tanitka Posted November 7, 2007 Posted November 7, 2007 już robię, prosze o nr tel i maila do podawania kontaktu Quote
barkot Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 tanitka, dzieki wielkie:lol: w nastepnym poscie podam Quote
barkot Posted November 8, 2007 Author Posted November 8, 2007 telefon to Ewa i Maciek 012 4297451 e-mail [email][email protected][/email] oraz [email][email protected][/email] (mozna podac te dwa maile) musialam podac tel do przyjaciol, bo sama nie mam jeszcze stacjonarnego - przeprowadzilam sie na wies dwa miesiace temu i jeszcze mi nie zalozyli ale ci przyjaciele wszystko wiedza i razem ze mna poprowadza te sprawe, oni tez znaja Pana z Bieszczad od jamniczek Quote
tanitka Posted November 8, 2007 Posted November 8, 2007 prosze o wyrozumiałość, jeszcze kilka godzin i znajdę czas na wystawienie allegro:oops: Quote
barkot Posted November 9, 2007 Author Posted November 9, 2007 tanitka, nie martw sie ja wiem jak wyglada zycie i jak strasznie na wszystko brakuje czasu jestem Ci ogromnie wdzieczna ze chcesz sie tym zajac i zrobic allegro, nie zabijaj sie, znajdziesz chwile, to zrobisz i tak przeciez troche potrwa akcja sterylizacji i rekonwalescencji wlasnie naradzam sie z przyjaciolmi jak i kiedy to przeprowadzic JAMINIKI - W GÓRĘ!!! Quote
tanitka Posted November 9, 2007 Posted November 9, 2007 są już ogłoszone:lol: [URL="http://allegro.pl/show_item.php?item=267582366"][B][COLOR=#0000ff]http://allegro.pl/show_item.php?item=267582366[/COLOR][/B][/URL] Quote
barkot Posted November 10, 2007 Author Posted November 10, 2007 tanitka, bardzo dziekuje zlota dziewczyna jestes:lol: dobrze skomponowany tekst na allegro, sama bym tak tego nie umiala sprawnie przedstawic JAMNICZKI W GÓRĘ Quote
barkot Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 o raaany, co sie dzieje z tym dogo? nawet podniesc watek do gory jest trudno, bardzo rzadko sie w ogole udaje wejsc na strone u dziewczynek na razie zainteresowania wielkiego nie ma sterylki sa umawiane na termin lokalnie w Lesku, dokladnie jeszcze nie wiem kiedy beda Quote
barkot Posted November 18, 2007 Author Posted November 18, 2007 Aha, jak juz jestem na watku,a nie wiem kiedy sie uda znow zalogowac mam sprawe/pytanie do tanitki: aukcja panienek na allegro sie juz skonczyla, czy mozna by ja wznowic? ja podejrzewam, ze z tym wiaza sie jakies koszta - za aukcje i za zdjecia, tanitko napisz ile a ja wplace (mozesz podac konto na PW) tak, zeby bylo na jakis czas z gory OK? Quote
tanitka Posted November 20, 2007 Posted November 20, 2007 [QUOTE]aukcja panienek na allegro sie juz skonczyla, czy mozna by ja wznowic? ja podejrzewam, ze z tym wiaza sie jakies koszta - za aukcje i za zdjecia, tanitko napisz ile a ja wplace (mozesz podac konto na PW) tak, zeby bylo na jakis czas z gory OK?[/QUOTE] aukcja została od razu ponowiona i cały czas jest i będzie aż do odowłania. O koszt ogłoszeń prosze sie nie martwić;) Quote
barkot Posted November 21, 2007 Author Posted November 21, 2007 tanitka:loveu: Kto zechce nasze JAMNICZKI? Quote
