Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='KaRa_']dobrze,że nie napisałam mopsa bo dla mnie wszystko co ma spłaszczoną morde, język latający jak koliber przy zmęczeniu i nosek wielkości guzika to mopos:evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]

hehe:P to madzia by sie obraziła chyba jak bys tak napisała:P
hehe:)
miej nadzieje ze nie widzi twojego komentarza na temat jej psa:P hehe

Posted

[quote name='xxSweetGirl93xx']hehe:P to madzia by sie obraziła chyba jak bys tak napisała:P
hehe:)
miej nadzieje ze nie widzi twojego komentarza na temat jej psa:P hehe[/quote]
To na temat wszystkich krótkomordników z smarkami w nosie i zaciekami przy oczach:lol:

Posted

[quote name='KaRa_']To na temat wszystkich krótkomordników z smarkami w nosie i zaciekami przy oczach:lol:[/quote]

hehe:P dobra okreslenie:) ale ta psiaki tez sa słodkie:D

Posted

Mój też jest słodki! Izabela124. Ty masz psa w typie chihuahua! Ras nieodróźniasz! Ja mam ratlerka a to prawie jak Pinczer to to niemoże być Pinczer! No ale wiesz! Jest bardzo ładny!

Posted

[quote name='Atkaaaa']wow a ja myślałam że Bobik to jednak Pinczerkowaty...:D
Chihuahua? :D hehe[/quote]
Jak coś to Bobik jest Chihuahua! Bo pinczer jest wysoki na łapkach troszke i chudy:roll: Nio :razz: !
A zrzesztą ja jeszcze niewiem czy pojade niewypisywać mnie! Ale z mamą mam jechać? Nie będzie do kitu nigdzie nebęde mogła iść itd. Może ktoś by pogadał z mamą:cool3: Że np. bedzie z mamą w stałym kontakcie jak będzie chciała to zadzwoni i się dowie co robie oki??? plisss.......:-(
Ja chce jechać:-( Musze zobaczyć komara śpiącego pod chmurką:evil_lol::diabloti:
Bobika też:loveu: Noi może Gordonisko zobacze jak przyjedzie! A no i najważniejszego! Wilczarz Irlandzki!

Posted

[quote name='gossia']Mój też jest słodki! Izabela124. Ty masz psa w typie chihuahua! Ras nieodróźniasz! Ja mam ratlerka a to prawie jak Pinczer to to niemoże być Pinczer! No ale wiesz! Jest bardzo ładny![/quote]:roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: no jeszcze nikt mi na Bobika niv powiedzial,z e to chiuahua:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

[quote name='Atkaaaa']wow a ja myślałam że Bobik to jednak Pinczerkowaty...:D
Chihuahua? :D hehe[/quote]Jasne, ze pinczerowaty, w ksiazvczcv ma pinczer miniaturowy, ale tak naparwde kundvlvk, bo rodowodu nima

[quote name='gossia']Jak coś to Bobik jest Chihuahua! Bo pinczer jest wysoki na łapkach troszke i chudy:roll: Nio :razz: !
![/quote]hihi no i znow mniv rozsmivszylas:roflt::roflt::roflt:

Posted

[quote name='Atkaaaa']:megagrin::megagrin::megagrin:nie no smiesznie sie zrobilo:diabloti::evil_lol::evil_lol:[/quote]No niezle haha, no ale niektorzy ludzie woglv nie wiedza jak pinczer wyglada, mysla, ze takiv malv gowno, niv wiadomo co, na trzesacych sie lapkach z wylupianymi oczkami:shake::roll:

Posted

[quote name='Izabela124.']No niezle haha, no ale niektorzy ludzie woglv nie wiedza jak pinczer wyglada, mysla, [SIZE=5]ze takiv malv gowno, niv wiadomo co, na trzesacych sie lapkach z wylupianymi oczkami:shake::roll:[/quote]
[SIZE=3]=Bobik hahahah dobre dobre[/SIZE][/SIZE]

Posted

[quote name='rose']Dlaczego zawsze jak śpię to się tak rozgadujecie?:mad: Potem półprzytomna muszę to czytać:eviltong:
A ja tez dane muszę wysyłać? Bo na pierwszej stronie nie są zbyt wyraźne:evil_lol: Asiu doczytasz się?:eviltong::evil_lol:[/quote]
Wezmę szkło powiękaszające, to może odczytam. :cool3: :lol:

[quote name='rose']Kara dług spłacony:eviltong: na [B][COLOR=red]czerwono[/COLOR][/B] proszę:p[/quote]
KaRa zaraz poczerwienieje. :cool3: :eviltong:

[quote name='gossia']Dziękuje za podpowiedź Asia & Ginger czy pani?? Ale mama mówi że ktoś z dogo mnie porwie hehehe!!! Ale może nietylko o dogo myśli..... Dobra do piątku się zastanowie czy domek czy namiot! a czy te domki są z drewna? Bo w drewnie zauszniki....łaaa boje się! A mam przecież propozycje! Powiem orzechowi to wyłapie i wszystkie pozabija za małą opłatą....hehe! A zapomniałam pan orzech! A czy musze mówić pan/pani???[/quote]
A co to są zauszniki? :roll: :cool3:

[quote name='Patikujek']Asia, ty ode mnie dane chcesz:mad: sobie z naszej klasy weź:PP

Może jednak obejdzie się bez "pan/pani" my aż tacy starzy nie jesteśmy znowu[/quote]
Ale ja nie mam konta na Naszej Klasie. :roll: :eviltong:

[quote name='Asia&gordonisko']Sorki za offa, ale czy to ty gossia do mnie pisałaś na gadu :razz:? Mnie akurat wtedy przy kompie nie było :)

Ale aby offa nie robić, to mama się zastanawia, czy nie jechać ze mną:roll: Hmmm... przynajmniej wtedy na 100% byłby ze mną Bardzio :loveu: Tylko gdzie by można było ją usadowić, przecież domek w którym mam być cały zajęty:diabloti:
Pokaże jej jeszcze, jak niektórzy napisali, rozwiązanie ze spotkaniem się z osobą, która mogłaby być moim niby opiekunem:cool3:[/quote]
W ośrodku są jeszcze 2 pokoje 2-osobowe z łazienkami. Albo może mieszkać w innym ośrodku. :cool3:

[quote name='rose']Nie mów na Pani/Pan, bo się tak staro czujemy:placz::placz::placz:[/quote]
Szczególnie ja dzisiaj... :placz:

[quote name='Lorien:)']Potwierdzam zapis mojej osoby;)
Żeby nie było niejasności, ja - Lorien i Virginia to dwie różne osoby, bo na liście w pierwszym poście widniejemy niczym jedna hihi ;)[/quote]
Nie, nie widniejecie jako dwie osoby (są dwa nicki), tylko nie wiedziałam jak Was zapisać, która ile psów bierze, ale zaraz Was rozdzielę. ;)

Posted

widze, że nadal na per pan/pani :evil_lol: hehe izabela ma zmutowanego pinchera i tyle :evil_lol: tylko prosze mnie nie bić, bom delikatna :cool3:

Posted

a ja moze pedagogiem nie jestem ale mam papierki wychowawcy;P no i na zlocie bede po 4 tygodniach z młodymi więc bede mial zamiar odpocząć od opieki nad kim/czymkolwiek:D [SIZE=1][COLOR=White](no albo sie rozkręce do sprawowoania opieki:evil_lol:)[/COLOR][/SIZE]

Posted

To nie zausznik, ale skorek, potocznie zwany szczypawką =) i popularne to one są pod namiotami =) i to tam radzę wziąć zauszniki, bo już miałam nieprzyjemne przygody z tymi skorkami... na obozie potem dziewczyny z kilku namiotów spały obandażowane (tak profilaktycznie, bo skorki ciekawskie, co za bębenkiem ;)) a wystarczyło trzepać śpiwory przed spaniem ;P

[B]Dobra, ogłaszam wszem i wobec, że jadę na zlot!!! =)[/B] Wpisuję się pod jeden namiot z [B]kelpie0[/B], będziemy miały jednego lub dwa psy ;) Mój Ramzes to pewniak, z Edką od kelpie0 to jeszcze nie wiadomo ;)

Posted

[quote name='Mongrel']To nie zausznik, ale skorek, potocznie zwany szczypawką =) i popularne to one są pod namiotami =) i to tam radzę wziąć zauszniki, bo już miałam nieprzyjemne przygody z tymi skorkami... na obozie potem dziewczyny z kilku namiotów spały obandażowane (tak profilaktycznie, bo skorki ciekawskie, co za bębenkiem ;)) a wystarczyło trzepać śpiwory przed spaniem ;P

[B]Dobra, ogłaszam wszem i wobec, że jadę na zlot!!! =)[/B] Wpisuję się pod jeden namiot z [B]kelpie0[/B], będziemy miały jednego lub dwa psy ;) Mój Ramzes to pewniak, z Edką od kelpie0 to jeszcze nie wiadomo ;)[/quote]

Jak możesz :mad: A mnie się pytałaś, czy ja tego, tego, tego Ramza chcę pod jednym dachem (pfu... namiotem ;)) :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

No dobra ewentualnie możesz go zabrać, ale ja go przed Edką pilnować nie będę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[SIZE=1][COLOR=Red]
Bierzesz na siebie tę bardzo odpowiedzialną odpowiedzialność? :evil_lol:[/COLOR][/SIZE]

Wiem, wiem, przepraszam za offa :roll:

