Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Tlo tych zdjec jest takie szare. No ale to otoczenie jest niezbyt ciekawe. Chociaz slyszalam ostatnio, ze to schronisko do najgorszych nie nalezy.

Mordeczko, idziemy na spacerek. :painting::painting::painting::painting:

Posted

Mordeczka robi sie coraz odwazniejsza jak jej otwieram boks to jeszcze ma pewne obawy ale powoli powoli wychodzi z boksu i biega po placu i bardzo sie cieszy co jakis czas podbiega do mnie lize mnie po rece daje sie poglaskac i biegnie dalej!!!

Posted

A moze w przypadku Mordki spelni sie powiedzenie, ze " cierpliwosc jest gorzka , ale jej owoce slodkie ". Zycze Ci Mordeczko tych slodkich owocow juz teraz , poniewaz jestes bardzo cierpliwa.

Posted

[FONT=Century Gothic][SIZE=4][SIZE=2]Od kilku dni szukam pomysłu jak tu zareklamować Mordeczkę. Moje doświadczenie mówi że dobrze działa "siła obrazu". Ale mam pustkę w głowie i nie wiem co wyrzeźbić. Renderowałam zdjęcia ale nie grają mi z niczym. Puściłabym parę kolaży kilka zdań jakoś wplecionych fajnej historyjki ... I nic... Jakby ktoś miał pomysł to poddajcie mi. [/SIZE][/SIZE][/FONT][B][FONT=Century Gothic][SIZE=4]

Mordeczko[/SIZE][/FONT][SIZE=4]
[FONT=Century Gothic][URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=96926"][IMG]http://images25.fotosik.pl/195/d4607fae18e388a9.jpg[/IMG][/URL][/FONT]

[FONT=Century Gothic]:-([/FONT][/SIZE][/B]

Posted

Witaj Mordeczko - już mam opowiadanie dla ciebie i jak sie ta edycja skończy zrobię ci nowe allegro w nowej wersji. Tylko te zdjęcia jeszcze muszę posiedzieć nad nimi ale niewiele się z nich wyrzeźbi. Szkoda, że nie ma u ciebie Koperka z Wrocławia. Ona takie zdjęcia robi że idą psiaki najtrudniejsze. Jak choćby grafitowy dobek do uśpienia.

Posted

Co tam u Ciebie slychac Mordko. Fortuna caly czas mysli jak Ci pomoc. Ale fakt zdjecia sa nie zbyt ladne. Takie szare. Betinka a nie daloby rady wziasc ja w inne miejsce, bardziej zielone. W wielu schroniskach mozna zabierac psy na spacer lub chociaz poza boksy.