barkot Posted November 27, 2007 Author Posted November 27, 2007 niestety na razie nie ma zainteresowania naszymi pannami byl jeden telefon, ale troche abstrakcyjny zima napadla Bieszczady, Pan dalej w szpitalu, ale wiem, ze krzywda sie zoo nie dzieje. Jest Pani ktora dba. Ale zeby w tej sytuacji pojechala (nie majac samochodu) do Leska na sterylki (mimo ze pieniazki sa uzbierane) to zupelnie niemozliwe, zwlaszcza ze to osoba postronna, sprawa grzecznosciowa. Ja wyjezdzam teraz sluzbowo na przeszlo tydzien. Ale moi znajomi do ktorych jest telefon podany na allegro sa caly czas i gotowi przyjmowac telefony. Gdyby ktos byl realnie zainteresowany wtedy bedzie mobilizacja i sterylki beda. zeby choc jedna osoba sie zainteresowala...:shake: Quote
tanitka Posted November 27, 2007 Posted November 27, 2007 dziwne, ze tak mało zainteresowania suczkami... takie śliczne 3 latki, może że te bieszczady to tak daleko każdemu?:-( Quote
barkot Posted December 10, 2007 Author Posted December 10, 2007 nie bylo mnie prawie 2 tygodnie- podroz sluzbowa wracam, a tu cisza jak makiem bieszczady - owszem, daleko, ale ja oferuje, ze pojade po nie (lub po jedna) w bieszczady i przywioze do krakowa tanitko, jakos mi glupio ze nie chcesz pieniazkow za to allegro ale mam pomysl - przelejemy z jednej biedy w druga - zasugeruj jakis cel dogomaniacki, ktory masz na oku, podaj link, a ja cos tam wplace i zawsze cos pozytywnego sie wydarzy;) a wracajac do jamniczek - musze je gdzies jeszcze oglosic, sprobuje lokalnie w krakowie. krakow lubi jamniki, nawet maja tu swoj doroczny marsz. tak by bylo cudnie jakby w przyszlorocznym pomaszerowaly sobie nasze bieszczadzianki. a tymczasem --- W GORE! Quote
tanitka Posted December 10, 2007 Posted December 10, 2007 napisała dziś z allegro do mnie pani z Warszawy w sprawie brązowej jamniczki - przesłałam dalej tego maila na adres mailowy (Magdaleny) przez Ciebie podany. Dopilnuj, żeby nie stracić tego kontaktu. A nóż sunia zostałaby warszawianką?:razz: Quote
barkot Posted December 11, 2007 Author Posted December 11, 2007 napisalam maila do Pani z Wa-wy. Odpowiedzialam w nim na pytania. Po pierwsze ze piesek jak najbardziej nadaje sie dla samotnej, i niekoniecznie bardzo mlodej osoby. Co do bloku to na wlasna odpowiedzialnosc napisalam, ze tez sie nadaje. (no coz w ich sytuacji marzyc o domku z ogrodkiem to bylaby przesada). Zasugerowalam, ze razem sprobujemy zorganizowac transport (ja na pewno moge pojechac w Bieszczady), z Wa-wa cos pomyslimy. Bardzo prosilam o numer telefonu, ze chetnie do niej zadzwonie. Jak na razie Pani nie odpisala. Czekam Quote
barkot Posted December 13, 2007 Author Posted December 13, 2007 niestety cisza z Warszawy ponowie dzis maila do tej Pani, ale cisza sugeruje, ze Pani sie rozmyslila:shake: Biedne Suczyny, nikt ich nie chce? Moze dlatego ze sa "ze wsi"? :cool3: Quote
tanitka Posted December 13, 2007 Posted December 13, 2007 kurcze, no nie wiem:shake: na suczki jamniczki jest zawsze popyt, nie wiem jako to milczenie tłumaczyć?:roll: Quote
tanitka Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 czy jest jakieś zainteresowanie suczkami?:roll: Quote
barkot Posted December 18, 2007 Author Posted December 18, 2007 do tej pory cisza, mimo ogloszen lokalnych w Krakowie Ale Ale! dzis dostalam telefon z Bieszczad ze ktos z Krosna chce wziac brazowa. Chyba to powazny zainteresowany. Pan - wlasciciel naglosnil sprawe w kregach mysliwskich w Bieszczadach. Kiedys wspominal, ze to nie sa moze najlepsze miejsca - wielkiej milosci do psow wg niego tam nie ma. Ale moze tez nie jest to najgorsze wyjscie? Zreszta nie wiem czy ta osoba z Krosna to mysliwy czy "osoba cywilna". Napisze jak sie cos wyklaruje.Dam znac tanitko, czy zmieniamy allegro. Quote
Recommended Posts