BeataSabra Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Następny kociaczek za TM Dlaczego ?? Koteczki przestańcie w koncu umierać....... DZIDZIA (*){*} Quote
Jola_K Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 :placz::placz::placz: ogromnie mi przykro :placz: spi malutka, dla Ciebie ['] ['] ['] Neris, przytulam Quote
Neris Posted November 24, 2007 Author Posted November 24, 2007 Wczoraj jeszcze dobrze się czuła, chirurg zdecydował że trzeba poczekać z decyzją o łapce, bo chociaż brakuje dużo skóry to stopa jest ciepła. Miała się wzmocnić przed ewentualną narkozą... Nad ranem zaczęła gorzej oddychać, westchnęła kilka razy głębiej i już jej nie było... tyle wiem od wetki która z nią była. Quote
BeataSabra Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Neris napisał(a):Wczoraj jeszcze dobrze się czuła, chirurg zdecydował że trzeba poczekać z decyzją o łapce, bo chociaż brakuje dużo skóry to stopa jest ciepła. Miała się wzmocnić przed ewentualną narkozą... Nad ranem zaczęła gorzej oddychać, westchnęła kilka razy głębiej i już jej nie było... tyle wiem od wetki która z nią była. To wyglądało na zator tętnicy płucnej. Pewnie oderwał się skrzep z łapki i powędrował tam gdzie nie trzeba....... :placz::placz::placz: Quote
McDzik Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Jejjku przeczytałam caluteńki wątek :( [*] [*] - znicze dla małej.. :( :(;( Cieszcie się, że macie swoje psy i koty przy sobie, póki czas, nie znacie dnia ani godziny, kiedy wypełni się ich los, znam ten ból :( Jesli macie je teraz przy sobie, przytulcie je mocno.. Ja właśnie uściskałam ze łzami w oczach mojego małego Arnisia :( .. Quote
Recommended Posts