Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Panca']dziewczyny,naprawde ktoras z was go bierze ???bo ja juz nic z tego nie rozumiem...[/quote]

Aaaaa jeszcze jedna nowa właścicielka!!!!

Ustalmy i nie kłóćmy się o tego pięknisia.
TADAM Kozak jest Pancy!!!!
BRAWO!!!

tak to się komuś "wciska" psy? Bo ja jeszcze tepa w tym jestem.
Chyba po drodze trzeba się poużalać że on PASKUDNy i nikt go nigdy nie zechce. :placz:

ale on chyba faktycznie jakiś paskud, ze nikt go nie chce i tylko sobie żarty Cioteczki stroją!!!!
:mad:

Posted

on jest sliczny i taki dostojny...moze w koncu komus wpadnie w oko i nie bedzie sie obawial jego wieku..ja jak wiadomo sie obawiam:-(:-(:-(zbyt wiele ostatnio wycierpialam ...ale wiernie mu kibicuje i wierze ze w koncu sie uda

Posted

[quote name='Panca']on jest sliczny i taki dostojny...moze w koncu komus wpadnie w oko i nie bedzie sie obawial jego wieku..ja jak wiadomo sie obawiam:-(:-(:-(zbyt wiele ostatnio wycierpialam ...ale wiernie mu kibicuje i wierze ze w koncu sie uda[/quote]

Panca - a może masz coś w sobie z masochizmu jednak? Ja to chyba mam. Obecnie adaptujemy do naszego towarzycha 10 - letniego kocura. :p

Posted

[quote name='Hakita']Heh, oby....;)
Niestety ja zbyt wielkiego talentu w tym temacie nie posiadam...:oops:[/quote]

To proszę ten talent w sobie odkryć. A nagrodą w konkursie na najładniejsze zdjęcie Kozaka będzie sam Kozaczek. :diabloti:

Posted

Muszę Was zmartwić, ale wyjazd z powodów zdrowotnych i nie tylko został przesunięty na przyszły tydzień...
Zatem na fotki musicie jeszcze troszkę poczekać....:oops:

Posted

[quote name='Hakita']Muszę Was zmartwić, ale wyjazd z powodów zdrowotnych i nie tylko został przesunięty na przyszły tydzień...
Zatem na fotki musicie jeszcze troszkę poczekać....:oops:[/quote]

Wcale nie musisz. Naprawdę. Zdrowiej i fotkuj.

Posted

Ach smutne jest życie staruszka
zwłaszcza gdy pieskiem się jest
nadzieja na dom- mniejsza od okruszka
choć czasem zły los też ma gest..
Daj się losie uprosić o domek
Kozak starszy lecz nie ułomek
jeszcze może sobie pobrykać
czasem szczęście niedolę spotyka.....

Posted

[quote name='Niki-lidka']hmmm....zaczyna mnie trafiac cos.....dlaczego on juz tak dlugo tam siedzi?
gdzie ma ogloszenia?[/quote]

Bo nikt o nim nie wie. W tej chwili ogłoszeń nigdzie nie ma. Ja po prostu nie mam kiedy ich zrobić. Obiecuję sobie, że w weekend siądę ale jakoś kicha. Nie udaje mi się. Idzie kolejny. Może tym razem uda mi się. :-(

Posted

a tekst do ogłoszeń ma ? bo ja dzis ruszam od nowa z ogłoszeniami dla Odiego, tylko tekst musze dokończyć jakoś, tobym ich równolegle wrzucała , co prawda, ja mało obeznana , wiec duzo tego nie bedzie, ale zawsze jakis początek ...

Posted

[quote name='agamika']a tekst do ogłoszeń ma ? bo ja dzis ruszam od nowa z ogłoszeniami dla Odiego, tylko tekst musze dokończyć jakoś, tobym ich równolegle wrzucała , co prawda, ja mało obeznana , wiec duzo tego nie bedzie, ale zawsze jakis początek ...[/quote]

Ja robiłam tylko allegro z tym tekstem z pierwszej strony. Gdyby ktoś napisał bardziej "chwytliwy" tekst to byłabym wdzięczna.

Posted

[QUOTE]Ja robiłam tylko allegro z tym tekstem z pierwszej strony. Gdyby ktoś napisał bardziej "chwytliwy" tekst to byłabym wdzięczna.[/QUOTE]

To szukamy takiej samej osoby , ja kilka zdań dla Odiego modziłam 2 godziny, a efekt marnyyy :roll: ... choć może w przyszłym tygodniu uda mi sie taką osobę namówić ( mam nadzieje _) ... będę pamiętać wtedy tekst o Kozaku tez ;) . Tekst zazwyczaj można podmienić, albo zrobi sie nowe ogłoszenia .

Posted

[quote name='agamika']To szukamy takiej samej osoby , ja kilka zdań dla Odiego modziłam 2 godziny, a efekt marnyyy :roll: ... choć może w przyszłym tygodniu uda mi sie taką osobę namówić ( mam nadzieje _) ... będę pamiętać wtedy tekst o Kozaku tez ;) . Tekst zazwyczaj można podmienić, albo zrobi sie nowe ogłoszenia .[/quote]

Kurcze - zabieram się do roboty. Choć jedno. Choć allegro mu dziś zrobię.
Aga dzieki - za motywacje.