fizia Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 Oj no wygląda na to, że niestety nic... Quote
truskawa144 Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 [LEFT]Rudi ponownie na allegro: [url]http://www.allegro.pl/item330767417_madry_uroczy_kochany_piesek_schronisko_as_.html[/url] [/LEFT] Quote
fizia Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 [URL="http://javascript<b></b>:window.close()"][IMG]http://www.schronisko.klomnice.pl/picture.php?img=YWRvcHR1al9wc2EvNjE0LzYxNF8zLmpwZw==&show=full[/IMG][/URL] Quote
ACTINA Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Dowiedziałam się o RUDIM od "Zuza i Noddy" :-) Wydaje się że będę mogła go przyjąć... Właściwie myślałam o młodszym psie ale może i lepiej że jest starszy. Jest całkiem ładny i mały -więc nie powinno być problemu z jeszcze jednym podopiecznym... Quote
Zuza i Noddy Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 Tak jest szansa na domek dla Rudaska. Miło ze napisałaś na wątku. Quote
truskawa144 Posted March 18, 2008 Posted March 18, 2008 ACTINA - Rudi jest wspaniałym psem,kochanym,przyjacielskim. Na pewno nie będziesz rozczarowana. Mimo,że ma 6 lat lubi się bawić. Ale jego zabawa jest spokojniejsza niż młodziutkiego psa. Poza tym na pewno nie pogryzie Ci kapci:evil_lol: Ma przepiękne oczy i mięciutkie futerko,prawdziwa przytulanka. Tylko brać i kochać. Quote
Zuza i Noddy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Miejmy nadzieje, że sięta dla Rudiego będą szczęsliwe. Quote
ACTINA Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [quote name='truskawa144']ACTINA - Mimo,że ma 6 lat lubi się bawić. Ale jego zabawa jest spokojniejsza niż młodziutkiego psa.[/quote] Właśnie o coś takiego mi chodziło. RUDI ma ładne oczy takie duże i lśniące :-) A oczy wszystko mówią :lol: Mam nadzieję że szybko się zadomowi - boje się też gdyby chciał uciekać... Zastanawiam się też dlaczego trafił do schroniska? Quote
Zuza i Noddy Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Pewnie jak większość psiaków po prostu się znudził. Quote
truskawa144 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [LEFT]Mam przykrą wiadomość: Rudi został kilka dni temu adoptowany. Dla niego to oczywiście dobrze bo trafił do dobrego domu,ma ogródek do biegania i fajnych opiekunów. Dowiedziałam się o tym dopiero dziś w schronisku,kilka dni tam nie byłam i nie wiedziałam. Przykro mi ACTINA. Wiem,że by mu było u Ciebie super. Najważniejsze,że uśmiechnęło się do niego szczęście. Zapraszam na naszą strone,może znajdziesz tam innego pieska dla siebie,mamy mnóstwo słodziaków. Jutro strona zostanie zaktualizowana o 10 nowych psów. Wśród nich,roczny,rudy,cudowny,kochany,malutki piesek:) [/LEFT] Quote
fizia Posted March 19, 2008 Author Posted March 19, 2008 Tak się cieszę, że Rudi ma Dom!!!:multi::multi::multi: Wierzę, że ACTINIE poprostu jest pisany inny Przyjaciel i że niebawem Go znajdzie! Quote
truskawa144 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [LEFT]Mam nadzieje,że tak. W związku z tym zapraszam na naszą stronę ( [url]www.schronisko.klomnice.pl[/url] ) w celu "wypatrzenia" Przyjaciela. ACTINA - Gdyby Ci się jakiś piesek spodobał i chciałabyś coś o nim wiedzieć chętnie opowiem. [/LEFT] Quote
truskawa144 Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 [LEFT]Dokładnie 9. Edit: A jednak 10,ja liczyć nie umiem. [/LEFT] Quote
Isabel Posted March 19, 2008 Posted March 19, 2008 Rudi nareszcie w domu! Cudowna wiadomość:multi::multi::multi: Quote
psiareczka78 Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Rudi pojechał do domu? Hurrrra!!!!!!!!!!!!:multi::multi::multi::multi::multi: Quote
Inaczka11 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Bardzo się cieszę, że RUDI ma domek. RUDI bardzo podobał się całej mojej rodzinie. Przez dłuższy czas rozważaliśmy decyzję o zabraniu jego chociaż na DT. Sami zajmujemy się pomocą bezdomnym i porzuconym pieskom m.in szukamy im dobrych domków. Szukamy również domków pieskom z naszego schroniska, tym które bardzo zle znoszą pobyt w schronisku. Często również zabieramy ze schroniska do siebie te pieski, które ze względu na swój zły stan zdrowia potrzebują troskliwej opieki. Mam wielką nadzieję, że ten śliczny piesek w nowym domku zawsze już będzie szczęśliwy i nigdy już nie znajdzie się za kratami schroniskowego boksu. Będziemy zawsze o nim myśleli. Quote
Recommended Posts