BlackSheWolf Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 no u nas jest małe schronisko tzn 70 psów, to tyle adopcji na pare dni to jak dla nas sporo ;) ale niestety domy znajdują zreguły te psy, które są u nas krótko a nie te co już siedzą rok czy wiecej ... Quote
Mysia_ Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 [quote name='BlackSheWolf']no u nas jest małe schronisko tzn 70 psów, to tyle adopcji na pare dni to jak dla nas sporo ;) ale niestety domy znajdują zreguły te psy, które są u nas krótko a nie te co już siedzą rok czy wiecej ...[/quote] taki problem niestety mają wszystkie schroniska :-( Quote
BlackSheWolf Posted January 16, 2008 Author Posted January 16, 2008 teraz skupiam się na znalezieniu jak najszybciej domu dla tej suni [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=102356[/URL] :(:( :( :( Quote
Asia_Klero Posted January 16, 2008 Posted January 16, 2008 Zostaw także wiadomość o wątku na [URL]http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=19585&page=262[/URL] to watek spacerowy-troche ludzi tu zaglada;) Quote
magdyska25 Posted January 17, 2008 Posted January 17, 2008 .........troche mało tam ludzi zagląda.....:shake: Quote
magdyska25 Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ......ale coz serdecznie w imieniu Asi i Mysi zapraszam!!! Quote
BlackSheWolf Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 jak tam dziewczyny ? :) jutro do schronu ? Quote
Asia_Klero Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 A no już dzisiaj byłam:DJutro tez-obowiazkowo:DJutro u nas w schronisku szkolenie..podobno maja byc jakies specjalne zajecia ale nikt nic nie wie:Dzobaczymy co tam sie bedzie jutro dzialo:Djuz sie stresuje:PBo dzisiaj ćwiczyłam z moja śliczna Tarusią:)Ona jest baaardzo madra i zdolna..wszystko rozumie i umie zrobic...gdy nie ma obok innego psa!Gdy ona zauwazy ze cwiczy jakis inny pies to sie rozkojarza i CIAGLE NA NIEGO PATRZY!Jak jest sama robi wszystko,a jak sa inne psy prawie nic...hmm..ciekawe jak temu zaradzic...:pJakis pomysł?:D Quote
BlackSheWolf Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 hm... u nas nie szkolimy psiakow.. moze jakbym miala wiecej czasu... a takto w schronie jestem tylko 6h tygodniowo :( :( Quote
Mysia_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 ja pzed jutrzejszym dniem mam już totalnego stresa :roll: Dzisiaj miałam sesję zdięciową z Pakusiem do "Dziennika" :evil_lol: Quote
Asia_Klero Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Noo mamuśka ty to jestes sławna:D:D a ja?!Jejq dawno sie tak nie stresowałam<lol> Quote
Mysia_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Asia_Klero']Noo mamuśka ty to jestes sławna:D:D a ja?!Jejq dawno sie tak nie stresowałam<lol>[/quote] ja to się chyba jutro umrę, nie lubi być za coś odpwoiedzialna :eviltong: "Gosiu, licze na Ciebie", ehhhh :eviltong: Ciekawe jak nasze psiaki wypadną :diabloti: Quote
BlackSheWolf Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 a co bedzie sie tak dokladnie działo ? :) tzn co bedziecie robic? Quote
Asia_Klero Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Tego to chyba nikt nie wie:Djutrzejszy dzien to wielka zagadka:Dma byc egzamin z tego wszystkiego co robilismy do tej pory na zajeciach ze szkolenia...ale jak to ma wygladac-nie wiem:D Quote
BlackSheWolf Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 oj to bede trzymac kciuki :D :D albo chociaz myslec o was xD bo rece potrzebne mi sa jutro do glaskania psiakow xD Quote
Mysia_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 będą gazety, radia i jakaś TV :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 oooooo :D :D :D :D ale to nie moje wojewodztwo wiec pewnie nie zobacze.. Quote
Mysia_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='BlackSheWolf']oooooo :D :D :D :D ale to nie moje wojewodztwo wiec pewnie nie zobacze..[/quote] no raczej nie :roll: Naszczęście :evil_lol: Ale ja za to bedę w tej gazecie "Dziennik", a ona chyba ogólnopolska jest? :diabloti::lol: Quote
Asia_Klero Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 Noo mamuska koniecznie sie dowiedz kiedy dziennik z toba bedzie do kupienia:D:D:D:D:D:Dale ten pan z gazety mial mine jak mnie dzisiaj zobaczyl...bo akurat wrocilam ze spaceru ze Szrekiem i byłam cała dokladnie CAŁA z błota<lol2>musial byc niezle zdziwiony:D:D Quote
Mysia_ Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 [quote name='Asia_Klero']Noo mamuska koniecznie sie dowiedz kiedy dziennik z toba bedzie do kupienia:D:D:D:D:D:Dale ten pan z gazety mial mine jak mnie dzisiaj zobaczyl...bo akurat wrocilam ze spaceru ze Szrekiem i byłam cała dokladnie CAŁA z błota<lol2>musial byc niezle zdziwiony:D:D[/quote] chyba po tym jak zobaczył co robi Pako już zrozumiał, że to norma :evil_lol: Quote
BlackSheWolf Posted January 18, 2008 Author Posted January 18, 2008 ja tez ostatnio bylam w gazecie xD jak robili reportaz o schronisku :D Quote
Asia_Klero Posted January 18, 2008 Posted January 18, 2008 No to widze ze tylko ja jestem taka...nieslawna chociaz:pPare razy bylam w gazecie:pA kiedys nawet z moja poprzednia swinka morska:D:D Quote
Recommended Posts