Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[QUOTE]Ja na ich punkcie zaczynam mieć świra :-D:-D:-D[/QUOTE]

A kto nie ??????:razz: Przecież jak sie zobaczy jakąś bielutką :loveu: albo chociażby żółciutką mordzię to nie idzie nie dostać świra :cool3: Chociaż ja to już teraz mam świra na punkcie wszystkich staffików...:cool3: :loveu: A tak nie byłam przekonan co do tej rasy zanim sama nie stalam sie jej SZCZĘŚLIWYM posiadaczem :cool3: Tego trzeba doswiadczyć na wlasnej skórze aby odkryć wszysktkie zalty tych małych pokrak :cool3:

• 1 year later...
Posted

Można dopisać domową hodowlę Dragontamer z Krakowa, w zasobach sieci jest na razie galeria zdjęć szczeniaków z pierwszego miotu: [URL]http://picasaweb.google.pl/DRAGONTAMERDOGS[/URL]

• 1 month later...
  • 1 year later...
  • 6 months later...
Posted

Jest i moja hodowla- Ostentator, oddział w Warszawie, jeśli potrzeba więcej szczegółów chętnie uzupełnię na prive. Stronki jeszcze nie mamy, w tym roku będzie dopiero drugi staffikowy miot. Pozdrawiam :)

• 2 months later...
  • 3 months later...
  • 10 months later...
  • 2 months later...
  • 6 months later...
  • 2 months later...
Posted

Witam :)

U nas hodowla Lofty staff odział Warszawski :) brak stronki www :P ,i jak na razie trzeba będzie jeszcze poczekać na szczeniaki :D ale przydomek już jest w ZKwP i FCI

• 2 months later...
Posted

The Best Staff Ever, hodowla ze Szczecina. Zapraszam na stronę internetową [url]https://www.facebook.com/TheBestStaffEver[/url]. Za 2 tygodnie będziemy mieli szczeniaczki.