BIANKA1 Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Panca']dziewczyny,naprawde ktoras z was go bierze ???bo ja juz nic z tego nie rozumiem...[/quote] Ja nie . Mam już 5 :shake: Quote
Hakita Posted January 22, 2008 Posted January 22, 2008 [quote name='Hala']Hakita nie ma psa. :diabloti:[/quote] Hakita ma psa, ale nie mieszka z nią, za to ma Tygrysa...:diabloti: Quote
Yorija Posted January 22, 2008 Author Posted January 22, 2008 [quote name='Panca']dziewczyny,naprawde ktoras z was go bierze ???bo ja juz nic z tego nie rozumiem...[/quote] Aaaaa jeszcze jedna nowa właścicielka!!!! Ustalmy i nie kłóćmy się o tego pięknisia. TADAM Kozak jest Pancy!!!! BRAWO!!! tak to się komuś "wciska" psy? Bo ja jeszcze tepa w tym jestem. Chyba po drodze trzeba się poużalać że on PASKUDNy i nikt go nigdy nie zechce. :placz: ale on chyba faktycznie jakiś paskud, ze nikt go nie chce i tylko sobie żarty Cioteczki stroją!!!! :mad: Quote
Panca Posted January 23, 2008 Posted January 23, 2008 on jest sliczny i taki dostojny...moze w koncu komus wpadnie w oko i nie bedzie sie obawial jego wieku..ja jak wiadomo sie obawiam:-(:-(:-(zbyt wiele ostatnio wycierpialam ...ale wiernie mu kibicuje i wierze ze w koncu sie uda Quote
Yorija Posted January 26, 2008 Author Posted January 26, 2008 [quote name='Panca']on jest sliczny i taki dostojny...moze w koncu komus wpadnie w oko i nie bedzie sie obawial jego wieku..ja jak wiadomo sie obawiam:-(:-(:-(zbyt wiele ostatnio wycierpialam ...ale wiernie mu kibicuje i wierze ze w koncu sie uda[/quote] Panca - a może masz coś w sobie z masochizmu jednak? Ja to chyba mam. Obecnie adaptujemy do naszego towarzycha 10 - letniego kocura. :p Quote
Panca Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 ano to mnie rozpracowalas...mam duzo z masochistki w sobie;)Kozak do gory!!!!! Quote
Yorija Posted January 27, 2008 Author Posted January 27, 2008 Masochistki wszystkich krajów - łączcie się!!! Kozak do domu!!! Quote
Hakita Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Tyle pięknych i kochanych psów czeka na swoje domki...echhhh........:-( Za tydzień będę w schronie, to będą nowe fotki ;) Quote
agamika Posted January 28, 2008 Posted January 28, 2008 moze nowe fotki przyniosa Kozakowi nowy dom :razz: Quote
Hakita Posted January 29, 2008 Posted January 29, 2008 Heh, oby....;) Niestety ja zbyt wielkiego talentu w tym temacie nie posiadam...:oops: Quote
Yorija Posted January 29, 2008 Author Posted January 29, 2008 [quote name='Hakita']Heh, oby....;) Niestety ja zbyt wielkiego talentu w tym temacie nie posiadam...:oops:[/quote] To proszę ten talent w sobie odkryć. A nagrodą w konkursie na najładniejsze zdjęcie Kozaka będzie sam Kozaczek. :diabloti: Quote
Hakita Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Muszę Was zmartwić, ale wyjazd z powodów zdrowotnych i nie tylko został przesunięty na przyszły tydzień... Zatem na fotki musicie jeszcze troszkę poczekać....:oops: Quote
Yorija Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 [quote name='Hakita']Muszę Was zmartwić, ale wyjazd z powodów zdrowotnych i nie tylko został przesunięty na przyszły tydzień... Zatem na fotki musicie jeszcze troszkę poczekać....:oops:[/quote] Wcale nie musisz. Naprawdę. Zdrowiej i fotkuj. Quote
Panca Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Hakita kuruj sie ! Kozak zrozumie bo wie ze o nim myslimy:p Quote
Figa Bez Maku Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 Ach smutne jest życie staruszka zwłaszcza gdy pieskiem się jest nadzieja na dom- mniejsza od okruszka choć czasem zły los też ma gest.. Daj się losie uprosić o domek Kozak starszy lecz nie ułomek jeszcze może sobie pobrykać czasem szczęście niedolę spotyka..... Quote
sacred PIRANHA Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 hmmm....zaczyna mnie trafiac cos.....dlaczego on juz tak dlugo tam siedzi? gdzie ma ogloszenia? Quote
Yorija Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 [quote name='Niki-lidka']hmmm....zaczyna mnie trafiac cos.....dlaczego on juz tak dlugo tam siedzi? gdzie ma ogloszenia?[/quote] Bo nikt o nim nie wie. W tej chwili ogłoszeń nigdzie nie ma. Ja po prostu nie mam kiedy ich zrobić. Obiecuję sobie, że w weekend siądę ale jakoś kicha. Nie udaje mi się. Idzie kolejny. Może tym razem uda mi się. :-( Quote
agamika Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 a tekst do ogłoszeń ma ? bo ja dzis ruszam od nowa z ogłoszeniami dla Odiego, tylko tekst musze dokończyć jakoś, tobym ich równolegle wrzucała , co prawda, ja mało obeznana , wiec duzo tego nie bedzie, ale zawsze jakis początek ... Quote
Yorija Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 [quote name='agamika']a tekst do ogłoszeń ma ? bo ja dzis ruszam od nowa z ogłoszeniami dla Odiego, tylko tekst musze dokończyć jakoś, tobym ich równolegle wrzucała , co prawda, ja mało obeznana , wiec duzo tego nie bedzie, ale zawsze jakis początek ...[/quote] Ja robiłam tylko allegro z tym tekstem z pierwszej strony. Gdyby ktoś napisał bardziej "chwytliwy" tekst to byłabym wdzięczna. Quote
agamika Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 [QUOTE]Ja robiłam tylko allegro z tym tekstem z pierwszej strony. Gdyby ktoś napisał bardziej "chwytliwy" tekst to byłabym wdzięczna.[/QUOTE] To szukamy takiej samej osoby , ja kilka zdań dla Odiego modziłam 2 godziny, a efekt marnyyy :roll: ... choć może w przyszłym tygodniu uda mi sie taką osobę namówić ( mam nadzieje _) ... będę pamiętać wtedy tekst o Kozaku tez ;) . Tekst zazwyczaj można podmienić, albo zrobi sie nowe ogłoszenia . Quote
Yorija Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 [quote name='agamika']To szukamy takiej samej osoby , ja kilka zdań dla Odiego modziłam 2 godziny, a efekt marnyyy :roll: ... choć może w przyszłym tygodniu uda mi sie taką osobę namówić ( mam nadzieje _) ... będę pamiętać wtedy tekst o Kozaku tez ;) . Tekst zazwyczaj można podmienić, albo zrobi sie nowe ogłoszenia .[/quote] Kurcze - zabieram się do roboty. Choć jedno. Choć allegro mu dziś zrobię. Aga dzieki - za motywacje. Quote
Yorija Posted January 31, 2008 Author Posted January 31, 2008 Allegro [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=306245981"][B][COLOR=#505050]http://allegro.pl/show_item.php?item=306245981[/COLOR][/B][/URL] Quote
agamika Posted January 31, 2008 Posted January 31, 2008 :diabloti:b ciesze sie ze za "muze " posłuzyłam :P a Kozak w Krakowie tez juz sie pokazuje ;) [URL]http://krakow.gumtree.pl/krakow/72/19293472.html[/URL] Quote
Recommended Posts