Karolajnaxx Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Witam Czy ktoś z Was zamówił darmową broszurę o spanielkach, którą można zamówić na stronie Eukanuby? Co się w niej znajduje? Quote
Asia & Ginger Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Karolajnaxx napisał(a):Witam Czy ktoś z Was zamówił darmową broszurę o spanielkach, którą można zamówić na stronie Eukanuby? Co się w niej znajduje? Ja zamówiłam jakoś tydzień temu albo i więcej, ale jeszcze nie dostałam. :mad: ;) Quote
elzak3 Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 Ja wypełniłam ale mam wrażenie ze nie wysłało się. Quote
Agnieszka & Figo Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 Ja też zamówiłam. Na stronie było napisane, że przyjdze w ciągu 10 dni roboczych, a przyszło po 3 tygodniach :angryy:. Książeczka bardzo fajna. Dostałam jeszcze 100 g karmy dla spanieli, ulotkę i kupon, ale tego nie było napisane na stronie, chyba, że coś przeoczyłam :cool1: Quote
Asia & Ginger Posted December 20, 2007 Posted December 20, 2007 A ja do tej pory nic nie dostałam. :mad: Quote
Karolajnaxx Posted December 20, 2007 Author Posted December 20, 2007 Figo_94 napisał(a):Ja też zamówiłam. Na stronie było napisane, że przyjdze w ciągu 10 dni roboczych, a przyszło po 3 tygodniach :angryy:. Książeczka bardzo fajna. Dostałam jeszcze 100 g karmy dla spanieli, ulotkę i kupon, ale tego nie było napisane na stronie, chyba, że coś przeoczyłam :cool1: Dobrze, że w ogóle przyszła :p O to dobrze, że dali próbkę karmy, bo chcę z Funią przejść na Eukanubę i nie wiem czy by to jadła... chociaż ona wciąga prawie wszystko jak odkurzacz :evil_lol: Quote
Karolajnaxx Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Dostałam dzisiaj tą paczuszkę :multi: Funia wciągnęła karmę w 5 sekund, to dobry znak :evil_lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 A ja wczoraj dostałam dwie paczuszki z Eukanuby. :multi: Jedna z próbką karmy dla cockerków, a druga z książeczką o szczeniaczkach, klikerem i próbką karmy dla szczeniąt. :cool3: Quote
Karolajnaxx Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 Asia & Ginger napisał(a):A ja wczoraj dostałam dwie paczuszki z Eukanuby. :multi: Jedna z próbką karmy dla cockerków, a druga z książeczką o szczeniaczkach, klikerem i próbką karmy dla szczeniąt. :cool3: A co, planujesz szczeniaka? :lol: Quote
Asia & Ginger Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Karolajnaxx napisał(a):A co, planujesz szczeniaka? :lol: Nie, ale poczytać mogę. :evil_lol: Poza tym kliker mi się przyda, bo chcę spróbować szkolenia klikerowego. :cool3: Quote
eskimosik Posted January 3, 2008 Posted January 3, 2008 Ja zamawiałem karmę w pupilion.pl dostałem książeczkę wraz z miarką na karmę gratis :) Quote
Ewa_Nuka Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Ja wczoraj dostałam przesyłke z Eukanuby, jest tam tylko próbka karmy dla cockerów (wcinały aż im uchole latały :-)> a z dodatków była reklamówka tej karmy i informacja że jak zakupie 12 kg karmy to mam wysłać kupon z kodem kreskowym i wtedy dostane 2,5 kg karmy gratis + książke o cockerach. To jak to jest ? każdy dostaje co innego ? Quote
Asia & Ginger Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 [quote name='Ewa_Nuka']Ja wczoraj dostałam przesyłke z Eukanuby, jest tam tylko próbka karmy dla cockerów (wcinały aż im uchole latały :-)> a z dodatków była reklamówka tej karmy i informacja że jak zakupie 12 kg karmy to mam wysłać kupon z kodem kreskowym i wtedy dostane 2,5 kg karmy gratis + książke o cockerach. To jak to jest ? każdy dostaje co innego ?[/quote] Nie, wszystko jest w porządku. Ja zamówiłam jeszcze próbkę karmy dla szczeniaka i tam był kliker i ksiażka o szczeniakach. Czyli dostałam dwie paczki. :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 A ja zamówiłam ta darmową próbkę eukanuby jakoś z 2 tyg temu i jeszcze nie dostałam:placz::mad: Quote
Asia & Ginger Posted January 10, 2008 Posted January 10, 2008 Anka_ZG napisał(a):A ja zamówiłam ta darmową próbkę eukanuby jakoś z 2 tyg temu i jeszcze nie dostałam:placz::mad: Ja czekałam ponad miesiąc, więc jeszcze jest nadzieja. :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted January 15, 2008 Posted January 15, 2008 W końcu dostałam darmową broszurkę Eukanuby z próbką karmy dla szczeniaczka itp:multi: Ale czekałam też ponad 3 tyg:mad:No ale najważniejsze, że wkońcu dotarła do nas no i co najważniejsze, CHYBA WKOńCU ZNALEźLIśMY KARMę KTORA BARDZO POSMAKOWAłA SPAYKIEMU:multi: a szukaliśmy już jakiś czas odpowiedniej karmy dla tej małej istotki:) Quote
Karolajnaxx Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Anka_ZG napisał(a):W końcu dostałam darmową broszurkę Eukanuby z próbką karmy dla szczeniaczka itp:multi: Ale czekałam też ponad 3 tyg:mad:No ale najważniejsze, że wkońcu dotarła do nas no i co najważniejsze, CHYBA WKOńCU ZNALEźLIśMY KARMę KTORA BARDZO POSMAKOWAłA SPAYKIEMU:multi: a szukaliśmy już jakiś czas odpowiedniej karmy dla tej małej istotki:) To dobrze, że mu smakuje! :p A co, taki był problem żeby mu dogodzić co do karmy? :evil_lol: Quote
Anka_ZG Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Karolajnaxx napisał(a):To dobrze, że mu smakuje! :p A co, taki był problem żeby mu dogodzić co do karmy? :evil_lol: No jedyna karma która mu smakowała to byla purina, ale dużo osób mówiło mi ze nie jest to najlepsza karma i dlatego szukaliśmy czegoś innego, no i wydaje sie, że znaleźliśmy:) Quote
Karolajnaxx Posted January 17, 2008 Author Posted January 17, 2008 Anka_ZG napisał(a):No jedyna karma która mu smakowała to byla purina, ale dużo osób mówiło mi ze nie jest to najlepsza karma i dlatego szukaliśmy czegoś innego, no i wydaje sie, że znaleźliśmy:) A to wybredny pies :evil_lol: Moja wciąga wszystko jak odkurzacz :eviltong: Quote
Anka_ZG Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 mój wciąga też wszystko, tylko, że nie to co potrzeba:D Ale wybredny to on jest raczej tylko do suchej karmy, a jako że nie karmie go tylko sucha karma, ale także gotowanym jedzonkiem, to raczej nie mam z nim problemu z jedzeniem. A wychodzę z założenia, że warto inwestować w to co je piesek, w końcu to odbija sie na jego zdrowiu,szczególnie w pierwszych miesiącach życia, a to najważniejsze:) Quote
Asia & Ginger Posted January 19, 2008 Posted January 19, 2008 Anka_ZG napisał(a):No jedyna karma która mu smakowała to byla purina, ale dużo osób mówiło mi ze nie jest to najlepsza karma i dlatego szukaliśmy czegoś innego, no i wydaje sie, że znaleźliśmy:) Ale mówisz o Purinie Pro Plan, czy Dog Chow? :cool3: Bo Pro Plan jest bardzo dobra, a Dog Chow nieco lepsza od Pedigree i Chappi. ;) Anka_ZG napisał(a):mój wciąga też wszystko, tylko, że nie to co potrzeba:D Ale wybredny to on jest raczej tylko do suchej karmy, a jako że nie karmie go tylko sucha karma, ale także gotowanym jedzonkiem, to raczej nie mam z nim problemu z jedzeniem. A wychodzę z założenia, że warto inwestować w to co je piesek, w końcu to odbija sie na jego zdrowiu,szczególnie w pierwszych miesiącach życia, a to najważniejsze:) Dokładnie, zgadzam się z Tobą. Lepiej zainwestować w dobre jedzonko niż później w leczenie skutków złego żywienia. ;) Quote
Anka_ZG Posted January 20, 2008 Posted January 20, 2008 Wcinał purinę dog chow, ale już jej nie je;) Quote
Basa-ZG Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Do mnie paczka z Eukanuby przyszła trzy tygodnie po wysłaniu zawiadomieniu, że posiadam pieska. tak więc troche cierpliwości, a na pewno paczuszka dojdzie. Pozdrawiam;) Quote
Anka_ZG Posted March 3, 2008 Posted March 3, 2008 Basa-ZG napisał(a):Do mnie paczka z Eukanuby przyszła trzy tygodnie po wysłaniu zawiadomieniu, że posiadam pieska. tak więc troche cierpliwości, a na pewno paczuszka dojdzie. Pozdrawiam;) hmmm Jeśli to do mnie adresowany był ten post, to muszę powiedzieć, że Spajkuś już zapomniał dawno, że coś takiego jak darmowa broszurka z jedzeniem w ogóle była:lol::cool3: Ale też czekałam ok 3 tyg Quote
Asia & Ginger Posted November 13, 2008 Posted November 13, 2008 Wklejam linka dla wszystkich chętnych, którzy chcialiby zamówić: - próbkę karmy Eukanuba dla cocker spanieli (próbka, książeczka o rasie): Eukanuba - wyprawka dla szczeniaczka (kliker, książeczka o szczeniaczkach, próbka): Eukanuba - Make a Good Dog Great Quote
Recommended Posts