Jump to content
Dogomania

Zostały tylko 2 szczeniaczki! Reszta umarła. Zawieziemy je nawet na koniec Polski!

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo prosze o nieskładanie propozycji tymczasu od osób niepowaznych lub niepełnoletnich... Wydzwaniamy potem setki razy a tu okazuje sie , że nic z tego bo sa bardziej potrzebujące... Tu nie chodzi o rzeczy tylko o psy.

Posted

Rozmawiałam z tą panią, bardzo miła, szczeniaki są bezpieczne [B]u niej na tymczasie[/B], jeden maluszek już ma zaklepany domek :loveu: w Bełchatowie chyba, czy jakoś tak... druga sunia czeka, będę pytać u siebie, jest prześliczna :)

Posted

maja czytając tój post mam wrazenie, ze byc może wiesz więcej ode mnie...? Tez rozmawiałam z ta panią :roll: nawet dzisiaj się z nią widziałam. To tymczas góra na dwa tygodnie - po tym terminie suczka trafia do schronu. Dom dla drugiej (koło łodzi) jest tak samo prawdopodobny jak i tymczas, który tu zaproponowano..:angryy:

Napewno bezpieczna jest mama szczeniaków - tylko musimy uzbierać na sterylizację...

Posted

Rany, to może to była zupełnie inna osoba? :crazyeye: Bo mnie jeszcze oprócz tego co napisałam wyżej powiedziała, że matka tych szczeniaków [B]jest[/B] wysterylizowana!

Palcem na wodzie... :roll:

Posted

Jakim cudem jest wysterylizowana? :crazyeye: Niby kiedy...:shake: Dostła zastrzyk hormonalny... Rozmawiałaś z mama Moniki, na prośbę której założyłam wątek... Mama jest miła ale widać przekręca fakty i tyle. :oops:

• 2 weeks later...
Posted

Właśnie... ja już zdążyłam wydać moje mazańcowickie maluchy, a tutaj dalej cisza.... mam nadzieję że po prostu wszystko się dobrze skonczyło i sprawa poszła w zapomnienie ;)

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...