Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 129
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='maggiejan']Nie zniechęcaj się, suczka jest u Ciebie/Twoich rodziców dopiero 2 miesiące, znalezienie dobrego domu czasem trochę trwa.

Absolutnie się nie zniechęcam. Problem w tym, że moi rodzice wyjeżdżają 9-go lutego i do tej pory muszę znaleźć choćby domek tymczasowy na 2 tygodnie.

Posted

emdziolek napisał(a):
aaAaa o matko jaka piękna suczka, prawie identyczna jak sunia mojego brata zobaczcie:
MINI:

i MAJKA

DOpiero teraz tu dotarłam, czy sunia ma ogłoszenia?

O matko!!! Faktycznie podobna, jak nie wiem co! Z tą tylko różnicą, że Minia nie ma w ogóle ogona!
Co do ogłoszeń, to ma w Allegro i Alegratce.

Posted

[quote name='madziorna']Muszę się bardzo intensywnie zabrać za szukanie domku dla suni... :placz:
Moge pomóc, zrobić ogłoszenia na kupsprzedaj, 4lapy, na lokalnych stronach z ogłoszniami.. potrzebuje tylko jakiegoś tekstu który miałabym tam wpisać, i kontakt do osoby która sie sunią zajmuje

Posted

[quote name='emdziolek']Moge pomóc, zrobić ogłoszenia na kupsprzedaj, 4lapy, na lokalnych stronach z ogłoszniami.. potrzebuje tylko jakiegoś tekstu który miałabym tam wpisać, i kontakt do osoby która sie sunią zajmuje

Z góry bardzo serdecznie dziękuję za pomoc... :-) Myślę, że odpowiednim tekstem byłby ten, który znajduje się na Allegro:
http://www.allegro.pl/item296430731_roczna_sunia_poszukuje_dobrego_domku_.html

Jeśli potrzebne by były zdjęcia, to prześlę na e-mail.

Ja dzisiaj też biorę się ostro za ogłoszenia, więc jak już coś zamieścisz, to daj linka. Nie chcę, żebyśmy się dublowały.

Jeszcze raz, bardzo serdecznie dziękuję za pomoc.

Posted

Minia jutro jedzie do domowego hoteliku na 2 tygodnie :-) Będzie miała dwa psiaki rasy Cane Corso jako towarzyszy - to pieski przemiłej właścicielki hoteliku.

• 2 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...