Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

Posted

Magda nie przejmuj sie-wiesz ze ja zwolenniczka chudych pieskow a Kalinke tez zapasłam troszkie ... troszkie bardzo :) a co gorsza taka mi sie podoba :oops:
I zdrowka życze :)

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Mudik']Pewnie,że będę , nie odpuszczę spotkania z Asiaczkiem i hodowczynią Delika(tylko od niej mi się dostanie za zapasienie Delika:oops::oops:), jak tylko będe mogła technicznie, to chętnie przy baskach i Jankesie pomogę:p;)[/quote]
Zapraszamy!
Będzie małe co nieco...:lol:

pzdr.

Posted

[quote name='michal_unga']Tylko nie śpiochy:mad::mad::mad::mad::razz::razz::razz::mad::mad::mad::mad::mad:. O tej porze to już u mechanika z autkiem( a to dopiero początek):angryy::angryy::angryy:.[/quote]

No dobre, niech ci będzie, że nie jesteś śpioch....:eviltong::evil_lol:

[quote name='michal_unga']Krzyczeć to ja mogę w niedzielę na kogoś :cool3::cool3::cool3:[/quote]

na kogo......:cool3:

[quote name='michal_unga']A ja się nierozdwoję na 2 ringi i kilka psów. Awansem wystawiam w oba dni Yankesa a w niedzielę także Ungę. Więc mudiki...................:oops::oops::oops::oops::oops:.

Ale Madzia i tak nie odpuści - za dużo znajomych ma być.[/quote]

A Agata?

[quote name='Mudik']Pewnie,że będę , nie odpuszczę spotkania z Asiaczkiem i hodowczynią Delika(tylko od niej mi się dostanie za zapasienie Delika:oops::oops:), jak tylko będe mogła technicznie, to chętnie przy baskach i Jankesie pomogę:p;)[/quote]

A Ty podobno chora jesteś.....:roll:

Doberek :)

A.

Posted

[quote name='viv']Magda nie przejmuj sie-wiesz ze ja zwolenniczka chudych pieskow a Kalinke tez zapasłam troszkie ... troszkie bardzo :) a co gorsza taka mi sie podoba :oops:
I zdrowka życze :)[/quote]

Oj Kalinka zapasiona troszkie to dobrze, ale przed kryciem odchudź ja będzie jej lepiej , lżej w ciąży, szkoda,że Cię nie będzie w ten weekend na klubówce, zobaczymy się dopiero w Bratysławie.
Sikra trzyma wagę a chłopaki ze swoich ok 15 kg podskoczyli Deli do 16, a Vic do 16,5 kg!:crazyeye::angryy::oops:

Dzięki za życzonka!

Posted

Oj Magda, Magda - nie tucz mi tutaj mudików :mad:
Utuczony pies to nigdy nie jest dobry pies - no chyba, że gdzieś na Syberii to trochę więcej tłuszczu nie zaszkodzi, ale jako że nasz klimat się jedynie ociepla i nawet prawdziwych zim już nie ma - proszę odchudzić chłopaków i to już! :eviltong:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Oj Magda, Magda - nie tucz mi tutaj mudików :mad:
Utuczony pies to nigdy nie jest dobry pies - no chyba, że gdzieś na Syberii to trochę więcej tłuszczu nie zaszkodzi, ale jako że nasz klimat się jedynie ociepla i nawet prawdziwych zim już nie ma - proszę odchudzić chłopaków i to już! :eviltong:[/quote]

Toż się odchudzają, wkurzyło mnie jak zobaczyłam ile ważą, swoją drogą dziwne,ze Vic waży więcej, bo jest mniejszy i lepiej czuć żeberka,ale u obu trzeba się ich domacywać:angryy::angryy:, jedzą ligtha i szczerze Vicowi się to baaaardzo nie podoba, ciągle żebrze o jedzenie:angryy:, jeszcze jak by mieli normalne treningi,ale od jakiegoś czasu nie trenują no i efekt widać, dziwi mnie tylko waga Delika bo jednak po lesie na spacerach lata, ale nic też się odchudzi.

Posted

[quote name='Mudik']To się będę leczyć na wystawie ciastem od Asiaczka:evil_lol::evil_lol::eviltong:, a Agata ma szkołę w ten weekend.[/quote]

...Ciekawe jak to będzie wyglądało :evil_lol:

[quote name='Mudik']Toż się odchudzają, wkurzyło mnie jak zobaczyłam ile ważą, swoją drogą dziwne,ze Vic waży więcej, bo jest mniejszy i lepiej czuć żeberka,ale u obu trzeba się ich domacywać:angryy::angryy:, jedzą ligtha i szczerze Vicowi się to baaaardzo nie podoba, ciągle żebrze o jedzenie:angryy:, jeszcze jak by mieli normalne treningi,ale od jakiegoś czasu nie trenują no i efekt widać, dziwi mnie tylko waga Delika bo jednak po lesie na spacerach lata, ale nic też się odchudzi.[/quote]

...i jeszcze psy tuczy :mad:

A.

