Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Isadora7']Siedzę i myślę nad tekstem do allegro. Jakimś fajnym. Allegro zrobię wyróżnione wtedy naprawdę bardzo dużo osób wchodzi. Tylko ponawiam apel o zdjęcia. Dobre duże nie pomniejszane przesłane na mojego maila. Może udałoby się zrobić tez poza klatką.[/quote]

[B][SIZE=6][COLOR=red]Betinka czy jest mozliwosc zrobienia lepszych zdjec ?[/COLOR][/SIZE][/B]

• Replies 653
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Fortuna'][B][SIZE=6][COLOR=red]Betinka czy jest mozliwosc zrobienia lepszych zdjec ?[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]
Tak oczywiście zrobie foteczki, tylko pewnie dopiero w sobotę bo wtedy będe w schronisku, chyba ze dzis tam pojedzie moja kolezanka to ona porobi foteczki. Napewno będą!!!!

Posted

[quote name='betinka24']Tak oczywiście zrobie foteczki, tylko pewnie dopiero w sobotę bo wtedy będe w schronisku, chyba ze dzis tam pojedzie moja kolezanka to ona porobi foteczki. Napewno będą!!!![/quote]

[B]Super dziekujemy. mam nadzieje, ze podobaja ci sie banerki zrobione przez Isadorke.[/B]
[B]To czekamy na zdjecia. [/B]

Posted

[quote name='Fortuna'][B]Super dziekujemy. mam nadzieje, ze podobaja ci sie banerki zrobione przez Isadorke.[/B]
[B]To czekamy na zdjecia. [/B][/quote]
Tak banerki sa super dziekuje wszystkim ze zainteresował ich los Mordeczki!!!
Banerek też soebie wstawie tylko poki co mam jakies male problemy z dodaniem tego banerku ale bede probowala.
A foteczki napewno beda zrobie ich jak najwiecej zeby bylo w czym wybierac!!!

Posted

No to Mordka ma już allegro, jak mi sie uda to zrobię w pracy jeszcze alegratke. A jak nie to wieczorem w domu i inne ogłoszenia też. Podam sznureczki jak bedą gotowe. Tymczasem proszę o sprawdzenie czy nie ma błędów w allegro. Jak będa nowe zdjęcia to ułożę pod nie historyjkę i dodam na aukcji.
Aukcja jest wyróżniona.

[URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=348888720[/URL]

:p

Posted

[quote name='Isadora7']No to Mordka ma już allegro, jak mi sie uda to zrobię w pracy jeszcze alegratke. A jak nie to wieczorem w domu i inne ogłoszenia też. Podam sznureczki jak bedą gotowe. Tymczasem proszę o sprawdzenie czy nie ma błędów w allegro. Jak będa nowe zdjęcia to ułożę pod nie historyjkę i dodam na aukcji.
Aukcja jest wyróżniona.

:p[/quote]

Isadorko, znowu placze jak mops po przeczytaniu tego allegro. Klawiatura juz calkiem mokra. A najwazniejsze w tym ogloszeniu to niezwykle madre twoje slowa, ze to co dajesz wraca do ciebie zwielokrotnione. [B][SIZE=3][COLOR=red]A marzenia naprawde sie spelniaja jesli ty pomagasz innym spelniac ich marzenia.[/COLOR][/SIZE][/B]

Sprawdzilam to i to dziala.

Posted

[quote name='Isadora7']No to Mordka ma już allegro, jak mi sie uda to zrobię w pracy jeszcze alegratke. A jak nie to wieczorem w domu i inne ogłoszenia też. Podam sznureczki jak bedą gotowe. Tymczasem proszę o sprawdzenie czy nie ma błędów w allegro. Jak będa nowe zdjęcia to ułożę pod nie historyjkę i dodam na aukcji.
Aukcja jest wyróżniona.

Allegro jest poporstu piękne az mi sie łzy w oczach pokazały. Mam nadzieje że Mordka doczeka wreszczie tego cudownego dnia.
Dziekuje bardzo w swoim imieniu i imieniu Mordki!!!

Posted

[quote name='danka1234']Isadorka jak zawsze niezawodna, ja też bym chciala jakos pomóc ale nie mam pojecia co moglabym zrobić dla Mordeczki.[/quote]

[B][COLOR=blue]Danusiu ponoc pozytywna wizualizacja i pozytywne mysli czynia cuda. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Ja juz widze Mordke w nowym domku, jest szczesliwa, uwielbia spacerki i wygrzewa sie na sloneczku w ogrodku. [/COLOR][SIZE=3][COLOR=red]Widzisz to tez ?[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='Fortuna'][B][COLOR=blue]Danusiu ponoc pozytywna wizualizacja i pozytywne mysli czynia cuda. [/COLOR][/B]
[B][COLOR=blue]Ja juz widze Mordke w nowym domku, jest szczesliwa, uwielbia spacerki i wygrzewa sie na sloneczku w ogrodku. [/COLOR][SIZE=3][COLOR=red]Widzisz to tez ?[/COLOR][/SIZE][/B][/quote]

Ja jej naprawdę tego życzę z całego serducha. Takie psiaki są najwierniejsze, najkochańsze. I znajdzie się ktoś kto o tym wie.

:p

Posted

[quote name='Isadora7']Ja jej naprawdę tego życzę z całego serducha. Takie psiaki są najwierniejsze, najkochańsze. I znajdzie się ktoś kto o tym wie.

[B][SIZE=3][COLOR=blue]Na pewno sie znajdzie, juz my sie o to postaramy.[/COLOR][/SIZE][/B]

Posted

[quote name='betinka24']Ja zawsze jak jestem w schronie to jej mowie ze juz napewno nie dlugo bedzie miala wreszczie domek ze bedzie szczesliwa!!![/quote]

[B]Co za pozytywna afirmacja, ponoc jeszcze lepiej mowic w czasie terazniejszym czyli - [COLOR=blue]Mordeczko na pewno masz juz domek[/COLOR]. Takie zdanie polaczone z wiara w to urzeczywistnia sie na 100%. [/B]
[B][COLOR=red]A ja wiem na pewno, ze Mordka trafia do wspanialego domu i jest szczesliwa do konca swoich dni.[/COLOR][/B]
[B][/B]

Posted

No super że tak umiecie pozytywnie przewidywać bo to jest budujące.
Ja to raczej jestem realistą twardo stapającą po ziemi ale bardzo bym chciała aby Mordeczka była szczęśliwa w swoim domku.

Posted

[SIZE=1][COLOR=purple][B]Czesc Mordko, nadchodza juz wspaniale dni dla Ciebie, jeszcze troche cierpliwosci. A cierpliwosc jest gorzka ale jej owoce slodkie. Wiem , ze juz dlugo czekasz, ale doczekasz sie najwspanialszego domku pod sloncem.[/B][/COLOR][/SIZE]

Posted

[quote name='danka1234']Jak tam wieści ,jest jakiś obserwator,jakis telefon czy cokolwiek w sprawie Mordeczki.[/quote]

Później powiem, szykuję jej następne ogłoszenia. Trochę mam "dziergania" dla tych co porobiłam wczoraj allegra teraz inne ogłoszenia szykuję.

:loveu: