Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 103
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

EVITA trafiła do schroniska 6 listopada.. jest to przepiękna, młoda suczka rasy seter irlandzki .. o niezwyklym mahoniowym umaszczeniu , jest bardzo towarzyska, zabawowa, ładnie chodzi na smyczy...ma cudowne czekoladowe oczy , w których odbija sie smutek i teskonta za swoim Panem46

Posted

Ewa,
Wedkoholik wie o suni? Cudna jest :loveu: Wiem, ze pani prezes ma inne podejscie do sterylek duzych suczek, ale ja bym tej suni bez zabiegu nie wydala do adopcji.

Posted

[quote name='Ulka18']Ewa,
Wedkoholik wie o suni? Cudna jest :loveu: Wiem, ze pani prezes ma inne podejscie do sterylek duzych suczek, ale ja bym tej suni bez zabiegu nie wydala do adopcji.

Jeszcze nie wie ;)
bo ja sie tez dopiero teraz dowiedziałam jak mi zdjecia przysłali ze schroniska - jutro postaram sie cos wiecej dowiedziec o suni i wtedy napisze do Wedkoholika :loveu:

Posted

Ulka18 napisał(a):
Ewa,

Ula a mnie byś wydala czy też nie. :cool3: Jest tak cudna, że nie ma słów.:loveu:

Już wiem i posmutniałem. Proszę o kontakt jak będzie więcej wiadomo. Będziemy starali się o tymczas po kwarantannie.

Posted

[quote name='Wędkoholik']Ula a mnie byś wydala czy też nie. :cool3: Jest tak cudna, że nie ma słów.:loveu:

Już wiem i posmutniałem. Proszę o kontakt jak będzie więcej wiadomo. Będziemy starali się o tymczas po kwarantannie.

Wróciłes :Cool!::sweetCyb::jumpie::cunao:;)