Inkaa Posted July 19, 2008 Posted July 19, 2008 [url]http://images27.fotosik.pl/250/776ffd2cd744b06a.jpg[/url] Ale ma białe ząbki, i tak ladnie sie kontrasują z czarną sierścią. :cool3: Quote
Mudik Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 Białe bo młode hihihihi:evil_lol::evil_lol: A fotę robiłam jak się drapał dlatego taka dziwna mina:evil_lol: Quote
Mudik Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [quote name='Od-Nowa']z marcheweczką Delisiowi do twarzy :lol:[/quote] Marcheweczka za niedługo zniknęła we wnętrzu Delika:lol::lol::lol::lol: Quote
Mudik Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [quote name='Od-Nowa']wie chłopaczek co dobre :lol:[/quote] Dobrze,że warzyw nie kradnie(jak babcia:evil_lol:),za to próbował mi z ręki ukraść chleb(miałam rękę opuszczoną pod stół-może mu kiedyś tak dałam:roll:),ale ze pupa Delika była z drugiej strony stoilika to...:mad:klaps i juz więcej nie próbował:eviltong::eviltong:, teraz sie bawi szczątkiem pluszowego misia(ma etap patroszenia pluszaków,słonik tez już jest ranny:-() Quote
Mudik Posted July 19, 2008 Author Posted July 19, 2008 [quote name='ewka i haker']super zdjecia:D[/quote] Witamy i zaraz spadamy spać,jutro rano trening:multi: Quote
Crazy Lab Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 wróciliśmy!:multi: udało mi się przekopać przez te wszystkie strony...miałam duuuuuże zaległości. :roll: Gratulujemy 3 miejsca.:lol: Jeszcze napiszę o spływie rowerowym :cool3: jestem pełna podziwu na Twoich psów, że tam wysiedziały... mój to by pływał obok.:evil_lol: Piękne nowe początki... bardzo terierkowo to fakt ! a buldożek bo prostu boski:loveu: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Hejka! Przyszliśmy się przywitać po długiej nieobecności :) A Delik ciągle rośnie! Tożto prawie mężczyzna już jest :evil_lol: [URL]http://images32.fotosik.pl/316/5aed4ce8d0e01957.jpg[/URL] słodka minkaaa :loveu: Quote
Mudik Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='M&T']Hejka! Przyszliśmy się przywitać po długiej nieobecności :) A Delik ciągle rośnie! Tożto prawie mężczyzna już jest :evil_lol: [URL]http://images32.fotosik.pl/316/5aed4ce8d0e01957.jpg[/URL] słodka minkaaa :loveu:[/quote] Oj nie nie zgadzam sie niech już nie rośnie! Wystarczy i tak przerósł tatę:roll::roll::diabloti:. Ale dziś fajnie biegał i śłicznie mu huśtawka idzie i slalom robiliśmy pierwszy raz:multi: Jego można dwie hopki na przód zostawić i pobiegnie:lol: A Vic dziś z Elą głównie biegał:lol: [QUOTE]jestem pełna podziwu na Twoich psów, że tam wysiedziały... mój to by pływał obok.:evil_lol:[/QUOTE] Bo one się wody boją :diabloti::diabloti::placz::evil_lol:, Vic nawet za dyskiem nie wlazł(dlatego wsiadłam na rower) Pozdrawiamy! [B]Russellka[/B] dzięki:loveu: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 Ooo, to agility już zaczęliście? no to super, że takie postępy robi :) a jedziecie może na wystawę do Sopotu? :cool3: Quote
Mudik Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [quote name='M&T']Ooo, to agility już zaczęliście? no to super, że takie postępy robi :) a jedziecie może na wystawę do Sopotu? :cool3:[/quote] Nie bo nie ma sensu . W dniu wystawy zabraknie mu kilku dni do młodzieży. To po pierwsze, po drugie w następny tydziń biorę wolne kilka dni:multi::multi: i jadę do Czech na seminaruim (oby wypaliło-KCIUKI DUŻE PROSZĘEĘ) A agility to deli zaczął jak miał 3,5 miesiąca a ma 8 skończone:lol::evil_lol: Zna praktycznie wszystkie przeszkody,jesze dziś (zapomniałam) koło poznał i robi lepiej niż tata. Vic jeszcze często wyłamuje i leci dołem(nawet hopki mu się tak zdaża,ma takie odpały ,że nagle mówi a tą pobiegnę dołem:placz::mad::angryy::shake: Deli hopkuje od tyczki na ziemi i nie ma żłych nawyków:multi::multi: Na obecną chwilę skacze wysokość klasy small, jak wspomniałm robi wszystkie zerówkowe przeszkody(reszty się uczy) i zaczyna pracować w większym oddaleniu ode mnie(nie tuż przy mojej ręce):multi::multi::multi: i rękaw ma kładziony na grzbiet i się nie boi!!!:loveu: Quote
M&T Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 No to mega spostrzegawcza jestem xD Czyli synuś prześciga tatusia? :evil_lol: może jakiś mistrzunio wam rośnie? :cool3: A szkoda, że nie jedziecie :( no, ale 3mam kciuki za to seminarium!! :):) Quote
Russellka Posted July 20, 2008 Posted July 20, 2008 trzymamy mocno! :razz: Seminarium agilitowe tak? :loveu: Quote
Mudik Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 Tak agilitowo klikerowe:multi::multi: Ale to dopiero 15-17 sierpnia(wtedy kciuki będą potrzebne:-) ) Quote
Mudik Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 To prawda super jest!!!!!!!:multi::multi: pozazdrościć fortowcom,mają tam swój obóz od dziś.:cool3::cool3: Quote
Mudik Posted July 20, 2008 Author Posted July 20, 2008 [url]http://pl.youtube.com/watch?v=kVnQr3Qwp6w&eurl=http://pl.youtube.com/my_videos_edit2?ns=1&video_id=kVnQr3Qwp6w&next=%2Fmy_videos2%3Fpi%3D0%26ps%3D20%[/url] :lol::lol: Quote
M&T Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 ale fajna ta komenda "czujka" [czy jakoś tak :eviltong:] !!:):) jak się jej nauczył? Quote
Mudik Posted July 21, 2008 Author Posted July 21, 2008 Czasem mu sie zdarzyło zerwać zostań waruj ja tylko dodałam taki powolny ruch ręką do mnie i dodałam komendę"Czajka" od czajenia sie nagrodziłam i voala! Mudiki skubane szybko łapią Deli np. zostawania na ostatnim schodku na schodach na "Stref" jednego dnia w kilka minut-powtórzeń załapał(to do nauki stref na przeszkodach.) Pozdrawiam!Cieszę się,że się podoba:-) Quote
Crazy Lab Posted July 21, 2008 Posted July 21, 2008 Czajka ekstra !:loveu: na filmie ładnie widać szynę na palcu:razz: Quote
Recommended Posts