Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Do oddania 10-miesięczny owczarek niemiecki. Kolejny pies-zabawka, który, gdy już się znudził, został wyrzucony z samochodu przez swoich "wspaniałych" właścicieli. Piesek jest trochę zaniedbany - brak mu witamin. Obecnie czeka w schronisku na człowieka, który potraktuje go poważnie i będzie w stanie się nim dobrze zaopiekować. Zwierzak jest bardzo kochanym, spokojnym pieskiem. Naprawdę zasługuje na kochający dom.:placz:

Posted

Piesek przebywa w gminnym przytulisku, niedaleko Wrocławia:razz: Owszem, nie jest to czystej rasy owczarek niemiecki, bo ze schroniska, ale nie byłoby to tak widoczne, gdyby nie te oklapnięte uszka:oops: ale jest to, tylko i wyłącznie, wina jego poprzednich właścicieli, którzy nie zagwarantowali mu odpowiedniej dawki witamin:mad:

Posted

ONkowe dziecko się przypomina.

YoungLADY - czy on w ogóle ma imię? Jak nie to ja proponuję go nazwac Saimon :razz:.
Jest gdzieś ogłaszany? Jakby było więcej zdjęc to ja bym mu śliczne bannerki porobiła.

Posted

pracuję w przytulisku w Oławie, ale Oława z Zakrzowem ściśle ze sobą współpracują (dlatego to ja zajmuję się ogłoszeniami ich psów...) obawiam się, że zdjęć więcej nie ma, ale postaram się załatwić:p
imienia nie ma... może być Simon;)

Posted

Duh, przepracowana jestem, co to za anglistka, która już nawet 'Simon' poprawnie nie potrafi napisac :roll:

A może by mu tak allegro założyc? Ja się chętnie podejmnę, tylko musi byc podany jakis kontakt ( no i wiecej zdjec by sie przydało).