Jump to content
Dogomania

Agilitowo-Frizbowo Domowa Galeria Szikry,Victora i Deliego :-D ZAPRASZAMY!

Recommended Posts

• Replies 7.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Od-Nowa']z marcheweczką Delisiowi do twarzy :lol:[/quote]
Marcheweczka za niedługo zniknęła we wnętrzu Delika:lol::lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Od-Nowa']wie chłopaczek co dobre :lol:[/quote]
Dobrze,że warzyw nie kradnie(jak babcia:evil_lol:),za to próbował mi z ręki ukraść chleb(miałam rękę opuszczoną pod stół-może mu kiedyś tak dałam:roll:),ale ze pupa Delika była z drugiej strony stoilika to...:mad:klaps i juz więcej nie próbował:eviltong::eviltong:, teraz sie bawi szczątkiem pluszowego misia(ma etap patroszenia pluszaków,słonik tez już jest ranny:-()

Posted

wróciliśmy!:multi: udało mi się przekopać przez te wszystkie strony...miałam duuuuuże zaległości. :roll:
Gratulujemy 3 miejsca.:lol: Jeszcze napiszę o spływie rowerowym :cool3: jestem pełna podziwu na Twoich psów, że tam wysiedziały... mój to by pływał obok.:evil_lol:
Piękne nowe początki... bardzo terierkowo to fakt ! a buldożek bo prostu boski:loveu:

Posted

Hejka! Przyszliśmy się przywitać po długiej nieobecności :)

A Delik ciągle rośnie! Tożto prawie mężczyzna już jest :evil_lol:

[URL]http://images32.fotosik.pl/316/5aed4ce8d0e01957.jpg[/URL]
słodka minkaaa :loveu:

Posted

[quote name='M&T']Hejka! Przyszliśmy się przywitać po długiej nieobecności :)

A Delik ciągle rośnie! Tożto prawie mężczyzna już jest :evil_lol:

[URL]http://images32.fotosik.pl/316/5aed4ce8d0e01957.jpg[/URL]
słodka minkaaa :loveu:[/quote]
Oj nie nie zgadzam sie niech już nie rośnie! Wystarczy i tak przerósł tatę:roll::roll::diabloti:. Ale dziś fajnie biegał i śłicznie mu huśtawka idzie i slalom robiliśmy pierwszy raz:multi: Jego można dwie hopki na przód zostawić i pobiegnie:lol:
A Vic dziś z Elą głównie biegał:lol:

[QUOTE]jestem pełna podziwu na Twoich psów, że tam wysiedziały... mój to by pływał obok.:evil_lol:[/QUOTE]

Bo one się wody boją :diabloti::diabloti::placz::evil_lol:, Vic nawet za dyskiem nie wlazł(dlatego wsiadłam na rower)
Pozdrawiamy!
[B]Russellka[/B] dzięki:loveu:

Posted

[quote name='M&T']Ooo, to agility już zaczęliście? no to super, że takie postępy robi :) a jedziecie może na wystawę do Sopotu? :cool3:[/quote]
Nie bo nie ma sensu . W dniu wystawy zabraknie mu kilku dni do młodzieży.
To po pierwsze, po drugie w następny tydziń biorę wolne kilka dni:multi::multi: i jadę do Czech na seminaruim (oby wypaliło-KCIUKI DUŻE PROSZĘEĘ)
A agility to deli zaczął jak miał 3,5 miesiąca a ma 8 skończone:lol::evil_lol:
Zna praktycznie wszystkie przeszkody,jesze dziś (zapomniałam) koło poznał i robi lepiej niż tata. Vic jeszcze często wyłamuje i leci dołem(nawet hopki mu się tak zdaża,ma takie odpały ,że nagle mówi a tą pobiegnę dołem:placz::mad::angryy::shake:

Deli hopkuje od tyczki na ziemi i nie ma żłych nawyków:multi::multi:
Na obecną chwilę skacze wysokość klasy small, jak wspomniałm robi wszystkie zerówkowe przeszkody(reszty się uczy) i zaczyna pracować w większym oddaleniu ode mnie(nie tuż przy mojej ręce):multi::multi::multi: i rękaw ma kładziony na grzbiet i się nie boi!!!:loveu:

Posted

No to mega spostrzegawcza jestem xD Czyli synuś prześciga tatusia? :evil_lol: może jakiś mistrzunio wam rośnie? :cool3:

A szkoda, że nie jedziecie :( no, ale 3mam kciuki za to seminarium!! :):)

Posted

[url]http://pl.youtube.com/watch?v=kVnQr3Qwp6w&eurl=http://pl.youtube.com/my_videos_edit2?ns=1&video_id=kVnQr3Qwp6w&next=%2Fmy_videos2%3Fpi%3D0%26ps%3D20%[/url]

:lol::lol:

Posted

Czasem mu sie zdarzyło zerwać zostań waruj ja tylko dodałam taki powolny ruch ręką do mnie i dodałam komendę"Czajka" od czajenia sie nagrodziłam i voala! Mudiki skubane szybko łapią Deli np. zostawania na ostatnim schodku na schodach na "Stref" jednego dnia w kilka minut-powtórzeń załapał(to do nauki stref na przeszkodach.)
Pozdrawiam!Cieszę się,że się podoba:-)