Agnieszka(Visenna) Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Patik i Pysio czekaja na nowe domy od 2 lat.Czy ich los moze sie odmienic ?? Patik - 3lata, pies, średniej wielkości. Jest bardzo energiczny i wesoły. Uwielbia się bawić. Lubi szczekać. Powinien trafić do domu z ogrodem. Pysio - 4 lata, pies, niewielki. Mieszka w schronisku już prawie rok. Jest bardzo miły, przyjazny, energiczny i kontaktowy. Potrzebuje dużo ruchu. Quote
Negri Posted November 10, 2007 Posted November 10, 2007 Moje brzydactwa do domów :mad: :mad: :mad: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 14, 2007 Author Posted November 14, 2007 czy ktos ma pomysl na chwytliwy tekst na allegro ? Quote
Negri Posted November 16, 2007 Posted November 16, 2007 Podaj ktoś tekst na allegro ja naprawdę nie jestem twórcza :shake: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Na wątku Kanapki zapodałam tekstem - wystaw proszę allegro z nim.. ps. na końcu jest 1100 a nie 110 - tak brzmi bardziej efektownie :eviltong:Nad Pyśkiem i Patikiem pracuje Quote
Negri Posted November 19, 2007 Posted November 19, 2007 Aguś podaj linka bo nie moge znaleźć tego wątku :( Quote
Agnieszka(Visenna) Posted November 19, 2007 Author Posted November 19, 2007 http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=92796 Quote
Reksiu21 Posted January 25, 2008 Posted January 25, 2008 Co tam u Pysia, wszyscy o nim zapomnieli? Patik uczy sie u mnie chodzic na smyczy, czystosci w domu, a najbardziej lagodnosci do ludzi, bo niestety atakuje wszystkich naokolo i chce gryzc.:diabloti: Jest juz u mnie w mieszkaniu prawie 2 tygodnie, a nieda sie nadal nikomu z domownikow dotknac, tylko mi, nawet corki atakuje. Ciezki jest, bo boi sie wszystkiego a przez to sie rzuca. Musze mu poswiecic sporo czasu, zanim bedzie gotowy do adopcji. Skoro on byl w schronie od 2005, a jest urodzony tez 2005, to trafil tam jako szczeniak. To by wyjasnilo jego zachowanie, bo widac ze ludzi wogole niezna, boi sie wszystkich, warczy i gryzie.:shake: Zdjecia beda na dniach, bo jeszcze niezdazyla zrobic:oops: Quote
Negri Posted January 26, 2008 Posted January 26, 2008 No niestety to prawda, on trafił jako 5 czy 6 miesięczny psiak:-( A Pysio dalej siedzi i czeka na odmianę losu... Quote
Reksiu21 Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Negri, podaje ci zdjecie kochanego Patika, bo widze ze tylko ty tu zagladasz...:-( Zdjecie robione przed chwila... Quote
Negri Posted January 27, 2008 Posted January 27, 2008 Fajne zdj :):) Szkoda że psiak ma problemy z psychiką:-( Quote
Reksiu21 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 A wiec Patik, teraz PATTY, poszedl do nowego domku!!!!! Plakac mi sie chce....:placz::placz: on byl taki kochany. Postepy robil ogromnie codziennie, przebywal caly dzien i noc zemna wszedzie, i kazdego dnia bylo juz lepiej. Zaczal akceptowac obcych, zwlaszcza kobiety, czysciutki juz jest w mieszkaniu, cichy, grzeczny, jak sie go samego zostawilo to zachowywal sie jak aniolek. Naprawde pies niedo poznania, w porownaniu do poczatku. Umie juz podstawowe komendy, biega luzem i sie bardzo slucha, i poprostu az mi smutno bylo..... Kobieta z 13letnia corka przyjechala do niego az z Koeln, to 560km odemnie! Byly tu 2 dni, spaly u nas w hotelu zeby sie z Patikiem zapoznac, a on na pierwszym spacerze z nimi samymi juz odrazu wylizal corce twarz i na kolanach siedzial. Dzisiejsza noc spedzil z nimi w hotelu w lozku!, i pojechal z nimi jakby juz wiedzial ze one sa jego. A kobieta mowila ze sie w nim zakochala, ze taki cudowny pies, i sto razy mi dziekowala:p. Ciesze sie i jest mi smutno tak, tak mi go dzisiaj w nocy brakowala w sypialni....:-( Zawsze jak mam pieski na tymczasie, to jest jeden taki ktory podbije mi serce, tym razem byl to Patik.:iloveyou: Quote
Negri Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Jejku jak fajnie :loveu::loveu::loveu::loveu: A ja znowu mam łzy w oczach:oops: Normalnie na chusteczki mi kieszonkowego zabraknie :eviltong: Tyle czasu siedział tyle się wycierpiał a teraz wystarczyło trochę czasu i miłości a psiaka czeka wspaniałe życie:loveu: Dzięki wielkie Reksiu jesteś WIELKA!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
Reksiu21 Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Dzieki, Negri, ale ty rowniez!!!!:loveu::thumbs: No to teraz, Pysio,szukamy :razz::user: domu!!!!!!! Quote
Negri Posted February 3, 2008 Posted February 3, 2008 Za tydzień zaczynam ferie to porobię ogłoszenia i pozakładam parę nowych wątków ;p Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 4, 2008 Author Posted February 4, 2008 Mial chlopak farta.Dzieki dziewczyny :loveu: Reksiu, Pysiu tez jest na 05 :razz: Quote
Reksiu21 Posted February 6, 2008 Posted February 6, 2008 Mozna prosic o jakies nowe zdjecie Pysia???? PLEASE......BITTE......PROSZE:p..... Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 7, 2008 Author Posted February 7, 2008 Kinga :razz::razz::razz: Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 8, 2008 Author Posted February 8, 2008 Agnes, ja mam do Ciebie bardzo personalną proźbę o zabranie Majki.. terierowatej suczki ok. 3 letniej.. 2 lata była w Schronisku, potem została adoptowana, a dwa dni temu oddana po jakimś pół roku , bo "właścicielka wyjeżdża za granicę" :placz::placz: pies bardzo to przeżywa.. potrzebuje pomocy na cito.. Quote
Reksiu21 Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 Bedzie jakies nowe zdjecie Pysia????.....:hand: Quote
Negri Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 O rety wiesz co.... w pon byłam ale sama musiałam sobie poradzić bo Agi nie było i wszystko robiłam zza krat. On nie wyszedł i zapomniałam o nim :oops: przy najbliższej okazji mu zrobię fotki Quote
Agnieszka(Visenna) Posted February 14, 2008 Author Posted February 14, 2008 Poprawie sie nastepnym razem :oops: Quote
Reksiu21 Posted February 24, 2008 Posted February 24, 2008 Dziewczyny ???? !!!!!!!........................:mad: Pysio......??? :sadCyber::sadCyber::hmmmm::siara: Quote
Recommended Posts