rose Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Patikujek']No wiesz co mój Baks nie lubi alkoholu, chociąz ostatnio zaczyna się do herbaty dobierac jak się gdzieś zostawi kubek:evil_lol:[/quote] Czyli rozumiem, że sama herbata to ni była?:eviltong: Quote
Mysia_ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Mó kumpel miał boksera który kochał piwo ponad życie :evil_lol: Jak mieliśmy u niego ognisko to trzeba było puszek pilnować :diabloti: Quote
Patikujek Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 Tak samo jest z owczarkiem mojego wujka wszystko co mu alkoholem podchodzi najchętniej by spijał:evil_lol: Quote
AgaCzips Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Patikujek']No wiesz co mój Baks nie lubi alkoholu, chociąz ostatnio zaczyna się do herbaty dobierac jak się gdzieś zostawi kubek:evil_lol:[/quote] A kubusia?:cool3: Quote
Ewelina & Hera Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 [quote name='Mysia_']Mó kumpel miał boksera który kochał piwo ponad życie :evil_lol: Jak mieliśmy u niego ognisko to trzeba było puszek pilnować :diabloti:[/quote] To chyba cecha większości bokserek, moja też kocha piwko :razz: Quote
Mysia_ Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 No proszę, znów cos nowego :lol: Boksery mają predyspozycje do alkoholizmu :diabloti: Quote
rose Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 no ładnie.. nie dość, że siebie to jeszcze psy upijacie..:shake: niedługo dostane termin praktyk, być może będziecie świętować, ze mnie na zlocie nie będzie:eviltong: Quote
Asia & Ginger Posted March 1, 2008 Author Posted March 1, 2008 [quote name='rose']no ładnie.. nie dość, że siebie to jeszcze psy upijacie..:shake: niedługo dostane termin praktyk, być może będziecie świętować, ze mnie na zlocie nie będzie:eviltong:[/quote] Aniu nawet tak nie mów. :mad: :placz: Quote
McDzik Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 hahaha :D niedługo psy zamiast na wystawy będziecie zaprowadzać na spotkania stowarzyszenia AA :D Quote
werty> Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Myślałem, że przyjadę na zlot, ale niestety w tym czasie mam znów wyjazd do sąsiadów. Wrzucam banerek. Może ktoś go wykorzysta w podpisie, aby rozszerzyć info o zlocie. [IMG]http://werty33.w.interia.pl/images/zlot1a.jpg[/IMG] Quote
Asia & Ginger Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='McDzik']hahaha :D niedługo psy zamiast na wystawy będziecie zaprowadzać na spotkania stowarzyszenia AA :D[/quote] Gingerka jak była mała lubiła piwo, tylko bez pianki i bez gazu. :cool3: :evil_lol: [quote=werty>;9605357]Myślałem, że przyjadę na zlot, ale niestety w tym czasie mam znów wyjazd do sąsiadów. Wrzucam banerek. Może ktoś go wykorzysta w podpisie, aby rozszerzyć info o zlocie. [/quote] Dzięki za banerek. :p Szkoda, że nie możesz przyjechać. :-? Quote
Mysia_ Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='rose']no ładnie.. nie dość, że siebie to jeszcze psy upijacie..:shake: niedługo dostane termin praktyk, być może będziecie świętować, ze mnie na zlocie nie będzie:eviltong:[/quote] rose :mad::mad::mad: Quote
Patikujek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 To jak dostaniesz termin to zamień się z kimś kto ma praktyki w innym terminie:) Quote
rose Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Patikujek']To jak dostaniesz termin to zamień się z kimś kto ma praktyki w innym terminie:)[/quote] Nie jest to takie proste, bo u nas na studiach bardzo trudno się dogadać.. No, ale zobaczymy co da się zrobić;) Quote
diabelkowa Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 ja chcialam dodac ze ze mna u mnie liczba psow sie zwieksza bede ja TZ i 2 psy i namiot bez zmian prosze o to aby wszystkie wazne zmiany jakie tu beda mi napisac na pw Quote
Misia97 Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Ja napewno nei bede mogla jechac :D:D:D Ale zycze wam milej zabawy :p Bawcie sie dobrze razem z waszymi psiaczkami ;) Quote
Patikujek Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 Patrzcie jaki mamy piękny napis na górze strony o naszym zlocie:loveu: Szkoda że banerka nie widać ale podobno czasem go widać na miejscy reklamy dziennika Quote
Izabela124. Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A ja mam dwie osoby chetne na zlot, ale jeszcze nie wiadomo czy dostan urlop Quote
Asia & Ginger Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='Patikujek']To jak dostaniesz termin to zamień się z kimś kto ma praktyki w innym terminie:)[/quote] [quote name='rose']Nie jest to takie proste, bo u nas na studiach bardzo trudno się dogadać.. No, ale zobaczymy co da się zrobić;)[/quote] Staraj się Aniu staraj, bo jak nie to :mad: [quote name='diabelkowa']ja chcialam dodac ze ze mna u mnie liczba psow sie zwieksza bede ja TZ i 2 psy i namiot bez zmian prosze o to aby wszystkie wazne zmiany jakie tu beda mi napisac na pw[/quote] Zmieniłam. ;) [quote name='Misia97']Ja napewno nei bede mogla jechac :D:D:D Ale zycze wam milej zabawy :p Bawcie sie dobrze razem z waszymi psiaczkami ;)[/quote] Dziękujemy. :p Szkoda, że nie możesz jechać. [quote name='Patikujek']Patrzcie jaki mamy piękny napis na górze strony o naszym zlocie:loveu: Szkoda że banerka nie widać ale podobno czasem go widać na miejscy reklamy dziennika[/quote] Śliczny napisik. :multi: [quote name='Izabela124.']A ja mam dwie osoby chetne na zlot, ale jeszcze nie wiadomo czy dostan urlop[/quote] Iza, działaj. :cool3: Quote
Mysia_ Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 [quote name='Patikujek']Patrzcie jaki mamy piękny napis na górze strony o naszym zlocie:loveu: Szkoda że banerka nie widać ale podobno czasem go widać na miejscy reklamy dziennika[/quote] suuuuper :cool3::razz: Quote
cobrad Posted March 2, 2008 Posted March 2, 2008 A na kilka godzin to do Was wpaść można? Bo nie będę mieć w tym roku raczej wakacji a z chęcią bym chociaż chwilę posiedziała, z Poznania daleko nie mam:) Quote
Asia & Ginger Posted March 2, 2008 Author Posted March 2, 2008 [quote name='cobrad']A na kilka godzin to do Was wpaść można? Bo nie będę mieć w tym roku raczej wakacji a z chęcią bym chociaż chwilę posiedziała, z Poznania daleko nie mam:)[/quote] [B]Cobrad[/B], jak najbardziej można, zapraszamy serdecznie. :multi: :p Quote
Recommended Posts