Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

no u nas jest małe schronisko tzn 70 psów, to tyle adopcji na pare dni to jak dla nas sporo ;) ale niestety domy znajdują zreguły te psy, które są u nas krótko a nie te co już siedzą rok czy wiecej ...

• Replies 931
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='BlackSheWolf']no u nas jest małe schronisko tzn 70 psów, to tyle adopcji na pare dni to jak dla nas sporo ;) ale niestety domy znajdują zreguły te psy, które są u nas krótko a nie te co już siedzą rok czy wiecej ...[/quote]

taki problem niestety mają wszystkie schroniska :-(

Posted

A no już dzisiaj byłam:DJutro tez-obowiazkowo:DJutro u nas w schronisku szkolenie..podobno maja byc jakies specjalne zajecia ale nikt nic nie wie:Dzobaczymy co tam sie bedzie jutro dzialo:Djuz sie stresuje:PBo dzisiaj ćwiczyłam z moja śliczna Tarusią:)Ona jest baaardzo madra i zdolna..wszystko rozumie i umie zrobic...gdy nie ma obok innego psa!Gdy ona zauwazy ze cwiczy jakis inny pies to sie rozkojarza i CIAGLE NA NIEGO PATRZY!Jak jest sama robi wszystko,a jak sa inne psy prawie nic...hmm..ciekawe jak temu zaradzic...:pJakis pomysł?:D

Posted

[quote name='Asia_Klero']Noo mamuśka ty to jestes sławna:D:D a ja?!Jejq dawno sie tak nie stresowałam<lol>[/quote]

ja to się chyba jutro umrę, nie lubi być za coś odpwoiedzialna :eviltong: "Gosiu, licze na Ciebie", ehhhh :eviltong:
Ciekawe jak nasze psiaki wypadną :diabloti:

Posted

[quote name='BlackSheWolf']oooooo :D :D :D :D ale to nie moje wojewodztwo wiec pewnie nie zobacze..[/quote]

no raczej nie :roll: Naszczęście :evil_lol:
Ale ja za to bedę w tej gazecie "Dziennik", a ona chyba ogólnopolska jest? :diabloti::lol:

Posted

Noo mamuska koniecznie sie dowiedz kiedy dziennik z toba bedzie do kupienia:D:D:D:D:D:Dale ten pan z gazety mial mine jak mnie dzisiaj zobaczyl...bo akurat wrocilam ze spaceru ze Szrekiem i byłam cała dokladnie CAŁA z błota<lol2>musial byc niezle zdziwiony:D:D

Posted

[quote name='Asia_Klero']Noo mamuska koniecznie sie dowiedz kiedy dziennik z toba bedzie do kupienia:D:D:D:D:D:Dale ten pan z gazety mial mine jak mnie dzisiaj zobaczyl...bo akurat wrocilam ze spaceru ze Szrekiem i byłam cała dokladnie CAŁA z błota<lol2>musial byc niezle zdziwiony:D:D[/quote]

chyba po tym jak zobaczył co robi Pako już zrozumiał, że to norma :evil_lol: