YoungLADY Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Do oddania 10-miesięczny owczarek niemiecki. Kolejny pies-zabawka, który, gdy już się znudził, został wyrzucony z samochodu przez swoich "wspaniałych" właścicieli. Piesek jest trochę zaniedbany - brak mu witamin. Obecnie czeka w schronisku na człowieka, który potraktuje go poważnie i będzie w stanie się nim dobrze zaopiekować. Zwierzak jest bardzo kochanym, spokojnym pieskiem. Naprawdę zasługuje na kochający dom.:placz: Quote
beka Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Napisz w tytule gdzie piesek przebywa.... To jest mix owczarka jak widzę/ Quote
YoungLADY Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Piesek przebywa w gminnym przytulisku, niedaleko Wrocławia:razz: Owszem, nie jest to czystej rasy owczarek niemiecki, bo ze schroniska, ale nie byłoby to tak widoczne, gdyby nie te oklapnięte uszka:oops: ale jest to, tylko i wyłącznie, wina jego poprzednich właścicieli, którzy nie zagwarantowali mu odpowiedniej dawki witamin:mad: Quote
Erica Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Śliczny jest :) Gdzie konkretnie koło Wrocławia? Quote
YoungLADY Posted November 25, 2007 Author Posted November 25, 2007 tak konkretnie to w Zakrzowie:p ale możliwy jest też dowóz do Oławy;) Quote
Erica Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 ONkowe dziecko się przypomina. YoungLADY - czy on w ogóle ma imię? Jak nie to ja proponuję go nazwac Saimon :razz:. Jest gdzieś ogłaszany? Jakby było więcej zdjęc to ja bym mu śliczne bannerki porobiła. Quote
YoungLADY Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 pracuję w przytulisku w Oławie, ale Oława z Zakrzowem ściśle ze sobą współpracują (dlatego to ja zajmuję się ogłoszeniami ich psów...) obawiam się, że zdjęć więcej nie ma, ale postaram się załatwić:p imienia nie ma... może być Simon;) Quote
Erica Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 Duh, przepracowana jestem, co to za anglistka, która już nawet 'Simon' poprawnie nie potrafi napisac :roll: A może by mu tak allegro założyc? Ja się chętnie podejmnę, tylko musi byc podany jakis kontakt ( no i wiecej zdjec by sie przydało). Quote
YoungLADY Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 nawet nie zauważyłam błędu:razz: allegro to dobry pomysł, ale, niestety, zdjęć więcej nie jestem w stanie załatwić...:shake: Quote
YoungLADY Posted December 2, 2007 Author Posted December 2, 2007 piesek znalazł kochający domek:multi: Quote
Recommended Posts