Posted

[quote name='gossia']Zausznik- podłużny robak ciemno brązowy ze szczypcami wchodzi do ucha i bębenek przegryza!![/quote]
To szczypawka. Mały robal, wcale nie taki groźny, na pewno nie przegryza bębenka. :lol:

[quote name='Patikujek']A mi się wydawało że masz Asiu, dobra jak mi się zachce to dam ci moje dane, choć myślałam że masz:)[/quote]
Może i gdzieś mam. :roll: Musiałabym poszperać. :lol: Ale jak będzie Ci się chciało, to możesz mi przesłać. ;)

[quote name='Mongrel']To nie zausznik, ale skorek, potocznie zwany szczypawką =) i popularne to one są pod namiotami =) i to tam radzę wziąć zauszniki, bo już miałam nieprzyjemne przygody z tymi skorkami... na obozie potem dziewczyny z kilku namiotów spały obandażowane (tak profilaktycznie, bo skorki ciekawskie, co za bębenkiem ;)) a wystarczyło trzepać śpiwory przed spaniem ;P[/quote]
I dlatego własnie nie lubię spać w namiocie. :shake: Zawsze jest pełno robactwa, pająki, szczypawki, mrówki, bleee... :eek:

[quote name='Mongrel'][B]Dobra, ogłaszam wszem i wobec, że jadę na zlot!!! =)[/B] Wpisuję się pod jeden namiot z [B]kelpie0[/B], będziemy miały jednego lub dwa psy ;) Mój Ramzes to pewniak, z Edką od kelpie0 to jeszcze nie wiadomo ;)[/quote]
Już zapisuję. :p
Widzę, że jesteś z Milicza, to nie tak daleko ode mnie. :cool3: ;)

Posted

To jeszcze przed szkolą zajrzę...i...
jest szansa :D Tylko że z "obstawą" tj. ciocia,wujek, kuzyn też mają jechac..no ale jeszcze muszę znaleźć im jakiś domek..w pobliżu :D bo nie chce żeby byli też w ośrodku...xD i.. jutro mama ma wykonać do którejś osoby ze zlotu telefon i sie upewnic itp. A więc kto by był taki dobry i pogadał z mama :cool3:? Na takiej zasadzie że:
-nie stanie mi sie tam nic złego:diabloti:
-alkohol nieletnim wzbroniony:razz:
-papierosy jak wyżej:razz:
-psy nie groźne i małe.. prócz goldenków i labków.;)
-bez CC, Dobermanków
-teren bezpieczny
-"opieka" :D

Posted

a wogole jak to jest z tymi zlotami? czy za rok tez bedzie czy to jakos co kilka lat organizowane? ja mam zgode i wogole ale bez psow nie pojade a kella nie wszystkie pieski lubi ,baster juz stary i nie bedzie sie bawil nawet..

ehhh..msze wychowac kelcie i wtedy sie wybiore..;)

edit: moglabym jechac mam zgode rodzicow wziela bym tylko bastera ale jeszcze nic pewnego jak bym jechala pod namiot to mam za siebie 35zl za te 6 dni + 35zl za psa na 6 dni =70zl i + 180 za zlot? tak? to jeszcze + prad i wogole tych z domkow to ok 300 zl wychodzi

dobrze licze?

Posted

a to wychodzi polowa czyli jakies 150zl :) :diabloti: ok jesli uda mi sie kogos namowic jeszcze to jade :eviltong: mam warunek rodzice pozwolili ale jak pojade z kims to sprobuje namowic kolezanke ;)

Posted

Gops:
180zł to cena za którą jest domek, Ty pod namiot masz 5zł na dzień i 5zł dla psa plus energia za prąd bo gdzieś się myć musisz i gotować a to musisz z domkiem jakimś obgadać ;).

Teraz zacznę moje ulubione pisać:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Na zlot mogą jechać psy łagodne do psów i ludzi, musisz mieć kontrole nad swoim psem by ktoś sie z zewnątrz nie uczepił;).
Nikt za nikogo nie jest tam odpowiedzialny, kazdy robi sobie sam jedzonko, sam wymyśla sposób na spędzanie czasu, ale za pewne będą wspólne wycieczki;).
I trzecie,że to nie obóz tylko zlot żeby była tego świadomość;)

Posted

ok ok wiem jak bym jechala to z basterem a on jest bardzo posluszny niebedzie z nim problemow jakby co , jesli bym jechala to z kolezanka mamy po 16 lat wiec umiem sobie zrobic obiad :eviltong: z domkiem mysle ze sie jakos ugadam jakby co :roll: ale te plus energia woda to raczej nie wiecej niz 50 zl prawda? :roll: tak wiec zostaje mi pogadac z kolezanka..jesli sie nie zgodzi i nikt nie zechce ze mna pojechac to niestety nie pojade :roll: