Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Junka']30 stopni?? Gdzie ty to słyszałeś?? :crazyeye:[/quote]
[quote name='komar']a byłem u wróżki i mi powiedziala;P czasem mowia takie informacje;P a skoro wiosną moze padać snieg to w maju moze byc 30 stopni:D:D[/quote]
Ja też tak słyszałam, że kwiecień ma być ciepły, a maj upalny. :cool3: ;)

[quote name='gossia']Mama powiedziała że do piątku mi powie!!! Komar nieprzesadzasz? 30 stopni wow![/quote]
Ok, to czekamy do piątku. ;)
Ale prawdę mówiąc ja tam wolę domki, bo jest po prostu wygodniej, wszystko na miejscu, nie mokniesz jak pada deszcz. ;)

[quote name='rose']Ja tez już wpłaciłam całość:eviltong: ja to w ogóle powinnam od samego początku na czerwono być, albo nawet na wiśniowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote]
[quote name='rose']Gdzie Ty tam widzisz różowy:evil_lol:?
[SIZE=1]Aśka dalej ino mi tam poprawiaj, żeby inni nie zauważyli:eviltong:[/SIZE][/quote]
Powiedzmy, że Ci wierzę. :eviltong:

[quote name='AgaCzips']a moje może tak na początku przyszłego miesiąca, bo może jedna osoba ze mną pojedzie tylko musi sie zdecydować więc wpłacimy razem;) Ale ciii, nic nie wiecie żeby nie zapeszyć:eviltong: Ja tu nic nie mówiłam:lol:[/quote]
Ciekawe kto to będzie? :roll: :cool3:

[quote name='komar']a moje dojda jakos na poczatku kwietnia jak wyłusze haracz z okazji urodzin:D[/quote]
A ja mam jutro urodzinki. :grins: :multi:
I się nie chwalę. :eviltong:

[quote name='Basia i Barni']jeszcze moj chop :) mamy 4 pytony[/quote]
[quote name='Basia i Barni']jak to pytony cale są fajne :diabloti:[/quote]
Basia jak zwykle tylko o jednym... :shake: :diabloti:

Posted

Wszystkiego naj naj naj;P podwyższasz teraz średnia wieku swojego domku:D :tort::new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort::BIG::BIG::bday::beerchug::laola:

Posted

Komar papugujesz po mnie, to ja jestem od składania życzeń na forum:eviltong:
Asiu jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!!!!!
:new-bday::BIG::new-bday::tort:

Posted

[quote name='komar']Wszystkiego naj naj naj;P podwyższasz teraz średnia wieku swojego domku:D :tort::new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort::BIG::BIG:
:bday::beerchug::laola:[/quote]
[B]Komar[/B] jak zwykle wyjątkowo miły. :mad:
Ale dzięki za życzonka. :p

[quote name='rose']Komar papugujesz po mnie, to ja jestem od składania życzeń na forum:eviltong:
Asiu jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!!!!!
:new-bday::BIG::new-bday::tort:[/quote]
Dzięki Aniu. :p

Posted

[SIZE=4]Sto lat, sto lat

:new-bday:[/SIZE][SIZE=4]:BIG:[/SIZE][SIZE=4]:tort::BIG:[/SIZE][SIZE=4]:new-bday:

[SIZE=1]To naprawdę urodzinowy wątek [/SIZE]
[/SIZE]

Posted

100 lat!:multi::multi::multi:

[quote name='rose']mi i Karze w naturze chcesz płacić?:eviltong: no chyba ze zapłaty dokona jakiś facet to hm.... pomyślimy:eviltong: prawda Kara?:evil_lol:[/quote]
[quote name='KaRa_']Tak,tak wtedy możemy myśleć o zapłacie w naturze:evil_lol:[/quote]
jak już tu wcześniej ktoś wspominał na zlocie będzie dużo pytonów, samców i komarów:diabloti: na pewno znajdzie się jakiś chętny:cool3::evil_lol:

Posted

Wszystkiego najlepszego Asiu :)

Mam pytanie... czy będzie jakiś opiekun osób niepełnoletnich? Jeśli nie, to automatycznie można mnie już wypisać- do takiego wniosku doszli rodzice...;):roll:

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Wszystkiego najlepszego Asiu :)

Mam pytanie... czy będzie jakiś opiekun osób niepełnoletnich? Jeśli nie, to automatycznie można mnie już wypisać- do takiego wniosku doszli rodzice...;):roll:[/quote]
Tak jak pisałam to nie jest obóz wiec takich rzeczy nie ma, ale jak się z kimś dogadasz to może będzie świecił oczami,że opiekunem Twoim jest.

Posted

Aha... dzięki... Mówiłam rodzicom, że takie rozwiązanie też przecież może być, ale oni w zaparte, że nie... Spróbuję jeszcze pogadać... dam znać, jak będą nowe wieści ;)

Posted

[quote name='Asia&gordonisko']Aha... dzięki... Mówiłam rodzicom, że takie rozwiązanie też przecież może być, ale oni w zaparte, że nie... Spróbuję jeszcze pogadać... dam znać, jak będą nowe wieści ;)[/quote]
Dlatego od samego początku informowałam,że to nie jest OBÓZ,że każdy za siebie i psa jest ODPOWIEDZIALNY SAM, że nikt nikomu obiadków nie będzie robił,że jak komuś bułek na śniadanie zabraknie idzie sobie do sklepu, a nie wielkie użalanie,że nie ma co jeść,że nikt o tym nie pomyślał itp. Tu jedynie był rezerwowany ośrodek, jest dany regulamin i na tym się ogólnie kończy.

Posted

[quote name='KaRa_']Dlatego od samego początku informowałam,że to nie jest OBÓZ,że każdy za siebie i psa jest ODPOWIEDZIALNY SAM, że nikt nikomu obiadków nie będzie robił,że jak komuś bułek na śniadanie zabraknie idzie sobie do sklepu, a nie wielkie użalanie,że nie ma co jeść,że nikt o tym nie pomyślał itp. Tu jedynie był rezerwowany ośrodek, jest dany regulamin i na tym się ogólnie kończy.[/quote]
Z tego to zdaję sobie sprawę... Tylko tata się pytał... No, ale trudno ;) Pogadam jeszcze... najwyżej nie pojadę ;)

Posted

[quote name='Izabela124.']Asia&gordonisko dla taty mozesz powiedzivc, ze bedziesz miala tu opiekuna, ale tak naparwde na zlocie kazdy o siebie bedzie dbal,a rodzice nie musza wszystkiego wiedziec[/quote]
No dokładnie,albo znajdź osobe co bedzie za Ciebie w jakimś stopniu odpowiedzialna niech rodzice w czasie zlotu maja jej numer i wypytuja.

Posted

[quote name='KaRa_']No dokładnie,albo znajdź osobe co bedzie za Ciebie w jakimś stopniu odpowiedzialna niech rodzice w czasie zlotu maja jej numer i wypytuja.[/quote]Wlasnie, tez dobry pomysl
Ja rodzicom tvz nie poakzywalam fotek tam gdzie byl alkohol itp., bo by mnie nie puscili, trzeba robic pozory:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='KaRa_']No dokładnie,albo znajdź osobe co bedzie za Ciebie w jakimś stopniu odpowiedzialna niech rodzice w czasie zlotu maja jej numer i wypytuja.[/quote]
Postaram się to załatwić :) Teraz idę pogadać z mamą, ona nie jest tak bardzo przeciwko, może pogada z tatą na ten temat ;)