patch75 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 ile jeszcze czasu musi mniej wiecej uplynac, aby Elaz wrocila do 'normalnego' stanu? Quote
Ania_i_Kropka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 W tej chwili Elza nie wymaga już leczenia. Jedynie musi jeszcze troszke przybrać na wadze. Sunia jest gotowa do adopcji. Quote
patch75 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 no to super, gdzie ona teraz dokladnoie przebywa?w jakiej kaltce? Quote
Ania_i_Kropka Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 Elza cały czas jest w 33 tam gdzie był Fredzio. Quote
Jagoda1 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):W tej chwili Elza nie wymaga już leczenia. Jedynie musi jeszcze troszke przybrać na wadze. Sunia jest gotowa do adopcji. Jej teraz potrzebny dom, kochająca rodzina. Quote
desdemona Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 Oby Znalazla Sie Ta Rodzina Jak Najszybciej:) Quote
desdemona Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 Tenorkowi Sie Udalo, Teraz Kolej Na Ciebie:) Quote
Ania_i_Kropka Posted February 3, 2008 Author Posted February 3, 2008 Wczoraj po raz pierwszy odważyłam się puścić Elze ze smyczy. Elzunia wracała za każdym razem. Wystarczyło zawołać Elza chodź i sunia zostawiała wszystko i w te pędy wracała do mnie i Magdy. Mam kilka fotek ze spacerku, ale moje usb dalej nie działa . :shake: Quote
Jagoda1 Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Ania_i_Kropka napisał(a):Wczoraj po raz pierwszy odważyłam się puścić Elze ze smyczy. Elzunia wracała za każdym razem. Wystarczyło zawołać Elza chodź i sunia zostawiała wszystko i w te pędy wracała do mnie i Magdy. Mam kilka fotek ze spacerku, ale moje usb dalej nie działa . :shake: Sunieczka wciąż szuka swojego człowieka.:shake: Quote
Ania_i_Kropka Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Zdjęcia będą dopiero jutro:oops: Miałam urwanie głowy w pracy. Quote
Figa Bez Maku Posted February 4, 2008 Posted February 4, 2008 Piękna Elza ze smutnymi oczami bardzo tęskni za ludzkimi rękami, które głaszczą i jeść dają takim rękom pieski ufają Elza mądra i grzeczna nad podziw na zwyczajny domek sie zgodzi:cool3: Quote
Recommended Posts