madziorna Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Hopaj suńka... :Dog_run::Dog_run::Dog_run:
madziorna Posted March 12, 2008 Author Posted March 12, 2008 Zrobiłam dzisiaj Mini więcej ogłoszeń. Jutro powklejam linki...
madziorna Posted March 13, 2008 Author Posted March 13, 2008 Pokaż się Minia na pierwszej stronce... :roll:
katya Posted March 13, 2008 Posted March 13, 2008 Mam nadzieję, że ogłoszenia przyniosą pożądany efekt. Trzymam kciuki.
emdziolek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Mińcia ma cały czas u mnie ogłoszenia na kupsprzedaj.pl, mojpupi.pl suwalki.info bialystokonline.pl a Jak tam maleńka sie czuje??
madziorna Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 emdziolek napisał(a):Mińcia ma cały czas u mnie ogłoszenia na kupsprzedaj.pl, mojpupi.pl suwalki.info bialystokonline.pl a Jak tam maleńka sie czuje?? Maleńka czuje się znakomicie... niestety, ale moja mama coraz gorzej... :placz:
emdziolek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 madziorna napisał(a):Maleńka czuje się znakomicie... niestety, ale moja mama coraz gorzej... :placz: A co sie dzieje z Twoją mamusia?:-(
madziorna Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 emdziolek napisał(a):A co sie dzieje z Twoją mamusia?:-( Chore kolano... A musi z Minią schodzić z III piętra... :-( Na szczęście mama jest twarda i na razie jakoś sobie radzi. Za nic nie oddałaby Mini do schroniska. W grę wchodzi tylko nowy, dobry domek.
emdziolek Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 madziorna napisał(a):Chore kolano... A musi z Minią schodzić z III piętra... :-( Na szczęście mama jest twarda i na razie jakoś sobie radzi. Za nic nie oddałaby Mini do schroniska. W grę wchodzi tylko nowy, dobry domek. No to zycze zdrowka dla mamusi, napisz gdzie Mania ma ogloszenia to porobie tam gdzie ich nie ma:razz:
madziorna Posted March 16, 2008 Author Posted March 16, 2008 emdziolek napisał(a):No to zycze zdrowka dla mamusi, napisz gdzie Mania ma ogloszenia to porobie tam gdzie ich nie ma:razz: W wolnej chwili to zrobię. Bardzo dziękuję... :-)
madziorna Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 katya napisał(a):Madzia, zrobiłaś ogłoszenie na gumtree? Nie, tam nie trafiłam... :shake:
madziorna Posted March 17, 2008 Author Posted March 17, 2008 katya napisał(a):http://lodz.gumtree.pl/lodz/80/21599980.html :oops: Baaaaardzo dziękuję... :)
madziorna Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Coś się kręci z nowym domkiem dla Mini... ale na razie nie napiszę nic więcej, żeby nie zapeszyć... :roll:
madziorna Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 Minia na 99% jedzie do nowego domku. Mają ją zabrać 9 kwietnia... :-)
emdziolek Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 [quote name='madziorna']Minia na 99% jedzie do nowego domku. Mają ją zabrać 9 kwietnia... :-) Łaaaa bedzie super jak trafi do nowego domku!:multi:
madziorna Posted April 1, 2008 Author Posted April 1, 2008 [quote name='katya']Woooow :D :):) Noooooo... Ja też jestem w szoku, ale bardzo pozytywnym. Pani codziennie pyta o Minię, zgodziła się też na podpisanie umowy adopcyjnej oraz wizyty poadopcyjne :multi:
madziorna Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Minia pojechała dzisiaj do nowego domku! :multi: Wzięło ją młode małżeństwo z Łodzi. Super ludzie. Umowa adopcyjna podpisana. Jak tylko będę miała zdjęcia, to wstawię...
emdziolek Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 [quote name='madziorna']Minia pojechała dzisiaj do nowego domku! :multi: Wzięło ją młode małżeństwo z Łodzi. Super ludzie. Umowa adopcyjna podpisana. Jak tylko będę miała zdjęcia, to wstawię... Aleee sie cieeeeeeeeeszee:multi::multi: Miniu maleńka - wszystkiego dobrego w nowym domku:loveu::loveu: ALE SUUPER!:multi:
Recommended Posts