Ulka18 Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 Laciata, daj normalnie aukcje allegro z opcja licytacji, ale z cena 1 zl (nie dawaj 'kup teraz', zeby jakis zlosliwiec nie kupil Ci malego i nie zamknal specjalnie aukcji). Obwaruj adopcje wieloma klauzulami. Zobacz moje aukcje, tam wszystko jest zapisane: http://www.allegro.pl/show_user_auctions.php?uid=5154282 Powodzenia :kciuki: Quote
łaciata Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 dzięki serdeczne! co do obwarowania adopcji - jasne! sama podpisywałam umowę, odbierając Gajkę od Taty Karusip. Jak pisałam, nawet chyba odstraszyliśmy potencjalnych właścicieli, ale byle kto i w byle jakie warunki naszego Kluska nie dostanie! Quote
karusiap Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 ja tez czesto odstraszam,jak komus zalezy to nie boi sie przeciwnosci;) Quote
łaciata Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 otóż to! a jak sie nie boi, to na koniec ma najcudniejszego psa pod słońcem! jak Gajunia... (przepraszam, ale mnie się wszystko z nią kojarzy). powinnam mieć dziś nowe zdjęcia Kluseczka, właśnie na nie czekam :D Quote
karusiap Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 od razu sie milo robi na sercu ,bo od Ciebie łaciata bije milosc do Gajki:loveu:z wzajemnoscia na pewno...oby maluch znalazl taki domek:) jak beda zdjecia,chetnie wstawie tylko jak nie zdaze teraz to wieczorkiem,ale zrobi sie;) Quote
łaciata Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 jesteś cudowna i przekochana i bez Ciebie bym zaginęła! A co do naszej rudej gadziny, to wszyscy mamy na jej punkcie ciężkiego fioła - ale to jest niewiarygodne, jak się zmieniła! I jaka jest mądra! Chyba założę sobie gdzies wątek "chwalenie swojego psa"... Quote
karusiap Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 :evil_lol::loveu::loveu:zawsze mozesz zalozyc Gajuni galerie:cool3:ale jak beda jej foty tam i ciagle nowe wiesci to chyba by mnie Tata do komputera nie dopuscil:evil_lol: Quote
łaciata Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 ja ciągle pamiętam, jak Twój Tata się z nią żegnał... uratował rudzielca naszego. ukłony dla Taty, podeślę nowe zdjęcia Gajki, jak trochę wszyscy ochłona z fotografowaniem szczeniaka :) Komu ślicznego szczeniaczka ciut w typie border collie? Quote
karusiap Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 do dzis leci jak wolam"mam nowe zdjecia Gaji":evil_lol::loveu: no ale wlasnie szukamy domku szukamy...ile maluszek ma juz tygodni? Quote
łaciata Posted November 22, 2007 Author Posted November 22, 2007 żebym nie sklamała... w poniedziałek skończył 6! czyli już duży pies Quote
karusiap Posted November 22, 2007 Posted November 22, 2007 kawal chlopa...powoli pakowac sie czas do domku nowego:lol: Quote
łaciata Posted November 26, 2007 Author Posted November 26, 2007 podnoszę malucha... potencjalny chętny się nie zdecydował, do tego klopoty z dogo i chyba ogólnie komputerem... a ja w dodatku chora i bez sił :( Quote
karusiap Posted November 26, 2007 Posted November 26, 2007 on jest taki piekny!!! łaciata maluch ma juz allegro??koniecznie musze dorwac kogos do ogloszen.... on jest cudowny!!!! dzieki Bogu,ze ma Dt.... Quote
łaciata Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 nie ma, namawiam na to tatę ;) mamy widoki na pewną panią, która jednak się zastanawia, bo nie chce podjąć decyzji pochopnie (miała już psa i wie doskonale, jaka to odpowiedzialność). oby się namyśliła. jak patrzę na ten śnieg i jak sobie pomyślę o bidach w schronach i na ulicach, to mnie krew zalewa... Quote
łaciata Posted November 28, 2007 Author Posted November 28, 2007 Muszę przyznać, że wahamy się co do allgro - isnieje ryzyko, że ktoś weźmie go np. w charakterze gwiazdkowego prezentu i choćby podpisał umowę i był kontrolowany, szczeniak wyladuje na ulicy (jak wieci, zdarza się to)... Oby pani, o której pisałam, się zdecydowała... Quote
karusiap Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 no tak,przed Swietami zawsze istneije takie ryzyko....ale moze byc to tez przemyslana decyzja;)w kazdym razie trzymam kciuki za Te Pania;) Quote
Ulka18 Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 Łaciata - allegro jest dobre. Mozna znalezc duzo domow, na pewno jakies rozsadne sie odezwa. Zastrzez sobie prawo wizyty przed- i poadopcyjnej. Oraz sterylizacje w ciagu 6-9 miesiecy od adopcji. Quote
karusiap Posted November 28, 2007 Posted November 28, 2007 i te rozne allegrowe sprawy,zeby nie licytowac tylko sie skontaktowac i zastrzegasz soboe prawo wyboru domu i zakonczenia aukcji,kurcze nie znam sie na tym:oops: Quote
łaciata Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 tak, proszę i dziękuję! przepraszam, jestem chora i nie kontaktuję, nawet komputera czasem włączyć nie dam rady... Quote
łaciata Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 przekonuje ojca. podejrzewam go, że po prostu serce go boli na myśl o rozstaniu i dlatego chciałby umieścić Kluseczka jak najbliżej, żeby mieć pewność, że krzywda mu się nie stanie Quote
łaciata Posted November 29, 2007 Author Posted November 29, 2007 Julix napisał(a):Dodac szczeniaka na forum borderowe? Byłabym bardzo wdzięczna; mam podac jekieś dodatkowe informacje? Quote
Recommended Posts