Posted

Magda - ale nie denerwuj się :calus:

...rozumiem, że z agility jest problem, ale co z frisbee?
Nie potrzeba na nie dużo czasu, a męczy psy dość porządnie (nawet jeśli po nich tego aż tak nie widać - na pewno co nieco spalają przy dyskach) ;)

Poza tym nie wiem czy myślałaś nad jakimiś zadaniami węchowymi - tropienie, albo po prostu jakieś zabawy węchowe typu szukanie piłeczki w pokoju, żarcia pod np. kilkoma jednakowymi kubeczkami, wybieranie ręki z jedzeniem, wynajdywanie Twoich butów ze stosu różnych par - to psy BARDZO męczy bo jak one używają nosa i jeszcze muszą przy tym pomyśleć to spalają też dużo i padają potem jak zdechłe - może to dobry pomysł by był dla Ciebie teraz? :grins:

Posted

[quote name='Anza&Hacker']Magda - ale nie denerwuj się :calus:

...rozumiem, że z agility jest problem, ale co z frisbee?
Nie potrzeba na nie dużo czasu, a męczy psy dość porządnie (nawet jeśli po nich tego aż tak nie widać - na pewno co nieco spalają przy dyskach) ;)

Poza tym nie wiem czy myślałaś nad jakimiś zadaniami węchowymi - tropienie, albo po prostu jakieś zabawy węchowe typu szukanie piłeczki w pokoju, żarcia pod np. kilkoma jednakowymi kubeczkami, wybieranie ręki z jedzeniem, wynajdywanie Twoich butów ze stosu różnych par - to psy BARDZO męczy bo jak one używają nosa i jeszcze muszą przy tym pomyśleć to spalają też dużo i padają potem jak zdechłe - może to dobry pomysł by był dla Ciebie teraz? :grins:[/quote]
No nie nie jest tak,że nic nie robimy, frisbujemy , czasem mniej czasem więcej,ale Delik nawet frisbee nie ma , no chyba,ze ja z nim jestem na działce, ale tam nie bardzo gdzie jest rzucać, same zarośnięte pola i las, tam szaleje z patykami i szyszkami. Co do zabaw z jedzeniem w domu, to może? a moze trochę poklikam, jak znajdę czas;):p
A denerwuję się z innego powodu, wspaniałego remontu elewacji domu, dziś 15 po 7 mej zaczęli z wiertarkami, na szczęście na kilka dni wybywam na działkę, zajmę się Delikiem i będę mieć spokoju trochę.

Posted

[quote name='Mudik']To się będę leczyć na wystawie ciastem od Asiaczka:evil_lol::evil_lol::eviltong:, a Agata ma szkołę w ten weekend.[/quote]
Zapewniam, że ciasto będzie. Tylko, czy ono zasłuzy na miano lekarstwa, to nie wiem...:cool3:

Pzdr.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Magda, a jakie frykasy przygotujesz na niedzielę....:razz:

A.[/quote]
Zrobiłabym moje racuszki ,ale ni mom zsiadłego mleka:eviltong:, więc nie ma pomysłu co by zrobić. Nie bój żaby sałatka "szpicowa " bedzie , moge przy niej pomóc.

Posted

[quote name='Mudik']Zrobiłabym moje racuszki ,ale ni mom zsiadłego mleka:eviltong:, więc nie ma pomysłu co by zrobić. Nie bój żaby sałatka "szpicowa " bedzie , moge przy niej pomóc.[/quote]

To kefir kup.....:mad:,
a która sałatka, bo ja zrobię swoją...:cool3: (a pamiętaj proszę o mojej misce, która zostala w Tuszynie...:p)

A.

Posted

[quote name='Mudik']Kefir... phi! To nie to samo, może oponki serowe zrobię, pomyślę, a moze moją sałatkę....:roll::roll::p:p:cool1:[/quote]

Złej baletnicy......:cool3::diabloti::eviltong:

Nie leń się babo :mad:

A.

Posted

Właśnie dzisiaj myślałam o Was, zastanawiałam się jakiej wielkości było mieszkanko Krzysia obliczałam kiedy zobaczymy dziewczynkę a czytam że też przygotowujecie frykasy i spotkacie się na wystawie tylko ciągle nie wiem gdzie:oops:
Życzę poprawy zdrowia i trzymam kciuki za wystawę dla Wszystkich Piesków w Rodzinie...

Posted

[quote name='Czoko'] przygotowujecie frykasy i spotkacie się na wystawie tylko ciągle nie wiem gdzie:oops:
[/quote]

W Łodzi na klubówce w najbliższą niedzielę :lol:

A.

Posted

[quote name='Asiaczek'][B]Mudikowa,[/B] rób te swoje frykasy. Może i ja wyjątkowo się na nie załapię...?:lol:

pzdr.[/quote]
Postaram się przypilnować żony żeby dla Ciebie odłożyła specjalnie w osobną miseczkę, ale czy posłucha to niewiem.