M&S Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Witanko :) jesteście na włościach.....:razz: A. Quote
Czoko Posted September 13, 2009 Posted September 13, 2009 Gratuluję i trzymam kciuki za Dziewczynkę! Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Maks i Spark']Dzień dobry :p A.[/quote] i we wtorek :lol: A. Quote
Mudik Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 [quote name='wiska']hej hej :) bedziecie za tydzien w lodzi na wystawie ?? :)[/quote] Będziemy, w sobotę wystawia się Sikra w weteranach, a w niedzielę Sikra weterani i Deli w pośredniej. Tak Aniu Wilcza, byliśmy na włościach, dopiero co zjechaliśmy do Łodzi.:lol: Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Mudik'] Tak Aniu Wilcza, byliśmy na włościach, dopiero co zjechaliśmy do Łodzi.:lol:[/quote] Takim to dobrze....:cool3: A. Quote
Mudik Posted September 15, 2009 Author Posted September 15, 2009 Tam przynajmniej spokój, bo w Łodzi ciągle remont u sąsiada i na elewacji budynku, wrrr:angryy::angryy: Quote
M&S Posted September 15, 2009 Posted September 15, 2009 [quote name='Mudik']Tam przynajmniej spokój, bo w Łodzi ciągle remont u sąsiada i na elewacji budynku, wrrr:angryy::angryy:[/quote] To same atrakcje :evil_lol: u mnie w pracy też remoncik.....:diabloti: oszaleć można :mad::diabloti::mad::diabloti: A. Quote
wiska Posted September 16, 2009 Posted September 16, 2009 super! bede was szukac :) Jakby co to my tez bedziemy-w sobote na ringu III a w nd na ringu V (o ile mi sie cos nie pomieszalo). Postaram sie zabrac aparat :multi: Quote
M&S Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Doberek, wstawać śpiochy :mad::mad:;) A. Quote
Mudik Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Maks i Spark']Doberek, wstawać śpiochy :mad::mad:;) A.[/quote] Ja dawno temu wstałam, ale chyba jestem chora :diabloti::diabloti:, zapisuję się jutro do lekarza, więc wpadłąm na moment i mykam do łóżeczka.:roll: Quote
taxelina Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Mudik']Ja dawno temu wstałam, ale chyba jestem chora :diabloti::diabloti:, zapisuję się jutro do lekarza, więc wpadłąm na moment i mykam do łóżeczka.:roll:[/quote] No to zdrowiej!!! Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 A jakie objawy, co Ci dolega? pzdr. Quote
Mudik Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Asiaczek']A jakie objawy, co Ci dolega? pzdr.[/quote] na razie tylko gardło pobolewa i mam lekki kaszel, kataru niet , gorączki na szczeście też niet, bo głowa to mnie od kilku dni boli rano ,ale to chyba od tego remontu elewacji, wiertarki, młotki, te sprawy:eviltong::angryy: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Aaa, jasne. Na razie kładź się do łóżka, nie ma chyba powodu, aby od razu iśc z tym do lekarza... :lol: Pzdr. Quote
M&S Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Mudik']Ja dawno temu wstałam, ale chyba jestem chora :diabloti::diabloti:, zapisuję się jutro do lekarza, więc wpadłąm na moment i mykam do łóżeczka.:roll:[/quote] [quote name='Mudik']na razie tylko gardło pobolewa i mam lekki kaszel, kataru niet , gorączki na szczeście też niet, bo głowa to mnie od kilku dni boli rano ,ale to chyba od tego remontu elewacji, wiertarki, młotki, te sprawy:eviltong::angryy:[/quote] ....Gardło, bo pewnie krzyczysz na wszystkich....:evil_lol: A głowa...przejdzie, moją najdroższą firmę remontują, więc dzień w dzień same atrakcje i dźwięki przepiękne :mad::mad::angryy: [quote name='Asiaczek']Aaa, jasne. Na razie kładź się do łóżka, nie ma chyba powodu, aby od razu iśc z tym do lekarza... :lol: Pzdr.[/quote] Dobrze mówisz Asiu :cool3: A. Quote
Mudik Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Maks i Spark']....Gardło, bo pewnie krzyczysz na wszystkich....:evil_lol: A głowa...przejdzie, moją najdroższą firmę remontują, więc dzień w dzień same atrakcje i dźwięki przepiękne :mad::mad::angryy: Dobrze mówisz Asiu :cool3: A.[/quote] A ja wolę dmuchac na zimne , a nie iść jak już będzie mi ciekło z nosa jak Agacie i jak będe kichac jak z armaty... Quote
as_kate Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 Czyli że zdrówka ;) Jak Cie to pocieszy, to u mnie sąsiedzi przez ostatnich kilka lat mieli dzień w dzień schabowe, :roll: na szczęście się przeprowadzili :multi: Quote
Asiaczek Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Mudik']A ja wolę dmuchac na zimne , a nie iść jak już będzie mi ciekło z nosa jak Agacie i jak będe kichac jak z armaty...[/quote] I co powiedział lekarz? Jakie dał leki? pzdr. Quote
Mudik Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='Asiaczek']I co powiedział lekarz? Jakie dał leki? pzdr.[/quote] Jutro rano idę , antybiotyku na pewno mi nie da,ale może znów będe brać Bioparox do inhalacji.A może tylko coś na gardło, zobaczę. Może mi nic nie jest ale wolę sprawdzić. Quote
michal_unga Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Maks i Spark']Doberek, wstawać śpiochy :mad::mad:;) A.[/quote] Tylko nie śpiochy:mad::mad::mad::mad::razz::razz::razz::mad::mad::mad::mad::mad:. O tej porze to już u mechanika z autkiem( a to dopiero początek):angryy::angryy::angryy:. Quote
michal_unga Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Maks i Spark']....Gardło, bo pewnie krzyczysz na wszystkich....:evil_lol: A.[/quote] Krzyczeć to ja mogę w niedzielę na kogoś :cool3::cool3::cool3: Quote
michal_unga Posted September 17, 2009 Posted September 17, 2009 [quote name='Mudik']A ja wolę dmuchac na zimne , a nie iść jak już będzie mi ciekło z nosa jak Agacie i jak będe kichac jak z armaty...[/quote] A ja się nierozdwoję na 2 ringi i kilka psów. Awansem wystawiam w oba dni Yankesa a w niedzielę także Ungę. Więc mudiki...................:oops::oops::oops::oops::oops:. Ale Madzia i tak nie odpuści - za dużo znajomych ma być. Quote
Mudik Posted September 17, 2009 Author Posted September 17, 2009 [quote name='michal_unga']A ja się nierozdwoję na 2 ringi i kilka psów. Awansem wystawiam w oba dni Yankesa a w niedzielę także Ungę. Więc mudiki...................:oops::oops::oops::oops::oops:. Ale Madzia i tak nie odpuści - za dużo znajomych ma być.[/quote] Pewnie,że będę , nie odpuszczę spotkania z Asiaczkiem i hodowczynią Delika(tylko od niej mi się dostanie za zapasienie Delika:oops::oops:), jak tylko będe mogła technicznie, to chętnie przy baskach i Jankesie pomogę:p;) Quote
Recommended Posts