Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

emdziolek napisał(a):
Mińcia ma cały czas u mnie ogłoszenia na kupsprzedaj.pl, mojpupi.pl suwalki.info bialystokonline.pl

a Jak tam maleńka sie czuje??

Maleńka czuje się znakomicie... niestety, ale moja mama coraz gorzej... :placz:

Posted

emdziolek napisał(a):
A co sie dzieje z Twoją mamusia?:-(

Chore kolano... A musi z Minią schodzić z III piętra... :-( Na szczęście mama jest twarda i na razie jakoś sobie radzi. Za nic nie oddałaby Mini do schroniska. W grę wchodzi tylko nowy, dobry domek.

Posted

madziorna napisał(a):
Chore kolano... A musi z Minią schodzić z III piętra... :-( Na szczęście mama jest twarda i na razie jakoś sobie radzi. Za nic nie oddałaby Mini do schroniska. W grę wchodzi tylko nowy, dobry domek.

No to zycze zdrowka dla mamusi, napisz gdzie Mania ma ogloszenia to porobie tam gdzie ich nie ma:razz:

Posted

emdziolek napisał(a):
No to zycze zdrowka dla mamusi, napisz gdzie Mania ma ogloszenia to porobie tam gdzie ich nie ma:razz:

W wolnej chwili to zrobię. Bardzo dziękuję... :-)

• 2 weeks later...
Posted

[quote name='katya']Woooow :D :):)

Noooooo... Ja też jestem w szoku, ale bardzo pozytywnym. Pani codziennie pyta o Minię, zgodziła się też na podpisanie umowy adopcyjnej oraz wizyty poadopcyjne :multi:

• 2 weeks later...
Posted

Minia pojechała dzisiaj do nowego domku! :multi: Wzięło ją młode małżeństwo z Łodzi. Super ludzie. Umowa adopcyjna podpisana.

Jak tylko będę miała zdjęcia, to wstawię...

Posted

[quote name='madziorna']Minia pojechała dzisiaj do nowego domku! :multi: Wzięło ją młode małżeństwo z Łodzi. Super ludzie. Umowa adopcyjna podpisana.

Jak tylko będę miała zdjęcia, to wstawię...

Aleee sie cieeeeeeeeeszee:multi::multi:

Miniu maleńka - wszystkiego dobrego w nowym domku:loveu::loveu:

ALE SUUPER!:multi:

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...