BORA Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Asia & Ginger']Myślę, że zahaczy. :loveu: Ok, to masz miejsce zaklepane na wycieraczce. :cool3:[/quote] :loveu: Ok, tylko żeby wycieraczka była w domku a nie przed domkiem :evil_lol: [quote name='olekg18']Bora-przecież i tak wiesz ,ze cie uwielbiam hehhe[/quote] Ahhh wiem :eviltong: Quote
Agga Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='mrowa23']rozuumiem ze michal dla glutowatego doga nie przyjedzie ale moze w teraz dla misiowatego norbiego przyjedzie to i mame zabierze:P[/quote] [COLOR=DarkGreen][B]Myśle, że MIchał i dla dożków i dla Norbiego przyjedzie. Ahhh jak dobrze, że za niedługo będę miała ich na wyciągnięcie ręki. I ciocię mrówę pod ręką:loveu:[/B][/COLOR] Quote
mrowa23 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 a czy ja o czyms nie wiem?:. czyzby ciocia agga wybierala sie do poznania?:> kiedy kiedy? to moze znowu niespodziewajka bedzie:P Quote
CASIA&ttb Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Agga'][COLOR=DarkGreen][B]Myśle, że MIchał i dla dożków i dla Norbiego przyjedzie. Ahhh jak dobrze, że za niedługo będę miała ich na wyciągnięcie ręki. I ciocię mrówę pod ręką:loveu:[/B][/COLOR][/QUOTE] Aga z nieba mi spadasz... Wkońcu będę miała jakiegoś sojusznika przeciw cioci "słabszej" która niezawsze chce sie słuchać... :mad::diabloti: widziałam Mrówa...!!!! Quote
mrowa23 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 ciocia strong wszedzie ma oczy uszy i szpiegow...hehe..ciocia silniejsza nic a nic nie widziala:P agga ty mnei lubisz prawda...pamietasz ze ja cie kocham...:razz: Quote
tusia. Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Widzę że zapowiada się sporo osób w moim wieku :razz:. Tak więc biorę się za przekonywanie rodziców :diabloti:. Trzymać kciuki.. Quote
Agga Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='mrowa23']a czy ja o czyms nie wiem?:. czyzby ciocia agga wybierala sie do poznania?:> kiedy kiedy? to moze znowu niespodziewajka bedzie:P[/quote] [COLOR=DarkGreen][B]Widać masz mega zaległości ciociu Mrówo:diabloti: W poznaniu będę na Sylwka. Tzn zaraz po świętach się zjawiam :loveu: A to co pisałam wcześniej to to, że za jakiś czas będziesz mnie miała non stop w Poznaniu:loveu:[/B][/COLOR] [QUOTE] Aga z nieba mi spadasz... Wkońcu będę miała jakiegoś sojusznika przeciw cioci "słabszej" która nie zawsze chce sie słuchać... :mad::diabloti:[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B] Kasiu spadłam dość miękko:diabloti:Oj tak sojusznika to Ty masz. Ostatnio ktoś narozrabiał:p Byłyśmy lepsze niż W 11 i Detektywi do kupy wzięci:cool3: Teraz słabsza ciocia będzie się słuchać:loveu: [/B][/COLOR][QUOTE]ciocia strong wszedzie ma oczy uszy i szpiegow...hehe..ciocia silniejsza nic a nic nie widziala:P agga ty mnei lubisz prawda...pamietasz ze ja cie kocham...:razz:[/QUOTE] [COLOR=DarkGreen][B] Chyba dałam Ci dowód co ?:diabloti: Etam szpiegostwo kochana :evil_lol: NO to zaszalejemy na zlocie:cool2::painting:-----> To będę ja z Norbim:loveu::cunao:---->A to nasza babska trójka [/B][/COLOR] Quote
mrowa23 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 wow ciocia agga na stale do pozka sie sporwadza?:> serio siero? ide sie upic..tzn nie moge ale co raz wiecej okazji do popicia...jeeaaa... ciocia agga jak sie by sprezyla i przed swietami przyjechala to by ciocie kasie zastala a tak to ciocia kasia jedzie hen hen od nas... w11 powinno sie uczyc od was...czlowieka wszedzie znajdziecie ba nawet mrowke wszedzie znajdziecie;) hehe kocham was baby... Quote
