Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Patikujek'] Po 2.(najważniejsze) radzę nie być wcześniej na miejscu od organizatora, bo będziecie pod bramą ośrodka czekac ponieważ pani na pewno klucze do domków da tylko osobie, która zamawiała domki(tak było w poprzednich latach i potem ludzie musieli czekac) [/quote] Hyymmm... a na poprzednich zlotach ok. której godziny przyjezdzal organizator? Bo chcialabym byc dosc wczesnie ( jak bede na 13-14 to chyba bedzie OK?) Quote
Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Wiesz co to zależy od organizatorki/tora nie wiem o której zamierza być Asia, ale raz wcześniej organizator był koło 16 a koło 13 przyjechali pierwsi mieszkańcy domku(jeżeli dobrze pamiętam) Quote
KaRa_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Do zlotu daleko by mówić o której organizator przyjedzie. Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No racja, zadałam trochę głupie pytanie :oops::roll: Quote
komar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 No udalo sie przeczytac to coscie tu powypisywali;P I po co muzyka skoro bedzie gitara??;d:d Ale jeśli już chcecie to ja moge spory zapas muzyki najrozniejszej przywiesc ze soba na dysku;) i sie podłączy do laptopa pod USB;) a jakby ktos jkaies glosniki zabral to by bylo git bo te laptopowe to ciche troche:D a teraz do ekipy mojego domku;P Miejmy nadzieje że do czasu zlotu bede mial nowy samochod i nim pojedziemy bo jesli nie to czeka nas podroz pociagiem:cool1: Quote
grazyna9915 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Może i zawcześnie jest mówić o której przyjedzie organizator, ale dobrze by było rozwiązać tą sprawę. Wg tego co sprawdziłam tyska mafia przyjedzie pociągiem wcześnie rano (inaczej się chyba nie da. Ja będę z Tych jechała co prawda samochodem, ale ze względu na psiaki nie chcę jechać w południe. Żeby nie męczyć psów zamierzam wyjechać w nocy i być na miejscu z samego rana. Quote
psiunia1 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [B]Basia i Barni[/B] ja chyba wezme ze soba labradorke :cool3: Quote
Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Zawsze można kocyki rozłożyć i sobie piknik do południa zrobić:PP AAAA Asiu najważniejsze zmień na pierwszej stronie że ja jadę bez psa lub z kundelkiem (na pewno nie jadę z yorkiem) Quote
Rahl Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Patikujek']Zawsze można kocyki rozłożyć i sobie piknik do południa zrobić:PP[/quote] No to też dobry pomysł :eviltong: Quote
komar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no to może jeśli bym jechal samochodem tez to mozna by z poznania ruszyc wieksza ekipą;) bo Ja biore Kare i Rose;) a jedziemy z poznania Quote
Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ja sobie pojadę ze Ślązakami, bo mam uraz do samochodu twojego Komarku, a dokładniej do jego bagażnika(jeszcze teraz mnie noga boli) Quote
komar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 no ale teraz raczej bede mial jakieś nowe autko bo po wypadku ostatnim co nim siostra wjechala do rowu bardziej sie oplaca go sprzedac i cos kupic niz naprawiac bo na to samo wyjdzie Quote
Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 To ładnie go siostrzyczka ci załatwiła, ja myślałam że tam jakies niewielkie wgniecenia tylko miał:o:o:o No to ja proponuję żebyś kombika kupił jakiegoś wtedy z chęcią do bagażnika wrócę:D:D:D:multi::cool3: Quote
KaRa_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='komar']no to może jeśli bym jechal samochodem tez to mozna by z poznania ruszyc wieksza ekipą;) bo Ja biore Kare i Rose;) a jedziemy z poznania[/quote] Ale jakbyś do samochodu większą ekipę zabrał? licząc,ze jedziemy my pies i bagaże?;) Quote
komar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 mysle nad jakas terenowka;PP no moze z poczatku bylo wgniecenie i zmieniane przednie zawieszenie, poduszki, szyb, lampy;P ale potem rozypala sie reszta (jak to zwykle po wypadku) Quote
Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [QUOTE]Ale jakbyś do samochodu większą ekipę zabrał? licząc,ze jedziemy my pies i bagaże?;-)[/QUOTE] Komar to może jakiegoś miniwana kupisz:roll: Quote
komar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 ale pewna osoba jedzie samochodem z Tyskiej bandy i mi o to chodzilo;P Quote
grazyna9915 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='komar']ale pewna osoba jedzie samochodem z Tyskiej bandy i mi o to chodzilo;P[/quote] Przepraszam o co chodziło? Ta pewna osoba co jedzie autem z Tych to jaaa! Quote
Basia i Barni Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='psiunia1'][B]Basia i Barni[/B] ja chyba wezme ze soba labradorke :cool3:[/quote] byłaby parka pieknie :):diabloti: Quote
KaRa_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='Patikujek']Komar to może jakiegoś miniwana kupisz:roll:[/quote] Uważaj bo Ania tutaj pozabija:evil_lol:jej by wystarczył, jakby miał samochód z dwoma siedzeniami:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Z dwoma??? myslisz że jeździła by w bagażniku???:roll: Bo przeciez obok Komara gitarka musi siedzieć:cool3: Wiecie co ja zaczynam liczyć że sama zrobię te prawko do zlotu i moim kombikiem zabiorę się sama na zlot:eviltong::eviltong: Quote
komar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='grazyna9915']Przepraszam o co chodziło? Ta pewna osoba co jedzie autem z Tych to jaaa![/quote] Chodzilo o to że jeśli bedziesz w okolicach rannych przejezdzac przez poznań to możemy w dalsza podróż pojechać na dwa samochody (jeśli reszta mego domku wyraża na to zgode);D:D A wlasnie mysle nad takim na dwie osoby terenowym:D wiec najwyzej Kara pociagiem pojedzie:D:D Quote
KaRa_ Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='komar']Chodzilo o to że jeśli bedziesz w okolicach rannych przejezdzac przez poznań to możemy w dalsza podróż pojechać na dwa samochody (jeśli reszta mego domku wyraża na to zgode);D:D[/quote] Wyrazimy bynajmniej ja;)ja nie mam nic przeciwko już teraz:cool3: Quote
Patikujek Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [QUOTE]byłaby parka pieknie :smile::diabloti:[/QUOTE] To zakładamy hodofle psów rasowych bez rodowodu i zbijamy kasę na rasowych labladorach, które będziemy sprzedawać na allegro:multi: Quote
grazyna9915 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 [quote name='komar']Chodzilo o to że jeśli bedziesz w okolicach rannych przejezdzac przez poznań to możemy w dalsza podróż pojechać na dwa samochody (jeśli reszta mego domku wyraża na to zgode);D:D A wlasnie mysle nad takim na dwie osoby terenowym:D wiec najwyzej Kara pociagiem pojedzie:D:D[/quote] Było by super, przynajmniej nie zabłądze!!! Tylko żebyście się nie śmiali jak zobaczycie mój bagaż.:mad: Quote
Recommended Posts