rose Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='komar'] A wlasnie mysle nad takim na dwie osoby terenowym:D wiec najwyzej Kara pociagiem pojedzie:D:D[/quote] Mi tam pasuje:evil_lol::evil_lol: Kara lubi pociągami jeździć:eviltong: Quote
KaRa_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='rose']Mi tam pasuje:evil_lol::evil_lol: Kara lubi pociągami jeździć:eviltong:[/quote] Spadaj:evil_lol: Quote
komar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No ale najbardziej realna jest opcja ze bede miał mały terenowy;PP chyba ze na zlot wyżebram ten duży od ojca;P albo od kolegi taki na 7 osob;P Quote
KaRa_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='komar']No ale najbardziej realna jest opcja ze bede miał mały terenowy;PP chyba ze na zlot wyżebram ten duży od ojca;P albo od kolegi taki na 7 osob;P[/quote] Wyżebraj,wyżebraj bo on całkiem wygodny tylko Ani nogi lekko przeszkadzały ale po za tym luksusik:evil_lol: Quote
Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [QUOTE]albo od kolegi taki na 7 osob;P[/QUOTE] Oooo to byłoby coś:cool3::cool3: Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Patikujek']To zakładamy hodofle psów rasowych bez rodowodu i zbijamy kasę na rasowych labladorach, które będziemy sprzedawać na allegro:multi:[/quote] Pati :mad: mój ma rodowód :nonono2:8) ale z tym allegro musze sie zastanowic w koncu na jedzenie nie musi byc kasy ale na piwo i fajki musze mieć :knuje: Quote
rose Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Basia i Barni']Pati :mad: mój ma rodowód :nonono2:8) ale z tym allegro musze sie zastanowic w koncu na jedzenie nie musi byc kasy ale na piwo i fajki musze mieć :knuje:[/quote] Trzeba było księgową zostać:evil_lol: ja na brak kasy nie narzekam:evil_lol: Quote
Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 A to przepraszam, bydą szczeniaki po rodowodowym fatrze - jeszcze lepiej, większo kasa bydzie dało się zgarnąć:D:D:D i zarobimy se na gorzała, coby nam sie zlot zwrócił, moga sie wetnąć, że za tela kasy wiela za szczeniaki dostaniemy to i jeszcze na zagrycha styknie Quote
grazyna9915 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote] Napisał [B]Patikujek[/B] [URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9857627#post9857627"][IMG]http://www.dogomania.pl/forum/images_pb/buttons/viewpost.gif[/IMG][/URL] [I]To zakładamy hodofle psów rasowych bez rodowodu i zbijamy kasę na rasowych labladorach, które będziemy sprzedawać na allegro:multi:[/I] [/quote] To jest świetny pomysł. Ja mam dwie sunie beagielki? Chyba zdąrze je rozmnożyć przed zlotem. Quote
rose Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Patikujek']A to przepraszam, bydą szczeniaki po rodowodowym fatrze - jeszcze lepiej, większo kasa bydzie dało się zgarnąć:D:D:D i zarobimy se na gorzała, coby nam sie zlot zwrócił, moga sie wetnąć, że za tela kasy wiela za szczeniaki dostaniemy to i jeszcze na zagrycha styknie[/quote] Pati normalnie Cię nie poznaje:evil_lol: Quote
Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 To moje drugie oblicze:cool3: Chanys ze mnie wychodzi kiedy moga z kimś tak pogodać Bo w szkole zawsze krzyczeli żebym po gorolsku mówiła i tak się nauczyłam, ale czasem coś mi świstnie koło głowy:D Grażyna jasne musimy się spotkać, zrobimy mieszanki beaglo - yorków tylko muszę jakiegoś psa niewykastrowanego znaleźć bo mój Baks już jajeczka stracił A takie mieszanki są modne ostatnio:D:D:D Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='grazyna9915']To jest świetny pomysł. Ja mam dwie sunie beagielki? Chyba zdąrze je rozmnożyć przed zlotem.[/quote] a moze jakis mix beagel i labrador hmmm :loveu: moj to jeszcze tego nie robił ale jak usłyszy że bydzie mioł futru na tydzień i to konkretnego zarcia -juz on sie spreży. moze ktoś zrobi info na "ale gratce" :errrr: szczeniaki zlotowe po rodowodowym labradorze ,który nieswiadomy ze nie kastrowany pokrył 2 sunie beagla . mamy 20 szczeniaków sprzedajemy jednego albo za kista browarów albo za 100 zł okazja :evilbat::sweetCyb::lilangel::knajpa: Quote
grazyna9915 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Trzeba by było jeszcze dodać, że to prawdziwy cud, bo beagelki się oszczeniły nie wiedząc że jakiś czas temu zostały wysterylizowane.:lol: Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='grazyna9915']Trzeba by było jeszcze dodać, że to prawdziwy cud, bo beagelki się oszczeniły nie wiedząc że jakiś czas temu zostały wysterylizowane.:lol:[/quote] Grazyna nie wprowadzaj w błąd :mad: a pozatym cały biznes upadł juz na dzien dobry :placz: Quote
Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ale może jednak choć labladory uda nam się na zlocie spiknąć ze sobą, bo przeca trza zarabiac na czymś Dobra ja ida spać, bo na szychta jutro zaspia:shake: Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Patikujek']Ale może jednak choć labladory uda nam się na zlocie spiknąć ze sobą, bo przeca trza zarabiac na czymś Dobra ja ida spać, bo na szychta jutro zaspia:shake:[/quote] mosz recht dziołcha mosz recht cza isc ny ny jutro pomyslymy nad tym :loveu: Quote
Asia & Ginger Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='gops']i dobrze :) zara lookne eeeeee dopisz mi tam szybko pudla miniature i mixa :)[/quote] Dopisałam. ;) [quote name='Basia i Barni']tylko jeden labrador jedzie :angryy:[/quote] [B]Niki-lidka[/B] jedzie jeszcze ze swoją labradorką, jeszcze szczeniaczkiem (już poprawiłam w spisie). :cool3: :loveu: Wyżła nie bierze, bo się nie nadaje na zlot, ale bierze wilczarkę, którą będzie się wtedy opiekować. :cool3: [quote name='Atkaaaa']To ja już na koniec odpadam:-( Może za rok... :p mam nadzieję. :angryy::angryy::angryy:[/quote] Szkoda... :shake: [quote name='Patikujek']Wy tu o podróży a ja mam dla was kilka rad(wynikają one z doświadczenia z poprzednich zlotów) Po 1. Do wakacji rozkład PKP zmieni się jeszcze 3 razy więc poczekajcie z tym sprawdzaniem Po 2.(najważniejsze) radzę nie być wcześniej na miejscu od organizatora, bo będziecie pod bramą ośrodka czekac ponieważ pani na pewno klucze do domków da tylko osobie, która zamawiała domki(tak było w poprzednich latach i potem ludzie musieli czekac) Po 3. Proponuję abyśmy sobie jakiś osobny autobus z Poznania zmówili dla dogomaniaków(a najlepiej 2 TIRy)[/quote] Dokładnie, najlepiej sprawdzać pociągi już przed samym zlotem, bo wszystko się jeszcze może pozmieniać. ;) I może tą linię kolejową do Sierakowa uruchamiają w czasie wakacji (bo tak jest np. z Leszna do Boszkowa). :cool3: [quote name='Asia&gordonisko']Hyymmm... a na poprzednich zlotach ok. której godziny przyjezdzal organizator? Bo chcialabym byc dosc wczesnie ( jak bede na 13-14 to chyba bedzie OK?)[/quote] [quote name='grazyna9915']Może i zawcześnie jest mówić o której przyjedzie organizator, ale dobrze by było rozwiązać tą sprawę. Wg tego co sprawdziłam tyska mafia przyjedzie pociągiem wcześnie rano (inaczej się chyba nie da. Ja będę z Tych jechała co prawda samochodem, ale ze względu na psiaki nie chcę jechać w południe. Żeby nie męczyć psów zamierzam wyjechać w nocy i być na miejscu z samego rana.[/quote] [quote name='psiunia1'][B]Basia i Barni[/B] ja chyba wezme ze soba labradorke :cool3:[/quote] Czyli dopisać koło Ciebie labrador? :cool3: [quote name='Patikujek']AAAA Asiu najważniejsze zmień na pierwszej stronie że ja jadę bez psa lub z kundelkiem (na pewno nie jadę z yorkiem)[/quote] To na razie napiszę, że jedziesz bez psa. ;) Jeśli chodzi o mnie, to jeszcze nie wiem, o której przyjadę. :eviltong: Poza tym, nawet jeśli przyjedziemy rano, to i tak kluczy nie dostaniemy, bo będą jeszcze wtedy inni goście. A po nich trzeba jeszcze posprzątać. Nie wiem, o której w tym ośrodku zaczyna się doba hotelowa, ale myślę, że między 12 a 14. Zadzwonię i zapytam, ale to przed zlotem dopiero. ;) Także jeśli ktoś przyjedzie wcześniej, to bedzie musiał trochę poczekać, jakiś piknik zrobić cy cóś. ;) Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 wy znów do wieczora Asiu Wieczny odpoczynek Panie dla Włodka ['] dzielnie walczył Quote
grazyna9915 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Asia & Ginger'] [CENTER]Jeśli chodzi o mnie, to jeszcze nie wiem, o której przyjadę. :eviltong: Poza tym, nawet jeśli przyjedziemy rano, to i tak kluczy nie dostaniemy, bo będą jeszcze wtedy inni goście. A po nich trzeba jeszcze posprzątać. Nie wiem, o której w tym ośrodku zaczyna się doba hotelowa, ale myślę, że między 12 a 14. Zadzwonię i zapytam, ale to przed zlotem dopiero. ;)[/CENTER] Także jeśli ktoś przyjedzie wcześniej, to bedzie musiał trochę poczekać, jakiś piknik zrobić cy cóś. ;) [/quote] [CENTER]Jeszcze tak daleko do zlota, a ja już panikuję.[/CENTER] [CENTER]Może zwolni się któryś domek wcześniej, goście wyjeżdżają o różnych porach, a czasami dzień wcześniej. [/CENTER] [CENTER]Przepraszam, że marudzę, ale po całonocnej podróży nie wydolę do 14.00 i jak jeszcze przy tym będę musiała pilnować pięć psów (w tym Dianę) to pochowacie mnie przed zlotem i będziecie się musieli opiekować moją młodzieżową i psią mafią.[/CENTER] [CENTER]Na dodatek w moim wypadku podróż samochodem w późniejszych godzinach nie wchodzi w grę, bo nie mam kilmatyzacji w samochodzie i psy nie wydolą w podróży.[/CENTER] [CENTER]Dlatego jeszcze raz uniżenie proszę o malutkie względy i wspomnienie kierownictwu ośrodka (przed zlotem), że przyjedzie taka jedna nawiedzona baba, która uniżenie prosiła o otrzymanie kluczyków wcześniej. :look3:[/CENTER] [CENTER][B][SIZE=4]BŁAGAM![/SIZE][/B]:placz: [B][SIZE=4]BŁAGAM![/SIZE][/B]:placz: [B][SIZE=4]BŁAGAM![/SIZE][/B]:placz:[/CENTER] Quote
Asia & Ginger Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='Basia i Barni']wy znów do wieczora Asiu Wieczny odpoczynek Panie dla Włodka ['] dzielnie walczył[/quote] To jednak ten Pan umarł? :-( [*] Quote
Asia & Ginger Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 [quote name='grazyna9915'][CENTER]Jeszcze tak daleko do zlota, a ja już panikuję.[/CENTER] [CENTER]Może zwolni się któryś domek wcześniej, goście wyjeżdżają o różnych porach, a czasami dzień wcześniej. [/CENTER] [CENTER]Przepraszam, że marudzę, ale po całonocnej podróży nie wydolę do 14.00 i jak jeszcze przy tym będę musiała pilnować pięć psów (w tym Dianę) to pochowacie mnie przed zlotem i będziecie się musieli opiekować moją młodzieżową i psią mafią.[/CENTER] [CENTER]Na dodatek w moim wypadku podróż samochodem w późniejszych godzinach nie wchodzi w grę, bo nie mam kilmatyzacji w samochodzie i psy nie wydolą w podróży.[/CENTER] [CENTER]Dlatego jeszcze raz uniżenie proszę o malutkie względy i wspomnienie kierownictwu ośrodka (przed zlotem), że przyjedzie taka jedna nawiedzona baba, która uniżenie prosiła o otrzymanie kluczyków wcześniej. :look3:[/CENTER] [CENTER][B][SIZE=4]BŁAGAM![/SIZE][/B]:placz: [B][SIZE=4]BŁAGAM![/SIZE][/B]:placz: [B][SIZE=4]BŁAGAM![/SIZE][/B]:placz:[/CENTER] [/quote] Zrobię co w mojej mocy. :cool3: :p ;) Ale to już przed samym zlotem będziemy działać. Może rzeczywiście, ktoś będzie wcześniej wyjeżdżał. ;) Quote
grazyna9915 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [quote name='Asia & Ginger']Zrobię co w mojej mocy. :cool3: :p ;) Ale to już przed samym zlotem będziemy działać. Może rzeczywiście, ktoś będzie wcześniej wyjeżdżał. ;)[/quote] Mam taką cichą nadzieję, że ktoś wyjedzie wcześniej. Dziękuję za zrozumienie. :oops: Przykro mi z powodu śmierci pana Włodka.:-( Quote
gops Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 tylko 6 stron? jak wy sie staracie :diabloti: o kurcze..ja tez chcialam wczesniej przyjechac ale widze ze niema po co :roll: to przyjade pozniej po co mam czekac ;) ta a najlepiej niech kupi sobie autobus i nas pozawozi :razz: Quote
Anecioreczek Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 [*] eh..no na zlot jedziemy na tydzien... wezme wiecej kasy:shake::lol: Quote
magdyska25 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Asiu dlaczego nie jestem "przydzielona do swojego domku??":cool3: JA+Justyna87+osoba:) Jak już pisałam osobny domek dla trójcy:p Quote
Recommended Posts