Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patikujek']
Po 2.(najważniejsze) radzę nie być wcześniej na miejscu od organizatora, bo będziecie pod bramą ośrodka czekac ponieważ pani na pewno klucze do domków da tylko osobie, która zamawiała domki(tak było w poprzednich latach i potem ludzie musieli czekac)
[/quote]
Hyymmm... a na poprzednich zlotach ok. której godziny przyjezdzal organizator? Bo chcialabym byc dosc wczesnie ( jak bede na 13-14 to chyba bedzie OK?)

Posted

Wiesz co to zależy od organizatorki/tora nie wiem o której zamierza być Asia, ale raz wcześniej organizator był koło 16 a koło 13 przyjechali pierwsi mieszkańcy domku(jeżeli dobrze pamiętam)

Posted

No udalo sie przeczytac to coscie tu powypisywali;P

I po co muzyka skoro bedzie gitara??;d:d

Ale jeśli już chcecie to ja moge spory zapas muzyki najrozniejszej przywiesc ze soba na dysku;) i sie podłączy do laptopa pod USB;) a jakby ktos jkaies glosniki zabral to by bylo git bo te laptopowe to ciche troche:D

a teraz do ekipy mojego domku;P Miejmy nadzieje że do czasu zlotu bede mial nowy samochod i nim pojedziemy bo jesli nie to czeka nas podroz pociagiem:cool1:

Posted

Może i zawcześnie jest mówić o której przyjedzie organizator, ale dobrze by było rozwiązać tą sprawę.
Wg tego co sprawdziłam tyska mafia przyjedzie pociągiem wcześnie rano (inaczej się chyba nie da. Ja będę z Tych jechała co prawda samochodem, ale ze względu na psiaki nie chcę jechać w południe. Żeby nie męczyć psów zamierzam wyjechać w nocy i być na miejscu z samego rana.

Posted

Zawsze można kocyki rozłożyć i sobie piknik do południa zrobić:PP

AAAA Asiu najważniejsze zmień na pierwszej stronie że ja jadę bez psa lub z kundelkiem (na pewno nie jadę z yorkiem)

Posted

[quote name='Patikujek']Zawsze można kocyki rozłożyć i sobie piknik do południa zrobić:PP[/quote]
No to też dobry pomysł :eviltong:

Posted

no ale teraz raczej bede mial jakieś nowe autko bo po wypadku ostatnim co nim siostra wjechala do rowu bardziej sie oplaca go sprzedac i cos kupic niz naprawiac bo na to samo wyjdzie

Posted

To ładnie go siostrzyczka ci załatwiła, ja myślałam że tam jakies niewielkie wgniecenia tylko miał:o:o:o

No to ja proponuję żebyś kombika kupił jakiegoś wtedy z chęcią do bagażnika wrócę:D:D:D:multi::cool3:

Posted

[quote name='komar']no to może jeśli bym jechal samochodem tez to mozna by z poznania ruszyc wieksza ekipą;) bo Ja biore Kare i Rose;) a jedziemy z poznania[/quote]
Ale jakbyś do samochodu większą ekipę zabrał? licząc,ze jedziemy my pies i bagaże?;)

Posted

mysle nad jakas terenowka;PP no moze z poczatku bylo wgniecenie i zmieniane przednie zawieszenie, poduszki, szyb, lampy;P ale potem rozypala sie reszta (jak to zwykle po wypadku)

Posted

[QUOTE]Ale jakbyś do samochodu większą ekipę zabrał? licząc,ze jedziemy my pies i bagaże?;-)[/QUOTE]

Komar to może jakiegoś miniwana kupisz:roll:

Posted

[quote name='Patikujek']Komar to może jakiegoś miniwana kupisz:roll:[/quote]
Uważaj bo Ania tutaj pozabija:evil_lol:jej by wystarczył, jakby miał samochód z dwoma siedzeniami:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Z dwoma??? myslisz że jeździła by w bagażniku???:roll:
Bo przeciez obok Komara gitarka musi siedzieć:cool3:

Wiecie co ja zaczynam liczyć że sama zrobię te prawko do zlotu i moim kombikiem zabiorę się sama na zlot:eviltong::eviltong:

Posted

[quote name='grazyna9915']Przepraszam o co chodziło?
Ta pewna osoba co jedzie autem z Tych to jaaa![/quote]

Chodzilo o to że jeśli bedziesz w okolicach rannych przejezdzac przez poznań to możemy w dalsza podróż pojechać na dwa samochody (jeśli reszta mego domku wyraża na to zgode);D:D

A wlasnie mysle nad takim na dwie osoby terenowym:D wiec najwyzej Kara pociagiem pojedzie:D:D

Posted

[quote name='komar']Chodzilo o to że jeśli bedziesz w okolicach rannych przejezdzac przez poznań to możemy w dalsza podróż pojechać na dwa samochody (jeśli reszta mego domku wyraża na to zgode);D:D[/quote]
Wyrazimy bynajmniej ja;)ja nie mam nic przeciwko już teraz:cool3:

Posted

[QUOTE]byłaby parka pieknie :smile::diabloti:[/QUOTE]
To zakładamy hodofle psów rasowych bez rodowodu i zbijamy kasę na rasowych labladorach, które będziemy sprzedawać na allegro:multi:

Posted

[quote name='komar']Chodzilo o to że jeśli bedziesz w okolicach rannych przejezdzac przez poznań to możemy w dalsza podróż pojechać na dwa samochody (jeśli reszta mego domku wyraża na to zgode);D:D

A wlasnie mysle nad takim na dwie osoby terenowym:D wiec najwyzej Kara pociagiem pojedzie:D:D[/quote]

Było by super, przynajmniej nie zabłądze!!!
Tylko żebyście się nie śmiali jak zobaczycie mój bagaż.:mad: