Isadora7 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [quote name='Fortuna']Co tam u Ciebie slychac Mordko. Fortuna caly czas mysli jak Ci pomoc. Ale fakt zdjecia sa nie zbyt ladne. Takie szare. Betinka a nie daloby rady wziasc ja w inne miejsce, bardziej zielone. W wielu schroniskach mozna zabierac psy na spacer lub chociaz poza boksy.[/quote] O to chodzi. Zdjęcia są tak okrutnie zgrzebne że przy moich niemałych naprawdę umiejętnościach cyfrowej obróbki obrazu nic z nich wyciągnąć nie można. Mam nowy tekst, ale musze wpleść w aukcje/akcje. To ma być kolorowa aukcja. Ten piesek jest zdrowy. Mordeczka dzięki Fortunie miała wyróznioną edycję aukcji. I powiem wam że pierwszy raz sie spotkałam z tak mała ilością wejść na takiej aukcji. Ludziska widzą takich aukcji mnóstwo, nie odróżniają już nieraz która jest która. Tu musi działać, marketing, PR, ewidentna akcja reklamowa. Jeżeli zobaczą, ze jest jakoś tak bardziej kolorowo to przekazują następnym inni też wchodzą, albo sami nabijają licznik bo chcą na czymś oko oprzeć. A w internecie to działa tak, że im więcej razy strona odwiedzana tym bardziej widoczna. I teraz jak np ktoś szuka psa to w wyszukiwarce wyskakują na początek te o największym liczniku odwiedzin. Powiedzmy sobie szczerze, szukając czegokolwiek czy przez google czy inne oglądamy 1 góra 3 pierwsze ekrany. Powiedzmy sobie szczerze, że dodatkowe wyróżnienia mają inne psy. W związku z tym zasada że to wyróżnienie wypycha na początek działa ale i tak ktoś musi być pierwszy. No więc znowu licznik. :p ps Mordeczce skońćzyła się kilka godzin wstecz edycja aukcji. Jakieś propozycje, pomysły? Quote
Isadora7 Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 [B][FONT=Century Gothic][SIZE=4]Mordeczko obejrzyj nową aukcję allegro. A ja nadal czekam na zdjęcia i pomysły. [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=369819170[/URL] [/SIZE][/FONT][/B] :p Quote
danka1234 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 A co to ,cioteczki nie były dzisiaj na spacerku z Mordusia? Quote
Isadora7 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='danka1234']A co to ,cioteczki nie były dzisiaj na spacerku z Mordusia?[/quote] [SIZE=4] Ciotka Isadora ma dzisiaj allegrowy sajgon, ledwo wczoraj sie wcisnełam z nową wersją allegra dla Mordeczki[/SIZE] Quote
danka1234 Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 Oj toć ja wiem że Ty to non stop coś robisz ,ale reszta cioteczek gdzie? Quote
Fortuna Posted May 23, 2008 Posted May 23, 2008 [quote name='danka1234']Oj toć ja wiem że Ty to non stop coś robisz ,ale reszta cioteczek gdzie?[/quote] Na szkolnej wycieczce przez caly dzien. A potem jeszcze jazda konna. I teraz jestem w domu. Calusy dla Mordki. Quote
Isadora7 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Mordeczka ma obserwatora na allegro, tego jeszcze nie było. Chyba moje kwiatki zadziałały:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
danka1234 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Isadora7']Mordeczka ma obserwatora na allegro, tego jeszcze nie było. Chyba moje kwiatki zadziałały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Ojej,zaczaruj Go tam tymi kwiatkami zeby się zakochał w Mordusi. Quote
Fortuna Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Isadora7']Mordeczka ma obserwatora na allegro, tego jeszcze nie było. Chyba moje kwiatki zadziałały:evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/quote] Mordko zobaczysz w koncu ciotki wyczaruja tobie dom. :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Jagoda*']Musi się udać...[/quote] Jasne że musi. Mordeczko czuję ze domek się zbliża. Quote
betinka24 Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 Dziewczyn domek sie zbliza!!! Nie działało mi dogo i nie mogłam was poinformować!!!! Odezwał się w sobotę obserwator z allegro, jest to Pani która nie dawno straciła swojego pieska ze starości, bardzo wzruszyła ją historia Mordki i jest zdecydowana wziąść ją, jutro jeszcze do niej bede dzwoniła zeby potwierdzić to na 100%. Jest tylko jeden problem Pani jest z Krakowa więc trzeba kołować jak najszybciej dla niej transport Quote
Fortuna Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='betinka24']Dziewczyn domek sie zbliza!!! Nie działało mi dogo i nie mogłam was poinformować!!!! Odezwał się w sobotę obserwator z allegro, jest to Pani która nie dawno straciła swojego pieska ze starości, bardzo wzruszyła ją historia Mordki i jest zdecydowana wziąść ją, jutro jeszcze do niej bede dzwoniła zeby potwierdzić to na 100%. Jest tylko jeden problem Pani jest z Krakowa więc trzeba kołować jak najszybciej dla niej transport[/quote] [B][SIZE=3]Boze , dzieki, to cudowna wiadomosc[/SIZE][/B]. Moze Isadorka albo Erazm znaja kogos z Warszawy. kto jezdzi do Krakowa. Czekamy w takim razie na dalsze informacje. Ale jestem szczesliwa. Quote
