Paula&Goofi Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Witam. Pisałam już kilka razy, ale dalej nie mam swojego nauczyciela:placz::placz::placz:. Potrzebuje osoby, która się "mną zajmie". Chciała bym chociaż raz wystąpić na jakiejś wystawie! Najlepiej by to był ktoś ze szczecina lub okolic, chodzi o to bym ja mogła dojechać lub ktoś do mnie. Mieszkam w Międzyzdrojach i tam nikogo nie ma kto by mógł mi pomóc. Jeszcze raz błagam! :placz::placz::placz: Prosze aby mój przyszły nauczyciel nie chciał pieniędzy bo z tym u mnie kiepsko. Hm... No i jeszcze sprawa psa, nie mam psa na którym można ćwiczyć więc najlepiej by było gdyby ta osoba pożyczyła mi psa. Zainteresowane osoby Prosze pisać! Będe czekać chodź by do wieczności. Pozdrawiam! Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Wiesz nie dziwię się, ze nikt się nie zgłosił, bo nie masz psa (czyli ktoś musi jechać ze swoim), chcesz żeby ktoś uczył cię za darmo i jescze najlepiej jak dojedzie :lol: Nie uważasz że trochę za duże wymagania? :razz: Quote
AlaNowak Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 W sumie Paskuda_Bandzior ma racje... Ja nie pomoge, bo jestem z drugiego konca PL Quote
Paskuda_Bandzior Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 Kookierka pojedź po prostu na JAKĄKOLWIEK wystawe stań przy ringu i patrz. A jak ludziska wykonają swoją pracę i zejdą z ringu to podejdź, zapytaj i się wyjaśni czego nie wiesz :cool3: Quote
REDA&MELA Posted November 21, 2007 Posted November 21, 2007 Zgadzam się z moimi poprzednikami. A skoro niemasz tego swojego "konkretnego psa" to mysle że ten nauczyciel niebędzie aż tak potrzebny:lol: Przecież jest naprawde mnóstwo stron internetowych gdzie jest wszystko wytłumaczone:p Dużo hodowli ma na swoich stronach jak wystawiać psa danej rasy, jak pielęgnować jego sierść ipt.;) A najlepszą "nauką" są wystawy o czym na pisał/a Paskuda_Bandzior:lol: Quote
agata :) Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Kooikerka, przecież masz psa :roll: ja ćwiczę na swoim - niewystawowym... Quote
aga_21 Posted January 26, 2009 Posted January 26, 2009 Szukam kogos kto pomoże mi wystawić psa! Pudla miniaturę! Pies ma 7 miesięcy! Poszukuję kogoś z Warszawy, lub okolice od strony Pruszkowa, mogę dojechać albo zaprosić do siebie!! Jeżeli ktoś chciałby pomóc za darmo, to będę wdzieczna! Pozdrawiam! [EMAIL="[email protected]"][email protected][/EMAIL] Quote
jacowka Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 AlaNowak z drugiego konca Polski to jestem Ja. Mieszkam w Bieszczadach. Mam 2 miesięczna suczke - owczarka australijskiego i szukam kogoś kto pomoże, pokaże mojej córce (16 lat)jak wystawić psa na wystawach. Mam tez 5 miesięczna suczkę syberian husky. Moge zapłacić, mogę zaproponowac w zamian pobyt u Nas w Bieszczadach. szukam chętnych, a może odważnych? Quote
Impresja&Simarilion Posted April 2, 2010 Posted April 2, 2010 ja jestem z wroclawia wiec nie moge wam pomoc Quote
Recommended Posts