Jump to content
Dogomania

Mój Kochany Labrador Barni i Sasza oraz ich wspólni Kumple -zapraszamy

Recommended Posts

Posted

posłuchaj Sasza ty tylko mnie sie trzymaj a ja cie przez zycie poprowadze

posłuchaj to jest czas na zdjecia które nam Basia bedzie robiła czas sie pięknie ustawić

teraz czas na wygłupy ....

• Replies 1.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale Barni jest byczy w stosunku do Saszy.:crazyeye::crazyeye:
Sasza chyba jeszcze urośnie:roll::roll:
Fajnie się razem bawią, szkoda, że ja w okolicy nie mam żadnego retrivera do spacerów:shake::shake:

Posted

infers1995 napisał(a):
Ale Barni jest byczy w stosunku do Saszy.:crazyeye::crazyeye:
Sasza chyba jeszcze urośnie:roll::roll:
Fajnie się razem bawią, szkoda, że ja w okolicy nie mam żadnego retrivera do spacerów:shake::shake:

u nas na samym osiedlu jest 5 labradorów z rodowodem i 3 bez a juz nie mówie o goldenach przyjaznych amstafach i pitbulach , bokserce i innych wyżej nie wymienionych przepraszam :multi:

a Barni jest w górnej granicy wzrostu-a Sasza to maluch ma 4,5 miesiąca i zapewnie jeszcze urośnie

pewnie by Lenka bardzo poszalała z małym Saszka a i Barnuś by nie popuścił :loveu:

Izabela124. napisał(a):
Hej
A tak na marginesie to skad jest Sasza, adoptowałaś ją? Bo ja jakoś nie w temacie hihi Ale fajnie będzie was na zlocie poznac

równiez sie ciesze ze sie poznamy
sasza to chłopak -tak ma w rodowodzie
wszyscy mysla ze to baba a to wszystko przez ta sasze strunin z the jet set :placz:

a przeciez Sasza to typowo meskie ruskie imie - po polsku chyba janek jest?

a Sasza trafił do nas w prezencie ślubnym :-)

Posted

słuchajcie dzisiaj tylko dwa zdjecia
cała noc nie spałam tak mnie zab napie... <bolał> ze szok :crazyeye: cała noc nie zmruzyłam oka- moi panowie ciagle lizali mnie po buzi i ocierali łzy
a na 9 ide sie wpieprzyc do kolejki mam nadzieje ze mn8ie przyjmna bo padne

auuuuaaa :shake:

prawdziwa opieka nad młodszym- Barni w wydaniu czułym

labrador o dwóch głowach - syjamski lab ;)

Posted

BYłAM u jednego dentysty - ale zrezygnowałam bo pani dendtystka spojzała do mojej paszczu nawet zeba nie badajac ze trzeba go usunąć- ale dzis z tym nic nie zrobimy bo chirurg jest za tydzień wiec bede musiała poczekac- zaznaczam ze miałam mega ból zeba od 2 dni

ale zadzwoniłam do mojego stomatologa do ktorego zawsze chodza -drogi ale fachowiec i skuteczny -tylko za terminem czeka sie miesiace- z płaczem zeby znalazł dla mnie czas no i udalo sie zą jest na miejscu a ja jeszcze żyje uffff

a za chwilke fotki :razz: