karkakarka Posted January 3, 2010 Posted January 3, 2010 Spóźnione, ale szczere!!!! Wszystkiego najlepszego!!!! http://i50.tinypic.com/28ai93s.jpg ale ona śliczna :) A wystawiasz ją jeszcze? Quote
AmiX Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Etusia bardzo dziękuje! [quote name='karkakarka'] A wystawiasz ją jeszcze? [FONT=Calibri]Z dzisiejszym dniem nasza iskiereczka kończy wystawy. Eti dzisiaj zrobiła nam dużą radochę . Byliśmy na USG i mimo że byłam pewna że ze względu na późne krycie ciąży nie będzie okazało się że nasza 3 letnia dziewczyna jest w 38 dniu ciąż. [/FONT] ETIENNE De Villar Champion Polski COCO LOCO Yorex Quote
tigrunia Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Wiedziałam, że się uda Aniu :multi: Gratulacje! :loveu: Quote
AmiX Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 tigrunia napisał(a):Wiedziałam, że się uda Aniu :multi: Gratulacje! :loveu: A ja byłam pewna że się nie udało... bo było za późno a tu prosze są:) na USG widać na pewno 2 maluchy ale weterynarz obstawia 3 :) Quote
Zuza i Noddy Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 No to można składać podwójne gratulacje Etusiowo-Fastusiowe :multi: Quote
karkakarka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ale niespodzianka :multi: Żeściw się nie zorientowali że Eti tyje :evil_lol: To kiedy można się spodziewać malców? A Fasti też jest w trzydziestym którymś dniu ciąży jeśli dobrze pamiętam? Czyli podwójny poród :multi: Quote
AmiX Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='Zuza i Noddy']No to można składać podwójne gratulacje Etusiowo-Fastusiowe :multi: :) [quote name='karkakarka']Ale niespodzianka :multi: Żeściw się nie zorientowali że Eti tyje :evil_lol: To kiedy można się spodziewać malców? A Fasti też jest w trzydziestym którymś dniu ciąży jeśli dobrze pamiętam? Czyli podwójny poród :multi: [FONT=Calibri]Eti przytyła ale nie była pewno czy przez jej obrzarstwo czy ciąże ;) [/FONT] [FONT=Calibri]Moje marzenia się spełniło :)[/FONT][FONT=Calibri] ale mam tylko nadzieje ze nie będą mi rodzić tego samego dnia ;) maluchy będą koło 1lutego :)[/FONT] Quote
karkakarka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 no, marzenia się spełniają :) A to pierwsze dzieciaczki Eti? Quote
AmiX Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 Tak to jej pierwszy miot :) i długo wyczekiwany :) Quote
dzasta Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 A to będziesz miała wesoło odchowanie 2 miotów w podobnym wieku to nie lada wyzwanie :D Quote
karkakarka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 No to będę trzymać kciuki, żeby wszystko poszło dobrze :) Ale fajnie :) A kiedy spodziewane są kluseczki? Bo nie wiem ile trwa ciąża u psa :roll: Quote
AmiX Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='dzasta']A to będziesz miała wesoło odchowanie 2 miotów w podobnym wieku to nie lada wyzwanie :D [FONT=Calibri]Jak z 10 Amstaffami dałam rade to nic mnie już nie zaskoczy :lol: [/FONT] [FONT=Calibri][/FONT] [quote name='karkakarka']No to będę trzymać kciuki, żeby wszystko poszło dobrze :) Ale fajnie :) A kiedy spodziewane są kluseczki? Bo nie wiem ile trwa ciąża u psa :roll: Szczeniaki będą na świecie koło 1 lutego :) Quote
Nati28 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 http://i49.tinypic.com/2mp0tcg.jpg slicznosci :loveu: szkoda ze konczycie wystawy ... a yorkowy tatus tez ladniutki :) Quote
AmiX Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 [quote name='Nati28']http://i49.tinypic.com/2mp0tcg.jpg slicznosci :loveu: szkoda ze konczycie wystawy ... a yorkowy tatus tez ladniutki :) Dzięki :) Nie napisałam że tatuś to Champion Polski :) Quote
karkakarka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 To już za około miesiąc :) No! 10 amstafików to nie lada wyczyn :) Quote
Nati28 Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 AmiX napisał(a):Dzięki :) Nie napisałam że tatuś to Champion Polski :) To super :) i jake ma ladne imie tatus ;) Quote
karkakarka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 Ładny tatuś :loveu: A u fasti ili małych się spodziewacie? Quote
AmiX Posted January 4, 2010 Author Posted January 4, 2010 karkakarka napisał(a):Ładny tatuś :loveu: A u fasti ili małych się spodziewacie? hmmmm nie wiem ;) ale patrząc na brzuszek chyba mało nie będzie ;) Quote
karkakarka Posted January 4, 2010 Posted January 4, 2010 :) to nie zapeszam :) oby wszystko poszło dobrze przy porodzie :) Quote
dzasta Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 No chyba Eti da bis z zeszłego roku i będzie cała gromadka maluszków :) Quote
karkakarka Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 ślicznie wygląda:loveu: mamusia jak ta lala ;) Quote
chaotic Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 Aniu zmobilizuj Adama żeby nam ten pokój przygotował!!! Jak ty dasz rade z tymi wszystkimi psiakami :))) Starsza siostra z chęcią pomoże ;) Gratulacje! Quote
tigrunia Posted January 6, 2010 Posted January 6, 2010 [quote name='dzasta']No chyba Eti da bis z zeszłego roku i będzie cała gromadka maluszków :) Chyba Fasti :eviltong: Aniu nie wiem czy juz coś słyszałaś na ten temat no ale wkleję link do wątku Sary i Fiodora, którzy zaginęli w okolicach Szczecina w Wigilię :-( Zagląda tu chyba do Ciebie na wątek paru Szczecinian (m.in. Sebastian ;)) może dacie radę jakoś pomóc? :-( http://www.dogomania.pl/threads/125620-Fiodor-i-Sara-zaginAE-A-y-Szczecin-i-okolice-POMOCY/page130 Quote
Recommended Posts