Agga Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='mrowa23']wow ciocia agga na stale do pozka sie sporwadza?:> serio siero? ide sie upic..tzn nie moge ale co raz wiecej okazji do popicia...jeeaaa... ciocia agga jak sie by sprezyla i przed swietami przyjechala to by ciocie kasie zastala a tak to ciocia kasia jedzie hen hen od nas... w11 powinno sie uczyc od was...czlowieka wszedzie znajdziecie ba nawet mrowke wszedzie znajdziecie;) hehe kocham was baby...[/quote] [COLOR=DarkGreen][B]No niestety w Pozku dopiero po świętach. Do Pozka z Tomkiem wracam :loveu:Koniecznie z ciocią mrówą muszę się spotkać :eviltong: No oni się mogę uczyć. A na zlocie to ja zaklepuje Fany i Norbiego. A raczej fany mnie a Norbi Tomka:loveu:[/B] [/COLOR] Quote
Izabela124. Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [URL="http://www.dogomania.pl/forum/member.php?u=11822"]mrowa23[/URL] odpisz mi na pw Quote
mrowa23 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Izabela ale ja nie mam zadnego pw od ciebie :| hehe czyzbym mogla miec wolne na zlocie od dzieci? to moze muszze trzecie dziecko sobie sprawic...:P Quote
goldenka245 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='mrowa23']to ja w sumie tez pewnie sie zjawie... ja+fana+pewnie norbert+domek bo sie nie upchamy do namiotu... (podprowadzimy jeszcze fi i casie ale ciii zeby tylko casia nic nei wiedziala ;) czy ciocia pagaj jedzie i michal?[/quote] Jest! Mrówa jedzie z doziami!:multi: Miałam Ci dziś pw pisać, żebyś jechała:loveu: Quote
mrowa23 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 poki co na liste jest wpisany tylko kon-fana i norbert prosiak astro chyba zostanie w domu choc...nei wiem czy pamietacie a na pewno tak astor nie lubil samcow a norberta mi pokochal i sie odkleic nie moga od siebie....:lol: no i jeszcze ktos sie na zlot wybierze moze... Quote
Izabela124. Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Mrowa23 napsilam Ci nr konta i dane do pzrelewu, bo wygralas na moim bazarku anilka, pamietasz? Pieniazki na chra Bajke Quote
mrowa23 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 dziekuej za przypomnienie ze wygralam;) napisz mi jeszcze raz pw za ile i gdzie wplacic bo ja dopiero co wrocilam na dogo po dlugiej nieobecnosci...przepraszam jeszcze wszystkiego nei polapalam co mi pouciekalo na dogo, laczny koszt i dane do przelewu i zaraz bede robila przelew:) Quote
diabelkowa Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Chcialam przypomniec ze do miejsca na takie pogaduchy jest chat, gg, watek nocnych markow bo tu sie burdel robi a potem trudno jest cos znalesc i robia sie nieporozumienia. dziekuje za uwage dalsza czesc programu po przerwie:evil_lol: Quote
olekg89 Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 diabełkowa-do Moda ci daleko wiec nie zwracaj nikomu uwagi ,bo sama tu napier.... jak szalona. Również dziekuje za uwagę:) Quote
