Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='komar']a ktore urodziny to nie powiem:D hehe;P tylko wtajemniczeni wiedza:)[/quote]
Jutro dopiero będzie miał urodziny 22ge, a później 9tego ma Rose :evil_lol:

Posted

:) ehh czuje sie przy was tak mlodo :razz:
czy na zlocie nikt mnie nie zabije jak kella bedzie miala dlawik albo kolce? :roll: a i mam rozumiec ze kaganiec obowiazkwy? nawet jesli niebedzie trzeba uzywac :razz:

Posted

no aż tak staro wyglądam??:placz::placz:

a teraz co do regulaminu;) mysle ze można by po prostu kilka piunktow zapisac np w jednym punkcie i lekkim skrocie;) w stylu nie trzeba wypisywac szanujemy to i tamto w osobnych punktach tylko np. Szanujemy wszystko i wszystkich;)

Posted

[quote name='gops']:) ehh czuje sie przy was tak mlodo :razz:
czy na zlocie nikt mnie nie zabije jak kella bedzie miala dlawik albo kolce? :roll: a i mam rozumiec ze kaganiec obowiazkwy? nawet jesli niebedzie trzeba uzywac :razz:[/quote]
A ten dławik i koce i kaganiec po co? mam rozumieć,że sunia niezbyt łagodna czy jakiś inny powód?;)

Posted

kolce bo strasznie ciaga :) a kaganiec na wszelki wypadek niezawsze wszystkie psy sie lubia wiec moim zdaniem powinny byc kagance jakby co nawet jak niebeda potrzebne
kella akceptuje wiekszosc psow zadko cos jej nie pasuje a najczesciej bulle

ile bedzie bulli na zjezdzie? :)

Posted

1. Sprzątamy odchody po naszych psach na terenie ośrodka

3. Sprzątamy nasze śmieci codziennie w okół własnych namiotów i domków aby zachować czystość na terenie ośrodka

7. Wszyscy szanujemy każdego w koło, nie kłócimy się ani nie wyzywamy się nawzajem

9. My sami nie wyrządzamy szkód w ośrodku oraz innym osobom
10. Szanujemy właścicieli ośrodka, jeśli coś jest zakazane to jest zakazane
[COLOR=red]14. Starajmy się zachować umiar w spożywaniu używek typu alkoholu i papierosów[/COLOR]

18. Nie krzyczymy, starajmy się utrzymać ciszę w ośrodku

21. Szanujemy prywatność innych zlotowiczów

RACZEJ REZYGNUJE TEN REGULAMIN JEST ZBYT WYMAGAJACY-:diabloti:
REZYGNUJE I PROSZE ODESŁAĆ 360 ZŁ NA MOJE KONTO :lol::loveu::diabloti:

;)[/quote]

Posted

[quote name='Basia i Barni']

RACZEJ REZYGNUJE TEN REGULAMIN JEST ZBYT WYMAGAJACY-:diabloti:
REZYGNUJE I PROSZE ODESŁAĆ 360 ZŁ NA MOJE KONTO :lol::loveu::diabloti:

[/quote]

Nie ma tak dobrze:evil_lol: już sobie za to zdążyłam ciuchów nakupić:D:D:D

Posted

[quote name='komar']no aż tak staro wyglądam??:placz::placz:

[/quote]

Napewno nie ale nie wiem jak wyglądasz gdyż ponieważ nie widzialam twojego oblicza na żadnym zdjęciu :evil_lol::oops:

Posted

[quote name='rose']Nie ma tak dobrze:evil_lol: już sobie za to zdążyłam ciuchów nakupić:D:D:D[/quote]
MAM NADZIEJE ZE W ROZMIARZE 36/38 BO :mad::mad::mad:
I COS CIEPŁEGO NA NOCNE LIBACJE WKOŃCU DAŁAM 360 ZŁ W JAKIMS CIUCHOLANDZIE COŚ POSZPERAJ :diabloti:

Posted

[quote name='Junka']Napewno nie ale nie wiem jak wyglądasz gdyż ponieważ nie widzialam twojego oblicza na żadnym zdjęciu :evil_lol::oops:[/quote]

Nic nie straciłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]oj podpadał[/COLOR][/SIZE]:evil_lol:

Posted

[quote name='Basia i Barni']MAM NADZIEJE ZE W ROZMIARZE 36/38 BO :mad::mad::mad:
I COS CIEPŁEGO NA NOCNE LIBACJE WKOŃCU DAŁAM 360 ZŁ W JAKIMS CIUCHOLANDZIE COŚ POSZPERAJ :diabloti:[/quote]

36 może nie, tak bardziej pod 38:eviltong:
Po co coś ciepłego na noc? w nocy to mąż Cię przecież będzie rozgrzewał:diabloti:

Posted

[quote name='rose']Nic nie straciłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]oj podpadał[/COLOR][/SIZE]:evil_lol:[/quote]

[SIZE=1][COLOR=yellow](co taki brzydki jest??) :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE]

Posted

naprawde cie widac na tym banerku. Kurde aż se lookne na ta reklame bo jak ja ogladalam pierwszy raz to sie tak na twarze nie przyglądałam. ;) Mam sie jakoś psychicznie przygotować, żebym w nocy koszmarów nie miała?? :diabloti:

Posted

[IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/domowka/im1.jpg[/IMG]
[IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/domowka/domowka2.jpg[/IMG]
tu masz go:evil_lol:

Posted

[quote name='komar']no czemu takie brzydkie wybralas??:D[/quote]
To moja wina,że tak wyglądasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zrobiułam to dla dobra Ani:evil_lol:
A tu,że psy mu nie straszne:evil_lol:
[IMG]http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/wrzesien/zll7-4.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='Junka'][SIZE=1][COLOR=yellow](co taki brzydki jest??) :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/quote]

Oj dostałam groźbę:evil_lol: ja nic takiego nie mówiłam :evil_lol: Komarek, jest śliczny, przystojny, kochany:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

nie no bomba zdjęcie :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=yellow](jednak wezme cos na sen):diabloti:[/COLOR][/SIZE]
[COLOR=black]Musze powiedzieć ci, że mam podobną gitarke :cool3: a i obejrzalam reklame no i rzuciło mi się z w oczy cos fioletowego w budelce! Co wyście denaturat pili?? :diabloti: :evil_lol: [/COLOR]

A i ja jak można zapisałabym się na koszulke zlotową tylko nie wiem ile ona?!!

Posted

[IMG]http://img120.imageshack.us/img120/7564/hpim0964fd5.jpg[/IMG]

[IMG]http://img153.imageshack.us/img153/8981/hpim1153li1.jpg[/IMG]

te są lepsze;D