Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dzięki nie szpanuje tylko dba o bloga:cool1:
A ja mam zmartwienie nie wiem czy rano nie będzie trza do veta:placz:.
Nie rzuciło mi sie to w oczy jak przyszłam więc pewnie to się stało na spacerze,Deli w coś wlazł lub coś go ugryzło bo ma całe oko spuchnięte i zaognione i rózowe plackowate wypukłe plamy na brzuszku:placz::placz:
To go wszystko swędzi ,ale apetyt ma więc chyba nie ma gorączki,spróbowałbym dać alertec ale nie wiem czy moge,chyba pytałam veta i mówił ,że tak zobaczymy jak będzie wyglądać rano....:shake::-(

Posted

[quote name='Mudik']Dzięki nie szpanuje tylko dba o bloga:cool1:
A ja mam zmartwienie nie wiem czy rano nie będzie trza do veta:placz:.
Nie rzuciło mi sie to w oczy jak przyszłam więc pewnie to się stało na spacerze,Deli w coś wlazł lub coś go ugryzło bo ma całe oko spuchnięte i zaognione i rózowe plackowate wypukłe plamy na brzuszku:placz::placz:
To go wszystko swędzi ,ale apetyt ma więc chyba nie ma gorączki,spróbowałbym dać alertec ale nie wiem czy moge,chyba pytałam veta i mówił ,że tak zobaczymy jak będzie wyglądać rano....:shake::-([/quote]
No i co się wyklarowało rano z Delim?
pzdr.

Posted

Rety ,rety pędzę uspokoić wszystkich.Asia miała rację od powrotu od veta rano mam psy w tym jednego takiego goldena ,który mnie mała nie utopił:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wyczesałam z niego wiadro podszerstka ,nie czuję rąk .Jak dobrze,że jutro wolne Uff:multi:
A Deli najpewniej coś zjadł:shake:, dostał zastrzyk rozkurczowy na jelitka bo macanie brzuszka bolało:shake:, ale był bardzo dzielny. Wracając od veta skakał,szalał na smyczy (bo się wysiedział-była kolejka do veta).
Jedno mu tylko nie pasuje ma dietę dziś,niczego do jedzenia tylko woda:eviltong::shake:
Jutr może dostać trochu suchego(na treningu będziem ćwiczyć na sznurek tylko kładkę na jego suche(żadnych smaków)
A i dostajemy sulfamid na jelitka w tabletkach,taaakich dużych.
Z opuchlizny nie ma śladu tylko fotka została,jak zgram foty to wstawię ale nie wiem czy dziś dam radę .Postaram się jutro cały dzień psio treningowy nie będzie czasu na kompa:shake:
Deli wszystkich pozdrawia i dziękuje za pamięć i daje całuska:loveu:

Posted

Gwoli wyjaśnienia opuchlizna rzuciła mi się najbardziej w oczy,ale miał też biegunkę i to ona zapędziła mnie do veta,po spuchnięciu rano nie było śladu,ząbki wymieniamy w porządku i ważymy 9,55 a mierzymy 39,5 cm:-D

Posted

[quote name='Mudik']Gwoli wyjaśnienia opuchlizna rzuciła mi się najbardziej w oczy,ale miał też biegunkę i to ona zapędziła mnie do veta,po spuchnięciu rano nie było śladu,ząbki wymieniamy w porządku i ważymy 9,55 a mierzymy 39,5 cm:-D[/quote]

wymiary takie same jak mojego, tylko grami chudszy o futro :evil_lol::evil_lol:
(przerośnięty jack:roll:)

dobrze, że wszystko prawie w porządku! :multi:

Posted

no widzisz bys sie na trening przez to spóźniła :mad: no mama nadzieje, ze jutro bedzie ładna pogoda to fotki zrobimy. no to do jutra papapa ;)

Posted

[quote name='Tinka:)']wymiary takie same jak mojego, tylko grami chudszy o futro :evil_lol::evil_lol:
(przerośnięty jack:roll:)

dobrze, że wszystko prawie w porządku! :multi:[/quote]

Dzięki Tinka ale Grami słodziak i tak i najukochańszy nie ;):loveu:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Witamy, witamy! :loveu::loveu::loveu:
..i meldujemy, że właśnie co nadrobiliśmy kilkanaście stron zaległości, które nam się tutaj nazbierały :roll:[/quote]
Hi hi a ja właśnie zaczynam wrzucać nowe fotki na fotosik:lol:
Jak Ci się italiano filmiki podobały?:cool3:

Posted

[quote name='Asiaczek']Uf, no to dobrze, ze niebezpieczenstwo zażegnane.
Pzdr.[/quote]
Tylko nie mogłam patrzeć jak Deli płakał i zglądał,że dorosłe jedzą a on swojej miseczki nie dostał,tak sie smutno patrzył było mi żal,ale powstrzymałam się ,żeby mu choć suchego chleba nie dać:roll: