Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Patikujek']No wiesz co mój Baks nie lubi alkoholu, chociąz ostatnio zaczyna się do herbaty dobierac jak się gdzieś zostawi kubek:evil_lol:[/quote]

Czyli rozumiem, że sama herbata to ni była?:eviltong:

Posted

[quote name='Patikujek']No wiesz co mój Baks nie lubi alkoholu, chociąz ostatnio zaczyna się do herbaty dobierac jak się gdzieś zostawi kubek:evil_lol:[/quote]

A kubusia?:cool3:

Posted

[quote name='Mysia_']Mó kumpel miał boksera który kochał piwo ponad życie :evil_lol: Jak mieliśmy u niego ognisko to trzeba było puszek pilnować :diabloti:[/quote]

To chyba cecha większości bokserek, moja też kocha piwko :razz:

Posted

no ładnie.. nie dość, że siebie to jeszcze psy upijacie..:shake:
niedługo dostane termin praktyk, być może będziecie świętować, ze mnie na zlocie nie będzie:eviltong:

Posted

[quote name='rose']no ładnie.. nie dość, że siebie to jeszcze psy upijacie..:shake:
niedługo dostane termin praktyk, być może będziecie świętować, ze mnie na zlocie nie będzie:eviltong:[/quote]
Aniu nawet tak nie mów. :mad: :placz:

Posted

Myślałem, że przyjadę na zlot, ale niestety w tym czasie mam znów wyjazd do sąsiadów.

Wrzucam banerek. Może ktoś go wykorzysta w podpisie, aby rozszerzyć info o zlocie.

[IMG]http://werty33.w.interia.pl/images/zlot1a.jpg[/IMG]

Posted

[quote name='McDzik']hahaha :D niedługo psy zamiast na wystawy będziecie zaprowadzać na spotkania stowarzyszenia AA :D[/quote]
Gingerka jak była mała lubiła piwo, tylko bez pianki i bez gazu. :cool3: :evil_lol:

[quote=werty>;9605357]Myślałem, że przyjadę na zlot, ale niestety w tym czasie mam znów wyjazd do sąsiadów.

Wrzucam banerek. Może ktoś go wykorzysta w podpisie, aby rozszerzyć info o zlocie. [/quote]
Dzięki za banerek. :p

Szkoda, że nie możesz przyjechać. :-?

Posted

[quote name='rose']no ładnie.. nie dość, że siebie to jeszcze psy upijacie..:shake:
niedługo dostane termin praktyk, być może będziecie świętować, ze mnie na zlocie nie będzie:eviltong:[/quote]

rose :mad::mad::mad:

Posted

[quote name='Patikujek']To jak dostaniesz termin to zamień się z kimś kto ma praktyki w innym terminie:)[/quote]

Nie jest to takie proste, bo u nas na studiach bardzo trudno się dogadać.. No, ale zobaczymy co da się zrobić;)

Posted

Patrzcie jaki mamy piękny napis na górze strony o naszym zlocie:loveu:
Szkoda że banerka nie widać ale podobno czasem go widać na miejscy reklamy dziennika

Posted

[quote name='Patikujek']To jak dostaniesz termin to zamień się z kimś kto ma praktyki w innym terminie:)[/quote]
[quote name='rose']Nie jest to takie proste, bo u nas na studiach bardzo trudno się dogadać.. No, ale zobaczymy co da się zrobić;)[/quote]
Staraj się Aniu staraj, bo jak nie to :mad:

[quote name='diabelkowa']ja chcialam dodac ze ze mna u mnie liczba psow sie zwieksza bede ja TZ i 2 psy i namiot bez zmian prosze o to aby wszystkie wazne zmiany jakie tu beda mi napisac na pw[/quote]
Zmieniłam. ;)

[quote name='Misia97']Ja napewno nei bede mogla jechac :D:D:D
Ale zycze wam milej zabawy :p
Bawcie sie dobrze razem z waszymi psiaczkami ;)[/quote]
Dziękujemy. :p
Szkoda, że nie możesz jechać.

[quote name='Patikujek']Patrzcie jaki mamy piękny napis na górze strony o naszym zlocie:loveu:
Szkoda że banerka nie widać ale podobno czasem go widać na miejscy reklamy dziennika[/quote]
Śliczny napisik. :multi:

[quote name='Izabela124.']A ja mam dwie osoby chetne na zlot, ale jeszcze nie wiadomo czy dostan urlop[/quote]
Iza, działaj. :cool3:

Posted

[quote name='Patikujek']Patrzcie jaki mamy piękny napis na górze strony o naszym zlocie:loveu:
Szkoda że banerka nie widać ale podobno czasem go widać na miejscy reklamy dziennika[/quote]

suuuuper :cool3::razz:

Posted

A na kilka godzin to do Was wpaść można? Bo nie będę mieć w tym roku raczej wakacji a z chęcią bym chociaż chwilę posiedziała, z Poznania daleko nie mam:)

Posted

[quote name='cobrad']A na kilka godzin to do Was wpaść można? Bo nie będę mieć w tym roku raczej wakacji a z chęcią bym chociaż chwilę posiedziała, z Poznania daleko nie mam:)[/quote]
[B]Cobrad[/B], jak najbardziej można, zapraszamy serdecznie. :multi: :p