karusiap Posted November 29, 2007 Posted November 29, 2007 łaciata napisał(a):tak, proszę i dziękuję! przepraszam, jestem chora i nie kontaktuję, nawet komputera czasem włączyć nie dam rady... no to duzo zdrowka zyczymy!!!!!!!!!!!!!!! Quote
łaciata Posted November 30, 2007 Author Posted November 30, 2007 Z nowych odkryć - Gajka boi się małego. Zwiewa profilaktycznie na jego widok... buahahaha! Quote
karusiap Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Gaja taka duza dziewczynka z Ciebie i boisz sie kurdupelka:evil_lol::evil_lol::loveu: Quote
JIM Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 łaciata napisał(a):Byłabym bardzo wdzięczna; mam podac jekieś dodatkowe informacje? Dodałam go tutaj http://www.bordercollie.fora.pl/border-collie-szuka-domu,37/szczeniaczek-w-typie-bc-plock,1535.html#52073 Myśle, że jak ktoś bedzie zainteresowany szczeniakiem to wtedy może jeszcze jakieś dodatkowe informacje. No chyba, że coś o jego charakterku, jak sie zachowuje itp. Pozdrawiam Quote
JIM Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Nie ma za co. Najważniejsze, żeby szybko znalazł kochany domek:loveu: Quote
bellatriks Posted November 30, 2007 Posted November 30, 2007 Śliczny maluszek. Nie ma chętnych na takiego psiuńka? Quote
łaciata Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Dzięki serdeczne! Cudownie! Raz jeszcze dziękuję! Quote
łaciata Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 Trzeci raz piszę, dogo oszalało, wrrrr....... Tak, będzie miał allegro mimo obaw swoich głównych opiekunów (moich rodziców). Przekonałam ich, powołując się na Twoje doświadczenia i ze przecież prześwietlimy przyszły dom. Oby mnie to allegro nie przerosło technicznie ;) Quote
łaciata Posted December 1, 2007 Author Posted December 1, 2007 dodam jeszcze, że Klusek jest genialny - załatwia się na dworze! Quote
JIM Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 Jaka mądra kluska:loveu:A może jakieś nowe foteczki naszego słodziaka? Mam nadzieje, że szybko znajdzie odpowiedni domek. Quote
karusiap Posted December 3, 2007 Posted December 3, 2007 czy domki bija sie juz o maluszka??:cool3: Quote
łaciata Posted December 3, 2007 Author Posted December 3, 2007 na razie fotek nie mam (ale będą, będą ;)) jakoś nikt się nie bije... a przynajmniej nikt odpowiedni :( Muszę się bardziej postarać... Dziękuję za troskę i dobre słowo! A mały jest przesłodki, bystry i zadziorny. Byłby świetny do domu z dziećmi, ma mnóstwo energii, a przy tym jest bardzo przytulaśny Quote
łaciata Posted December 4, 2007 Author Posted December 4, 2007 nic mi nie chodzi, ale może przynajmniej uda się małego podnieść ;) Quote
karusiap Posted December 4, 2007 Posted December 4, 2007 gdzie by tu pokazac malego...czy ktos porobil ogloszenia w necie?tel powinny sie urywac... Quote
łaciata Posted December 5, 2007 Author Posted December 5, 2007 ba, ślicznych, przemiłych piesków do wzięcia niestety są chyba setki! [ma ogłoszenia, właśnie przed chwilą na dwukropku gazety.pl robiłam..] Quote
łaciata Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 karusiap napisał(a):gdzie by tu pokazac malego...czy ktos porobil ogloszenia w necie?tel powinny sie urywac... Karusiu, a jak umieściłaś Gajkę na stronie Korabiewic? Ja tam ją znalzałam, można by i Kluseczka. Do kogo trzeba uderzyć i jakie warunki spełnić? Quote
Ulka18 Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 Laciata, a moze dasz ogloszenie w lokalnej prasie? albo na lokalnym forum. Bo samo allegro to moze byc za malo :shake: Quote
karusiap Posted December 6, 2007 Posted December 6, 2007 łaciata napisał(a):Karusiu, a jak umieściłaś Gajkę na stronie Korabiewic? Ja tam ją znalzałam, można by i Kluseczka. Do kogo trzeba uderzyć i jakie warunki spełnić? o jejku....hmm....ja takich rzeczy nie potrafie:oops:ale mam juz podejrzenia kto to zrobil pomagajac mi szukac domku dla Gajki;)zaraz napisze priwa czy da sie cos zrobic:) Quote
łaciata Posted December 6, 2007 Author Posted December 6, 2007 tak, nawet lokalne ogłoszenia wydają mi się jakby bezpieczniejsze; wczoraj np. wrzuciłam go na lokalny dwukropek. Quote
Recommended Posts