KaRa_ Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 Dla nas 7mka bedzie za mala bo: ja,ania,asia,komar,czipsik bo mowila,ze tez chce domek, olek,orzech + osoba,Patikujek, przyjazdem Bora:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 No to mam niezbyt dobre wieści. :shake: Dzwoniłam do kilku ośrodków i niektóre nie zgadzają się nawet na jednego psa, a co dopiero na takie stado. :crazyeye: Pan z jednego ośrodka powiedział, że jak najbardziej się zgadza, ale po sezonie, bo w sezonie jest dużo dzieci. Będę jeszcze dzwonić, bo nie mogłam dzisiaj znaleźć numerów, które kiedyś spisywałam, pewnie wyniosłam na strych. ;) Także zaczynam teraz rozważać te ośrodki, które są już sprawdzone pod względem przyjmowania turystów z psami. Czyli ośrodek w Pile, koło Poznania, gdzie w tym roku był obóz klikerowy: [URL]http://mosir.i-pila.pl/?go=plotki[/URL] Lub ośrodek w Jankowie Dolnym, koło Gniezna, gdzie odbył się Zlot Szansowiczów - na pomoc goldenom: [URL]http://www.jankowodolne.com.pl/jankowo.html[/URL] Bardziej jednak podoba mi się chyba w Jankowie Dolnym. :loveu: Quote
Matusz Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='Asia & Ginger']No to mam niezbyt dobre wieści. :shake: Dzwoniłam do kilku ośrodków i niektóre nie zgadzają się nawet na jednego psa, a co dopiero na takie stado. :crazyeye: Pan z jednego ośrodka powiedział, że jak najbardziej się zgadza, ale po sezonie, bo w sezonie jest dużo dzieci. Będę jeszcze dzwonić, bo nie mogłam dzisiaj znaleźć numerów, które kiedyś spisywałam, pewnie wyniosłam na strych. ;) Także zaczynam teraz rozważać te ośrodki, które są już sprawdzone pod względem przyjmowania turystów z psami. Czyli ośrodek w Pile, koło Poznania, gdzie w tym roku był obóz klikerowy: [URL]http://mosir.i-pila.pl/?go=plotki[/URL] Lub ośrodek w Jankowie Dolnym, koło Gniezna, gdzie odbył się Zlot Szansowiczów - na pomoc goldenom: [URL]http://www.jankowodolne.com.pl/jankowo.html[/URL] Bardziej jednak podoba mi się chyba w Jankowie Dolnym. :loveu:[/quote] już mi się podoba w tym Jankowie :loveu::loveu::loveu: Quote
Rinuś Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [I][B]Ale w tym Jankowie to widzę,że też duzo ludzi pewnie będzie :shake:[/B][/I] Quote
Asia & Ginger Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 [quote name='Rinuś'][I][B]Ale w tym Jankowie to widzę,że też duzo ludzi pewnie będzie :shake:[/B][/I][/quote] Ale pewnie są jakieś plaże dzikie, gdzie nie ma ludzi. :roll: Rybc!a może niech się wypowie jak tam jest, bo była przecież. :cool3: Quote
orzech Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 [quote name='KaRa_']Dla nas 7mka bedzie za mala bo: ja,ania,asia,komar,czipsik bo mowila,ze tez chce domek, olek,orzech + osoba,Patikujek, przyjazdem Bora:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] z ta osoba dam jeszcze znac gdzies w ciagu tygodnia... musi sie dowiedziec czy wyrobi sie czasowo :p p,s, spoko ze mimowolnie zostalem juz gdzies zakwaterowany :D tzn nie ze cos do kogos mam... bardzo mi milo ;) Quote
ulvhedinn Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Asia ja jeszcze poszukam namiarów na ten ośrodek w Karpicku, w którym byłam, tyle, że tam zadnych luksusów nie ma, sa pokoiki na 2-4 osoby chyba ze trzy duże przyczepy do wynajęcia i pole namiotowe. Ale psy raczej lubią (byłam z trójka).... No i piekne jezioro, mało ludzi... Quote
olekg89 Posted December 11, 2007 Posted December 11, 2007 Kochanie widzisz jak zadbałem o naszą lokalizację :) powinienes mi podziękować...:P Quote
Recommended Posts