Asia & Ginger Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='Junka']30 stopni?? Gdzie ty to słyszałeś?? :crazyeye:[/quote] [quote name='komar']a byłem u wróżki i mi powiedziala;P czasem mowia takie informacje;P a skoro wiosną moze padać snieg to w maju moze byc 30 stopni:D:D[/quote] Ja też tak słyszałam, że kwiecień ma być ciepły, a maj upalny. :cool3: ;) [quote name='gossia']Mama powiedziała że do piątku mi powie!!! Komar nieprzesadzasz? 30 stopni wow![/quote] Ok, to czekamy do piątku. ;) Ale prawdę mówiąc ja tam wolę domki, bo jest po prostu wygodniej, wszystko na miejscu, nie mokniesz jak pada deszcz. ;) [quote name='rose']Ja tez już wpłaciłam całość:eviltong: ja to w ogóle powinnam od samego początku na czerwono być, albo nawet na wiśniowo:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] [quote name='rose']Gdzie Ty tam widzisz różowy:evil_lol:? [SIZE=1]Aśka dalej ino mi tam poprawiaj, żeby inni nie zauważyli:eviltong:[/SIZE][/quote] Powiedzmy, że Ci wierzę. :eviltong: [quote name='AgaCzips']a moje może tak na początku przyszłego miesiąca, bo może jedna osoba ze mną pojedzie tylko musi sie zdecydować więc wpłacimy razem;) Ale ciii, nic nie wiecie żeby nie zapeszyć:eviltong: Ja tu nic nie mówiłam:lol:[/quote] Ciekawe kto to będzie? :roll: :cool3: [quote name='komar']a moje dojda jakos na poczatku kwietnia jak wyłusze haracz z okazji urodzin:D[/quote] A ja mam jutro urodzinki. :grins: :multi: I się nie chwalę. :eviltong: [quote name='Basia i Barni']jeszcze moj chop :) mamy 4 pytony[/quote] [quote name='Basia i Barni']jak to pytony cale są fajne :diabloti:[/quote] Basia jak zwykle tylko o jednym... :shake: :diabloti: Quote
komar Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Wszystkiego naj naj naj;P podwyższasz teraz średnia wieku swojego domku:D :tort::new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort::BIG::BIG::bday::beerchug::laola: Quote
rose Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Komar papugujesz po mnie, to ja jestem od składania życzeń na forum:eviltong: Asiu jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!!!!! :new-bday::BIG::new-bday::tort: Quote
Asia & Ginger Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 [quote name='komar']Wszystkiego naj naj naj;P podwyższasz teraz średnia wieku swojego domku:D :tort::new-bday::new-bday::new-bday::tort::tort::BIG::BIG: :bday::beerchug::laola:[/quote] [B]Komar[/B] jak zwykle wyjątkowo miły. :mad: Ale dzięki za życzonka. :p [quote name='rose']Komar papugujesz po mnie, to ja jestem od składania życzeń na forum:eviltong: Asiu jeszcze raz wszystkiego najlepszego!!!!!!! :new-bday::BIG::new-bday::tort:[/quote] Dzięki Aniu. :p Quote
KaRa_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Wszystkiego najlepszego! Dużo zdrówka, szczęścia i pomyślności oraz cierpliwość ! :BIG::BIG::BIG::new-bday::tort::new-bday::tort: Quote
kelpie0 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [SIZE=4]Sto lat, sto lat :new-bday:[/SIZE][SIZE=4]:BIG:[/SIZE][SIZE=4]:tort::BIG:[/SIZE][SIZE=4]:new-bday: [SIZE=1]To naprawdę urodzinowy wątek [/SIZE] [/SIZE] Quote
KaRa_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Jeszcze kolejne parę dni i znów urodzinki będą:evil_lol: Quote
gossia Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Wszystkiego naj życze! Dużo szczęścia pomyślności oraz następnych zlotów!!! Sto lat!!! Quote
basia bonnie Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 100 lat!:multi::multi::multi: [quote name='rose']mi i Karze w naturze chcesz płacić?:eviltong: no chyba ze zapłaty dokona jakiś facet to hm.... pomyślimy:eviltong: prawda Kara?:evil_lol:[/quote] [quote name='KaRa_']Tak,tak wtedy możemy myśleć o zapłacie w naturze:evil_lol:[/quote] jak już tu wcześniej ktoś wspominał na zlocie będzie dużo pytonów, samców i komarów:diabloti: na pewno znajdzie się jakiś chętny:cool3::evil_lol: Quote
Rahl Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Wszystkiego najlepszego Asiu :) Mam pytanie... czy będzie jakiś opiekun osób niepełnoletnich? Jeśli nie, to automatycznie można mnie już wypisać- do takiego wniosku doszli rodzice...;):roll: Quote
