AgaCzips Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='KaRa_']Będę Wam robić za pielegniarkę:evil_lol: czyli jodynę na palec, później plaster i sio :evil_lol:[B]a jak się jodyna skończy to spirytusem[/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] mówisz że tego nie zabraknie:eviltong: kto układał regulamin jeśli wolno spytać? Quote
KaRa_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='AgaCzips']mówisz że tego nie zabraknie:eviltong: kto układał regulamin jeśli wolno spytać?[/quote] Asia i ja, a co? Quote
AgaCzips Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 nie tak sie pytam;) a czy moge dodać 25 punkt?:cool3: Quote
KaRa_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='AgaCzips']nie tak sie pytam;) a czy moge dodać 25 punkt?:cool3:[/quote] NApisz jak ma brzmieć to powiem tak czy nie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rawa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 "2.Osoby niepełnoletnie wychodzące poza teren zlotu muszą zawiadomić organizatorów zlotu o tym fakcie"- a pani opiekunce mogę? :eviltong: KaRa, nie wspomniałaś o karach :evil_lol: Quote
AgaCzips Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 No ten o którym zapomniałyście:eviltong: 25. Na zlocie obowiązuje tylko i wyłącznie dobry humor:eviltong: Quote
KaRa_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Dianeczka']"2.Osoby niepełnoletnie wychodzące poza teren zlotu muszą zawiadomić organizatorów zlotu o tym fakcie"- a pani opiekunce mogę? :eviltong: KaRa, nei wspomniałąś o karach :evil_lol:[/quote] Wolimy też i nam bo będziemy sobie to zapisywać bo przy większej ilości jak wiele Was w różne miejsca się rozejdzie będzie lepiej nam Was znaleźć;) Quote
KaRa_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='AgaCzips']No ten o którym zapomniałyście:eviltong: 25. Na zlocie obowiązuje tylko i wyłącznie dobry humor:eviltong:[/quote] No niech Ci będzie przyjmuję ten punkcik;) Quote
rose Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='KaRa_'] 7. Wszyscy szanujemy każdego w koło, [B]nie kłócimy się ani nie wyzywamy się nawzajem[/B] [/quote] No nie no, jak to?:placz: Nie jadę:diabloti: Quote
Mysia_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='KaRa_']7. Wszyscy szanujemy każdego w koło, nie kłócimy się ani nie wyzywamy się nawzajem 14. Starajmy się zachować umiar w spożywaniu używek typu alkoholu i papierosów 18. Nie krzyczymy, starajmy się utrzymać ciszę w ośrodku [/quote] nie jadę :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
rose Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='Mysia_']nie jadę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Oj Kara z Asia widzicie co narobiłyście:mad: Ludzie sie wykruszają, niedługo zostaniecie same:eviltong: Quote
baffi2 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [QUOTE] 2.Osoby niepełnoletnie wychodzące poza teren zlotu muszą zawiadomić organizatorów zlotu o tym fakcie[/QUOTE] A czy teren ośrodka jest ogrodzony? Bo jeśli nie to nie wiadomo gdzie się kończy:eviltong: [QUOTE] 15. Zakaz na zlocie bycia pod wpływem narkotyków[/QUOTE] :diabloti::evil_lol::lol: Quote
gops Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 13. Młodzież niepełnoletnia ma zakaz spożywania alkoholu i palenia tytoniu przy osobach z ośrodka a jak niebeda patrzec to moge? :diabloti: zart :eviltong: Quote
Rawa Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Ja będę grzeczna, jak to ja, prawda pani Grażynko? :angel: :cool1: Quote
gops Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 o kurcze i do wszystkich trzeba mowic prosze pani :diabloti: Quote
komar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 No troche mi tu jakimś obozem zaczyna pachniec;P Co do punktu ze sklaeczeniami to nie wydaje mi sie zeby trzeba bylo zglaszac kazde;P bo po komu wiedziec ze ma leciutkie zadrapianie na lokciu czy cos takiego;P Mysle żeby bardziej zglaszac jakies takie mocniejsze rany gdzie widocznie widac ze trzeba cos zrobic:) Co do krzyczenia i ciszy to co mamy robic wieczorem?? przeciez śpiewać po cichu nie bedziemy;P Jeśli chodzi o to spozywanie przy osobachz ośrodka to po prostu tak zeby nie widzieli bo moga sobie pomyslec o nas to i tamto;) Jeszcze dodajmy punkt że o 7:30 rano bedzie poranna zaprawa i rozpływanie;D:D Ze mną:evil_lol::evil_lol: No to tyle ode mnie:P chociaz mysle ze mogloby zostac 10-15 punktow tylko;P Quote
gops Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 co do porannego plywania :diabloti: ja moge biegac ale nie plywac :roll: chyba ze sie dobrze naucze na zlocie :razz: a spiewac trzeba po cichu :evil_lol: Quote
Junka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 hehe oczywiscie ja zartowałam z tymi skaleczeniami :evil_lol: No ja lubie poranne zaprawy :multi: no a czy ktos bierze gitarke?? Bo ja niestety nie mialabym jak jej wziasc miłoby było jakby był ktos kto naprawde umie grac bo ja to tylko brzdakam :diabloti: Quote
komar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 to moze zrobiep poprawke:P Czy bede musial cicho grać i śpiewać??:D:D Zawqsze moge wziasc 2 gitary;) Quote
Junka Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 o bomba komar umiesz?? :-o fajniutko bedzie na tym zlocie :evil_lol: :multi: Quote
Mysia_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 nawet nie obozem zaleciało :eviltong: Bardziej koloniami czy "zielonymi lekcjami" :evil_lol: Quote
KaRa_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 Z tym regulaminem chodzi,żeby później nas do ośrodka również przyjęli oraz by było bezpiecznie dla wszystkich no i wygodnie. Quote
rose Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 a jak się ktoś nie dostosuje do regulaminu to co? jaka kara?:evil_lol: bijemy?:mad: gitarą przez łep?:diabloti: Quote
KaRa_ Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 [quote name='rose']a jak się ktoś nie dostosuje do regulaminu to co? jaka kara?:evil_lol: bijemy?:mad: gitarą przez łep?:diabloti:[/quote] BIJEMY:evil_lol::evil_lol::evil_lol::multi: Quote
komar Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 tylko nie gitara;P Zrobimy inny rodzaj kary;D godzina w jeziorze z plecakiem nad glowa;D Quote
Recommended Posts