Fortuna Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Isadora7']Siedzę i myślę nad tekstem do allegro. Jakimś fajnym. Allegro zrobię wyróżnione wtedy naprawdę bardzo dużo osób wchodzi. Tylko ponawiam apel o zdjęcia. Dobre duże nie pomniejszane przesłane na mojego maila. Może udałoby się zrobić tez poza klatką.[/quote] [B][SIZE=6][COLOR=red]Betinka czy jest mozliwosc zrobienia lepszych zdjec ?[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
betinka24 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Fortuna'][B][SIZE=6][COLOR=red]Betinka czy jest mozliwosc zrobienia lepszych zdjec ?[/COLOR][/SIZE][/B][/quote] Tak oczywiście zrobie foteczki, tylko pewnie dopiero w sobotę bo wtedy będe w schronisku, chyba ze dzis tam pojedzie moja kolezanka to ona porobi foteczki. Napewno będą!!!! Quote
Fortuna Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='betinka24']Tak oczywiście zrobie foteczki, tylko pewnie dopiero w sobotę bo wtedy będe w schronisku, chyba ze dzis tam pojedzie moja kolezanka to ona porobi foteczki. Napewno będą!!!![/quote] [B]Super dziekujemy. mam nadzieje, ze podobaja ci sie banerki zrobione przez Isadorke.[/B] [B]To czekamy na zdjecia. [/B] Quote
betinka24 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Fortuna'][B]Super dziekujemy. mam nadzieje, ze podobaja ci sie banerki zrobione przez Isadorke.[/B] [B]To czekamy na zdjecia. [/B][/quote] Tak banerki sa super dziekuje wszystkim ze zainteresował ich los Mordeczki!!! Banerek też soebie wstawie tylko poki co mam jakies male problemy z dodaniem tego banerku ale bede probowala. A foteczki napewno beda zrobie ich jak najwiecej zeby bylo w czym wybierac!!! Quote
Fortuna Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [B][SIZE=1][COLOR=blue]To super. Czekamy w takim razie.[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Isadora7 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Ja aukcje w takim razie wystawię jak najszybciej i od razu dam w tytule np "wkrótce nowe info" Quote
Isadora7 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No to Mordka ma już allegro, jak mi sie uda to zrobię w pracy jeszcze alegratke. A jak nie to wieczorem w domu i inne ogłoszenia też. Podam sznureczki jak bedą gotowe. Tymczasem proszę o sprawdzenie czy nie ma błędów w allegro. Jak będa nowe zdjęcia to ułożę pod nie historyjkę i dodam na aukcji. Aukcja jest wyróżniona. [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=348888720[/URL] :p Quote
Fortuna Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Isadora7']No to Mordka ma już allegro, jak mi sie uda to zrobię w pracy jeszcze alegratke. A jak nie to wieczorem w domu i inne ogłoszenia też. Podam sznureczki jak bedą gotowe. Tymczasem proszę o sprawdzenie czy nie ma błędów w allegro. Jak będa nowe zdjęcia to ułożę pod nie historyjkę i dodam na aukcji. Aukcja jest wyróżniona. [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=348888720[/URL] :p[/quote] Isadorko, znowu placze jak mops po przeczytaniu tego allegro. Klawiatura juz calkiem mokra. A najwazniejsze w tym ogloszeniu to niezwykle madre twoje slowa, ze to co dajesz wraca do ciebie zwielokrotnione. [B][SIZE=3][COLOR=red]A marzenia naprawde sie spelniaja jesli ty pomagasz innym spelniac ich marzenia.[/COLOR][/SIZE][/B] Sprawdzilam to i to dziala. Quote
betinka24 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 [quote name='Isadora7']No to Mordka ma już allegro, jak mi sie uda to zrobię w pracy jeszcze alegratke. A jak nie to wieczorem w domu i inne ogłoszenia też. Podam sznureczki jak bedą gotowe. Tymczasem proszę o sprawdzenie czy nie ma błędów w allegro. Jak będa nowe zdjęcia to ułożę pod nie historyjkę i dodam na aukcji. Aukcja jest wyróżniona. [URL]http://allegro.pl/show_item.php?item=348888720[/URL] :p[/quote] Allegro jest poporstu piękne az mi sie łzy w oczach pokazały. Mam nadzieje że Mordka doczeka wreszczie tego cudownego dnia. Dziekuje bardzo w swoim imieniu i imieniu Mordki!!! Quote
