Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Patik i Pysio czekaja na nowe domy od 2 lat.Czy ich los moze sie odmienic ??

Patik - 3lata, pies, średniej wielkości. Jest bardzo energiczny i wesoły. Uwielbia się bawić. Lubi szczekać. Powinien trafić do domu z ogrodem.

Pysio - 4 lata, pies, niewielki. Mieszka w schronisku już prawie rok. Jest bardzo miły, przyjazny, energiczny i kontaktowy. Potrzebuje dużo ruchu.

• Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 2 months later...
Posted

Co tam u Pysia, wszyscy o nim zapomnieli?

Patik uczy sie u mnie chodzic na smyczy, czystosci w domu, a najbardziej lagodnosci do ludzi, bo niestety atakuje wszystkich naokolo i chce gryzc.:diabloti: Jest juz u mnie w mieszkaniu prawie 2 tygodnie, a nieda sie nadal nikomu z domownikow dotknac, tylko mi, nawet corki atakuje.
Ciezki jest, bo boi sie wszystkiego a przez to sie rzuca. Musze mu poswiecic sporo czasu, zanim bedzie gotowy do adopcji.
Skoro on byl w schronie od 2005, a jest urodzony tez 2005, to trafil tam jako szczeniak. To by wyjasnilo jego zachowanie, bo widac ze ludzi wogole niezna, boi sie wszystkich, warczy i gryzie.:shake:

Zdjecia beda na dniach, bo jeszcze niezdazyla zrobic:oops:

Posted

A wiec Patik, teraz PATTY, poszedl do nowego domku!!!!!
Plakac mi sie chce....:placz::placz: on byl taki kochany.
Postepy robil ogromnie codziennie, przebywal caly dzien i noc zemna wszedzie, i kazdego dnia bylo juz lepiej. Zaczal akceptowac obcych, zwlaszcza kobiety, czysciutki juz jest w mieszkaniu, cichy, grzeczny, jak sie go samego zostawilo to zachowywal sie jak aniolek. Naprawde pies niedo poznania, w porownaniu do poczatku. Umie juz podstawowe komendy, biega luzem i sie bardzo slucha, i poprostu az mi smutno bylo.....

Kobieta z 13letnia corka przyjechala do niego az z Koeln, to 560km odemnie! Byly tu 2 dni, spaly u nas w hotelu zeby sie z Patikiem zapoznac, a on na pierwszym spacerze z nimi samymi juz odrazu wylizal corce twarz i na kolanach siedzial. Dzisiejsza noc spedzil z nimi w hotelu w lozku!, i pojechal z nimi jakby juz wiedzial ze one sa jego.
A kobieta mowila ze sie w nim zakochala, ze taki cudowny pies, i sto razy mi dziekowala:p. Ciesze sie i jest mi smutno tak, tak mi go dzisiaj w nocy brakowala w sypialni....:-(
Zawsze jak mam pieski na tymczasie, to jest jeden taki ktory podbije mi serce, tym razem byl to Patik.:iloveyou:

Posted

Jejku jak fajnie :loveu::loveu::loveu::loveu: A ja znowu mam łzy w oczach:oops: Normalnie na chusteczki mi kieszonkowego zabraknie :eviltong: Tyle czasu siedział tyle się wycierpiał a teraz wystarczyło trochę czasu i miłości a psiaka czeka wspaniałe życie:loveu:

Dzięki wielkie Reksiu jesteś WIELKA!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Agnes, ja mam do Ciebie bardzo personalną proźbę o zabranie Majki.. terierowatej suczki ok. 3 letniej.. 2 lata była w Schronisku, potem została adoptowana, a dwa dni temu oddana po jakimś pół roku , bo "właścicielka wyjeżdża za granicę" :placz::placz: pies bardzo to przeżywa.. potrzebuje pomocy na cito..

Posted

O rety wiesz co.... w pon byłam ale sama musiałam sobie poradzić bo Agi nie było i wszystko robiłam zza krat. On nie wyszedł i zapomniałam o nim :oops: przy najbliższej okazji mu zrobię fotki

• 2 weeks later...