Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nie wiem, czy zamieszczam temat w dobrym miejscu, ale liczę, że w razie pomyłki, ktoś umieści go w dobrym miejscu :smile:

Znalazłam bardzo ładnego psa (przybłąkał się), w typie pasterskiego, trzykolorowy (beż, czarny, biały), zadbany, błyszczący, w obroży-kolczatce, mądre, piekne oczy. Myślę, że może ktoś go teraz szuka. Błąkał się w lasach Mazow. Parku Krajobrazowego, w okolicach miejscowości [B]Kąck.[/B] Właściciel proszony o kontakt pod nr tel. [B]506-58-24-54[/B] lub mail [B][email protected][/B].

[IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/102e8daa0b43ecd0.html[/IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/aa046e18b6bf9b8d.html

Posted

nie ukrywam, że zależałoby mi na znalezieniu jego właściciela, bo mam już spore zoo... (4 koty, 2 psy - w tym 1 przygarnięty niedawno - 2 konie). Wszystkie, jak wiecie, wymagają uwagi, troski, jedzenia, itp., co znacznie obciąża domowy budżet. wiadomo jednak, że go nie wyrzucimy, choć on chyba domowy jest - pcha się do chaty - a mój kropciaty piesio nie ma ochoty na konkurencję ;)
jak macie pomysl, gdzie umieścić ogłoszenia, kopiujcie lub dajcie namiary :)
dziękuje za pomoc :p

Posted

[quote name='Karilka']Przydałoby sie allegro i allegratka... wpisz w temacie, że potrzebujemy ogłoszeń i allegro.[/quote]

wiśta wio,latwo powiedzieć:-( nie umiem zmienić tematu. próbowałam edytiwać, ale nic z tego:placz:

• 2 weeks later...
Posted

piesek szuka nowego domu, ponieważ nie akceptuje kotów i "bije" się z moimi psami. najlepszy byłby dom, bez innych psiaków i kociaków, bo Nero ma charakter dominujący. pomóżcie mu znaleźć dom, proszę.
jest miły, posłuszny, uległy wobec ludzi. może mieszkać na dworze, w budzie, choć przyzwyczajony był chyba do domu.

Posted

Jeśli chcesz zmienić tytuł, wejdź na pierwszy post, edycja, potem idź do zaawansowanych i tam możesz zmienić. Powodzenia!

Aha, ja mogę zrobić allegro, ale uważam, ze lepiej dać go na zaginione warszawa, może znajdzie się właściciel? Jeśli przez jakiś czas się nie zgłosi, to zrobimy allegro.

Aha, jak masz aparat, zrób psiakowi więcej zdjęć. To zawsze pomaga. Więcej osób wchodzi na wątek.

Możesz też rozwinąć temat, tzn napisz tak: Znaleziony duży piękny pies podobny do berenejczyka, potrzebne ogłoszenia.

Posted

nie, nikt nie pytał.
piesek ma się dobrze, tylko koty nie najlepiej ;)
czekam na chętnego na niego, nie dajemy sobie z nim rady i pozostałymi zwierzakami. udręka straszna.:-(

Posted

Ja w przyszłym tygodniu zrobię allegro i alegratkę dla psiaka. Może znajdzie się chętny.

Aha, mam jeszcze prośbę o więcej zdjęć i namiary do ogłoszeń, a także pytanie, czy pies jest ma stronie palucha w sekcji znalezione?

Posted

dzięki. namiary takie jak w Iszym poście, a z fotami problem, bo nie mam aparatu. mam jeszcze takie:[IMG]http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/5d5086f27935fee6.html[/IMG]
nie ma go na stronie palucha.

jeśli jeszcze jakoś moge pomóc, to pisz proszę :)

Posted

niestety martwa cisza:-( nikt go nie chce...chwilowo jest u mojej koleżanki, bo straszne walki krwiste u mnie były.
ona jednak ma 3 psy i 3 koty i konie i też niekoniecznie jest jej potrzebny.
nie gryzie się z jej suczkami - na szczęście...wszyscy go lubią, ale sie z nim męczą, a i on nie ma swego miejsca:shake:

rób allegro, nie zaszkodzi:) dzięki wielkie :)

Posted

Zrobiłam allegro: [url]http://www.allegro.pl/show_item.php?item=284329460[/url]

Mam jeszcze pytanie, czy ty wywiesiłaś ogłoszenia w swojej okolicy? Jeśli ktoś szuka psa, to ogłoszenia są najskuteczniejszym sposobem. Wywieś je na drzewach, słupach, w sklepach, barach, po prostu wszędzie.