Rawa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Nie będę orginalna, WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJLEPSZEGO! :Rose: Quote
KaRa_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Wszystkiego najlepszego Asiu :) Mam pytanie... czy będzie jakiś opiekun osób niepełnoletnich? Jeśli nie, to automatycznie można mnie już wypisać- do takiego wniosku doszli rodzice...;):roll:[/quote] Tak jak pisałam to nie jest obóz wiec takich rzeczy nie ma, ale jak się z kimś dogadasz to może będzie świecił oczami,że opiekunem Twoim jest. Quote
Rahl Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Aha... dzięki... Mówiłam rodzicom, że takie rozwiązanie też przecież może być, ale oni w zaparte, że nie... Spróbuję jeszcze pogadać... dam znać, jak będą nowe wieści ;) Quote
KaRa_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Asia&gordonisko']Aha... dzięki... Mówiłam rodzicom, że takie rozwiązanie też przecież może być, ale oni w zaparte, że nie... Spróbuję jeszcze pogadać... dam znać, jak będą nowe wieści ;)[/quote] Dlatego od samego początku informowałam,że to nie jest OBÓZ,że każdy za siebie i psa jest ODPOWIEDZIALNY SAM, że nikt nikomu obiadków nie będzie robił,że jak komuś bułek na śniadanie zabraknie idzie sobie do sklepu, a nie wielkie użalanie,że nie ma co jeść,że nikt o tym nie pomyślał itp. Tu jedynie był rezerwowany ośrodek, jest dany regulamin i na tym się ogólnie kończy. Quote
Rahl Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='KaRa_']Dlatego od samego początku informowałam,że to nie jest OBÓZ,że każdy za siebie i psa jest ODPOWIEDZIALNY SAM, że nikt nikomu obiadków nie będzie robił,że jak komuś bułek na śniadanie zabraknie idzie sobie do sklepu, a nie wielkie użalanie,że nie ma co jeść,że nikt o tym nie pomyślał itp. Tu jedynie był rezerwowany ośrodek, jest dany regulamin i na tym się ogólnie kończy.[/quote] Z tego to zdaję sobie sprawę... Tylko tata się pytał... No, ale trudno ;) Pogadam jeszcze... najwyżej nie pojadę ;) Quote
KaRa_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 A i przypominam o PW do Asi Czyli imię, nazwisko Was numer komórkowy, a jak osoba niepełnoletnia to i numer rodzica. Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Asia&gordonisko dla taty mozesz powiedzivc, ze bedziesz miala tu opiekuna, ale tak naparwde na zlocie kazdy o siebie bedzie dbal,a rodzice nie musza wszystkiego wiedziec Quote
Atkaaaa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Wszystkiego najlepszego :) Sto lat :D A ja dalej namawiam... Quote
KaRa_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='Izabela124.']Asia&gordonisko dla taty mozesz powiedzivc, ze bedziesz miala tu opiekuna, ale tak naparwde na zlocie kazdy o siebie bedzie dbal,a rodzice nie musza wszystkiego wiedziec[/quote] No dokładnie,albo znajdź osobe co bedzie za Ciebie w jakimś stopniu odpowiedzialna niech rodzice w czasie zlotu maja jej numer i wypytuja. Quote
Izabela124. Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='KaRa_']No dokładnie,albo znajdź osobe co bedzie za Ciebie w jakimś stopniu odpowiedzialna niech rodzice w czasie zlotu maja jej numer i wypytuja.[/quote]Wlasnie, tez dobry pomysl Ja rodzicom tvz nie poakzywalam fotek tam gdzie byl alkohol itp., bo by mnie nie puscili, trzeba robic pozory:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rahl Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 [quote name='KaRa_']No dokładnie,albo znajdź osobe co bedzie za Ciebie w jakimś stopniu odpowiedzialna niech rodzice w czasie zlotu maja jej numer i wypytuja.[/quote] Postaram się to załatwić :) Teraz idę pogadać z mamą, ona nie jest tak bardzo przeciwko, może pogada z tatą na ten temat ;) Quote
KaRa_ Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 A w ogóle: Jeśli komuś bardzo zależy na zlocie to przekona rodziców, a jak nie to szybko się podda i powie a nie jade;) Quote
Recommended Posts