Junka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Jak można nie kochać nas?? Dogomaniaków??? :crazyeye: Quote
psiunia1 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 W takim razie ja sie pisze na zlot..:lol: Mam jeszcze pytanie,jedzie moze ktos z Zielonej Góry albo z Żar? Jak jade pod namiot to mam cos wplacac wczesniej? jak tak to ile,do kogo i do kiedy? no to chyba wszystkie pytania narazie.. Quote
Junka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='psiunia1']W takim razie ja sie pisze na zlot..:lol: Mam jeszcze pytanie,jedzie moze ktos z Zielonej Góry albo z Żar? Jak jade pod namiot to mam cos wplacac wczesniej? jak tak to ile,do kogo i do kiedy? no to chyba wszystkie pytania narazie..[/quote] Ja tez jade pod namiot i nic nie trzeba narazie płacić dopiero na zlocie. To będzie chyba 5 zl za dobe i za psa tez 5 chyba, że coś pokręciłam. Trzeba tu do Asi z pytaniem. Quote
KaRa_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Mam prośbę osoby co się zapisują na zlot żeby to było przemyślane,a nie chwila o se zapisze;) Bo ostatniego czasu jest tu duuże zainteresowanie wiec prosimy o przemyślenie, żeby później nie trzeba było listy co chwila zmieniać;) Quote
rose Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='psiunia1']W takim razie ja sie pisze na zlot..:lol: Mam jeszcze pytanie,jedzie moze ktos z Zielonej Góry albo z Żar? Jak jade pod namiot to mam cos wplacac wczesniej? jak tak to ile,do kogo i do kiedy? no to chyba wszystkie pytania narazie..[/quote] 1000zł do jutra:diabloti::diabloti::diabloti: A tak na serio to namiotowicze płaca na miejscu:eviltong:;) Quote
Mysia_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Junka']Jak można nie kochać nas?? Dogomaniaków??? :crazyeye:[/quote] Magdyski nie kocham (za pomówienia :eviltong:), Was kocham :cool3: Quote
Junka Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Mysia_']Magdyski nie kocham (za pomówienia :eviltong:), Was kocham :cool3:[/quote] No to masz szczęście bo byloby lanie :mad: Quote
Mysia_ Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Atkaaaa']nie jadę :([/quote] czemu? :-( Quote
Atkaaaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 w galerii napisalam nasza piekna rozmowe :( Zapraszam..ehh:( Quote
Izabela124. Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 magdyska to jak jvdzivsz na zlocik to wybralabym sie z toba z wawy, nie milabys nic przeciwko? Quote
Atkaaaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Bez spa się nigdzie nie ruszam...:cool1:;) napisałam też argumenty,.... kurcze! Szkoda!:-( Quote
Asia & Ginger Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='psiunia1']W takim razie ja sie pisze na zlot..:lol: Mam jeszcze pytanie,jedzie moze ktos z Zielonej Góry albo z Żar? Jak jade pod namiot to mam cos wplacac wczesniej? jak tak to ile,do kogo i do kiedy? no to chyba wszystkie pytania narazie..[/quote] Z tego co mi wiadomo, to nikt z tamtych okolic nie jedzie. Ale to przecież nie tak daleko od Sierakowa. ;) [quote name='Junka']Ja tez jade pod namiot i nic nie trzeba narazie płacić dopiero na zlocie. To będzie chyba 5 zl za dobe i za psa tez 5 chyba, że coś pokręciłam. Trzeba tu do Asi z pytaniem.[/quote] Nic nie pokręciłaś. Ale trzeba dodać jeszcze opłatę za energię i korzystanie z wody w domkach, ale to będą niewielkie kwoty. ;) [quote name='Atkaaaa']nie jadę :([/quote] [quote name='Atkaaaa']w galerii napisalam nasza piekna rozmowe :( Zapraszam..ehh:([/quote] Szkoda strasznie... :cool1: Quote
Atkaaaa Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 jest szansa :D Dobra nic więcej nie pisze..bo co chwila coś się zmienia :D Quote
psiunia1 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 tak to jest nie daleko ale nawet jak by bylo daleko to i tak bym pojechala,tak z ciekawosci pytalam czy ktos z tych stron jedzie.. Dzieki za informacje i do zobaczenia.. Quote
magdyska25 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Mysia_']Magdyski nie kocham (za pomówienia :eviltong:), Was kocham :cool3:[/quote] taaaaaaaaak !!!!!!!! oj kobieto grabisz sobie grabisz!!!!!!! My tu chyba na zlocie sobie pogadamy [SIZE=1](przy jakimś %[/SIZE]:diabloti:) to od razu zmienisz zdanie:):):) Quote
Asia & Ginger Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='psiunia1']tak to jest nie daleko ale nawet jak by bylo daleko to i tak bym pojechala,tak z ciekawosci pytalam czy ktos z tych stron jedzie.. Dzieki za informacje i do zobaczenia..[/quote] Czyli zapisać Cię pod namiot, tak? Z psiakiem czy bez? :cool3: Sama czy z osobą towarzyszącą? :cool3: Quote
magdyska25 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='Izabela124.']magdyska to jak jvdzivsz na zlocik to wybralabym sie z toba z wawy, nie milabys nic przeciwko?[/quote] Iza nie ma sprawy jeżeli będę jechać możesz jechać z nami pociagiem ale jak narazie ja jeszcze to muszę przemyśleć gdyż nie chcę "palnąć" żeby potem nie było żadnych nieprzyjemności. [B][COLOR=DarkOrange]Proszę Was cioteczki piszcie co jakiś czas ile zostało jeszcze miejsc tzn. wolnych domków[/COLOR]-[/B]> bo jak już mało to ja się szybciej zmobilizuje:p Quote
Asia & Ginger Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 [quote name='magdyska25']Iza nie ma sprawy jeżeli będę jechać możesz jechać z nami pociagiem ale jak narazie ja jeszcze to muszę przemyśleć gdyż nie chcę "palnąć" żeby potem nie było żadnych nieprzyjemności. [B][COLOR=darkorange]Proszę Was cioteczki piszcie co jakiś czas ile zostało jeszcze miejsc tzn. wolnych domków[/COLOR]-[/B]> bo jak już mało to ja się szybciej zmobilizuje:p[/quote] Zaraz policzę ile jeszcze wolnych miejsc zostało. ;) EDIT: Policzyłam, jest jeszcze 11 miejsc wolnych. ;) [quote name='psiunia1']Tak, zapisac pod namiot,z psem..[/quote] Już zapisuję. ;) [B]Psiunia[/B] a skąd jesteś? Żary, Zielona Góra? :cool3: Quote
Basia i Barni Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 JA SZYBKO ZAPŁACIŁAM I CHCE APARTAMENT MAŁŻEŃSKI I DLA MOJEGO bARNUSIA JAKIES AKSAMITNE ŁÓZKO ŻEBY SIE NIECZUŁ DYSKRYMINOWANY I TAK PO WSZYSTKIM (po nocy poslubnej ):diabloti: PRZYJDZIE DO NAS SPAĆ :crazyeye::cool3: Quote
Mysia_ Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 [quote name='magdyska25']taaaaaaaaak !!!!!!!! oj kobieto grabisz sobie grabisz!!!!!!! My tu chyba na zlocie sobie pogadamy [SIZE=1](przy jakimś %[/SIZE]:diabloti:) to od razu zmienisz zdanie:):):)[/quote] hehehehe :lol: Basiu, jakie skromne wymagania masz :eviltong::diabloti: Quote
Recommended Posts