Isadora7 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 [quote name='Isadora7']Jasne że musi. Mordeczko czuję ze domek się zbliża.[/quote] [quote name='betinka24']Dziewczyn domek sie zbliza!!! Nie działało mi dogo i nie mogłam was poinformować!!!! Odezwał się w sobotę obserwator z allegro, jest to Pani która nie dawno straciła swojego pieska ze starości, bardzo wzruszyła ją historia Mordki i jest zdecydowana wziąść ją, jutro jeszcze do niej bede dzwoniła zeby potwierdzić to na 100%. Jest tylko jeden problem Pani jest z Krakowa więc trzeba kołować jak najszybciej dla niej transport[/quote] [quote name='Fortuna'][B][SIZE=3]Boze , dzieki, to cudowna wiadomosc[/SIZE][/B]. Moze Isadorka albo Erazm znaja kogos z Warszawy. kto jezdzi do Krakowa. Czekamy w takim razie na dalsze informacje. Ale jestem szczesliwa.[/quote] Chyba prorokiem byłam. Ale się ciesze. Mówiłam ze jest obserwator na nowej wersji "Mordeczki". I miałam jakies przeczucie. [B]betinka24[/B] jak potwierdzisz to napisz na wątku transportowym ale i w tytule wątku też. I będziemy myśleć i kombinować. Quote
Isadora7 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 betinka24 skontaktuj sie koniecznie z salbinką z tego wątku: [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10204437#post10204437[/URL] tam wcześniej kilka postów ona pisze ze jedzie chyba jakoś za dwa tygodnie nie pamiętam ale i tak szukają transportu do Krakowa. Więc może razem będzie wam łatwiej. Quote
danka1234 Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 To dopiero wspaniała wiadomość,Mordeczka doczekała się wreszcie domku. Quote
betinka24 Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 okolo popołudnia zadzwonie do tej Pani zeby potwierdzić chęć adopcji Mordki!!! Quote
Fortuna Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='betinka24']okolo popołudnia zadzwonie do tej Pani zeby potwierdzić chęć adopcji Mordki!!![/quote] To czekamy na wiadomosci. Betinka napisz prosze od razu. Czekamyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy :loveu::loveu::loveu: Quote
Isadora7 Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [B]betinka24 i pamietaj jak potwierdzisz - o kontakcie z salbiną [/B] Quote
betinka24 Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 Pani potwierdziła na 100% że chce adoptować Mordkę. Wiec teraz trzeba jak najszybciej załatwić transport. Musze chyba jeszcze zrobic jakies bazarek dla Mordki bo niestety adopcja psiaka w tym schronisku kosztuje od 100 do 150 zlotych, a ja niestety poki co jestem w dolku finansowym!!! Quote
Fortuna Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [SIZE=3][COLOR=red][B]To cudownie.[/B][/COLOR][/SIZE] To teraz tylko transport trzeba zalatwic. Jezeli chodzi o pieniadze, to wyslij mi swoj numer konta to cos przesle. Musze w tym tygodniu dla kilku pieskow przeslac pieniadze, ale Mordka jest na pierwszym miejscu. Ten numer konta musi byc z adresem SWIFT. :loveu::loveu::loveu: A wiesz moze Betinka jakie Mordeczka bedzie miala tam warunki, czy to dom, czy blok i czy bedzie w domu czy na zewnatrz ? Zapytaj tez pani czy jest mozliwosc przeslania zdjec z nowego domku. Bardzo bylibysmy szczesliwi. Sercem jestesmy z Mordka. Quote
betinka24 Posted May 26, 2008 Author Posted May 26, 2008 [quote name='Fortuna'][SIZE=3][COLOR=red][B]To cudownie.[/B][/COLOR][/SIZE] To teraz tylko transport trzeba zalatwic. Jezeli chodzi o pieniadze, to wyslij mi swoj numer konta to cos przesle. Musze w tym tygodniu dla kilku pieskow przeslac pieniadze, ale Mordka jest na pierwszym miejscu. Ten numer konta musi byc z adresem SWIFT. :loveu::loveu::loveu: A wiesz moze Betinka jakie Mordeczka bedzie miala tam warunki, czy to dom, czy blok i czy bedzie w domu czy na zewnatrz ? Zapytaj tez pani czy jest mozliwosc przeslania zdjec z nowego domku. Bardzo bylibysmy szczesliwi. Sercem jestesmy z Mordka.[/quote] Dziekuje bardzo za pomoc. Najważniejsze to jak najszybciej znalesc transport dla Mordki!!! Podaje swój numer konta liczy sie kazdy grosz bo jest potrzebny do adopcji Suczki Oto dane potrzebne do przelewu: 63 1050 1025 1000 0022 7368 6036 Beata Kerpert ul. Listopadowa 37B 05-110 Jabłonna Quote
Fortuna Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 [quote name='betinka24']Dziekuje bardzo za pomoc. Najważniejsze to jak najszybciej znalesc transport dla Mordki!!! Podaje swój numer konta liczy sie kazdy grosz bo jest potrzebny do adopcji Suczki Oto dane potrzebne do przelewu: 63 1050 1025 1000 0022 7368 6036 Beata Kerpert ul. Listopadowa 37B 05-110 Jabłonna[/quote] [B]Mi to nie wystarczy. Do przelewu z zagranicy potrzebny jest adres swift banku. [/B] Quote
Recommended Posts