Jump to content
Dogomania

*RUDI* - Mądry, uroczy, smutny piesek! (Schronisko "As") MA DOM!!!

Recommended Posts

• Replies 300
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[URL="http://javascript<b></b>:window.close()"][IMG]http://www.schronisko.klomnice.pl/picture.php?img=YWRvcHR1al9wc2EvNjE0LzYxNF8zLmpwZw==&show=full[/IMG][/URL]

Posted

Dowiedziałam się o RUDIM od "Zuza i Noddy" :-)

Wydaje się że będę mogła go przyjąć... Właściwie myślałam o młodszym psie ale może i lepiej że jest starszy. Jest całkiem ładny i mały -więc nie powinno być problemu z jeszcze jednym podopiecznym...

Posted

ACTINA - Rudi jest wspaniałym psem,kochanym,przyjacielskim. Na pewno nie będziesz rozczarowana. Mimo,że ma 6 lat lubi się bawić. Ale jego zabawa jest spokojniejsza niż młodziutkiego psa. Poza tym na pewno nie pogryzie Ci kapci:evil_lol: Ma przepiękne oczy i mięciutkie futerko,prawdziwa przytulanka. Tylko brać i kochać.

Posted

[quote name='truskawa144']ACTINA - Mimo,że ma 6 lat lubi się bawić. Ale jego zabawa jest spokojniejsza niż młodziutkiego psa.[/quote]

Właśnie o coś takiego mi chodziło.
RUDI ma ładne oczy takie duże i lśniące :-) A oczy wszystko mówią :lol:

Mam nadzieję że szybko się zadomowi - boje się też gdyby chciał uciekać...
Zastanawiam się też dlaczego trafił do schroniska?

Posted

[LEFT]Mam przykrą wiadomość: Rudi został kilka dni temu adoptowany. Dla niego to oczywiście dobrze bo trafił do dobrego domu,ma ogródek do biegania i fajnych opiekunów. Dowiedziałam się o tym dopiero dziś w schronisku,kilka dni tam nie byłam i nie wiedziałam. Przykro mi ACTINA. Wiem,że by mu było u Ciebie super. Najważniejsze,że uśmiechnęło się do niego szczęście.
Zapraszam na naszą strone,może znajdziesz tam innego pieska dla siebie,mamy mnóstwo słodziaków. Jutro strona zostanie zaktualizowana o 10 nowych psów. Wśród nich,roczny,rudy,cudowny,kochany,malutki piesek:)
[/LEFT]

Posted

[LEFT]Mam nadzieje,że tak. W związku z tym zapraszam na naszą stronę ( [url]www.schronisko.klomnice.pl[/url] ) w celu "wypatrzenia" Przyjaciela.

ACTINA - Gdyby Ci się jakiś piesek spodobał i chciałabyś coś o nim wiedzieć chętnie opowiem.
[/LEFT]

Posted

Bardzo się cieszę, że RUDI ma domek. RUDI bardzo podobał się całej mojej
rodzinie. Przez dłuższy czas rozważaliśmy decyzję o zabraniu jego chociaż
na DT. Sami zajmujemy się pomocą bezdomnym i porzuconym pieskom m.in
szukamy im dobrych domków. Szukamy również domków pieskom z naszego schroniska, tym które bardzo zle znoszą pobyt w schronisku.
Często również zabieramy ze schroniska do siebie te pieski, które
ze względu na swój zły stan zdrowia potrzebują troskliwej opieki.
Mam wielką nadzieję, że ten śliczny piesek w nowym domku zawsze już
będzie szczęśliwy i nigdy już nie znajdzie się za kratami schroniskowego
boksu. Będziemy zawsze o nim myśleli.