Jump to content
Dogomania

Staruszek Misiu już w DT u Czarodziejki, uff... JUZ ZA TM

Recommended Posts

• Replies 473
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Misio grzecznie leży na swoim posłanku, pyszczek ma zadowolony, Julka mu śpiewa kołysankę ;)
Specjalnie na przyjazd Rexowych cioć ubrała się w moją spódnicę, co widać na zdjęciu :D
Widzę, też, że na amory to mu się nie zbiera. Funia z cieczką leży na tapczaniku, a Misio po drugiej stronie pokoju i nic. Na noc jednak na wszeli wypadek zostaną odseparowane.

Dorothy...no prezecież szkoda maleństwa na poniewierkę w schronie :(

Przyjaciel Koni z AleksandrąB wracają przez Łódź. Przy okazji kota bezdomnego przygarną :D

Posted

Czarodziejko jesteś wspaniała ze dałaś mu dom T, na resztę dni:):multi::multi::multi:
Myślałam że jest duży a On taki niewielki:loveu:
Numer konta, na pw poproszę będę wrzucała grosze:)
Uściski:loveu:

Posted

Dostałam dzisiaj maila w jego sprawie, no ale póki co nic więcej nie wiem :roll: Pianka go ogłosiła w wielu miejscach :cool3: Z tego co pamiętam, Sabina02 zrobiła mu Allegro z wyróżnieniem... Domek gdzies musi być :mad:

Posted

Póki co, Misio wrócił z ostatniego spacerku i teraz śpi wygodnie zwinięty w kłębuszek, ale nie na pieczołowicie ułożonych kocykach :mad: Tylko w moich szmatach przygotowanych do wycierania pędzli. Sporo się uzbierało i leżą na kupie ( heh, miałam je gdzieś schować). Oczywiście są czyste, bez farb ;) Misio cichutko pochrapuje, sama słodycz.

Posted

[quote name='Czarodziejka']Póki co, Misio wrócił z ostatniego spacerku i teraz śpi wygodnie zwinięty w kłębuszek, ale nie na pieczołowicie ułożonych kocykach :mad: Tylko w moich szmatach przygotowanych do wycierania pędzli. Sporo się uzbierało i leżą na kupie ( heh, miałam je gdzieś schować). Oczywiście są czyste, bez farb ;) Misio cichutko pochrapuje, sama słodycz.[/quote]

kochany Misio :loveu: zadowoli się wszystkim, jak nie wiele mu do szczęścia potrzeba :roll:

Posted

[quote name='Mysia_']Dostałam dzisiaj maila w jego sprawie, no ale póki co nic więcej nie wiem :roll: Pianka go ogłosiła w wielu miejscach :cool3: Z tego co pamiętam, Sabina02 zrobiła mu Allegro z wyróżnieniem... Domek gdzies musi być :mad:[/quote]

Tak, Misiu ma wyroznione Allegro.... a na nim juz 2 obserwatorow...:cool3:. Zobaczymy co bedzie dalej...

Chyba powinnam dodac ze Misiu jest juz w DT, wkleic nowe fotki i zmienic dane na dane Czarodziejki... Co Ty na to?

Posted

[quote name='Sabina02']Tak, Misiu ma wyroznione Allegro.... a na nim juz 2 obserwatorow...:cool3:. Zobaczymy co bedzie dalej...

Chyba powinnam dodac ze Misiu jest juz w DT, wkleic nowe fotki i zmienic dane na dane Czarodziejki... Co Ty na to?[/quote]

Myślę, że trzeba by było ;) Ale poczekajmy na Czarodziejkę :cool3:

Posted

Sabina - jak najbardziej.

A dziś rano...
Poszłam do pracowni, a tam wszystkie kartony z klamotami, bo zagracona, obsiurane, każdy kątek oznaczony i Misio puszysty zwinięty w kłębuszek w szmatach. Nawet nie usłyszał, kiedy weszłam. Przywitał mnie machając ogonkiem i patrząc głęboko w oczy. Razem z Funią poszedł smycz w smycz na spacerek. Towarzyszyła nam reszta gromady :D Jest taki stetryczały, że nawet już przestał reagować na Funiną cieczkę. Ma wpisane w książeczkę 14 lat. Niestety, mój 24 leni Misiu chodzi wokół z uszami na baczność. Rex bezjajowiec wącha ostatnie jesienne kwiatki i sunia mu nie pachnie jak kiedyś. Po spacerze było śniadanko - ryż z gotowaną rybą i marchewka. Delikatnie i cichutko Misio zjadł, resztę wyżarła Funia, której bardzo grzecznie ustąpił. Dziś wielkie święto narodowe, a ja micha, Ajax, szmata i całą podłogę w pracowni, łącznie z kartonami z Misiowego zapachu musiałam umyć. Zapach szczochów był nie do zniesienia. Teraz Misio spaceruje na smyczy z Julką, zadowolony i kochany :)

Posted

nasza Pani wet określiła go na jakieś 14-16 lat, wpisalismy 14 ;)

Co do obsiurania pracowni to przerabiałam to przez jakiś miesiąc z moim Shogunem :shake: Obsikiwał mi wszystki kąty :mad:

Posted

[quote name='Czarodziejka']No pięknie ciotki, ładnie tak kłamać? :mad:
Sobie też odejmujecie latka? :eviltong:[/quote]

ależ to sama prawda :evil_lol::diabloti: Napisałyśmy poprostu tą delikatniejszą wersję :eviltong: Ja tam po ząbkach nawet bym mu mniej dała :evil_lol:
Sobie nie muszę odejmowac latek, bo i tak wszyscy mi odejmują ;)

Posted

[quote name='Czarodziejka']Ząbki Misio ma śliczne :) Ja bym mu na ich podstawie nawet dychy nie dała :D
Za to chuch ma trumienny...[/quote]

No mówię Ci z tymi ząbkami to zagadka :eviltong:
Kiedyś w schronisku mielismy takiego Dżekusia, ten to miał oddech :diabloti: Było go czuć w całym bydynku ;) Potem usuneli mu pare ząbków i na kilka dłuższych chwil było lepiej :evil_lol: