Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Karolajnaxx napisał(a):
Witam
Czy ktoś z Was zamówił darmową broszurę o spanielkach, którą można zamówić na stronie Eukanuby?
Co się w niej znajduje?

Ja zamówiłam jakoś tydzień temu albo i więcej, ale jeszcze nie dostałam. :mad: ;)

• 3 weeks later...
Posted

Ja też zamówiłam. Na stronie było napisane, że przyjdze w ciągu 10 dni roboczych, a przyszło po 3 tygodniach :angryy:. Książeczka bardzo fajna. Dostałam jeszcze 100 g karmy dla spanieli, ulotkę i kupon, ale tego nie było napisane na stronie, chyba, że coś przeoczyłam :cool1:

Posted

Figo_94 napisał(a):
Ja też zamówiłam. Na stronie było napisane, że przyjdze w ciągu 10 dni roboczych, a przyszło po 3 tygodniach :angryy:. Książeczka bardzo fajna. Dostałam jeszcze 100 g karmy dla spanieli, ulotkę i kupon, ale tego nie było napisane na stronie, chyba, że coś przeoczyłam :cool1:

Dobrze, że w ogóle przyszła :p O to dobrze, że dali próbkę karmy, bo chcę z Funią przejść na Eukanubę i nie wiem czy by to jadła... chociaż ona wciąga prawie wszystko jak odkurzacz :evil_lol:

Posted

Asia & Ginger napisał(a):
A ja wczoraj dostałam dwie paczuszki z Eukanuby. :multi:
Jedna z próbką karmy dla cockerków, a druga z książeczką o szczeniaczkach, klikerem i próbką karmy dla szczeniąt. :cool3:

A co, planujesz szczeniaka? :lol:

Posted

Ja wczoraj dostałam przesyłke z Eukanuby, jest tam tylko próbka karmy dla cockerów (wcinały aż im uchole latały :-)> a z dodatków była reklamówka tej karmy i informacja że jak zakupie 12 kg karmy to mam wysłać kupon z kodem kreskowym i wtedy dostane 2,5 kg karmy gratis + książke o cockerach. To jak to jest ? każdy dostaje co innego ?

Posted

[quote name='Ewa_Nuka']Ja wczoraj dostałam przesyłke z Eukanuby, jest tam tylko próbka karmy dla cockerów (wcinały aż im uchole latały :-)> a z dodatków była reklamówka tej karmy i informacja że jak zakupie 12 kg karmy to mam wysłać kupon z kodem kreskowym i wtedy dostane 2,5 kg karmy gratis + książke o cockerach. To jak to jest ? każdy dostaje co innego ?[/quote]
Nie, wszystko jest w porządku.
Ja zamówiłam jeszcze próbkę karmy dla szczeniaka i tam był kliker i ksiażka o szczeniakach. Czyli dostałam dwie paczki. :evil_lol:

Posted

W końcu dostałam darmową broszurkę Eukanuby z próbką karmy dla szczeniaczka itp:multi: Ale czekałam też ponad 3 tyg:mad:No ale najważniejsze, że wkońcu dotarła do nas no i co najważniejsze, CHYBA WKOńCU ZNALEźLIśMY KARMę KTORA BARDZO POSMAKOWAłA SPAYKIEMU:multi: a szukaliśmy już jakiś czas odpowiedniej karmy dla tej małej istotki:)

Posted

Anka_ZG napisał(a):
W końcu dostałam darmową broszurkę Eukanuby z próbką karmy dla szczeniaczka itp:multi: Ale czekałam też ponad 3 tyg:mad:No ale najważniejsze, że wkońcu dotarła do nas no i co najważniejsze, CHYBA WKOńCU ZNALEźLIśMY KARMę KTORA BARDZO POSMAKOWAłA SPAYKIEMU:multi: a szukaliśmy już jakiś czas odpowiedniej karmy dla tej małej istotki:)

To dobrze, że mu smakuje! :p A co, taki był problem żeby mu dogodzić co do karmy? :evil_lol:

Posted

Karolajnaxx napisał(a):
To dobrze, że mu smakuje! :p A co, taki był problem żeby mu dogodzić co do karmy? :evil_lol:

No jedyna karma która mu smakowała to byla purina, ale dużo osób mówiło mi ze nie jest to najlepsza karma i dlatego szukaliśmy czegoś innego, no i wydaje sie, że znaleźliśmy:)

Posted

Anka_ZG napisał(a):
No jedyna karma która mu smakowała to byla purina, ale dużo osób mówiło mi ze nie jest to najlepsza karma i dlatego szukaliśmy czegoś innego, no i wydaje sie, że znaleźliśmy:)

A to wybredny pies :evil_lol: Moja wciąga wszystko jak odkurzacz :eviltong:

Posted

mój wciąga też wszystko, tylko, że nie to co potrzeba:D Ale wybredny to on jest raczej tylko do suchej karmy, a jako że nie karmie go tylko sucha karma, ale także gotowanym jedzonkiem, to raczej nie mam z nim problemu z jedzeniem. A wychodzę z założenia, że warto inwestować w to co je piesek, w końcu to odbija sie na jego zdrowiu,szczególnie w pierwszych miesiącach życia, a to najważniejsze:)

Posted

Anka_ZG napisał(a):

Ale mówisz o Purinie Pro Plan, czy Dog Chow? :cool3:
Bo Pro Plan jest bardzo dobra, a Dog Chow nieco lepsza od Pedigree i Chappi. ;)

Anka_ZG napisał(a):
mój wciąga też wszystko, tylko, że nie to co potrzeba:D Ale wybredny to on jest raczej tylko do suchej karmy, a jako że nie karmie go tylko sucha karma, ale także gotowanym jedzonkiem, to raczej nie mam z nim problemu z jedzeniem. A wychodzę z założenia, że warto inwestować w to co je piesek, w końcu to odbija sie na jego zdrowiu,szczególnie w pierwszych miesiącach życia, a to najważniejsze:)

Dokładnie, zgadzam się z Tobą. Lepiej zainwestować w dobre jedzonko niż później w leczenie skutków złego żywienia. ;)

• 1 month later...
Posted

Do mnie paczka z Eukanuby przyszła trzy tygodnie po wysłaniu zawiadomieniu, że posiadam pieska. tak więc troche cierpliwości, a na pewno paczuszka dojdzie. Pozdrawiam;)

Posted

Basa-ZG napisał(a):
Do mnie paczka z Eukanuby przyszła trzy tygodnie po wysłaniu zawiadomieniu, że posiadam pieska. tak więc troche cierpliwości, a na pewno paczuszka dojdzie. Pozdrawiam;)

hmmm Jeśli to do mnie adresowany był ten post, to muszę powiedzieć, że Spajkuś już zapomniał dawno, że coś takiego jak darmowa broszurka z jedzeniem w ogóle była:lol::cool3: Ale też czekałam ok 3 tyg

• 8 months later...