danka1234 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 Isadorka jak zawsze niezawodna, ja też bym chciala jakos pomóc ale nie mam pojecia co moglabym zrobić dla Mordeczki. Quote
Fortuna Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='danka1234']Isadorka jak zawsze niezawodna, ja też bym chciala jakos pomóc ale nie mam pojecia co moglabym zrobić dla Mordeczki.[/quote] [B][COLOR=blue]Danusiu ponoc pozytywna wizualizacja i pozytywne mysli czynia cuda. [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Ja juz widze Mordke w nowym domku, jest szczesliwa, uwielbia spacerki i wygrzewa sie na sloneczku w ogrodku. [/COLOR][SIZE=3][COLOR=red]Widzisz to tez ?[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Isadora7 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Fortuna'][B][COLOR=blue]Danusiu ponoc pozytywna wizualizacja i pozytywne mysli czynia cuda. [/COLOR][/B] [B][COLOR=blue]Ja juz widze Mordke w nowym domku, jest szczesliwa, uwielbia spacerki i wygrzewa sie na sloneczku w ogrodku. [/COLOR][SIZE=3][COLOR=red]Widzisz to tez ?[/COLOR][/SIZE][/B][/quote] Ja jej naprawdę tego życzę z całego serducha. Takie psiaki są najwierniejsze, najkochańsze. I znajdzie się ktoś kto o tym wie. :p Quote
Fortuna Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='Isadora7']Ja jej naprawdę tego życzę z całego serducha. Takie psiaki są najwierniejsze, najkochańsze. I znajdzie się ktoś kto o tym wie. :p[/quote] [B][SIZE=3][COLOR=blue]Na pewno sie znajdzie, juz my sie o to postaramy.[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
betinka24 Posted April 17, 2008 Author Posted April 17, 2008 Ja zawsze jak jestem w schronie to jej mowie ze juz napewno nie dlugo bedzie miala wreszczie domek ze bedzie szczesliwa!!! Quote
Fortuna Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [quote name='betinka24']Ja zawsze jak jestem w schronie to jej mowie ze juz napewno nie dlugo bedzie miala wreszczie domek ze bedzie szczesliwa!!![/quote] [B]Co za pozytywna afirmacja, ponoc jeszcze lepiej mowic w czasie terazniejszym czyli - [COLOR=blue]Mordeczko na pewno masz juz domek[/COLOR]. Takie zdanie polaczone z wiara w to urzeczywistnia sie na 100%. [/B] [B][COLOR=red]A ja wiem na pewno, ze Mordka trafia do wspanialego domu i jest szczesliwa do konca swoich dni.[/COLOR][/B] [B][/B] Quote
danka1234 Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 No super że tak umiecie pozytywnie przewidywać bo to jest budujące. Ja to raczej jestem realistą twardo stapającą po ziemi ale bardzo bym chciała aby Mordeczka była szczęśliwa w swoim domku. Quote
Fortuna Posted April 17, 2008 Posted April 17, 2008 [B][SIZE=3][COLOR=purple]Mordeczko idziemy szukac wspanialego domku. :loveu:[/COLOR][/SIZE][/B] Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [CENTER][B][FONT=Century Gothic][SIZE=3]Lalunia wstajemy i pospacerujemy :loveu: [/SIZE][/FONT][/B][/CENTER] Quote
Fortuna Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [SIZE=1][COLOR=purple][B]Czesc Mordko, nadchodza juz wspaniale dni dla Ciebie, jeszcze troche cierpliwosci. A cierpliwosc jest gorzka ale jej owoce slodkie. Wiem , ze juz dlugo czekasz, ale doczekasz sie najwspanialszego domku pod sloncem.[/B][/COLOR][/SIZE] Quote
betinka24 Posted April 18, 2008 Author Posted April 18, 2008 No to Mordeczko biegniemy do góry zeby znalesc ten cudowny domeczek dla ciebie!!! Quote
danka1234 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 Jak tam wieści ,jest jakiś obserwator,jakis telefon czy cokolwiek w sprawie Mordeczki. Quote
Isadora7 Posted April 18, 2008 Posted April 18, 2008 [quote name='danka1234']Jak tam wieści ,jest jakiś obserwator,jakis telefon czy cokolwiek w sprawie Mordeczki.[/quote] Później powiem, szykuję jej następne ogłoszenia. Trochę mam "dziergania" dla tych co porobiłam wczoraj allegra teraz inne ogłoszenia szykuję. :loveu: Quote
Recommended Posts