pasować.:/
Mi pasuje bardziej początek sierpnia niż koniec[/quote]

No nie wiem czy w listopadzie nikt nie wyjezdza:eviltong:

Posted

[quote name='Axusia']No ejj, tak nie mozna Olek wyjdzie na to, ze na zlot pojedzie 5 osob :roll::eviltong:[/quote]

Jakos wczesniej nikt nie mówił, ze termin jest zły, wiec sadze, ze pojechałoby wiecej niz 5 osób..;)