Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 59
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

telefon to Ewa i Maciek 012 4297451
e-mail [email][email protected][/email]
oraz
[email][email protected][/email]

(mozna podac te dwa maile)

musialam podac tel do przyjaciol, bo sama nie mam jeszcze stacjonarnego - przeprowadzilam sie na wies dwa miesiace temu i jeszcze mi nie zalozyli

ale ci przyjaciele wszystko wiedza i razem ze mna poprowadza te sprawe, oni tez znaja Pana z Bieszczad od jamniczek

Posted

tanitka, nie martw sie
ja wiem jak wyglada zycie i jak strasznie na wszystko brakuje czasu

jestem Ci ogromnie wdzieczna ze chcesz sie tym zajac i zrobic allegro, nie zabijaj sie, znajdziesz chwile, to zrobisz

i tak przeciez troche potrwa akcja sterylizacji i rekonwalescencji

wlasnie naradzam sie z przyjaciolmi jak i kiedy to przeprowadzic

JAMINIKI - W GÓRĘ!!!

Posted

tanitka, bardzo dziekuje
zlota dziewczyna jestes:lol:

dobrze skomponowany tekst na allegro, sama bym tak tego nie umiala sprawnie przedstawic

JAMNICZKI W GÓRĘ

• 2 weeks later...
Posted

o raaany, co sie dzieje z tym dogo?

nawet podniesc watek do gory jest trudno, bardzo rzadko sie w ogole udaje wejsc na strone

u dziewczynek na razie zainteresowania wielkiego nie ma

sterylki sa umawiane na termin lokalnie w Lesku, dokladnie jeszcze nie wiem kiedy beda

Posted

Aha, jak juz jestem na watku,a nie wiem kiedy sie uda znow zalogowac mam sprawe/pytanie do tanitki:

aukcja panienek na allegro sie juz skonczyla, czy mozna by ja wznowic?
ja podejrzewam, ze z tym wiaza sie jakies koszta - za aukcje i za zdjecia, tanitko napisz ile a ja wplace (mozesz podac konto na PW) tak, zeby bylo na jakis czas z gory
OK?

Posted

[QUOTE]aukcja panienek na allegro sie juz skonczyla, czy mozna by ja wznowic?
ja podejrzewam, ze z tym wiaza sie jakies koszta - za aukcje i za zdjecia, tanitko napisz ile a ja wplace (mozesz podac konto na PW) tak, zeby bylo na jakis czas z gory
OK?[/QUOTE]

aukcja została od razu ponowiona i cały czas jest i będzie aż do odowłania. O koszt ogłoszeń prosze sie nie martwić;)

Posted

niestety na razie nie ma zainteresowania naszymi pannami

byl jeden telefon, ale troche abstrakcyjny

zima napadla Bieszczady, Pan dalej w szpitalu, ale wiem, ze krzywda sie zoo nie dzieje. Jest Pani ktora dba. Ale zeby w tej sytuacji pojechala (nie majac samochodu) do Leska na sterylki (mimo ze pieniazki sa uzbierane) to zupelnie niemozliwe, zwlaszcza ze to osoba postronna, sprawa grzecznosciowa.
Ja wyjezdzam teraz sluzbowo na przeszlo tydzien. Ale moi znajomi do ktorych jest telefon podany na allegro sa caly czas i gotowi przyjmowac telefony. Gdyby ktos byl realnie zainteresowany wtedy bedzie mobilizacja i sterylki beda.

zeby choc jedna osoba sie zainteresowala...:shake:

• 2 weeks later...
Posted

nie bylo mnie prawie 2 tygodnie- podroz sluzbowa

wracam, a tu cisza jak makiem

bieszczady - owszem, daleko, ale ja oferuje, ze pojade po nie (lub po jedna) w bieszczady i przywioze do krakowa

tanitko, jakos mi glupio ze nie chcesz pieniazkow za to allegro
ale mam pomysl - przelejemy z jednej biedy w druga - zasugeruj jakis cel dogomaniacki, ktory masz na oku, podaj link, a ja cos tam wplace i zawsze cos pozytywnego sie wydarzy;)

a wracajac do jamniczek - musze je gdzies jeszcze oglosic, sprobuje lokalnie w krakowie. krakow lubi jamniki, nawet maja tu swoj doroczny marsz. tak by bylo cudnie jakby w przyszlorocznym pomaszerowaly sobie nasze bieszczadzianki.

a tymczasem --- W GORE!

Posted

napisała dziś z allegro do mnie pani z Warszawy w sprawie brązowej jamniczki - przesłałam dalej tego maila na adres mailowy (Magdaleny) przez Ciebie podany. Dopilnuj, żeby nie stracić tego kontaktu. A nóż sunia zostałaby warszawianką?:razz:

Posted

napisalam maila do Pani z Wa-wy. Odpowiedzialam w nim na pytania. Po pierwsze ze piesek jak najbardziej nadaje sie dla samotnej, i niekoniecznie bardzo mlodej osoby. Co do bloku to na wlasna odpowiedzialnosc napisalam, ze tez sie nadaje. (no coz w ich sytuacji marzyc o domku z ogrodkiem to bylaby przesada). Zasugerowalam, ze razem sprobujemy zorganizowac transport (ja na pewno moge pojechac w Bieszczady), z Wa-wa cos pomyslimy. Bardzo prosilam o numer telefonu, ze chetnie do niej zadzwonie.
Jak na razie Pani nie odpisala. Czekam

Posted

niestety cisza z Warszawy
ponowie dzis maila do tej Pani, ale cisza sugeruje, ze Pani sie rozmyslila:shake:

Biedne Suczyny, nikt ich nie chce?

Moze dlatego ze sa "ze wsi"? :cool3:

Posted

do tej pory cisza, mimo ogloszen lokalnych w Krakowie

Ale Ale! dzis dostalam telefon z Bieszczad ze ktos z Krosna chce wziac brazowa. Chyba to powazny zainteresowany.

Pan - wlasciciel naglosnil sprawe w kregach mysliwskich w Bieszczadach. Kiedys wspominal, ze to nie sa moze najlepsze miejsca - wielkiej milosci do psow wg niego tam nie ma. Ale moze tez nie jest to najgorsze wyjscie?

Zreszta nie wiem czy ta osoba z Krosna to mysliwy czy "osoba cywilna".

Napisze jak sie cos wyklaruje.Dam znac tanitko, czy zmieniamy allegro.