Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='wiska']hej hej :) bedziecie za tydzien w lodzi na wystawie ?? :)[/quote]

Będziemy, w sobotę wystawia się Sikra w weteranach, a w niedzielę Sikra weterani i Deli w pośredniej.

Tak Aniu Wilcza, byliśmy na włościach, dopiero co zjechaliśmy do Łodzi.:lol:

Posted

[quote name='Mudik']Tam przynajmniej spokój, bo w Łodzi ciągle remont u sąsiada i na elewacji budynku, wrrr:angryy::angryy:[/quote]

To same atrakcje :evil_lol: u mnie w pracy też remoncik.....:diabloti: oszaleć można :mad::diabloti::mad::diabloti:

A.

Posted

super! bede was szukac :) Jakby co to my tez bedziemy-w sobote na ringu III a w nd na ringu V (o ile mi sie cos nie pomieszalo). Postaram sie zabrac aparat :multi:

Posted

[quote name='Maks i Spark']Doberek, wstawać śpiochy :mad::mad:;)

A.[/quote]
Ja dawno temu wstałam, ale chyba jestem chora :diabloti::diabloti:, zapisuję się jutro do lekarza, więc wpadłąm na moment i mykam do łóżeczka.:roll:

Posted

[quote name='Mudik']Ja dawno temu wstałam, ale chyba jestem chora :diabloti::diabloti:, zapisuję się jutro do lekarza, więc wpadłąm na moment i mykam do łóżeczka.:roll:[/quote]
No to zdrowiej!!!

Posted

[quote name='Asiaczek']A jakie objawy, co Ci dolega?

pzdr.[/quote]

na razie tylko gardło pobolewa i mam lekki kaszel, kataru niet , gorączki na szczeście też niet, bo głowa to mnie od kilku dni boli rano ,ale to chyba od tego remontu elewacji, wiertarki, młotki, te sprawy:eviltong::angryy:

Posted

[quote name='Mudik']Ja dawno temu wstałam, ale chyba jestem chora :diabloti::diabloti:, zapisuję się jutro do lekarza, więc wpadłąm na moment i mykam do łóżeczka.:roll:[/quote]

[quote name='Mudik']na razie tylko gardło pobolewa i mam lekki kaszel, kataru niet , gorączki na szczeście też niet, bo głowa to mnie od kilku dni boli rano ,ale to chyba od tego remontu elewacji, wiertarki, młotki, te sprawy:eviltong::angryy:[/quote]

....Gardło, bo pewnie krzyczysz na wszystkich....:evil_lol:
A głowa...przejdzie, moją najdroższą firmę remontują, więc dzień w dzień same atrakcje i dźwięki przepiękne :mad::mad::angryy:

[quote name='Asiaczek']Aaa, jasne. Na razie kładź się do łóżka, nie ma chyba powodu, aby od razu iśc z tym do lekarza... :lol:

Pzdr.[/quote]

Dobrze mówisz Asiu :cool3:

A.

Posted

[quote name='Maks i Spark']....Gardło, bo pewnie krzyczysz na wszystkich....:evil_lol:
A głowa...przejdzie, moją najdroższą firmę remontują, więc dzień w dzień same atrakcje i dźwięki przepiękne :mad::mad::angryy:

Dobrze mówisz Asiu :cool3:

A.[/quote]

A ja wolę dmuchac na zimne , a nie iść jak już będzie mi ciekło z nosa jak Agacie i jak będe kichac jak z armaty...

Posted

[quote name='Mudik']A ja wolę dmuchac na zimne , a nie iść jak już będzie mi ciekło z nosa jak Agacie i jak będe kichac jak z armaty...[/quote]
I co powiedział lekarz? Jakie dał leki?

pzdr.

Posted

[quote name='Asiaczek']I co powiedział lekarz? Jakie dał leki?

pzdr.[/quote]

Jutro rano idę , antybiotyku na pewno mi nie da,ale może znów będe brać Bioparox do inhalacji.A może tylko coś na gardło, zobaczę. Może mi nic nie jest ale wolę sprawdzić.

Posted

[quote name='Maks i Spark']Doberek, wstawać śpiochy :mad::mad:;)

A.[/quote]
Tylko nie śpiochy:mad::mad::mad::mad::razz::razz::razz::mad::mad::mad::mad::mad:. O tej porze to już u mechanika z autkiem( a to dopiero początek):angryy::angryy::angryy:.

Posted

[quote name='Mudik']A ja wolę dmuchac na zimne , a nie iść jak już będzie mi ciekło z nosa jak Agacie i jak będe kichac jak z armaty...[/quote]
A ja się nierozdwoję na 2 ringi i kilka psów. Awansem wystawiam w oba dni Yankesa a w niedzielę także Ungę. Więc mudiki...................:oops::oops::oops::oops::oops:.

Ale Madzia i tak nie odpuści - za dużo znajomych ma być.

Posted

[quote name='michal_unga']A ja się nierozdwoję na 2 ringi i kilka psów. Awansem wystawiam w oba dni Yankesa a w niedzielę także Ungę. Więc mudiki...................:oops::oops::oops::oops::oops:.

Ale Madzia i tak nie odpuści - za dużo znajomych ma być.[/quote]

Pewnie,że będę , nie odpuszczę spotkania z Asiaczkiem i hodowczynią Delika(tylko od niej mi się dostanie za zapasienie Delika:oops::oops:), jak tylko będe mogła technicznie, to chętnie przy baskach i Jankesie pomogę:p;)