Junka Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 mudikowa ma teraz aparat to szpanuje :cool1::evil_lol: Quote
Mudik Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Dzięki nie szpanuje tylko dba o bloga:cool1: A ja mam zmartwienie nie wiem czy rano nie będzie trza do veta:placz:. Nie rzuciło mi sie to w oczy jak przyszłam więc pewnie to się stało na spacerze,Deli w coś wlazł lub coś go ugryzło bo ma całe oko spuchnięte i zaognione i rózowe plackowate wypukłe plamy na brzuszku:placz::placz: To go wszystko swędzi ,ale apetyt ma więc chyba nie ma gorączki,spróbowałbym dać alertec ale nie wiem czy moge,chyba pytałam veta i mówił ,że tak zobaczymy jak będzie wyglądać rano....:shake::-( Quote
Mudik Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Junka']mudikowa ma teraz aparat to szpanuje :cool1::evil_lol:[/quote] Świetny banerek i avek też niezły:-) Quote
Asiaczek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Mudik']Dzięki nie szpanuje tylko dba o bloga:cool1: A ja mam zmartwienie nie wiem czy rano nie będzie trza do veta:placz:. Nie rzuciło mi sie to w oczy jak przyszłam więc pewnie to się stało na spacerze,Deli w coś wlazł lub coś go ugryzło bo ma całe oko spuchnięte i zaognione i rózowe plackowate wypukłe plamy na brzuszku:placz::placz: To go wszystko swędzi ,ale apetyt ma więc chyba nie ma gorączki,spróbowałbym dać alertec ale nie wiem czy moge,chyba pytałam veta i mówił ,że tak zobaczymy jak będzie wyglądać rano....:shake::-([/quote] No i co się wyklarowało rano z Delim? pzdr. Quote
Crazy Lab Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 widzę, że nie tylko mój choruje:shake: ale na szczęście jesteśmy już prawie zdrowi! Życzymy powrotu do zdrowia, Delikowi:loveu: Quote
Junka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 hej wam. Mudikowa wybierasz sie na nasz cavanowy obóz?? Jak tam mały?? Quote
Asiaczek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Jaka cisza... Alb Mudikowa ma strzyzenia albo z Delim nadal jest cos nie tak...:shake: Wolę to pierwsze...:cool1: Pzdr. Quote
Mudik Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Rety ,rety pędzę uspokoić wszystkich.Asia miała rację od powrotu od veta rano mam psy w tym jednego takiego goldena ,który mnie mała nie utopił:evil_lol::evil_lol::evil_lol: i wyczesałam z niego wiadro podszerstka ,nie czuję rąk .Jak dobrze,że jutro wolne Uff:multi: A Deli najpewniej coś zjadł:shake:, dostał zastrzyk rozkurczowy na jelitka bo macanie brzuszka bolało:shake:, ale był bardzo dzielny. Wracając od veta skakał,szalał na smyczy (bo się wysiedział-była kolejka do veta). Jedno mu tylko nie pasuje ma dietę dziś,niczego do jedzenia tylko woda:eviltong::shake: Jutr może dostać trochu suchego(na treningu będziem ćwiczyć na sznurek tylko kładkę na jego suche(żadnych smaków) A i dostajemy sulfamid na jelitka w tabletkach,taaakich dużych. Z opuchlizny nie ma śladu tylko fotka została,jak zgram foty to wstawię ale nie wiem czy dziś dam radę .Postaram się jutro cały dzień psio treningowy nie będzie czasu na kompa:shake: Deli wszystkich pozdrawia i dziękuje za pamięć i daje całuska:loveu: Quote
Mudik Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 Gwoli wyjaśnienia opuchlizna rzuciła mi się najbardziej w oczy,ale miał też biegunkę i to ona zapędziła mnie do veta,po spuchnięciu rano nie było śladu,ząbki wymieniamy w porządku i ważymy 9,55 a mierzymy 39,5 cm:-D Quote
Junka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 o to dobrze ze wszystko ok. no i mudikowa pamietaj ze przestawiamy zegarki i spimy krócej :evil_lol: Quote
Unbelievable Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Mudik']Gwoli wyjaśnienia opuchlizna rzuciła mi się najbardziej w oczy,ale miał też biegunkę i to ona zapędziła mnie do veta,po spuchnięciu rano nie było śladu,ząbki wymieniamy w porządku i ważymy 9,55 a mierzymy 39,5 cm:-D[/quote] wymiary takie same jak mojego, tylko grami chudszy o futro :evil_lol::evil_lol: (przerośnięty jack:roll:) dobrze, że wszystko prawie w porządku! :multi: Quote
Junka Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 no widzisz bys sie na trening przez to spóźniła :mad: no mama nadzieje, ze jutro bedzie ładna pogoda to fotki zrobimy. no to do jutra papapa ;) Quote
shangri_la Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 o nie jak to spimy krocej? kurcze jak to dobrze ze ejst DOGO bo ja tez bym sie spoznila na trening :evil_lol: pozdrawiam Quote
Mudik Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Tinka:)']wymiary takie same jak mojego, tylko grami chudszy o futro :evil_lol::evil_lol: (przerośnięty jack:roll:) dobrze, że wszystko prawie w porządku! :multi:[/quote] Dzięki Tinka ale Grami słodziak i tak i najukochańszy nie ;):loveu: Quote
Unbelievable Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 [quote name='Mudik']Dzięki Tinka ale Grami słodziak i tak i najukochańszy nie ;):loveu:[/quote] najnajukochańszy :loveu::loveu: :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Uf, no to dobrze, ze niebezpieczenstwo zażegnane. Pzdr. Quote
Anza&Hacker Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Witamy, witamy! :loveu::loveu::loveu: ..i meldujemy, że właśnie co nadrobiliśmy kilkanaście stron zaległości, które nam się tutaj nazbierały :roll: Quote
Mudik Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Anza&Hacker']Witamy, witamy! :loveu::loveu::loveu: ..i meldujemy, że właśnie co nadrobiliśmy kilkanaście stron zaległości, które nam się tutaj nazbierały :roll:[/quote] Hi hi a ja właśnie zaczynam wrzucać nowe fotki na fotosik:lol: Jak Ci się italiano filmiki podobały?:cool3: Quote
Mudik Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='Asiaczek']Uf, no to dobrze, ze niebezpieczenstwo zażegnane. Pzdr.[/quote] Tylko nie mogłam patrzeć jak Deli płakał i zglądał,że dorosłe jedzą a on swojej miseczki nie dostał,tak sie smutno patrzył było mi żal,ale powstrzymałam się ,żeby mu choć suchego chleba nie dać:roll: Quote
Recommended Posts