Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

W takim razie ja sie pisze na zlot..:lol: Mam jeszcze pytanie,jedzie moze ktos z Zielonej Góry albo z Żar? Jak jade pod namiot to mam cos wplacac wczesniej? jak tak to ile,do kogo i do kiedy? no to chyba wszystkie pytania narazie..

Posted

[quote name='psiunia1']W takim razie ja sie pisze na zlot..:lol: Mam jeszcze pytanie,jedzie moze ktos z Zielonej Góry albo z Żar? Jak jade pod namiot to mam cos wplacac wczesniej? jak tak to ile,do kogo i do kiedy? no to chyba wszystkie pytania narazie..[/quote]

Ja tez jade pod namiot i nic nie trzeba narazie płacić dopiero na zlocie. To będzie chyba 5 zl za dobe i za psa tez 5 chyba, że coś pokręciłam. Trzeba tu do Asi z pytaniem.

Posted

Mam prośbę osoby co się zapisują na zlot żeby to było przemyślane,a nie chwila o se zapisze;) Bo ostatniego czasu jest tu duuże zainteresowanie wiec prosimy o przemyślenie, żeby później nie trzeba było listy co chwila zmieniać;)

Posted

[quote name='psiunia1']W takim razie ja sie pisze na zlot..:lol: Mam jeszcze pytanie,jedzie moze ktos z Zielonej Góry albo z Żar? Jak jade pod namiot to mam cos wplacac wczesniej? jak tak to ile,do kogo i do kiedy? no to chyba wszystkie pytania narazie..[/quote]

1000zł do jutra:diabloti::diabloti::diabloti:

A tak na serio to namiotowicze płaca na miejscu:eviltong:;)

Posted

[quote name='Mysia_']Magdyski nie kocham (za pomówienia :eviltong:), Was kocham :cool3:[/quote]

No to masz szczęście bo byloby lanie :mad:

Posted

Z tego co mi wiadomo, to nikt z tamtych okolic nie jedzie. Ale to przecież nie tak daleko od Sierakowa. ;)

[quote name='Junka']Ja tez jade pod namiot i nic nie trzeba narazie płacić dopiero na zlocie. To będzie chyba 5 zl za dobe i za psa tez 5 chyba, że coś pokręciłam. Trzeba tu do Asi z pytaniem.[/quote]
Nic nie pokręciłaś. Ale trzeba dodać jeszcze opłatę za energię i korzystanie z wody w domkach, ale to będą niewielkie kwoty. ;)

[quote name='Atkaaaa']nie jadę :([/quote]
[quote name='Atkaaaa']w galerii napisalam nasza piekna rozmowe :(
Zapraszam..ehh:([/quote]
Szkoda strasznie... :cool1:

Posted

tak to jest nie daleko ale nawet jak by bylo daleko to i tak bym pojechala,tak z ciekawosci pytalam czy ktos z tych stron jedzie..
Dzieki za informacje i do zobaczenia..

Posted

[quote name='Mysia_']Magdyski nie kocham (za pomówienia :eviltong:), Was kocham :cool3:[/quote]
taaaaaaaaak !!!!!!!!
oj kobieto grabisz sobie grabisz!!!!!!!
My tu chyba na zlocie sobie pogadamy [SIZE=1](przy jakimś %[/SIZE]:diabloti:) to od razu zmienisz zdanie:):):)

Posted

[quote name='psiunia1']tak to jest nie daleko ale nawet jak by bylo daleko to i tak bym pojechala,tak z ciekawosci pytalam czy ktos z tych stron jedzie..
Dzieki za informacje i do zobaczenia..[/quote]
Czyli zapisać Cię pod namiot, tak?
Z psiakiem czy bez? :cool3:
Sama czy z osobą towarzyszącą? :cool3:

Posted

[quote name='Izabela124.']magdyska to jak jvdzivsz na zlocik to wybralabym sie z toba z wawy, nie milabys nic przeciwko?[/quote]
Iza nie ma sprawy jeżeli będę jechać możesz jechać z nami pociagiem ale jak narazie ja jeszcze to muszę przemyśleć gdyż nie chcę "palnąć" żeby potem nie było żadnych nieprzyjemności.

[B][COLOR=DarkOrange]Proszę Was cioteczki piszcie co jakiś czas ile zostało jeszcze miejsc tzn. wolnych domków[/COLOR]-[/B]> bo jak już mało to ja się szybciej zmobilizuje:p

Posted

[quote name='magdyska25']Iza nie ma sprawy jeżeli będę jechać możesz jechać z nami pociagiem ale jak narazie ja jeszcze to muszę przemyśleć gdyż nie chcę "palnąć" żeby potem nie było żadnych nieprzyjemności.

[B][COLOR=darkorange]Proszę Was cioteczki piszcie co jakiś czas ile zostało jeszcze miejsc tzn. wolnych domków[/COLOR]-[/B]> bo jak już mało to ja się szybciej zmobilizuje:p[/quote]
Zaraz policzę ile jeszcze wolnych miejsc zostało. ;)
EDIT: Policzyłam, jest jeszcze 11 miejsc wolnych. ;)

[quote name='psiunia1']Tak, zapisac pod namiot,z psem..[/quote]
Już zapisuję. ;)
[B]Psiunia[/B] a skąd jesteś? Żary, Zielona Góra? :cool3:

Posted

JA SZYBKO ZAPŁACIŁAM I CHCE APARTAMENT MAŁŻEŃSKI I DLA MOJEGO bARNUSIA JAKIES AKSAMITNE ŁÓZKO ŻEBY SIE NIECZUŁ DYSKRYMINOWANY I TAK PO WSZYSTKIM (po nocy poslubnej ):diabloti: PRZYJDZIE DO NAS SPAĆ :crazyeye::cool3:

Posted

[quote name='magdyska25']taaaaaaaaak !!!!!!!!
oj kobieto grabisz sobie grabisz!!!!!!!
My tu chyba na zlocie sobie pogadamy [SIZE=1](przy jakimś %[/SIZE]:diabloti:) to od razu zmienisz zdanie:):):)[/quote]

hehehehe :lol:

Basiu, jakie skromne wymagania masz :eviltong::diabloti: