Mada:) Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Łeee..., a już myślałam, że pierwszy raz będę w saunie! :placz: Quote
rose Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Mada:)']Łeee..., a już myślałam, że pierwszy raz będę w saunie! :placz:[/quote] Poproś Komara to Ci zbuduje na dworze:eviltong: Quote
Izabela124. Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ja tez chce saune!!!:placz::placz::placz: Quote
Rawa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Proście dziewczyny, proście :eviltong: :evil_lol: Quote
Mada:) Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [CENTER][B][SIZE=4]PROSIIIMYYY...!!![/SIZE][/B] :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/CENTER] Quote
komar Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 jak beda mterialy na budowe, czas, pani sie zgodzi z osrodka ze mozna zbudowc i bede mial pomocnikow do roboty to sie zrobi saune:D Quote
Estera Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Izabela124.']Hihi a co to za choroba?[/quote]choroba pościelowa, to nie żadne uczulenie, a obrzydzenie do pościeli w różnych ośrodkach, pensjonatach itp. Zawsze biorę ze sobą śpiworek, bo pod pościelą nie położę się i już :mad: Quote
Paulina87 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 No tak pod taką pościelą na wakacjach to ludzie różne rzeczy robią :evil_lol: Quote
baffi2 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Paulina87']No tak pod taką pościelą na wakacjach to ludzie różne rzeczy robią :evil_lol:[/quote] Szczególnie w noc poślubną :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Estera Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Już nie chodzi o to co robią :cool3: ale kto tam spał :evil_lol: Quote
Rawa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Estera']Już nie chodzi o to co robią :cool3: ale kto tam spał :evil_lol:[/QUOTE] Ja chyba też uzupełnię swój ekwipunek o śpiworek :shake: Quote
Mysia_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Estera']Już nie chodzi o to co robią :cool3: ale kto tam spał :evil_lol:[/quote] :lol::lol::lol: to brać śpiworki i nie panikować :cool3:;) Quote
rose Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Ja tam mogę spać pod czymkolwiek, tylko żeby mi ciepło było:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='rose']Ja tam mogę spać pod czymkolwiek, tylko żeby mi ciepło było:evil_lol:[/quote] Ja też, byleby nie śmierdziało :evil_lol: Quote
rose Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Obejrzymy ośrodek dokładnie i Wam powiemy czy to czasem nie jakaś melina:evil_lol: Quote
Mysia_ Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='rose']Obejrzymy ośrodek dokładnie i Wam powiemy czy to czasem nie jakaś melina:evil_lol:[/quote] no mam nadzieje :lol: Quote
Mada:) Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A mi tam zupełnie obojętnie, czy śpiwór, czy pościel! Byle tylko wygodnie się spało, a poduszka była nachylona pod odpowiednim kątem! :evil_lol: Quote
baffi2 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Mada:)']A mi tam zupełnie obojętnie, czy śpiwór, czy pościel! Byle tylko wygodnie się spało, a poduszka była nachylona pod odpowiednim kątem! :evil_lol:[/quote] A jaki kąt mabyć?:diabloti: 42,5* ?:eviltong: :evil_lol: Quote
Mada:) Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 A nawet nie wiem, z reguły mierzę na oko :evil_lol:, ale wieczorem zmierzę dokładnie! :cool3: Dobrze, że sobie dziś kątomierz kupiłam!! :multi: Quote
baffi2 Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [quote name='Dianeczka']Ja poprawię: 42,49* :p[/quote] Ale jak się położy głowę to kąt się zmniejszy:eviltong: Quote
Rawa Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Dlatego Magda ma Chico, który służy za podpórkę, żeby się kąt nie zmniejszał :eviltong: Quote
Mada:) Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 Właśnie! Dianeczka ma rację! Ja tam mam odpowiedni ''sprzęt''! :razz: Natomiast bez poduszki nie zasnę nigdy w życiu! Quote
rose Posted February 7, 2008 Posted February 7, 2008 [QUOTE]ja tam mogę spać bez poduchy :cool3:[/QUOTE] U mnie poduszka mile widziana, ale jakoś specjalnie wysoka być nie musi:eviltong: Quote
Recommended Posts