Franca81 Posted November 23, 2007 Posted November 23, 2007 dariaopole napisał(a):super :loveu: Franca a co ona ma na brzuszku ? i czy oni byli jej ściągnąć szwy ? bo jak była w opolu to było jeszcze za wcześnie!! Szwy wiedza, z maja sciagnac a na brzuszku mysle ze tak na fotce wyzlo. Jak bede z domkiem rozmawiac to sie spytam. Ale byli u weta wiec mysle ze to wlasnie tylko na fotce tak wyglada. :razz: Quote
Hippies Posted November 24, 2007 Posted November 24, 2007 Jak będziesz rozmawiać to może zaproś ich do nas na dogo :cool3: może sami zaczną pisać co u niej :cool3: no i fotki wiecej fotek :mad: Quote
Franca81 Posted November 25, 2007 Posted November 25, 2007 Zaproszę na Dogo. Ostatnio nawet nie bylo kiedy pogadac z domkiem ale mysle ze niedlugo beda nowe wiesci. ;) Quote
Hippies Posted December 2, 2007 Posted December 2, 2007 Franca81 napisał(a):Zaproszę na Dogo. Ostatnio nawet nie bylo kiedy pogadac z domkiem ale mysle ze niedlugo beda nowe wiesci. ;) OBIECAŁAŚ !!! :mad::mad::mad::mad::mad: Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Co tam u Arii słychać - nic no ta ciotka nam nie pisze :mad: :mad: :mad: :mad: Quote
dariaopole Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 ano nie wiem, ciotka Madzia może wie. Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 dariaopole napisał(a):ano nie wiem, ciotka Madzia może wie. To czekamy na ciotkę Madzię :lol: Quote
dariaopole Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 zaraz zaraz Franca uczestniczyła w adopcji i chyba ma kontakt z rodzinką. zagadam do niej na gg to zapytam :) Quote
Franca81 Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Napisałam do Pani co zaadoptowała Arię ale jeszcze mi nie odpisała. Jak tylko będę coś wiedzieć to dam znac ;) Quote
Ziutka Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Franca81 napisał(a):Napisałam do Pani co zaadoptowała Arię ale jeszcze mi nie odpisała. Jak tylko będę coś wiedzieć to dam znac ;) Ok....to czekamy na wieści :lol: Może i jakieś foteczki będą :cool3:...mam taką cichą nadzieje ;) Quote
Franca81 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Witam , jest narazie oki powoli się aklimatyzyje Narazie tylko tyle... Niedługo znów zacznę męczyć o foteczki. :D Quote
Ziutka Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 Franca81 napisał(a):Narazie tylko tyle... Niedługo znów zacznę męczyć o foteczki. :D Ależ nam wieści ciotka Franca sypnęła :evil_lol: :hmmmm:...lepszy rydz niż nic :razz: Męcz Francuniu za jakiś czas o fotki - męcz :mad: Quote
Recommended Posts