KaRa_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='komar']a ktore urodziny to nie powiem:D hehe;P tylko wtajemniczeni wiedza:)[/quote] Jutro dopiero będzie miał urodziny 22ge, a później 9tego ma Rose :evil_lol: Quote
Junka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ej to nie jesteś stary :evil_lol: To czego tu sie wstydzić :diabloti: Quote
gops Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 :) ehh czuje sie przy was tak mlodo :razz: czy na zlocie nikt mnie nie zabije jak kella bedzie miala dlawik albo kolce? :roll: a i mam rozumiec ze kaganiec obowiazkwy? nawet jesli niebedzie trzeba uzywac :razz: Quote
komar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 no aż tak staro wyglądam??:placz::placz: a teraz co do regulaminu;) mysle ze można by po prostu kilka piunktow zapisac np w jednym punkcie i lekkim skrocie;) w stylu nie trzeba wypisywac szanujemy to i tamto w osobnych punktach tylko np. Szanujemy wszystko i wszystkich;) Quote
KaRa_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='gops']:) ehh czuje sie przy was tak mlodo :razz: czy na zlocie nikt mnie nie zabije jak kella bedzie miala dlawik albo kolce? :roll: a i mam rozumiec ze kaganiec obowiazkwy? nawet jesli niebedzie trzeba uzywac :razz:[/quote] A ten dławik i koce i kaganiec po co? mam rozumieć,że sunia niezbyt łagodna czy jakiś inny powód?;) Quote
gops Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 kolce bo strasznie ciaga :) a kaganiec na wszelki wypadek niezawsze wszystkie psy sie lubia wiec moim zdaniem powinny byc kagance jakby co nawet jak niebeda potrzebne kella akceptuje wiekszosc psow zadko cos jej nie pasuje a najczesciej bulle ile bedzie bulli na zjezdzie? :) Quote
Basia i Barni Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 1. Sprzątamy odchody po naszych psach na terenie ośrodka 3. Sprzątamy nasze śmieci codziennie w okół własnych namiotów i domków aby zachować czystość na terenie ośrodka 7. Wszyscy szanujemy każdego w koło, nie kłócimy się ani nie wyzywamy się nawzajem 9. My sami nie wyrządzamy szkód w ośrodku oraz innym osobom 10. Szanujemy właścicieli ośrodka, jeśli coś jest zakazane to jest zakazane [COLOR=red]14. Starajmy się zachować umiar w spożywaniu używek typu alkoholu i papierosów[/COLOR] 18. Nie krzyczymy, starajmy się utrzymać ciszę w ośrodku 21. Szanujemy prywatność innych zlotowiczów RACZEJ REZYGNUJE TEN REGULAMIN JEST ZBYT WYMAGAJACY-:diabloti: REZYGNUJE I PROSZE ODESŁAĆ 360 ZŁ NA MOJE KONTO :lol::loveu::diabloti: ;)[/quote] Quote
rose Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Basia i Barni'] RACZEJ REZYGNUJE TEN REGULAMIN JEST ZBYT WYMAGAJACY-:diabloti: REZYGNUJE I PROSZE ODESŁAĆ 360 ZŁ NA MOJE KONTO :lol::loveu::diabloti: [/quote] Nie ma tak dobrze:evil_lol: już sobie za to zdążyłam ciuchów nakupić:D:D:D Quote
Junka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='komar']no aż tak staro wyglądam??:placz::placz: [/quote] Napewno nie ale nie wiem jak wyglądasz gdyż ponieważ nie widzialam twojego oblicza na żadnym zdjęciu :evil_lol::oops: Quote
Basia i Barni Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='rose']Nie ma tak dobrze:evil_lol: już sobie za to zdążyłam ciuchów nakupić:D:D:D[/quote] MAM NADZIEJE ZE W ROZMIARZE 36/38 BO :mad::mad::mad: I COS CIEPŁEGO NA NOCNE LIBACJE WKOŃCU DAŁAM 360 ZŁ W JAKIMS CIUCHOLANDZIE COŚ POSZPERAJ :diabloti: Quote
rose Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Junka']Napewno nie ale nie wiem jak wyglądasz gdyż ponieważ nie widzialam twojego oblicza na żadnym zdjęciu :evil_lol::oops:[/quote] Nic nie straciłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=1][COLOR=PaleTurquoise]oj podpadał[/COLOR][/SIZE]:evil_lol: Quote
rose Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Basia i Barni']MAM NADZIEJE ZE W ROZMIARZE 36/38 BO :mad::mad::mad: I COS CIEPŁEGO NA NOCNE LIBACJE WKOŃCU DAŁAM 360 ZŁ W JAKIMS CIUCHOLANDZIE COŚ POSZPERAJ :diabloti:[/quote] 36 może nie, tak bardziej pod 38:eviltong: Po co coś ciepłego na noc? w nocy to mąż Cię przecież będzie rozgrzewał:diabloti: Quote
Junka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='rose']Nic nie straciłaś:evil_lol::evil_lol::evil_lol: [SIZE=1][COLOR=paleturquoise]oj podpadał[/COLOR][/SIZE]:evil_lol:[/quote] [SIZE=1][COLOR=yellow](co taki brzydki jest??) :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE] Quote
komar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 no a czy na banerku w moim podpisie mnie nie widać??:cool3::cool3: a na reklamie zlotu tez jestem:evil_lol::evil_lol: Quote
Junka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 naprawde cie widac na tym banerku. Kurde aż se lookne na ta reklame bo jak ja ogladalam pierwszy raz to sie tak na twarze nie przyglądałam. ;) Mam sie jakoś psychicznie przygotować, żebym w nocy koszmarów nie miała?? :diabloti: Quote
KaRa_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/domowka/im1.jpg[/IMG] [IMG]http://i116.photobucket.com/albums/o39/karatc1/domowka/domowka2.jpg[/IMG] tu masz go:evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='komar']no czemu takie brzydkie wybralas??:D[/quote] To moja wina,że tak wyglądasz:evil_lol::evil_lol::evil_lol:zrobiułam to dla dobra Ani:evil_lol: A tu,że psy mu nie straszne:evil_lol: [IMG]http://i235.photobucket.com/albums/ee33/karatc5/wrzesien/zll7-4.jpg[/IMG] Quote
rose Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Junka'][SIZE=1][COLOR=yellow](co taki brzydki jest??) :diabloti: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: [/COLOR][/SIZE][/quote] Oj dostałam groźbę:evil_lol: ja nic takiego nie mówiłam :evil_lol: Komarek, jest śliczny, przystojny, kochany:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
psiunia1 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Takie "brzydkie" najfajniejsze sa..:cool3: Quote
Junka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 nie no bomba zdjęcie :evil_lol: [SIZE=1][COLOR=yellow](jednak wezme cos na sen):diabloti:[/COLOR][/SIZE] [COLOR=black]Musze powiedzieć ci, że mam podobną gitarke :cool3: a i obejrzalam reklame no i rzuciło mi się z w oczy cos fioletowego w budelce! Co wyście denaturat pili?? :diabloti: :evil_lol: [/COLOR] A i ja jak można zapisałabym się na koszulke zlotową tylko nie wiem ile ona?!! Quote
Junka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ale na tym zdjeciu widać jak psy go kochają :lol: Jeszcze powinno być buzi buzi :megagrin::ylsuper: Quote
komar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [IMG]http://img120.imageshack.us/img120/7564/hpim0964fd5.jpg[/IMG] [IMG]http://img153.imageshack.us/img153/8981/hpim1153li1.jpg[/IMG] te są lepsze;D Quote
Recommended Posts